torstai 4. helmikuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Tammikuu 2021

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee tammikuun Ipsy Glam Bag Plus, jonka hain Postista itse asiassa vasta pari tuntia sitten1 Joulukuun Ipsy matkaa teillä tietämättömillä kiitos oman säätöni ja Shipiton hieman surkean toimituksen, mutta katsotaan josko se vielä pääsisi jossain vaiheessa perille asti. Ipsy Plus sisältää viisi täysikokoista kosmetiikkatuotetta, joista kaksi on valittu boksiin kauneusprofiilin tietoihin perustuen. Loput kolme jokainen tilaaja saa itse halutessaan valita muutamien eri tuotteiden joukosta, ja tämä uudistus on nyt ollut Ipsyllä ehkä puolisen vuotta. Olen itse ollut tähän mennessä erittäin tyytyväinen tähän valintasysteemiin, mutta jostain syystä tällä kertaa valittavana oli todella paljon sellaisia tuotteita, jotka eivät mua itseäni kiinnostaneet tippaakaan. Tästä vuoden 2021 ensimmäisestä Ipsy Plussasta tulikin ehkä "huonoin" Ipsy, minkä olen tähän mennessä saanut, vaikka onnistuinkin saamaan boksiin myös ihan kivanoloisia tuotteita. Kerron tuonnempana tarkemmin mikä sisällössä mättäsi, mutta nyt mennään katsomaan ensin mitä kaikkea boksi ylipäätään sisälsi:

Ipsyltä oltiin valittu mulle kulmien hoitoon tarkoitettu setti sekä Pixin seerumi. Tuo kulmasetti oli itselleni aivan täysi floppi, sillä en jaksa innostua tuollaisista tuotteista ollenkaan. Itse valitsin boksiin vartalonkuorinnan, kasvovoiteen sekä kaksi kappaletta meikkisiveltimiä. Ei tämä kokonaisuutena sinänsä ollut huono, mutta musta tuntuu että Ipsyllä on nyt jonkin aikaa ollut valittavana aiempaa "huonompia" tuotteita. Tein juuri eilen valinnat myös helmikuun boksiin enkä tule siihenkään ihan tyytyväinen olemaan, mutta ehkäpä suunta tästä paranee! Ja jos ei niin onpahan hyvä syy laittaa koko tilaus hetkeksi tauolle.

Aloitetaan esittely tällä Pixin Hydrating Milky Serumilla, joka oli siis Ipsyn puolesta valittu boksiin. Ruusunmarjaöljyä ja aloe veraa sisältävä seerumi lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden siitä samalla säteilevän ja kirkkaan. Pixin tuotteet ovat olleet mulle hyvin mieluisia ja mullahan on tälläkin hetkellä käytössä pari Pixin kasvovettä, joten odotan innolla kuinka tämä toimii omalla ihollani! Kaikki kosteuttavat tuotteet ovat aina mulle enemmän kuin tervetulleita, joten tähän tuotteeseen olin oikein tyytyväinen. Ihan vielä en tätä saa itselleni otettua käyttöön, sillä pyrin nyt tosissani käyttämään ensin loppuun jo avatut tuotteet, mutta katsotaan mitä tulen tästä pitämään!
Hinta: noin $24,00/30 ml.

Toisena tuotteena Ipsyltä oltiin tosiaan valittu mulle tämä Billion Dollar Browsin The Best Brow Tool Kit Ever, joka sisältää pinsetit, kulmille tarkoitetut minikokoiset sakset sekä kaksipäisen siveltimen kulmien muotoilua ja meikkaamista varten. Mulla ei rehellisesti sanottuna ole tälle setille mitään käyttöä, vaikka totta kai pinsettejä esimerkiksi aina tarvitaan. Multa löytyy kuitenkin jo usemmat, samoin kuin kulmaharjoja ja -siveltimiäkin. Sakset ajattelin pitää itselläni, sillä tuollaiset pienet soveltuvat varmasti loistavasti esimerkiksi irtoripsien lyhentämiseen! Ei tämä siis ihan täysin turha ollut, mutta toivon, ettei vastaavia tuotteita mulle enää jatkossa tulisi.
Hinta: noin $56,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Kosetten Salt Body Scrub, joka on ihoa puhdistava kuorinta-aine. Mä kuorin vartaloni ihon ihan säännöllisesti ja olen monet kerrat maininnut, kuinka sokerikuorinnat ovat itselleni kaikkein mieluisampia. Suolakuorinnoistakin multa löytyy aiempaa kokemusta ja ne ovat myös olleet todella tehokkaita. Ainut huono puoli näissä kuitenkin on se, että se suola ihan oikeasti kirvelee, jos sitä pääsee pieniin haavoihin tai ihorikkoihin. Mä kärsin itse atooppisesta ihottumasta, jota löytyy lähes poikkeuksetta aina vähintäänkin mun jaloistani. Tämän tuotteen kanssa saan siis olla aika tarkkana, etten käytä tätä ihottumaisilla alueilla edes vahingossa, sillä se suola ei todellakaan tunnu mukavalta ihottumaisella iholla eikä varmasti tee mitenkään hyvää kyseiselle ongelmalle. Muuten olen tästä kuitenkin ihan innoissani!
Hinta: noin $24,00.

