tiistai 25. tammikuuta 2022

Boxycharm | Tammikuu 2022

Tammikuun Boxycharm saapui tällä kertaa mulle ihan ennätysnopeasti, vaikka edellistä joulukuun boksia saikin puolestaan odotella tovin jos toisenkin. Tämän boksin toimituskulut Jenkeistä Suomeen nousivat lähes 30 euroon ja ensimmäinen ajatus mulla olikin, että Planet Express on nostanut hintojaan vuodenvaihteen jälkeen. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole, sillä Ipsyn toimituskulut olivat taas ihan normaalia luokkaa (jopa alhaisemmat kuin yleensä), ja Boxyn kulut johtuivat puhtaasti siitä, että tämä paketti oli melkoisen painava. Tammikuun Boxycharm oli myös ensimmäinen, jonka sain itselleni sen jälkeen, kun Base Boxin hintaa nostettiin kolmella dollarilla. Nykyään boksi maksaa siis $27,99 kuukaudessa. Toivoin ja toivon edelleen, että tämä hinnannousu on nähtävissä sitten myös boksien sisällöissä ja myös esimerkiksi brändivalikoimassa. Mitä tammikuun Boxycharmista sitten löytyi?

Omana valintanani boksissa oli Farmacyn seerumi, jonka valitsin koska alunperin valittavana ollut NARS:n poskipunaa ei enää ollut saatavilla. Myöhästyin siis valinnan tekemisestä, mutta ei se mitään, sillä seerumikin vaikutti oikein kiinnostavalta! Kolmantena valittavana tuotteena oli luomiväripaletti, jota en kuitenkaan itselleni halunnut, sillä samaiselta brändiltä olen jo yhden melko samankaltaisen paletin karsinut pois. Seerumin lisäksi boksista löytyi voidemainen contourpaletti, huultenrajauskynä+teroitin, kasvovoide sekä yksittäinen luomiväri. Tässä oli todella kivoja tuotteita ja kokonaisuus oli mukavan monipuolinen, mutta ei tämä ihan suosikkiboksieni tasolle kuitenkaan noussut. Seuraavaksi käydään läpi vielä jokainen tuote tarkemmin:

Oma valintani boksiin oli tosiaan tämä Farmacy Beautyn Filling Good Hyaluronic Acid Plumping Serum, joka on mm. kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi. Seerumin tulisi häivyttää kasvojen pieniä juonteita sekä silottaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuotteen pakkauksessa mainitaan, että tämä olisi tehty yksinomaan Boxycharmia varten, mutta samainen seerumi näyttää kyllä olevan ostettavissa myös Farmacyn omilta sivuilta, eli tiedä sitten mitä tuolla tarkoitetaan. Enivei, rakastan erilaisia seerumeita ja hyaluronihapposeerumit ovat ihania, mikäli eivät vain lähde rullaamaan muiden tuotteiden alta pois. Tämän käyttöönottoa odotan innolla!
Hinta: noin $44,00/30 ml.

Haus Laboratoriesilta tuli Glam Attack Liquid Shimmer Powder, jonka sain itse sävyssä Chained Ballerina. Tämä on nestemäisessä muodossa oleva todella voimakkaasti metallinhohtoinen musta luomiväri, joka muuttuu kuivuttuaan puuteriseksi eikä siis esimerkiksi sotke tai lähde leviämään yhtään sen enempää kuin normaalit puuterisetkaan luomivärit. Lisäksi tämän valttikorttina on se, että nestemäisessä muodossa levitettynä tästä ei varise shimmerhippuja alas kasvoille, toisin kuin alunperinkin puuterisessa muodossa olevista luomiväreistä monesti. Musta sävy ei ole ehkä ihan mun juttuni, mutta enköhän mä tätäkin saa vielä jossain tilanteessa käytettyä! Haus Laboratorieshan on Lady Gagan perustama tuotemerkki ja olen kuullut näistä tuotteista paljon. Omalla kohdallani tämä on kuitenkin ensimmäinen tuote, jota pääsen merkiltä testaamaan.
Hinta: noin $20,00.

