sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Tammikuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Vuoden ensimmäinen kuukausi alkaa olla ohi ja on aika kurkistaa tammikuun kosmetiikkaroskiin! Normaalisti en julkaise näitä ennen kuin aikaisintaan kuukauden viimeisenä päivänä, mutta tiedän etten tule huomisen aikana saamaan enää yhtään purkkia tyhjäksi, joten otetaan päivän verran etumatkaa tällä kertaa. Veikkailin joulukuun loppuneista kirjoittaessani, että nyt tammikuussa saisin loppumaan jonkin verran esimerkiksi LF:n joulukalenterista ja kauneusboksista tulleita tuotteita, ja kyllähän niitä jokunen onneksi loppuikin. Kasvotuotteita sain tässä kuussa loppumaan taas hieman aiempaa enemmän, joten loppuneiden kokonaismääräkin kasvoi muutamalla viime kuukausiin verrattuna. Hyvä minä!

Meikit:

Kevyn Aucoin The Volume Mascara*. Volyymia antava ripsiväri, joka tuli LF:n Beauty Chestistä mulle marraskuussa. Rakastuin tähän heti, mikä ei ole itselleni ollenkaan tavallista, ja käytinkin tämän suurella riemulla loppuun. Ripsiväri teki ripsistä näyttävät ja sitä volyymia tuli omaan makuuni riittävästi. Pituutta tämä ei antanut ehkä ihan niin paljon kuin jotkin toiset ripsivärit, mutta se ei mua pahemmin haitannut. Ihan loistava ripsiväri, mutta tuskin tulen tätä itse tilaamaan lisää, sillä saan helpomminkin ripsivärini ostettua. Sanon kuitenkin jatkoon, sillä tuote itse oli niin hyvä.

Essence Liquid Ink Eyeliner. Ostin tämän eyelinerin joitain kuukausia sitten testiin, sillä kaipasin korvaavaa tuotetta suosikkieyelinerilleni NYX:ltä. Nyt tuote ilmeisesti on tulossa takaisin, joten etsinnät voi lopettaa! Tämä eyeliner ei ollut hyvä. Rajausjälki ei ollut mustaa ennen kuin rajauksen oli vahvistanut useammalla vedolla enkä oikein tiedä onko kyseessä tämän tuotteen oikea ominaisuus vai sattuiko mulle vain maanantaikappale. Olen nimittäin essencen eyelinereita käyttänyt aiemminkin eikä niiden kanssa ole ikinä ollut vastaavaa ongelmaa. Joka tapauksessa ei jatkoon.

Hiukset:

IDA WARG Silver Conditioner. Vaalean violetin värinen hoitoaine, jonka tulisi auttaa sävyttämään/ylläpitämään viileää sävyä hiuksissa. Mielestäni tämä ei tehnyt hiusten sävylle yhtään mitään, mutta hoitoaineena tämä oli oikein hyvä. Hoitsikka jätti hiukset pehmeiksi, selvitti takut ja toimi muutenkin jopa paremmin kuin jotkin hiusnaamiot. Ei kuitenkaan jatkoon, sillä sitä silverominaisuutta en tässä havainnut.

Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment*. Hiuksia vahvistava, korjaava ja suojaava tuote, jota levitin pyyhekuivien hiusten pituuksiin. En todella osaa sanoa oliko tästä jotain apua omille hiuksilleni, mutta ei tämä mitään huonoa ainakaan tehnyt ja mieluusti käytin tämän minituubin siis pois. En kuitenkaan näe tarvetta ostaa tätä itse lisää, ei jatkoon.

Four Reasons Repair Shampoo. Korjaava shampoo, josta pidin todella paljon. Tämä puhdisti hiukset tehokkaasti jo yhdellä vaahdotuskerralla, muttei milloinkaan jättänyt hiuksia takkuisiksi tai kuivan tuntuisiksi. Kaikinpuolin miellyttävä shampoo, joka sopi omiin tarpeisiini ja omille hiuksilleni loistavasti. Jatkoon!

