maanantai 3. tammikuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Joulukuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Vuoden 2021 viimeiset loppuneet pääsevät tänään esittelyyn! Loppuvuotta kohti mentäessä loppuneiden määrä vakiintui reiluun viiteentoista tuotteeseen per kuukausi, vaikka alkuvuodesta sain loppumaan selkeästi enemmän kosmetiikkaa. Aluksi harmittelin aika paljonkin sitä, että määrät vähenivät, mutta täytyy koittaa ajatella positiivisesti ja miettiä, että jokainen loppunut on kuitenkin kotiinpäin - kertyi niitä sitten enemmän tai vähemmän! Nyt tuttuun tapaan lyhyet arviot kaikista joulukuussa loppuneista tuotteista:

Meikit:

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Käytän tätä ABH:n kierrettävää kulmakynää sävyssä Medium Brown ja tämähän on mun vakituotteeni enkä osaisi olla ilman. Kulmakynä on sävynsä ja ominaisuuksiensa puolesta omaan makuuni täydellinen eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Käytän kulmien meikkaamiseen aina sekä tätä kynää että puuterista kulmaväriä, enkä hevillä tästä kombosta luopuisi. Uusi Brow Wiz on käytössä - jatkoon!

Urban Decay Stay Naked Foundation. Loistava meikkivoide arkikäyttöön! Tällä saa puolipeittävän lopputuloksen, ja meikkivoide sulautuu omaan ihooni käytännössä täydellisesti. Sen levittäminen on vaivatonta ja lopputulos joka kerta yhtä kaunis. Tämä ei missään tapauksessa ole meikkivoiteiden kohdalla mikään itsestäänselvyys, joten tämä ei suotta ole noussut suosikkimeikkivoiteekseni nimenomaan arkikäytössä. Uusi pullo on jo ostettu eli jatkoon menee totta kai.

Beausta Pink Tone-Up Cream*. Heleyttävä meikinpohjustusvoide, joka on pakattu näppärästi pieneen pussukkaan. Tämä tuote maksaa vain muutaman euron (pakkausta on hieman muutettu), mutta tästä riittää iloa todella, todella pitkäksi aikaa. Primeria ei kulu kerralla kuin pieni määrä ja tämä jättää kasvoille upean hehkun. Meikin pysyyvyttä tämä ei varsinaisesti paranna, ainakaan mitenkään huomattavissa määrin, mutta tarvittaessa käytin esimerkiksi kesähelteillä tämän alla toista primeria. Hyvä tuote, jatkoon!

Hiukset:

Four Reasons Color Conditioner. Vakituote mun loppuneissa! Tämä värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine toimii itselläni loistavasti ja on hinta-laatusuhteeltaan loistava. Tämä hoitaa, pehmentää ja silottaa hiukset nopeasti ja poistaa samalla shampoopesussa mahdollisesti syntyneet takut. Edelleen siis suosikkini, jatkoon menee.

Four Reasons Moisture Mist. Kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka koki Four Reasonsin uudistuksen myötä myös pienen muutoksen (ainakin pakkauksen osalta). Tämä auttoi selvittämään mahdolliset takut ja teki hiusten harjaamisesta pesun jälkeen selkeästi helpompaa. Four Reasonsin suihkeet ovat itselleni aina varmoja valintoja, niin myös tämäkin. Jatkoon.

Batiste Fresh Dry Shampoo. Kestosuosikkini kuivashampoista! Batisten laatu on ylitse muiden ja tässä Freshissä on tosiaan nimensä mukaisesti mukavan raikas tuoksu, mistä itse pidän kovasti. Meillä myös mies käyttää tätä - jatkoon!

Kasvot:

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil*. Kestosuosikkini öljyputsareista, en edes muista montako pulloa olen tätä käyttänyt! Tämän kyseisen pullon sain osana brändilähettiläsyhteistyötä Bearelilta, mutta sama tuote on tosiaan ollut mulla käytössä jo vuosia. Tämä toimii loistavasti meikinpuhdistuksessa ja kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Meikit lähtevät kasvoilta pois vaivattomasti eikä tämä välttämättä tarvitse enää toista putsaria kaverikseen. Uusi on jo ostettu ja käytössä - jatkoon!

