torstai 24. maaliskuuta 2022

Boxycharm | Maaliskuu 2022

Maaliskuun Boxycharm kulki tällä kertaa hyvinkin pitkälti käsi kädessä Ipsy Plussan kanssa, sillä molemmat boksit saapuivat sekä Planet Expressin varastolle että Suomeen samaan aikaan. Postista noudin kummatkin eilen ja nyt ensimmäisenä esittelyyn pääsee Boxycharm! Tämä on nyt jo kolmas kuukausi, kun Boxyn paino on huomattavasti enemmän kuin aiemmin ja tokihan se sitten aina saa toivomaan, että myös sisältö olisi sen mukaisesti hyvä. Boxycharmin hinta nousi kolmella dollarilla vuodenvaihteessa ja tähän mennessä hinnannousu on mielestäni näkynyt myös boksien sisällössä, sillä brändivalikoima on muuttunut omasta mielestäni parempaan suuntaan ja tuotteet kiinnostavammiksi. Mitä maaliskuun boksista paljastui?

Omana valintanani boksissa oli OFRA:n poskipunapaletti, joka oli itselleni ihan selvä valinta ja josta olen ihan superinnoissani! Muuten sisältö ei valitettavasti tällä kertaa ollut niin mun makuuni ja mulle tulee tästä huomattavasti enemmän mieleen Ipsy Plus kuin Boxycharm. Mukaan mahtui poskipunapaletin lisäksi sävyttävä päivävoide, hiusnaamio, kasvonaamio sekä meikinpoistosuihke. Meikkien vähyys harmittaa, varsinkin kun maaliskuun bokseihin oli pakattu ties mitä ihania meikkituotteita. No, aina ei voi voittaa ja jää tästäkin toki käteen useampi tuote. Ofra oli kuitenkin oikeastaan ainut, josta jaksoin tosissani innostua ja ilahtua. Mutta tehdään tuttuun tapaan vielä tarkempi katsaus kaikkiin boksin tuotteisiin ennen kuin tuomitaan koko boksi!

Aloitetaan esittely tällä OFRA Cosmeticsin Charm Your Cheeks Mini Mix Blush Palettella, jonka tosiaan valitsin boksiin itselleni. Kyseessä on kuuden poskipunasävyn paletti ja tästä löytyy ihan mielettömän upeat sävyt. Alarivin sävyt ovat ehkä hitusen turhan tummia omalle superkalpealle iholleni, mutta uskoisin että varovaisesti käytettynä saan nekin kasvoillani toimimaan. Tässä on todella upea kattaus poskipunia ja paletista löytyy hyvinkin pitkälti kaikki ne sävyt, joita itse vain voisin poskipunapalettiin toivoa. Pidän myös siitä, että kaikki sävyt ovat mattaisia, vaikka toki hieman shimmerisetkin poskipunat ovat ihania. Tästä tulee varmasti uusi Go to -poskipunapalettini tälle keväälle!
Hinta: noin $39,00.

Studiomakeup Tinted Moisturizer oli koko boksin ehdottomasti vähiten kiinnostava tuote. Tuote lupaa antaa kasvoille kevyestä puolipeittävään peiton sekä kosteuttaa ja jättää kasvot hehkuviksi. En käytä sävyttäviä kasvovoiteita oikeastaan koskaan, sillä harvoin eteen tulee tilannetta, kun haluan kasvoilleni näin kevyttä peittoa. Jätän joko meikkivoiteen kokonaan välistä (ja meikin tekemättä) tai sitten laitan ihan kunnon meikkivoiteen. Tämän sävy näytti myös melko tummalta omalle iholleni, mutta toisaalta yleensä tällaiset sävyttävät voiteet sulautuvat ihoon aika mukavasti. En kuitenkaan aio ottaa tätä omaan käyttöön eli eteenpäin lähtee.
Hinta: noin $35,00.

