torstai 18. helmikuuta 2021

Lookfantastic Beauty Box | Helmikuu 2021

Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Tänään availlaan mun helmikuun ensimmäinen kauneusboksini, joka on mikäpä muukaan kuin Lookfantasticin Beauty Box! Olen jonkin aikaa saanut näitä bokseja pr-näytteinä, eli siis ilmaiseksi, ja näistä on aina yhtä ihana päästä kirjoittelemaan teille. Beauty Box on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, jonka sisällöt ovat yleensä melko ihonhoitopainotteisia, mutta mukaan mahtuu lähes aina myös meikkejä ja joskus esimerkiksi vartalon- tai hiustenhoitotuotteita. Tuotteista suurin osa on matkakokoisia, mutta yleensä myös sen verran reiluja, että niistä riittää iloa useiksi käyttökerroiksi. Beauty Boxit ovat täynnä toinen toistaan kiinnostavimpia brändejä ja haluan vielä muistuttaa, ettei Brexitillä ole vaikutusta esimerkiksi boksien hintoihin eikä niistä joudu maksamaan alveja tai muita maksuja. Sama pätee myös muihin LF:n verkkokaupan tilauksiin. Beauty Boxin pääsette tilaamaan Lookfantasticin verkkokaupasta, jossa boksin hinta on tilausjakson pituudesta riippuen 15,50-20,00 €/kpl.

Tammikuun Beauty Box ei yltänyt suosikikseni, mutta tämä helmikuun boksi onkin sitten jo ihan toista maata! Sisältö on suorastaan loistava ja erityisen innoissani oli Illamasquan primerista, jonka testailen varmasti pikimmiten. Näistä yksi tuote on itselleni jo entuudestaan tuttu, mutta muuten kokonaisuus näyttää erittäin hyvältä. Yksikään saamani Beauty Box ei ole koskaan ollut varsinaisesti huono, mutta on näissä paljon myös eroja. Tämä helmikuun boksi erottui ehdottomasti edukseen ja seuraavaksi katsotaan vielä tarkemmin mitä kaikkea ihanaa tämä boksi sisälsi:

Aloitetaan boksin ehdottomasti kiinnostavimmalla tuotteella, joka on Illamasquan Beyond Veil Primer. Primer tuli 6 ml minikoisena versiona, mutta tiedän tämän riittävän omaan käyttööni todella pitkäksi aikaa, sillä olen aiemmin saanut vastaavankokoisen purnukan toista Illamasquan primeria. Tämä primer yhdistää Illamasquan kaksi tuotetta - Hydra Veil Primerin sekä Beyond Powderin, joista ensimmäinen on yksi mun suosikkiprimereistani. Mulla on kyseistä Hydra Veil Primeria avaamaton täysikokoinen purnukka odottelemassa käyttöönottoa, mutta sitä ennen haluan ehdottomasti testata tämän Beyond Veil Primerin, jonka tuli samaan aikaan kosteuttaa ihoa ja tehdä siitä hehkuva. Olen yhä enemmän ja enemmän ihastunut heleämpään meikkipohjaan täysmatan sijaan, joten tälle löytyy taatusti käyttöä. Ihan mahtavaa, että tämä löytyi boksista!

Magnitone Londonin Wipe Out Swipesit ovat superpehmeitä meikinpoistoon tarkoitettuja lappusia. Nämä toimivat siis samoin kuin monet suuremmatkin meikinpoistoliinat, eli lappu on tarkoitus kastella veden kanssa ja käydä sen jälkeen kasvot läpi kostean lapun kanssa. Meikkien pitäisi saada kyytiä ilman puhdistusainetta, mutta itse käytän tällaisia tuotteita aina puhdistusaineen kanssa. Esimerkiksi Luonkosin öljypuhdistuskakuille tällaiset ovat loistava vaihtoehto, mutta täytyy miettiä miten saisin parhaimman hyödyn tästä kaksikosta, sillä nämä ovat kooltaan aika pieniä. Ei yhtään hullumpi tuote, näille löytyy varmasti käyttöä.

Illamasquan primerin lisäksi boksiin oli pakattu myös toinen meikkituote - Eyekon Galactic Lid Gloss, jonka sain itse kuparisessa sävyssä Zodiac. Kyseessä on nestemäinen glitterinen luomiväri ja tästä oli liikkeellä myös toinen, hopeansävyinen versio. Mä olen huono käyttämään nestemäisiä luomivärejä, mutta aion ehdottomasti antaa tälle tilaisuuden. Tämä tuli pienessä 4 ml koossa, joten voisin veikata saavani tämän ehkä joskus jopa loppumaankin, mikäli sävy vain on itselleni mieluinen. Luin moneen kertaan pakkauksesta, että kyseessä olisi LIP Gloss, eli huulikiilto, ja ihmettelin pitkään tuotekuvausta lukiessani, että miksi ihmeessä huulikiiltoa pitäisi levittää luomille! Tämä on kuitenkin ehdottomasti huulikiiltoa parempi vaihtoehto, sillä kasvomaskien kanssa kaikki huulikiillot ja -punat ovat jääneet mulla lähes kokonaan käyttämättä, mutta luomivärejä onneksi pääsee käyttämään ihan tavalliseen tapaan.