Ecooking Cleansing Gel*. Geeliputsari, joka sisältää mm. aloe veraa sekä E-vitamiinia. Monet geeliputsarit ovat itselleni turhan kuivattavia, mutta tämä ei saanut ihoani kuivumaan. Käytin tätä joko kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa tai meikittömälle iholle. Hyvä tuote, mutta ei ehkä kuitenkaan niin mieleenpainuva, että lähtisin ostamaan tätä itse täydessä koossa. Kiva oli testata, mutta ei jatkoon.

Ziaja Jeju Micellar Water*. Jättikokoisessa 390 ml pumppupullossa oleva misellivesi, joka on muiden Jeju-tuotteiden tavoin tarkoitettu ennen kaikkea nuoren ihon tarpeisiin. Tämä misellivesi toimi hyvin aamukäytössä, jolloin en muita puhdistusaineita itse käytä, ja suosin tätä joka aamu koko viime kesän. Nyt talvella käyttö väheni, sillä tämä saattoi ajoittain hitusen kuivattaa jo ennestään kuivaa ihoani, mutta missään nimessä tämä ei ollut kuivattavin mahdollinen tuote. Satunnaisesti pystyin tätä siis käyttämään ilman iho-ongelmia myös nyt viileämmillä keleillä. En kuitenkaan näe itseäni enää tämän tuotteen pääkohderyhmänä, eli ei jatkoon.

Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice. Todella kevyt ja koostumukseltaan geelimäinen kasvovoide, jota käytin päivävoiteena. Voide imeytyy ihoon todella nopeasti ja jättää jälkeensä hieman nahkean pinnan. Monesti tällaiset voiteet tuppaavat rullaamaan meikin alta pois, mutta tämä ei sitä tehnyt kertaakaan, mistä erittäin iso plussa. Näin talvella tämä on ollut vähän turhankin kevyt kuivalle iholleni, mutta kesällä tämä oli mitä loistavin tuote. Jatkoon menee.

Frudia My Orchard Squeeze Mask Coconut. Kookosvettä sisältävä sheet mask, jonka tulisi ennen kaikkea kosteuttaa ihoa. Nämä Frudian sheet maskit ovat osoittautuneet kaikin puolin hyviksi - ne asettuvat kasvoilleni hyvin, seerumia on runsaasti ja parin euron hinta on hyvin kohtuullinen. Kankaan materiaali on ainut, mikä ei mua itseäni niin miellytä, sillä se on jotenkin ehkä hieman karkeampaa kuin sheet maskeissa yleensä. Se on kuitenkin pieni miinus, jatkoon!

Starskin VIP The Diamond Mask. Kirkastava sheet mask, jonka seerumi oli maitomaista ja siten vähän "normaalia" paksumpaa. Starskinin naamiot ovat yleensä hyviä, vaikkakin mielestäni älyttömän hintaisia, mutta tämä ei oikein tuntunut tekevän omalle iholleni mitään. En myöskään pitänyt siitä, että tässä oli naamion molemmilla puolilla erilliset suojakalvot, sillä mielestäni ne ovat aivan turhia ja niistä kertyy pelkästään ylimääräistä roskaa. Mietin myös voisiko naamioiden hinta olla hitusen matalampi ilman näitä välikappaleita, mutta tiedä siitä sitten. Ei jatkoon.

Eyenlip Hyaluronic Acid Moisture Essence Mask. Hyaluronihappoa sisältävä sheet mask, joka on superedullinen muiden Eyenlipin naamioiden tavoin. Näissä naamioissa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä tai hohdokasta, mutta ne ovat perushyviä ja aina varmoja valintoja, kun iho vaatii kosteutusta. Tämä on yksi mun suosikkini, jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

Molton Brown Relaxing Ylang-Ylang Bath & Shower Gel*. Rauhoittavalta tuoksuva suihkugeeli, joka oli Molton Brownin tuotteeksi omaan nenääni yllättävänkin miellyttävä. Nämä tuoksut ovat tosiaan monesti mulle vähän turhan erikoisia ja eksoottisia, mutta tästä pidin. En kuitenkaan kokenut tätä niin ihmeelliseksi, että lähtisin ostamaan uudestaan. Ei siis jatkoon.