Boksin vähiten kiinnostava tuote oli tämä Dragun Beautyn Lip Job Liner & Sharpener, josta siis löytyi samasta pakkauksesta sekä huultenrajauskynä että sille sopiva teroitin. Rajauskynän sävy on ruskea eikä varmasti kaikille tilaajille käytännöllisin mahdollinen. Mä toki käytän itse aika paljonkin ruskean sävyisiä huulipunia, mutta toisaalta mulla on niille myös ihan riittävästi rajauskyniä eikä tälle siis sen puoleen pahemmin ollut tarvetta. Teroitin oli kiva lisä pakkaukseen, mutta niitäkin löytyy omasta takaa jo valmiiksi. Tämä ei tosiaan säväyttänyt, mutta ei tämä nyt huonoin mahdollinenkaan tuote missään nimessä ollut.
Hinta: noin $18,00.

Aesthetican Cream Contour Kitin vähän toivoinkin löytyvän omasta boksitani ja löytyihän se! Kyseessä on kuuden sävyn contourpaletti, josta löytyy kolme vaaleaa sävyä korostuksille ja kolme tummempaa varjostuksille. Mä en ole voidemaisia contoursävyjä käyttänyt sen jälkeen, kun luovuin mun ABH:n Cream Contour Kitistä muutama vuosi sitten, mutta olen aina silloin tällöin kaivannut erityisesti voidemaisia varjostussävyjä. En ole varma onko tässä nyt sitten kuitenkaan loppujen lopuksi parhaat mahdolliset varjostussävyt omalle iholleni, sillä keskimmäinen sävy on ehkä hieman turhan lämmin, vaikka sen tummuusaste muuten olisi itselleni varmasti sopivin ja mieluisin. Tummimman sävyn saan varmasti varovasti käytettynä toimimaan, joten ei auta kuin kokeilla! Arkikäyttöön tämä ei mulla tule päätymään, sillä voidemaiset tuotteet vievät ainakin mulla niin paljon enemmän aikaa, mutta ajan kanssa meikatessa tähän tulee ehdottomasti tartuttua.
Hinta: noin $40,00.

Viimeisenä esittelyyn pääsee Earth Harbor Naturalsin Nymph Nectar Superfruit Radiance Balm. Tämä nimihirviö on yksinkertaisemmin sanottuna kasvovoide, joka sisältää lukuisia erilaisia kasviöljyjä. Inci-lista oli poikkeuksellisen mielenkiintoinen, sillä se koostui tosiaan mm. karpalonsiemenöljystä, mangovoista, tyrniöljystä sekä moringaöljystä. Tällainen voide voisi olla loistava nimenomaan nyt talvella yökäytössä, sillä tämä vaikuttaa melkoisen tuhdilta ja nimenomaan öljyiseltä tuotteelta. Tuoksu oli ainakin huumaavan herkullinen, jos ei muuta! Tämä täytyy korkata testiin piakkoin, sillä voide todella onnistui herättämään kiinnostukseni.
Hinta: noin $38,00.

Kokonaisarvo tammikuun Boxycharmilla oli $160,00 eli ihan mukavasti jälleen kerran. Sisältö oli mulle mieluisa, vaikkei tämä suosikkiboksikseni noussutkaan. Eipä kaikkien tarvitsekaan ja olen ainakin tämän yhden boksin perusteella vielä ihan tyytyväinen, vaikka boksin hinta nousikin kolmella dollarilla. 

Mitä mieltä te olette tämän boksin sisällöstä? Oliko joukossa kiinnostavia tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Mun boksi on vielä matkalla ja toivon, että sieltä löytyisi somessa vilahdellut luomiväripaletti. Itse en olisi tästä versiosta ihastunut, koska musta luomiväri ja kasvopaletti olisivat olleet mulle turhia. Saapa nähdä, lunastaako boksi korkeamman hintansa jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sulle ei tule noita kahta tuotetta vaan saat itsellesi mieluisamman boksin<3 Mä myös odottelen mielenkiinnolla kuinka boksin tason käy, kun hinta nousi. Ainakin nyt oli ehkä hitusen kiinnostavampia brändejä jo mukana!