Kasvot:

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser*. Aivan ihana vuohenmaitoa ja hunajaa sisältävä putsari, joka tuli minikoossa LF:n joulukalenterista. Sain tämän myös täysikokoisena Boxycharmista ja sekin on jo korkattu käyttöön! Tämä on todella hyvä puhdistamaan joko meikitöntä ihoa tai sitten kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Meikkiä en itse lähtisi tällä puhdistamaan, mutten sano etteikö tuote voisi siinäkin toimia. Tykkään kovasti, jatkoon menee.

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water. Mun suosikkimiselliveteni, jota täytyy aina löytyä varastosta lisää. Käytän tätä aamuisin ennen muita ihonhoitotuotteita ja tämä sopii omalle iholleni loistavasti, sillä misellivesi ei kuivata tai tee ihosta lainkaan kiristävän tuntuista. Meikinpoistoon en tätä käyttäisi, sillä mitä muutaman kerran olen joskus vuosia sitten testannut, ei tämä puhdistanut meikkejä kunnolla, mutta omiin tarpeisiini tämä on täydellinen. Uusi pullo on jo käytössä, ehdottomasti siis jatkoon!

Yensa Pumpkin Turmeric 2-in-1 Radiance Polishing Mask. Ihanan mausteiselta tuoksuva kasvonaamio, joka sisältää myös runsaasti ihoa kuorivia partikkeleja. Tämän on tarkoitus ennen kaikkea kirkastaa ja silottaa ihoa ja tästä tuli nopeasti yksi mun suosikkinaamioni, kun tämän nappasin käyttöön. Pidän siitä, että tällä saa samaan aikaan myös kuorittua ihon mekaanisesti ja tuoksu tällä naamiolla on huumaavan hyvä. Jatkoon!

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid. Hyaluronihapposeerumi, johon ihastuin ihan täysin! Tämä toimi loistavasti niin aamu- kuin iltakäytössä, vaikka jossain vaiheessa huomasin, että ihan kaikki primerit eivät tämän päälle asettuneet kunnolla. Hyaluronihapposeerumien "suurin ongelma" mulla onkin monesti se, että ne rullaavat meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden alta pois, mutta tämä toimi moiteetta suurimmalti osin. Seerumi kosteutti ihoa hyvin ja pipettipullo oli mieluisa - jatkoon.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate*. Ihoa vahvistava ja korjaava tuote, jota käytin itse seerumin tavoin iltaisin ennen kasvovoidetta. Tämä kosteutti ihoa mukavasti ja tätä oli kaikinpuolin muutenkin miellyttävä käyttää. Tuote tuli LF:n joulukalenterista ja taisi olla ensimmäinen testaamani ihonhoitotuote Shiseidolta. Ei ollenkaan hullumpi tuote, mutta en olisi valmis maksamaan tästä reilua sataa euroa täysikokoisena. Hinnan takia ei jatkoon.

SKINFOOD Premium Avocado Rich Toner. Todella kosteuttava kasvovesi, jonka koostumus on maitomaista ja siten paljon paksumpaa kuin kasvovesillä yleensä. Tämä pullo kesti mulla pienen ikuisuuden, vaikka loppujen lopuksi käytin tätä useamman kuukauden niin aamuisin kuin iltaisinkin. Kyseessä on siis mitä riittoisin tuote. Tämä auttoi kosteuttamaan ihoa todella hyvin ja kerrostamalla tämän tehoa sai vielä boostattua melkoisesti. Erinomainen tuote, jatkoon menee.

