tiistai 6. marraskuuta 2018

Bette Box | Marraskuu 2018


Hain hetki sitten marraskuun Bette Boxin Postista kotiin ja päätin kirjoittaa siitä teille postauksen välittömästi. Tää taitaa olla eka kerta, kun julkaisen kaksi postausta samana päivänä enkä tälle linjalle aio tulevaisuudessa lähteä, mutta kerrankos näinkin! Marraskuun boksin teemana on lähestyvä pikkujoulukausi ja itselläni oli ainakin kovat odotukset tämän boksin suhteen. Ihmettelin tosin paketin keveyttä, mikä kieli jo alusta asti, ettei paketista mitään kovin isoa ja painavaa tule löytymään. Mitä siellä sitten oli?


Marraskuun Bette Boxiin mahtui monenlaisia tuotteita, joista valitettavasti ne, jotka mua eniten olisivat kiinnostaneet, olivat jo kaikki entuudestaan tuttuja. Varmaankin juuri siitä johtuen boksi vaikutti ensi alkuun erittäin tylsältä, mutta mieli alkoi onneksi hieman muuttua tuotteita kuvatessa. Joukkoon mahtuu kiinnostavia tuotteita ja kokonaisuus on mielestäni ihan toimiva. Ei tämä missään nimessä paras boksi ole, mutta ei kuitenkaan myöskään sieltä huonoimmasta päästä. Sitten vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:


Koko boksia markkinoitiin jo etukäteen tällä Clarinsin Instant Light Lip Perfectorilla, joka on itselleni jo tuttu tuote vuosien takaa. Itse asiassa karsin näitä juuri viime kuussa pois meikkikokoelmastani, sillä huulikiillot olivat menneet huonoiksi. Kyseessä on vaniljantuoksuinen roosansävyinen huulikiilto (sävy 01 Rose Shimmer), joka lupaa tuoda huulille sekä kiiltoa että väriä. Oman kokemukseni mukaan nämä Clarinsin huulikiillot tuntuvat huulilla erittäin miellyttäviltä, mutta eivät ole pysyvyydeltään kovinkaan kummoisia. Arvelinkin, ettei boksissa tule täysikokoisena tätä tuotetta olemaan ja mulle itselleni riittääkin tästä ihan hyvin tämä 5 ml koko. Kiva tuote, mutta ei herättänyt mussa kuitenkaan mitään riemunkiljahduksia.
Hinta: noin 22,90 €/15 ml.


Toinen mulle tuttu tuote oli Eyluren 3 Dimensional N.111 Irtoripset, joita oon täällä bloginkin puolella hehkuttanut joskus. Rakastan Eyluren ripsiä ja nämä kolmiulotteiset ripset ovat ehdottomasti yhdet suosikki-irtoripseni ikinä. Bokseissa liikkuu Eyluren ripsistä neljä eri variaatiota ja vaikka olisikin ehkä ollut hauska testata joitain mulle uusia ripsiä, oon salaa erittäin tyytyväinen saatuani sellaiset, jotka varmasti pääsevät käyttöön. Eyluren irtoripset ovat laadukkaita, ne kestävät hyvänä useita käyttökertoja ja nämä N.111 ripset ovat mielestäni ihanan näyttävät menemättä kuitenkaan yhtään liiallisuuksiin.
Hinta: noin 8,90 €.


Ja vielä kolmas tuttu tuote! Ziajan Acai Berry Face And Neck Cream tuli mulle tutuksi jo viime kesänä yhdessä muiden Acai Berry tuotteiden kanssa. Tämä on sekä kasvoille että kaulan iholle tarkoitettu voide, jonka tulisi silottaa juonteita, parantaa ihon elastisuutta sekä kosteuttaa ihoa. Voide sisältää mm. hyaluronihappoa, Acai-marjauutetta ja E-vitamiinia. Mä olen itse käyttänyt tätä pääasiassa yövoiteena, mutta voide on sen verran kevyttä, että se soveltuu erityisesti talviaikaan myös päivävoiteeksi omalle kuivalle iholleni. Rakastan Acai Berry -sarjan tuotteiden tuoksua ja voide on hoitanut tehtävänsä mielestäni oikein hyvin. Ei tämä mitään maatamullistavaa ole iholleni tehnyt, mutta en sellaista toisaalta odotakaan. Pidän voiteesta todella paljon enkä ole ollenkaan pettynyt siihen, että tämäkin oli entuudestaan tuttu. Hieman kuitenkin harmittaa mun "huono tuurini" tämän boksin kanssa, kun niin montaa olin tosiaan jo testannut, mutta aina ei voi voittaa ;)
Hinta: noin 10,00 €/50 ml.