      Poista
  2. Oon huomannut, että huono seerumi saa meikin rullaamaan, eikä läheskään aina ne primerit. Heitin just yhden seerumin lopulta loppuneisiin, kun pohjalla oli vielä pienet jämät. Sen päältä kasvovoiteetkin rullasi, joten ihmettelen miten jaksoin sitä silti niin hartaasti käyttää. Muistan kun NYX tuli Anttiloihin myyntiin, niin kaikkien piti saada Cream Contour tuotteita :D Ihankun niitä ei aiemmin olisi käytetty. Jossain vaiheessa itsekin käytin semmoista kaksipäistä puikkoa. Boksi on ehdottomasti hyvä muttei sinänsä ihan super. Ainakaan ei nyt ollut niitä saippuoita joista et tykkää bokseissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo seerumi voi ihan yhtä lailla laittaa meikin rullaamaan, jos se ei sovi sinne alle. Eihän se tuote välttämättä huono silloinkaan ole, mutta ei vaan sovi yhteen vaikka just meikkivoiteen tai sen primerin kanssa :) Oon yleensä käyttänyt tossa tapauksessa sellaiset seerumit sitten iltaisin! Toi on kyllä inhottavaa, jos kasvovoidekin rullaa seerumin päältä pois, vaikeahan sellaista on käyttää kun ei oo käytännössä mitään hyötyä siitä silloin :D

      NYX aiheutti melkoisen suuren innostuksen suomalaisissa, kun se tänne lopulta rantautui. Eikä ihme, kun tuotteet oli edullisia ja valikoima tosi laaja :) Mä olin itse tilannut jo pitempään NYX:n tuotteita netistä, joten itsellä ei samanlaista uutuudenviehätystä ollut, vaikka toki olikin kiva että siitä lähtien tuotteita on saanut myös ihan myymälöistä :)

      Poista
  3. Mulla oli vähän halvemmat toimituskulut joten arvasin että mulla ei ehkä ole tuota palettia, enkä kyllä sitä halunnutkaan koska en käytä voidemaisia tuotteita ja muutenkin tuossa on aika tummat sävyt. Balmimainen kasvovoide olisi myös lähtenyt eteenpäin koska öljyt ja voit on takuuvarmoja silmän rähmittäjiä :D yksi tuote meillä oli sama mutta muuten eri sisältö, huomenna voipi käydä blogista lukemassa ;) kokonaisuutena sulla oli kyllä hyvä boxi, omakin oli tosi mieluinen joten en ole hinnannoususta pahoillani, ainakaan vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi contourpaletti on ehkä joo tehty vähän tummemmalle ihonsävylle kuin mitä multakin löytyy, mutta katsotaan josko noi nyt saisi jotenkin kuitenkin toimimaan! Sun silmille toi voide ei tosiaan varmasti olisi ollut hyvä, inci kun on täynnä just noita öljyjä sun muita :D Sulla oli myös tosi kiva boksi, tässä kuussa oli liikkeellä tosi kivoja tuotteita! En oo itsekään vielä yhtään pahoillani tosta hinnannoususta ja toivotaan ettei tarvitse olla jatkossakaan :)

      Poista
  4. Muuten sama sisältö oli miullakin, paitsi Haus Laboratoriesin tilalla oli HUULINAAMIO! En ehkä kestä :'D Mie taisin Haus Laboratoriesin saasda joulukuun boksista, sekin oli tumma, sävyssä Biker. Käytin kerran ja totesin sen liian tummaksi itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D Miten voi olla, että yhdelle ihmiselle laitetaan jatkuvasti samoja tuotteita?? Toivottavasti saisit nyt vihdoin pitemmän tauon noista huulinaamioista :D Mulla on toi Haus Laboratories vielä testaamatta, täytyy jossain vaiheessa kokeilla osaanko olla noin tumman luomivärin kanssa!

      Poista

Kiitos kommentista!