torstai 29. marraskuuta 2018

TwistBe Luonnonkosmetiikkakalenteri


Moikka! Ennen joulukuun alkua ja joulukalenterien luukkujen avaamista päätin tulla esittelemään teille vielä kolmannenkin joulukalenterini. Tämä on siis se, jonka itse omilla rahoillani ostin harkittuani ensin pitkään, minkä kalenterin itselleni todella haluan. Tänä vuonna halusin jotain hieman erilaista ja suureksi ilokseni törmäsin siinä vaiheessa TwistBe:n joulukalenteriin. Kalenteri sisältää 24 yksittäispakattua lahjapussukkaa, jotka toimivat siis kalenterin "luukkuina" ja sisältö on totta kai täynnä luonnonkosmetiikkaa. Kalenteri oli mahdollista tilata myös vegaanisena, mutta itse valitsin "normiversion" tästä. Lisäksi halutessaan olisi voinut ottaa kalenterin ilman noita lahjapussukoita (jolloin olisi säästänyt roskan määrässä), mutta mä en sitä edes harkinnut, sillä mulle kalenterin idea on nimenomaan tuoda sitä yllätyksellisyyttä eikä se onnistu, jos näen kaikki tuotteet heti kättelyssä. Ymmärrän kyllä hyvin pointin, miksi osa ei turhaa paperiroskaa halua, mutta mä olin tällä kertaa hitusen turhamainen ja halusin omat tuotteeni paketeissa.


Ja siis katsokaa nyt miten suloisia ja kauniita paketteja nää on! Mä en tiedä kuinka monta kalenteria TwistBe:llä oli myynnissä, siis kappalemääränä, mutta ei näitä ihan tunnissa tai parissa kyllä ole paketoitu oli se määrä sitten mikä tahansa. Kalenteri on loppuunmyyty eikä sitä tälle vuodelle enää valitettavasti saa. Suosittelen kuitenkin pitämään silmät ja korvat auki ensi vuonna alkusyksystä, mikäli kalenteri alkaa kiinnostaa! Tämän vuoden kalenterilla oli hintaa 159 euroa siinä vaiheessa, kun itse sen menin tilaamaan. Kalenteri sisältää täysikokoisia tuotteita, jolloin yhdelle tuotteelle jää mun laskutaitoni mukaan hintaa keskimäärin 6,60 euroa. Ei siis todellakaan paha, vaikken toki vielä kalenterin sisältöä tiedäkään. 


TwistBe:n kalenterin lisäksi multa löytyy The Body Shopin ja Lookfantasticin kalenterit, joista ensimmäisen sain lahjaksi mieheltäni ja jälkimmäisen pr-näytteenä Lookfantasticilta. Näiden kahden sisällöistä olen jo hitusen spoilaantunut, mutta kokonaisuudessaan en kummankaan kalenterin sisältöjä tiedä eli suurin osa luukuista tulee mulle yllätyksenä. TwistBe:n kalenterin sisällöstä mulla ei ole harmainta aavistustakaan, joten ihan senkin takia pidän sitä itse tällä hetkellä kaikkein kiinnostavimpana kalenterinani. En malttaisi odottaa, että pääsen availemaan näiden kolmen kalenterin luukkuja ja ylihuomennahan se availu jo alkaa!


Aion kirjoittaa totta kai kalenterien sisällöistä myös tänne blogiin, varmaan neljän tai viiden luukun välein. Aiemmista vuosista poiketen tällä kertaa tuskin mitään kovin syvällisiä analyysejä ja käyttökokemuksia pystyn tuotteista kirjoittamaan, eli lähinnä varmaankin esittelen vain kaikki avattujen luukkujen tuotteet. Kolmessa kalenterissa riittää meinaan tekemistä enkä usko, että saan edes murto-osaa tuotteista siinä ajassa testattua. Kiinnostavista tuotteista tulee totta kai myöhemmin sitten sisältöä blogiin ;)

Löytyykö teiltä joulukalenteri tai mahdollisesti useampia? :)

24 kommenttia:

  1. Kiva idea pakata "luukut" yksittäispakkauksiin:) Jännää nähdä mitä ihanuuksia paketeista ilmaantuu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on munkin mielestä kiva idea :) Vaikkei niin kalenterimainen sitten toki olekaan :D Mäkin odotan niin innolla tän sisältöä<3

      Poista
  2. Mulla on se TBS kallein kalenteri ja ei tosiaan malttaisi odottaa että pääsen luukkuja ropeltamaan ;D ihana tämä TwistBen kalenteri, mielelläni luen mitä tämä ja LF sisältää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään saatiin vihdoin avata ekat luukut, jee! :D Kiva että näiden kalenterien sisällöt kiinnostaa<3

      Poista
  3. En ostanut tänäkään vuonna kalenteria, mutta tää TwistBen kalenteri ois ehdottomasti ollut itsellekin kiinnostavin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää TwistBe oli lopulta tosiaan ihan selkeä valinta :) Ihanan erilainen!