Ihonhoitoa boksissa edusti myös tämä Aceologyn Detoxifying Treatment Mask, joka on ihoa tehopuhdistava kasvonaamio. Naamion on tarkoitus mm. poistaa mustapäät, puhdistaa tukkeutuneet huokoset ja samalla myös suojata ihoa. Naamio sisältää hiiltä, joka onkin hyvin suosittu ainesosa nimenomaan syväpuhdistavissa naamioissa. Sain juuri jokin aika sitten samaiselta brändiltä toisen kasvonaamion Ipsy Plussan mukana, joten ihan hauska päästä testaamaan tätäkin naamiota! Voi olla, että kirjoittelen näistä kahdesta jossain vaiheessa vielä oman postauksenkin. Ihan kiva tuote siis tämä, innolla odotan miten tämä omalla ihollani toimii.
Hinta: noin $69,00/65 ml.

Boksista löytyi myös Vike Beautyn Makeup Melt, joka on erilaisia kasviuutteita sisältävä öljytön puhdistusaine kasvoille. Tämä on siitä erikoinen, että tuote on pakattu pumppupulloon, eli tätä on tarkoitus suihkia kasvoille suoraan pullosta. Putsarin tulisi sulattaa meikki kasvoilta pois, vaikka toki tätäkin on hierottava käsien tai miksei vaikka konjac-sienen kanssa kasvoille, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan veden kanssa. Jännä tuote, ei ehkä ihan sellainen, mitä itse suosin ensisijaisesti meikinpoistossa ihan siitäkään syystä, että käytän yleensä aina öljyputsareita. Tätä on tarkoitus suihkia kuivalle iholle, mikä tarkoittaisi nimenomaan sitä, että tämä tulisi käyttää ykkösvaiheen putsarina eikä vasta öljyputsarin jälkeen. Katsotaan kuinka käy, ties vaikka innostuisinkin tästä, vaikka tällä hetkellä tämä ei tosiaan ole itselleni se kaikkein kiinnostavin tuote.
Hinta: noin $24,00/200 ml.

Viimeisenä vielä Styledryn Coconut & Fig Hair Mask, joka on kookosöljyä ja murumuruvoita sisältävä hiusnaamio. Naamion tulisi mm. kosteuttaa ja ravita hiuksia sekä jättää ne kiiltäviksi. Hiustenhoitoa ei Boxycharmeista turhan usein tule, joten tämä oli sen puoleen aika jännä tuote boksissa. Ei kuitenkaan ollenkaan hullumpi, sillä kyllä mulle hiusnaamiot aina kelpaavat! Tämä sisältää myös silikoneja, joten sen perusteella tämän voisi ainakin kuvitella jättävän hiukset sileän tuntuisiksi. Naamio pääsee testiin todennäköisesti vielä tämän viikon aikana, sillä multa ei tällä hetkellä taida löytyä kuin yksi hiusnaamio kylppäristä. 
Hinta: noin $17,00/100 ml.

Pienoisen "alkushokin" jälkeen boksi alkoi näyttää jo hieman paremmalta, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että meikkejä tässä oli luokattoman vähän. Meikit ovat kuitenkin yleensä niitä, joita Boxyistä löytyy kaikkein eniten ja joiden takia boksia itse tilaan. Tästä lähtee sävyttävä kasvovoide suoraan eteenpäin enkä tiedä kuinka paljon tulen tuota meikinpoistosuihkettakaan käyttämään. Poskipunapaletti oli mielettömän ihana, samoin kasvo- ja hiusnaamiot kiinnostavat kovasti. Jäi tästä siis omaankin käyttöön useampi tuote! Boksin kokonaisarvo oli noin $184,00.