Neutrogena Visibly Clear Rapid Treatment Gel tuli 15 ml koossa. Tämä on täsmätuote ihon ongelmakohdille ja tämän luvataan vähentävän näkyvästi näppyjä sekä niiden punoitusta jo neljässä tunnissa. Tuotetta on tarkoitus levittää suoraan ihon ongelmakohtiin, esimerkiksi finneihin, ja käytön jälkeen ihon tulisi olla aiempaa raikkaampi ja puhtaampi. Mulla ei finnejä pahemmin naamasta löydy, joten mä en tällaisesta tuotteesta hyödy millään tavalla. Tämä lähteekin poikaystävälle testiin, sillä häneltä niitä epäpuhtauksia löytyy hitusen mua enemmän. Mielenkiinnolla odotan miten tämä toimii vai toimiiko ollenkaan! 
Hinta: noin 6,80 €/15 ml.


Viimeisenä vielä pari kappaletta naamioita. Naturel Hydrogel Aqua Face Mask on mm. arganöljyä, hyaluronihappoa ja kollageeniä sisältävä ihoa kosteuttava, kiinteyttävä ja rauhoittava kangasnaamio. Vierestä löytyy Naturelin Hydrogel Gold Lip Patch, joka puolestaan on kosteuttava ja pehmentävä huulinaamio. Huulinaamion tilalle osa tilaajista sai silmänympärysnaamion, joka olisi mulle itselleni ollut mieluisampi vaihtoehto, mutta eiköhän noikin tule pois käytettyä. Blogini pitempiaikaiset lukijat tietäväkin mun fiilikseni kangasnaamioista ja sen, etten todellakaan ole niiden ylin ystävä. Näin koleilla keleillä ajatuskin märästä ja kylmästä rätistä naamalla inhottaa, joten veikkaanpa että tuo koko kasvoille tarkoitettu kangasnaamio jää odottelemaan kevättä ja lämpimämpiä ilmoja.
Hinta Aqua Face Mask: noin 4,95 €.
Hinta Gold Lip Patch: noin 3,50 €.

Boksin kokonaisarvo oli tässä kuussa mun laskujeni mukaan noin 42 euroa eli ihan hyvin. Näiden tuotteiden lisäksi boksista tuli myös Police The Legendary Scent For Women EdP tuoksunäyte, jota en sen tarkemmin tässä esittele. Boksista tosiaan ne kolme mieluisinta tuotetta olivat mulle jo entuudestaan tuttuja, Neutrogenalle ei ole tarvetta ja kangasnaamioista en pahemmin pidä. Sisältö oli ihan kiva, mutta ei tosiaan paras mahdollinen juuri mulle!

Mitä mieltä te olette marraskuun Bette Boxista? :)

20 kommenttia:

  1. Vaikuttaa siltä, että Ziajan tuotteita on ruvennut olemaan aika usein Bette Boxeissa vai kuvittelenko vaan?
    En itsekään tästä setistä ilahtuisi. Mikään ei oikein kolahtanut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kuvittele, kyllä noita aika usein bokseissa nykyään on :) Sinänsä ei haittaa, kun Ziajasta tykkään, harmi vaan että nytkin oli tuttu tuote, joka löytyy jo kotoa :D

      Poista
  2. Musta tämä oli ihan hyvä boksi, koska naamiot tulisi aina tarpeeseen ja kasvovoidekin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sä olisit tästä pitänyt! Toi kasvovoide on kyllä sellanen, mitä voin suositella lämpimästi :)

      Poista
  3. Mä just ostin tuon Ziajan voiteen,muuten olisin ilahtunut siitä erittäin paljon.Tuota Clarinsia on tullut monta kertaa jostain.Ihan hyvä tuote,mutta ei mielestäni meikkituote.Ei silti,että itse meikkejä boxitsa niin haluaisinkaan.Hyvä kokonaisuus kyllä.Mun boxi ei vielä tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös aikoinaan saanut ton Clarinsin huulikiillon 5 ml koon vaikka ja mistä. Mulla oli niitä jossain vaiheessa kolme kappaletta samaan aikaan, onneksi sentään kahta eri sävyä :D Sen takia toi ei niin hirveästi houkuttele, vaikka ihan kiva tuote sinänsä onkin. Toivottavasti saat oman boksisi pian! :)

      Poista
  4. Irtoripset ja täsmätuote finneille. Kaksi itselleni turhaakin turhempaa tuotetta.
    Ja eikös toi Clarinsin tuote ole ollut jo kahteenkin otteeseen boxissa aiemmin?
    Ziaja & naamiot on mieluisia, mutta kyllä tästä koko boxista jäi vähän valju fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joskus LivBox-aikoina ainakin tuli toi Clarins myös, tosin eri sävy kuin nyt :) Irtoripset pääsee mulla käyttöön, mutta onhan se ihan sanomattakin selvää, etteivät todellakaan kaikki boksin tilaajat sellaisia käytä. Veikkaan, että loppupeleissä se on aika pieni osa kellä ne pääsee käyttöön :/