Pürlissen Blue Lotus Balancing Moisturizer oli oma valintani boksiin. Tämä on normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle suunnattu kasvovoide, jonka on tarkoitus kosteuttaa ihoa ja ehkäistä pienten juonteiden syntymistä. Voide sisältää Incin perusteella melkoisesti silikonia, joten ainakin se varmasti auttaa hetkellisesti silottamaan niitä jo olemassa olevia juonteita kasvoilla. Itse en välttele silikoneja edes ihonhoitotuotteissa, mutta tässä niitä vaikuttaisi olevan aika reilustikin enemmän kuin mihin olen yleensä tottunut. En lähtökohtaisesti välttämättä olisi valinnut tätä itselleni boksiin, mutta muistaakseni valittavana ei juuri ollut mitään parempaa tai itselleni kiinnostavampaa. Pürlissen tuotteista olen kuitenkin pitänyt, vaikka niiden sisällöt eivät aina ihan vakuutakaan. Katsotaan otanko tämän voiteen jossain vaiheessa omaan käyttööni vai annanko eteenpäin. Voisin uskoa, että tämä toimisi hyvin esimerkiksi meikin alla kesällä, kun oma ihoni ei tarvitse ihan niin kosteuttavia tuotteita.
Hinta: noin $45,00/50 ml.

Viimeisenä vielä Firma Beautyn sivellinkaksikko. Nämä siveltimet olivat myös oma valintani boksiin ja setistä löytyi Flat Oval Blending Brush sekä Round Blending Brush. Hyviä häivytyssiveltimiä ei voi mun mielestäni koskaan olla liikaa, joten tästä kaksikosta olin todella iloinen! Yleensä näistä jenkkibokseista tulee vähän suurempia sivellinsettejä, mutta otan tämän kaksikonkin vastaan erittäin mielelläni. Molemmat siveltimet vaikuttavat hyviltä ja tiedän jo nyt, että niille tulee löytymään käyttöä. Brändi on mulle täysin vieras, mutta eipä sekään haittaa mitään - tärkeintä on tuotteiden toimivuus.
Hinta: noin $28,00.

Tammikuun Ipsy Plussan kokonaisarvo oli noin $177,00. Boksin arvokkaimmat tuotteet olivat Billion Dollar Browsin kulmasetti sekä Pürlissen kasvovoide, jotka on molemmat mielestäni hinnoiteltu ehkä hieman yläkanttiin, enkä itse kyseisestä tuotteista moisia summia maksaisi. Pixin seerumi ja siveltimet olivat boksin parhaimmat tuotteet ja vartalonkuorinta-aine pääsee varmasti myös käyttöön pikimmiten. Ei tämä boksi huono ollut, mutta ehdottomasti heikompi kuin monet muut saamani. Nyt toivon, että se joulukuun boksi saapuisi perille, sillä sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja haluaisin ehdottomasti päästä esittelemään sen sisällön teillekin!

Mitä mieltä olette tästä boksista? Olisitteko ilahtuneet sisällöstä vai pitäneet tuotteita tylsinä?

8 kommenttia:

  1. Tää näyttää kyllä selkeästi mun mielestä tylsemmältä kuin Ipsyt yleensä :/ Siveltimet ja seerumi olisivat päässeet mulla käyttöön, mutta muuten en tiedä. Mulla on yksi Billion Dollar Browsin kulmasivellin, joka näyttää aivan samalta kuin tuo tuossa setissä oleva, ja se on kyllä yllättävän hyvä. En ole turhan tarkka kulmasiveltimieni kanssa, mutta se tuntuu jotenkin erityisen hyvältä :D Pinsetit ovat vähän tylsät ja samoin mietin ensin ettei noilla saksillakaan olisi ollut itselleni käyttöä, mutta toi irtoripsien lyhennys on kyllä hyvä idea! Nuo näyttävät siihen tarkoitukseen ihan toimivilta :)

    Mä en ole itse oikein tykästynyt Pürlissen tuotteisiin, mutta toivottavasti tuo voide osoittautuu hyväksi ja saat sen käyttöön :) Pixin seerumi kuulostaa tosi kiinnostavalta! Muistaakseni olen nähnyt tuota myös muutamien jenkkibloggaajien kehuvan.