Prai Ageless Throat & Decolletage Creme*. Kaulan ja dekolteen iholle tarkoitettu voide, joka päätyy nyt tähän kasvot-kategoriaan, sillä en osaa mieltää tätä vartalovoiteeksi. Voide imeytyi suhteellisen nopeasti ja tuntui kosteuttavalta. Koin tämän kuitenkin itselleni varsin turhaksi, sillä kaulalle tulee muutenkin levitettyä aina ihan samalla tavalla ihonhoitotuotteita kuin kasvoillekin. En siis koe tarvitsevani enää erillistä voidetta tähän tarkoitukseen, ei jatkoon.

Derma E Hydrating Night Cream. Ipsy Plussan mukana tullut yövoide, johon ihastuin täysin. Tämä kosteutti todella hyvin, mutta imeytyi kuitenkin suhteellisen pikaisesti, kunhan voidetta vain jaksoi tovin hieroa kasvoihin. Suuremmankin määrän sai tällä tavalla imeytymään, vaikka voide saattoi toisinaan aluksi jäädäkin hieman pyörimään iholle. Tästä ei jäänyt kasvoille rasvaista tunnetta tai mm. kiiltoa. Erinomainen tuote, jatkoon menee!

Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe*. Ihoa tehokosteuttava ja rauhoittava sheet mask, joka sisältää aloe veraa. Mizonin kangasnaamiot ovat aina perusvarmoja valintoja enkä hevillä näihin kyllästy. En tiedä onko tuotetta muutettu tai oliko kyse vain tästä yksilöstä, mutta tämä istui jotenkin selkeästi aiempaa huonommin omille kasvoilleni ja esimerkiksi suuaukko oli todella pieni. Se on kuitenkin pieni miinus, sillä naamio jätti ihon todella kosteutetuksi. Jatkoon.

A'Pieu White Milk One Pack Face Mask. Nämä maitomaista seerumia sisältävät A'Pieun naamiot ovat mun kestosuosikkejani. Näissä naamion kangas on selkeästi keskivertoa paksumpaa, joten näitä on helppo käsitellä. Seerumia on näissä yllinkyllin ja tämäkin kosteutti ihoa erinomaisesti. Ei huonoa sanottavaa, jatkoon menee.

Dr. Mola Red Fruits & Veggies Smoothie Sheet Mask. Todella ohutta kangasta oleva sheet mask, joka lupasi kiinteyttää, ravita ja pehmentää ihoa. Tämä asettui omille kasvoilleni todella hyvin ja seerumia oli tässä sen verran paljon, että sitä sai tovin hieroa kasvoille vielä vaikutusajan jälkeenkin. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta, eli juuri sellaiselta kuin toivoinkin. Ehdottomasti jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Ziaja Goat's Milk Body Lotion. Mun luottotuotteeni, mitä vartalovoiteisiin tulee! En muista olenko koskaan ostanut useamman kerran uusiksi mitään toista vartalovoidetta kuin tätä, ja nytkin olen ostanut tälle jo korvaajan. Rauhoittavalta vuohenmaidolta tuoksuva voide imeytyy ihoon suhteellisen nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Tärkein ominaisuus tällä kuitenkin on se, ettei tämä ole koskaan aiheuttanut minkäänlaista ihottumaa mulle. Mulla siis suurin osa vartalovoiteista saa ainakin alaraajojen ihon ärtymään, mutta tämä ei ja käytänkin monesti tätä jaloille ja muulle kropalle sitten jotain toista voidetta. Loistava hinta-laatusuhde, jatkoon!

The Body Shop Festive Berry Body Yogurt. Kevyt vartalojogurtti, jonka tuoksuna vallitsi makeahko karpalo. Tämä oli viime talven kausituoksu ja vihdoin sain tämän voiteen loppumaan. Rakastan TBS:n vartalojogurtteja niiden keveyden vuoksi, vaikka nämä eivät toki mitään kosteuttavimpia mahdollisia olekaan. Kevyt geelimäinen koostumus on itselleni kuitenkin hurjan mieluisa ja näitä vartalojogurtteja onneksi löytyy vielä varastoista lisää. Tämä menee jatkoon, mikäli tuotesarja joskus tulee takaisin myyntiin.