      Poista
  5. En malta odottaa että oma boksi saapuu! Ihanaa kun on noit noit ripsiä! Toivoin noita ennemmin bokseihin niissä kommenteissa kun jotain foam aplikaattoria luomille tai meikkivoiteelle sitä iberoa. Ripsillä boksi on hyvä, iberon 2€ luomiväriapplikaattorilla huono. Kumpa minullekin osuisi nää 3D ripset. Ostan myös itse näitä juuri kaappiin usein varastoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo ne luomiväriapplikaattorit ja meikkisienet voi kyllä munkin puolesta jättää bokseista pois :D Tai ei siinä, jos meikkisieni olisi joku kunnollinen (bb vaikka), mutta just ne perinteiset niin ei kiitos. En käytä! Noi 3D ripset on ihanat, toivottavasti säkin saat ne tai jotkut yhtä ihanat<3

      Poista
  6. En oo vielä saanut omaa boksiani, mutta näyttää kyllä ihan kivalta! Varsinkin irtoripset on kivaa vaihtelua boksissa, niitä kun ei turhan usein boksista löydä :) Myös toi Ziajan tuote kuulostaa houkuttelevalta, varsinkin kun tykästyin siihen saman sarjan miselligeeliin :) Toivottavasti saan huomenna käydä hakemassa oman boksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtoripsiä ei tosiaan turhan usein tule näistä bokseista :) Ja mikä parasta noi on oikeesti sellaset, mitä voi käyttää kun esim. Boxycharmista tulee välillä niin erikoisia irtoripsiä ettei tulisi mieleenkään laittaa niitä silmiin :D Ziajan Acai Berry -sarja on mun mielestä kokonaisuudessaan hurjan hyvä, toivottavasti tykkäät tosta kasvovoiteesta yhtä paljon kuin miselligeelistä<3

      Poista
  7. Mun mielestä oli tosi onnistunut tämä marraskuun boksi (ainakin mitä muutamiin aikaisempiin vertaa). Oikeastaan kaikki tuotteet oli itselle sopivia paitsi tuota huulinaamiota mietin osaanko edes käyttää. En ole koskaan mitään huulinaamioita käyttänyt ja paras apu kuivuneisiin huuliin on hyvä huulirasva. Saas nähdä, ehkä testaan mutta tuskin rakastun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän bokseihin verrattuna tää on kyllä suorastaan huippuhyvä :D Onneksi taso lähti nousemaan :) Mä olen jonkun merkin huulinaamioita testannut ja koin ne vähän hankaliksi. Ensinnäkin ne meinasi valua koko ajan pois, sinä aikana ei tosiaan voinut puhua ja lopputulos nyt ei mitenkään kummoinen ollut. Mäkin levitän joka ilta huulille bepanthenia, jolla huulet pysyy pehmeinä ja kosteutettuina, eli en koe tarvitsevani enää erillisiä naamioita sitä tekemään :) Testaile kuitenkin ihmeessä miltä noi vaikuttaa!

      Poista
  8. Ihan mielenkiintoisia tuotteita, ei ehkä ihan munkaan juttu olis ollut, ei ois herättänyt mussakaan mitään riemunkiljahduksia tää kokonaisuus, mutta olisin varmaan ottanut kaikki tuotteet mielelläni vastaan jos boxin olisin itelleni tilannut. :) Toki ripset olisivat jääneet mulla ihan käyttämättä, mutta muuten jokainen ois varmaan päässyt käyttöön! Mua alkoi kiinnostaa tuo Neutrogenan tuote epäpuhtaalle iholle, etenkin kun mulla on välillä siellä täällä hieman epäpuhtauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei tää mikään huippuboksi ollut, vaikka kivoja juttuja sisälsikin :) Onnea on kunnon volyymiripset, ei paljon irtoripsiä tarvitse miettiä ;D Toisaalta mäkin käytän nykyään irtoripsiä tosi harvoin, korkeintaan jossain juhlissa enkä niissäkään todellakaan aina! Muakin kiinnostaa miten toi Neutrogena toimii, vaikkei itsellä niin ookaan tarvetta tolle.

      Poista
  9. Itse sain tänään boxin käsiini ja olin kyllä tyytyväinen; itsehän taas kuulun niihin kangasnaamion suuriin ystäviin ;D

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/bette-box-marraskuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot jakaa kyllä aika rajusti mielipiteet - toiset rakastaa ja toiset inhoaa :D

      Poista
  10. Ihan ok boxi, itselläni olisi päässyt käyttöön kaikki muu paitsi nuo ripset :) Joku boxi olisi kyllä kiva tilata, mutta mun tuurilla heti alkaisi tulemaan vain huonoja boxeja :D

    VastaaPoista
  11. Marraskuun Bette oli kyllä mun mielestä just todella onnistunut kun taas viime boksi oli ihan kiva. Tässä boksissa kaikki tuotteet oli mieleisiä paitsi toi neutrogenan tuote. Annoin sen myös poikaystävälle koska uskon ettei mun naama sitä kestä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!