      Poista
  4. Aivan ihania noi pikku paketit! Toivottavasti teet jotain koostepostauksia tästä, olisi kiva päästä näkemään mitä näistä paljastui ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin<3 Joo teen kyllä, pakkohan näitä sisältöjä on päästä tänne blogiinkin jakamaan :D

      Poista
  5. Aika hurmaava kalenteri jotenkin, todella suloisia pikku paketteja ja haluanpa kovasti nähdä mitä näistä paljastuukaan <3 Ihana että tästä on mahdollista saada myös vegaaniversio ja että sen olisi myös voinut tilata ilman pusseja välttäen näin sen roskan määrän. Itse olisin myös päätynyt samoihin ratkaisuihin kuin sä, eli normi versio pussukoiden kera :)

    Multa löytyy kolme kalenteria myös, mutta yks on tosin ihan perus pikku suklaakalenteri, yksi on sitten veikkauksen raaputuskalenteri (mä en itse tykkää tällaisista peleistä sun muista arpajutuista, mutta tää on huippu ja noussut meidän perheen perinteeksi) ja sit se The Body Shopin ultimate 8) Apua, sitä pääseekin jo huomenna availemaan näitä luukkuja!

    Ihanaa alkavaa viikonloppua Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä oli mun mielestä kivasti ajateltu myös vegaaneja tai henkilöitä, jotka suosii vegaanista kosmea + just se, että noi sai myös ilman pusseja! Ja näähän oli kaikki ilmeisesti pakattu kierrätyslaatikoihin, eli iso plussa ekologisuudesta TwistBe:lle :)

      Ääh, mä en tänäkään vuonna muistanut tota Veikkauksen raaputuskalenteria! Tosin mä veikkaan, etten malttaisi olla raaputtamatta koko kalenteria yhdeltä istumalta :'D En malta odottaa, mitä siitä sun TBS:n kalenterista paljastuu<3

      Poista
  6. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä luukuista/pussukoista paljastuu :) Itselläni ei ole tänä vuonna joulukalenteria ollenkaan, sillä en kuitenkaan raaskinut ostaa sitä Lumenen kalenteria, mutta eipä se nyt niin suuri menetys kuitenkaan ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Lumene olisi varmasti ollut mulle mieluinen, mutta tosiaan kyllä mäkin pärjäisin ihan hyvin ilman kalenteria :) Ei sellaisia aina tarvitse ollakaan ja onneksi joulusta ja sen odotuksesta voi ja pitääkin nauttia myös muuten kuin materian kautta!

      Poista
  7. Tämä houkutteli minuakin mutta päädyin Look Fantasticiin. Jään innolla odottamaan mitä noista suloisista paketeista paljastuu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF on varmasti tosi hyvä tänäkin vuonna :) Noi paketit on kyllä niin hurmaavia ♥

      Poista
  8. Tämä on kalenteri, jota olisin voinut itsekin harkita. Jännä nähdä mitä pusseista paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä yksi kiinnostavimmista kalentereista tänä vuonna, siis mun mielestä :D

      Poista
  9. Mäkin satsasin ensimmäistä kertaa tähän ja oikein innolla odotan näiden kauniiden pussukoiden avaamista! Tosin mä saan oman kalenterini vasta maanantaina, kun jätin taas noutamisen viime tippaan... Perjantaina olisin hakenut, mutta järjetön migreenikohtaus muutti suunnitelmat, etten voinut lähteä keskustaan siinä tilassa haahuilemaan. Mutta onneksi maanantaina on vasta kolmas päivä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei :/ Nojoo tossa tilassa parempi jäädä kotiin, migreenikohtauksen aikana ei tulisi kyllä ihan äkkiä edes mieleenkään lähteä hoitamaan mitään, mitä ei ole ihan pakko! Mä en malta odottaa mitä kaikkea ihanaa täältä vielä paljastuu<3 :)

      Poista
  10. Odotan innolla mitä tän luukuista paljastuu! :)

    VastaaPoista
  11. Voi vitsit miten suloisia pussukoita ♥ Ootan kyllä innolla mitä noista ja muista sun kalentereista paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihania<3 Mä oon hurjan innoissani näistä kalentereista, tosin ei sunkaan kalenteri ole yhtään hullumpi valinta ;)

      Poista
  12. Onpa ihanan näköinen kalenteri! ♥ Innolla oottelen postauksia näiden sisällöistä! Mulla itselläni on tänä vuonna Nyxin ja Catricen joulukalenterit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX oli sellanen, mitä mietin myös tosi pitkään. Uudestaan siinä vaiheessa, kun se oli Cocopandalla suhteellisen hyvässä alessa :D Toivottavasti noista paljastuu molemmista kaikkea ihanaa mistä tykkäät<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!