The Body Shop Warm Vanilla Shower Gel. Vuoden 2020 jouluinen kausituoksu, jonka otin käyttöön nyt joulukuun loppupuolella. Vaniljaiset tuoksut ovat aina itselleni mieluisia, mutta The Body Shopilla nämä toistavat aika pitkälti samaa linjaa eivätkä ole siis heidän valikoimistaan enää mun suosikkejani. Huono tämä ei kuitenkaan ollut, mutta ehkä hieman tylsähkö. Ei jatkoon.

Onko loppuneiden joukossa tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Mukava määrä loppuneita! TBS:n vartalojugurtit on kyllä ihania. Sitten mulla on tuo Kate Somervillen putsari odottamassa vuoroaan, kunhan edellinen tuote loppuu. Jos se on yhtään samantyyppinen kuin Bybin Milt Melk, niin varmasti tykkään siitäkin. Huomaan vuosi vuodelta valitsevani aina vain hellävaraisempia putsareita, koska iho ei kestä mitään superpesevää kuin silloin tällöin käytettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi jogurtit on niin miellyttäviä käyttää<3 Itse ainakin koin ton Kate Somervillen putsarin nimenomaan todella hellävaraisena. Voidemaiset putsarit yleensäkin on sellaisia ja toi on ollut kaikin puolin hurjan mieluisa käyttä. Toivottavasti säkin pidät siitä :)

      Poista
  2. Oli tuttuja, tuon TBS vanilja suihkugeelin sain jo vuosi sitten varmaan käytettyä loppuun. Otin tuon mossan kasvoveden to-buy listalle :) Nyt on tosin jo kaksi kasvovettä käytössä ja yksi miselli-testeri. Mutta vielä sen aika koittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät tosta Mossan misellivedestä! Ensin tosiaan vanhat pois, sitten pystyy paremmin keskittymäänkin uusiin tuotteisiin, kun ei ole montaa käytössä yhtä aikaa :)

      Poista
  3. Monta mielenkiintoista tuotetta! Minä olen haistavinani eroja TBS vaniljatuoksuissa, olikohan joku Marshmallwo Vanilla tms mistä pidin tosi paljon. Nyt on Warm Vanilla ( ei tuo ) käytössä ja se on jotenkin pistävämpi. Tuo A`Pieun White Milk meni ostoslistalle, tuollaista en ole kokeillut mutta sitä vihreää ja ruskeaa Milk -naamiota kyllä :) Novexpertin seerumi oli kamala, rullasi meikin alla ja kirveli silmiä. En sen perusteella ymmärrä merkin hehkutusta. Shiseidon käytin kans pois mutta en ostaisi niin kallista itse mutta kyllähän ne kalenterista kelpaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan noissa pienoisa eroja, osa just on mausteisempia ja osa makeampia, mutta oon silti kyllästynyt niihin, kun pääpiirteittäin ne on kaikki kuitenkin samaa vaniljaa :D Tänä vuonna nyt oli onneksi tauko vaniljasarjoista! Noi Milk naamiot on ihania, toivottavasti tykkäät tosta White Milkistä<3 Novexpertin seerumi ei selkeesti joo kaikilla toimi, mulla onneksi pääasiassa tosi hyvin! Shiseidosta oon täysin samaa mieltä sun kanssa :)

      Poista
  4. Oli yllättävän montakin tuttua Shiseido, Mossan miselli siltä ajalta kun vielä käytin misellivesiä😅, ja Novexpertin seerumi. Kaikista tykkään.

    Kivaa viikkoa. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löytyi tuttuja tuotteita! Meillä kun monesti on kuitenkin aika erityylisiä tuotteita ihonhoidossa :D Kiitos samoin Jonna ♥

      Poista

Kiitos kommentista!