The Body Shop Fresh Raspberry Shower Gel. Ehdottomasti paras TBS:n kausituoksu pitkiin aikoihin! Tämä tuoksui todella voimakkaasti vadelmalle ja tuoksu oli omaan nenääni todella, todella hyvä. Tästä tuli mieleen jokin vadelmainen mehujää ja tuoksu oli todella marjaisan mehukas. Mun piti ostaa tätä varastoihin lisää, mutten sitten koskaan lopulta tehnyt niin ja nyt harmittaa. Toivottavasti tämä tulee vielä joskus myyntiin, jatkoon!

Frudia  My Orchard Coconut Hand Cream. Kookokselta tuoksuva käsivoide, joka imeytyy ihoon nopeasti ja kosteuttaa käsiä suhteellisen hyvin. Ei tämä pahimpaan kuivuuteen käsissä tehoa, mutta olen tykännyt käyttää tätä päivisin ennen kaikkea miellyttävän tuntuman ja tuoksun takia. Ehkä näkisin Frudian käsivoiteet itselleni sopivimmiksi kesällä tai muuten vähän lämpimämmillä säillä kuin nyt talvella, mutta näissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Jatkoon!

Kokonaismäärä vuoden loppuneille oli omien laskujeni mukaan 218 tuotetta. Tämän lisäksi käytin loppuun useamman kappaleen Garnierin silmämeikinpoistoainetta, joita en ole jostain syystä vuosiin enää listannut loppuneisiin eikä niitä siis ole myöskään laskettu mukaan tuohon lopulliseen määrään. Nyt tammikuussa loppuu toivottavasti useampikin pieni, joulukalenterista tullut kosmetiikkatuote ja toivottavasti myös kasa kaikkea vähän suurempaakin! Katsotaan millaisilla roskamäärillä startataan siis tämä vuosi.

Onko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita tai jopa mahdollisesti teidän suosikkeja? :)

8 kommenttia:

  1. Ihania loppuneita. Joudun kirjoittamaan komman näin kun olen puhelimella lukenut postauksen :) ajattelin juuri testata tuota stay naked meikkivoidetta seuraavaksi. Ostin saman suihkeen itselleni four reasonilta, tuon moisture mist. Se sitten seuraavaksi testiin, kiva että olet tykännyt! Suihkugeeleistä kaksi samaa myös täältä löytyy. Tuon moltonin sain pukilta ja siitä pidän paljon ja se on nyt käytössä :) tuo tbs rasberry on ihan huippu!! Toivottavasti tulee myös uudestaan myyntiin. 😇🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät tosta meikkivoiteesta<3 UD:n meikkivoiteet on hyviä, vaikka toihan on toki sitten ihan erilainen kuin se All Nighter, mitä säkin kokeilit jossain vaiheessa. Toi Molton Brown oli tosiaan yllättävän hyvä, kun yleensä en noista niin pidä :D Tykkään enemmän makeista tuoksuista eikä noi yleensä oo sellasia, vaikka toisaalta pidän siitä, että ne on just vähän erilaisia muihin verrattuna :) TBS:n vadelmasarja oli niiiin hyvä<3

      Poista
    2. Mulla on ollut toi All Nighter nyt käytössä ja kun levitän sitä nyt meikkimunalla niin siitä tulee tosi kaunis! Mä ihan myös googlasin Lykon sivuilta paljon Moltonin geelit maksaa, auts. En ihan heti oo ostamassa.

      Poista
    3. Sienellä saa varmaan vähän "pehmeemmän" lopputuloksen, kun toihan on ihan superpeittävää ja itse taisin käyttää aina sivellintä. Mutta siis ihan älyttömän hyvä meikkivoidehan se on<3 Joo noi on melko hintavia, ei tulisi itsekään sen takia hankittua :D

      Poista
  2. Mulla on tuo Coxirin puhdistusöljy nyt käytössä ja tykkään! Ainut etten voi ihan joka päivä käyttää, rähmii aina silmät noitten öljyjen jälkeen :( muutenkin paljon tuttuja tuotteita ja hyvä määrä loppuneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tylsää, kun sun täytyy noita öljyjä varoa :( Saa olla kiitollinen, ettei itsellä ole mitään tollasia! Toi Coxirin öljy on yksi parhaimpia mitä on<3

      Poista
  3. Elemiksen Cica on kiinnostanut mua jo pidempään. Pitää varmaan ostaa se testiin jossain vaiheessa. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät siitä, jos päädyt jossain vaiheessa testaamaan<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!