    Toivottavasti joulukuun Ipsy löytää pian perille <3 Mullakin on vielä yksi joulukuun alussa jenkeistä lähetetty tilaus matkalla jossain eli postin liikkumisen kanssa taitaa olla aika paljon ongelmia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama fiilis jäi itselle tästä. Kokonaisuus on vähän tylsä, vaikka tässä oli mukana myös tosi kivojakin tuotteita! Mulla taas on jo kaksi Sigman samanlaista kulmasivellintä käytössä enkä muihin enää koske, paitsi jos käytän pomadea niin siihen sitten ABH:n vähän jäykempi sivellin on parempi :D Ja kulmaharja löytyy kulmakynän päästä, eli sen puoleen toi sivellin on mulle täysin turha. Saksille tosiaan onneksi keksin käyttöä noiden irtoripsien kanssa, kun harvemmin mun täytyy kulmakarvoja saksilla ruveta pätkimään.

      Pürlisse jakaa aika paljon mielipiteitä, mitä oon ymmärtänyt. Enkä ihmettele, sillä oikeesti kun tonkin voiteen ainesosaluetteloa katsoo niin silikonit pomppaa silmille heti kättelyssä ja vasta aika alhaalta löytyy ne, millä tota markkinoidaan. En tosiaan välttele itse silikoneja voiteissa, mutta en myöskään kyllä maksaisi tollasia summia voiteesta, jossa heti veden jälkeen alkaa sadella erilaisia silikoneja.. Tekeehän ne ihosta ihanan tuntuisen, mutta haluan kasvovoiteelta jotain muutakin :D

      Toivottavasti saadaan molemmat paketit perille asti! Nyt vissiin jumittaa vähän kaikki paketit, kun monet sanoo ettei Briteistä tule Brexitin takia paketit perille ja Jenkeistäkin näkyy olevan niitä ongelmia :/ Mulla on nyt joku mysteeripaketti postissa odottamassa, elättelen toiveita että se olis toi joulukuun Ipsy :D Mulla on yksi toinen vaihtoehto sille, mutta oletin siitä tulevan ihan seurannat ja ilmoitukset Omapostiin yms. joten saa nähdä mitä sieltä paljastuu!

      Poista
  2. Pixin tuote vaikuttaa kivalta ja sitä olisi kiva kokeilla, jotenkin muuten juuri mua ei säväytä ja mielestäni tuo kulmasetti oli kyllä ihan roskaa. En näkisi itse siis todellakaan tuossa arvossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En myöskään ikinä maksaisi tollasesta setistä moista summaa! Toisaalta en tiedä jos toi brändi vaikka onkin jollain tavalla suosittu ja hypetetty Jenkeissä, kun en oo tainnut itse tohon aiemmin törmätä :D Pixi oli ehdottomasti boksin parhaimpia tuotteita<3

      Poista
  3. Mielenkiintoinen sisältö, kaikkea laidasta laitaan. Itse ilahtuisin meikkisiveltimistä, näyttävät sopivilta häivytyshommiin. Pixi ja Purlisse kans kuulostavat kivoilta jos pystyisin käyttämään. Kulmasetti vähän plääh vaikka kaikelle varmaan käyttöä löytyisi. Pikku saksia tarvii aina ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli tosiaan vähän sitä ja tätä :D Joulukuun boksi olisi taas ollut täynnä meikkejä, sen takia toivonkin että se löytää vielä perille :) Pikkusakset on varmasti ihan näppärät, mulla ei aiemmin tollasia noin pieniä ole ollutkaan!

      Poista
  4. Samat siveltimet taitaa olla mullekin tulossa, kunhan nyt paketti joskus tulee perille.
    Olisin ehkä periaatteessa tykännyt myös tosta kulmasetistä, vaikka se tavallaan onkin tosi tylsä -mutta tarpeellinen tylsä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat oman boksisi pian! Mulle toi setti tosiaan on melko turha ja tarpeeton, olisin hyvin pärjännyt ilmankin :D

      Poista

Kiitos kommentista!