tiistai 16. helmikuuta 2021

Physicians Formula Butter Blush + ALEKOODI Lykolle

Yhteistyössä Lyko.fi kanssa

Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer on varmasti brändin tunnetuin tuote, mutta oletteko testanneet saman sarjan poskipunia tai muita meikkituotteita? Sain itse Lykolta testattavaksi Physicians Formulan Murumuru Butter Blushin kahdessa eri sävyssä ja tässä postauksessa kerron teille niistä hieman tarkemmin! Lykolta löytyy suuri valikoima Physicians Formulan tuotteita ja verkkokaupan brändivalikoima on muutenkin yksi suurimpia, mitä tiedän. Myynnissä on omista suosikeistani mm. Maria Nilaa, Elemistä, essenceä, Urban Decaytä ja theBalmia. Lyko on itselleni hyvinkin tuttu myös loistavana hajuvesiä myyvänä verkkokauppana ja Lykolta olenkin itse ostanut ainakin pari hajuvettä viimeisen vuoden aikana. Hyvän valikoiman lisäksi myös toimitus on supernopea, mistä erityisen iso kiitos Lykolle!

Sain teille jaettavaksi alekoodin LIPSTICKLOVE20, jolla saatte -20% alennuksen Lykon tuotteista. Koodi antaa -20% koko ostoksesta ja on voimassa 48 tuntia. Koodia ei voi yhdistää kampanjoihin, eikä ole voimassa seuraavien brändien/tuotteiden kohdalla; kalenterit, tri Dennis Gross, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals ja Sisley. 

Physicians Formula Butter Blusheja on myynnissä muutamassa eri sävyssä ja sain itse testiin sävyt Natural Glow ja Plum Rose. Poskipunat sisältävät murumuruvoin lisäksi myös cupuacu- ja tucumavoita, joilla on myös ihonhoidon kannalta myönteisiä ominaisuuksia, sillä ne pehmentävät ja jopa kosteuttavat ihoa. Näissä on aivan ihana, mutta sen verran voimakas tuoksu, että tuoksuherkkien kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa tuote ennen ostoa. En välttämättä kaikissa tilanteissa välitä tuoksuista meikkituotteissa, mutta näiden poskipunien tuoksu on itselleni mieluinen eikä tuoksu ole häirinnyt kertaakaan. Pakkaukset ovat jämäkkää muovia ja henkivät tropiikkia Physicians Formulalle tyypillisen palmukuvioinnin ansiosta.

Poskipunat ovat koostumukseltaan todella silkkisiä, pehmeitä ja helposti työstettäviä. Pigmenttisyys on posipunaksi juuri sopiva, sillä kerralla ei tule liikaa, mutta punat ovat helposti kerrostettavissa voimakkaamman lopputuloksen saamiseksi. Kuvassa vasemmalla oleva sävy Nautral Glow on itse asiassa itselleni liian vaalea poskipunaksi, mutta koska se on melko shimmerinen, sain punasta itselleni todella hyvän highlighterin! Natural Glowlla saa todella kauniin hehkun kasvoille ja hohde on hyvinkn pitkälle ihan samaa luokkaa kuin tavallisilla highlightereillakin. Vieressä oleva Plum Rose taas on sävyltään viileähkö vaaleanruskea, joka näyttää poskilla todella kauniilta samansävyisen silmämeikin kanssa. Pelkäsin ensin, että poskipuna näyttäisi ihollani tunkkaiselta, mutta ei - se näyttää todella hyvältä ja mähän rakastan rusehtavia poskipunia!

Poskipunapakkaukset sisältävät myös suurehkon peilin sekä pienen sienen/siveltimen, jolla poskipunaa saa levitettyä. Mä suosin itse ihan tavallista poskipunasivellintä poskipunien levityksessä, mutta on silti aina ihan kätevää, jos puuterituotteissa tulee mukana oma sivellin tai muu vastaava, jolla tuotteen saa levitettyä esimerkiksi matkoilla ollessa. Peilit harvemmin ova itselleni tarpeellisia meikkituotteissa, mutta jotenkin pidän tuotetta aina laadukkaampana, jos siitä löytyy peili - oli kyse sitten vaikkapa poskipunasta tai luomiväripaletista.

Physicians Formulan Butter Blushit maksavat Lykolla noin 15,00 euroa ja ovat mielestäni ihan hintansa arvoisia. Vaaleampi Natural Glow ei mulla tosiaan poskipunasta käynyt, mutta sain siitä itselleni todella mieluisan highlighterin. Plum Rose taas osoittautui aivan ihanaksi ja juuri mun tyyliseksi poskipunaksi, sillä rakastan rusehtavia sävyjä poskilla! Sävyn nimi on ehkä hitusen harhaanjohtava, sillä mulle tulee Plum Rosesta mieleen jokin vähän violettiin taittava sävy, mutta olen itse ollut tuotteeseen ja sen sävyyn erittäin tyytyväinen. Seuraavaksi tosiaan pitäisi varmaan hankkia testiin se kaikkien kehuma Butter Bronzer!

Ovatko Physicians Formulan meikit tuttuja? Entä Lyko verkkokauppana? :)

6 kommenttia:

  1. Millä mustalla magialla sä saat näistä pigmenttiä irti? :D Kun mä oon kalpea, mutta toi Plum Rose ei näy mun iholla ollenkaan, harmittaa.
    Lyko on ihan lempparikauppa kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari kertaa tota saa kerrostaa, että tulee kunnolla kasvoilla näkyviin, mutta ei oo siis kertaakaan ollut mitään ongelmia sen kanssa :D Mäkin oon todella kalpea ja onhan toi Plum Rose sävynä tosi vaalea, mutta tosi harmi jos sä et saa siitä irti riittävästi väriä :( Saatko sormella siitä väriä irti? Mietin että olisko joku maanantaikappale kyseessä, ettei oikeesti irtoa sitä pigmenttiä, kun mulla toi ainakin swatchautuu sormellakin ihan kivasti.

      Poista
  2. Physicians Formula on mulle tuttu lähinnä Murumuru Butter Bronzerin kautta ja se on aivan huippu! Levittyy nätisti ja tasaisesti ja pysyy hyvin :) Nämä poskipunat ovat kiinnostaneet kans pitkään, joten kiva kuulla näistä kokemuksia! Tosi harmi, ettei tuo vaaleampi toiminut kunnolla poskipunana, mutta onneksi sillekin löytyi käyttötarkoitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi bronzeri täytyy ehdottomasti ostaa testiin jossain vaiheessa, sitä on niin paljon kehuttu, etten ymmärrä miten en ole sitä vielä itse testannut :D Joo vaaleammasta ei ollut mulle poskipunaksi, mutta se on ihan superhyvä highlighterina!

      Poista
  3. En ole varmaan ikinä edes kuullut tästä merkistä! Just menin tilaa lykolta niin nyt meni tää alekoodi sivuun mutta taisin käyttää jotain muuta koodia kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä koodeja on nyt onneksi ollut liikkeellä ihan hurja määrä, niin varmasti iso osa on löytänyt jonkun, jonka on päässyt hyödyntämään! Physicians Formulaa kannattaa ehdottomasti testata, jos yhtään kiinnostus heräsi. Näitä myydään myös mm. Cittareissa :)

      Poista

Kiitos kommentista!