Elemis Papaya Enzyme Peel oli vaihtoehtoinen tuote yhdessä Mádaran SOS-sarjan kasvovoiteen kanssa, ja totta puhuen olisin toivonut saavani mieluummin sen Mádaran voiteen. Ei tämäkään kuitenkaan ole missään nimessä huono vaihtoehto, sillä Elemis on loistava brändi ja tätä olen siis käyttänyt aiemminkin. Kyseessä on ihoa hellävaraisesti kuoriva tuote, jonka tulisi antaa vaikuttaa kasvoilla 15-20 minuuttia ennen poishuuhtelua. Kasvojen ihon tulisi jäädä sileäksi samalla, kun kuolleet ihosolut saavat kyytiä. Tämä on mulle tosiaan tuttu tuote ja olen tästä pitänyt, mutta Mádaran voidekin on aivan ihana ja sitä olen käyttänyt edellisen kerran useampi vuosi sitten, joten olisi ollut hauska päästä testaamaan sitäkin pitkästä aikaa. Näillä kuitenkin mennään ja tämäkin tulee käytettyä varmasti nopeasti pois! Tuote tuli 15 ml kokoisena.

Balance Me:ltä oli laitettu boksiin 10 ml kokoinen AHA Glow Mask, joka on AHA-happojen kanssa ihoa kuoriva kuorinta-aine. Tuote sisältää mm. glykoli- ja maitohappoa, jotka kuorivat ihoa ilman mekaanista hankausta. 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen ihon tulisi näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta. Tämä on omasta mielestäni hyvinkin samantyylinen tuote kuin edellä mainittu Elemis, joten oli ehkä hieman hassua laittaa bokseihin kaksi näinkin samanlaista tuotetta. Mutta testailen mieluusti myös tämän Balance Me:n kuorinnan, sillä happokuorinnat ovat päässeet enemmän ja enemmän suosiooni viime aikoina.

Viimeisenä vielä Bubble T Strawberry Macaron Hand & Body Butter, joka on aivan ihana mansikantuoksuinen voide käsille ja vartalolle. Korkkasin tämän heti paketin avattuani ja kuvat otettuani, sillä tuubi näytti jotenkin ihanan houkuttelevalta ja on kuin tehty mun hitusen tyttömäiseen makuuni. Voidetta voi siis tosiaan käyttää joko käsille tai vartalolle, mutta itse aion käyttää tämän pois käsivoiteena, sillä vartalovoiteita multa löytyy jo aivan tarpeeksi. Voide tuoksuu hyvin makealle ja mansikkaiselle, hieman esanssiselle ehkä, mutta se nyt oli ihan odotettavissakin. Se imeytyi kuitenkin nopeasti eikä jättänyt käsille lainakaan tahmeaa tunnetta. Tämä kyseinen brändi on tullut itselleni aiemmin tutuksi mm. erilaisista kylpypommeista ja muista kylpytuotteista, mutta tämä oli itselleni ehdottomasti niitä mieluisampi yllätys. Tämä tulee varmasti näkymään piakkoin myös loppuneissa! Tuote tuli täysikokoisena, 50 ml koossa.

Helmikuun boksi pesi tammikuun Beauty Boxin mennen tullen ja olen sisällöstä erittäin iloinen ja innoissani! Tässä boksissa oli saatu myös takaisin pienet vihkoset, joista löytyy mm. esittelyt jokaisesta tuotteesta. Tammikuun boksista sitä ei löytynyt ja mietinkin hetken, onko muutos jäänyt pysyväksi. Hyvä näin, sillä vihkonen on todella kätevä ja helpottaa myös mm. näiden blogipostausten tekemistä.

Mitä mieltä te olette tästä helmikuun Beauty Boxista? :)

8 kommenttia:

  1. Olipas kivoja tuotteita! Tosin kaksi tuollaista kuorintatuotetta samaan boksiin oli vähän hassu valinta. Ehkä eniten näistä kiinnostaisi tuo Illamasquan primer, koska rakastan myös sitä Hydra Veiliä :) Toivottavasti tuo olisi hyvä.

    Tykkään muuten kans todella paljon tuon käsi- ja vartalovoiteen pakkauksesta! Luulen että mun olisi ollut kans pakko avata se käyttöön heti, jos mulle tämä boksi tulisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin mielestä oli hassua laittaa kaksi noin samanlaista tuotetta boksiin, mutta osahan sai tosiaan sen Mádaran kasvovoiteen, eli heille ei onneksi tullut kahta kuorintaa! Mä toivon myös, että toi Illamasquan primer olisi hyvä, ainakin se vaikuttaa ja kuulostaa sellaiselta, mutta katsotaan kunhan saan sen ensin testattua :D Joo siis toi tuubi oli aivan ihana! Voide itsessään oli aika peruskamaa, ei mikään paras mahdollinen talveksi, mutta tuoksu on hyvä ja pakkaus söpö<3

      Poista
  2. Ihania tuotteita, boksi on mielestäni hyvä. Tuo mansikka ei välttämättä ole tuoksu minun makuuni mutta noin käsivoiteena varmasti kuluu sopivaan tahtiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikan tuoksu kosmetiikassa on monesti tosi voimakas ja mä itsekin olen sitä aika kauan vierastanut, lukuun ottamatta The Body Shopin mansikkatuotteita. Toikin tuoksu oli vähän esanssinen, mutta silti mulle mieluinen, mikä ei tosiaan oo ihan sanottua näiden mansikkatuotteiden kohdalla :D

      Poista
  3. Ihan kiva boxi, Elemiksen kuorinta on tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä, ylipäätään oon tykästynyt enemmän ja enemmän noihin happokuorintoihin :)

      Poista
  4. Sun bolgia ja kerrontaa on ilo seurata,
    Kiinnostaisko sua tehdä oma luonnonmukaisen kauneusboksin avaus jossa olis juuri sun itse valitsemat tuotteet? Itseäni huolettaa miten paljon laitamme kemikaaleja itseemme. Järkevillä valinnoilla kemikaalikuormaa pystyy vähentää.
    Silti lupa olla kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Vastailinkin sulle jo sähköpostitse tähän asiaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!