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? Olisitteko tekin ehkä kaivanneet tähän useampia meikkituotteita vai olisiko nimenomaan tällainen vähän erilainen boksi kiinnostanut? :)

10 kommenttia:

  1. Luulin, että mulle tulee vielä maaliskuun boksi, mutta ei tulekaan. Tää olisi kyllä ollut vähän tylsä, tosin siellä ois ollut mulle ainakin yksi kiinnostava ihonhoitotuote. Kiva kuitenkin lukea teidän boksipostuksia ja jos jossain vaiheessa alkaa taas kiinnostaa, niin äkkiähän sen tilauksen saa voimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilauksen uusiminen käy tosiaan nopeasti, ehkä vähän turhankin, jos on aikomuksena kuitenkin pitää tilaus tauolla :D Munhan piti tauottaa joko Boxy tai Ipsy Plus nyt vuodenvaihteessa, mutten ole kumpaakaan tauolle lopulta laittanut. Tällä hetkellä oon kumpaankin boksiin ihan tyytyväinen ja kun en pahemmin mitään muuta kosmetiikka ostele niin ehkä nää tilaukset sallitaan :)

      Poista
  2. Miun boksissa oli tuo hiusnaamio, muut olikin sitten ihan eri juttuja :D

    Miulle on nykypäivinä bokseissa tullut aika paljon ihonhoitoa, sillä nyt maaliskuussakin tuli kaksi ihonhoitotuotetta (Korres ja Frank Body), värikosmetiikkaa edusti Pretty Vulgarin huuliduo ja välinepuolelta sain kaksi meikkisientä. Hiusnaamio oli kiva lisä boksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä hirveesti eri variaatioita aina :D Korres taisikin olla valittavana boksiin..? Se olisi kyllä ollut kiva, muttei kuitenkaan kiinnostanut niin paljon, että olisin jättänyt ton Ofran paletin valitsematta :D

      Poista
  3. Hassua että sinulla ja Mimosalla oli niin erilaiset boksit! Ofran paletti on taas as beautiful as ever. Mielestäni boksi on ihan kiva, mutta jotenkin ulkopuolisen silmin Boxycharmissa tuntuu olevan kyllä todella paljon nimenomaan kosmetiikkaa eikä meikkejä. Sain Ipsyssä todella paljon meikkejä tai meikkaustarvikkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmeista on aina tosi paljon eri versioita liikkeellä, tai siis nykyään on :D Joskus aiemmin boksit oli paljon enemmän toistensa kaltaisia, nykyään tuntuu ettei samoja tuotteita tuu oikein kenellekään :) Yleensä itsellä on ollut meikkejä/meikkivälineitä kolme tai neljä tuotetta viidestä, eli tää oli omalla kohdalla pitkästä aikaa ensimmäinen boksi, mikä ei ollut meikkipainotteinen. Ja just sen takia tää ehkä toi mieleen Ipsyn, kun oon sieltä tottunut taas itse saamaan paljon just ihonhoitotuotteita :D

      Poista
  4. Olipa kiva boksi. Mulle olis kolahtanut tästä aivan kaikki! Ofra on ihana ja upeat sävyt kaikissa napeissa😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olisit tykännyt tästä! Toi Ofran paletti on kyllä todella upea<3 :)

      Poista
  5. Mulla oli sama sisältö paitsi tuo sävyttävä päivävoide. Se sävy on tumma mutta itse olen käyttänyt sitä kesällä ja kyllä se menettelee, mutta en mä uusiksi ostaisi. Sain tuon vuosi sitten muistaakseni ekasta Base boxista. Kaikenkaikkiaan kiva sisältö, ehkä vähän vaihtelua kun viime kuussa ei ne meikit mennyt ihan nappiin ja ne kaikki härpäkkeet on aina ihan kamalia mitä tulee :DD olen samaa mieltä että taso on vähän noussut, joskus viime vuonna choicet ei aina kummoisia ollut mutta nyt oli Ofraa ja ensi kuulle Anastasiaa niin ihan kieli pitkällä odottelen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin onkohan toi sama, jonka sä sait joskus aikoinaan! Mä en tykännyt saamastani Studiomakeupin meikkivoiteestakaan, kun jo noi pumppupullot on mun mielestä surkeita, joten senkään takia en halua tohon koskea yhtään enempää :D Nyt ei onneksi tullut mitään ihmeen monitoimisiveltimiä.. Se sama härpäkehän oli yksi tuote myös maaliskuun Ipsy Plussassa, onneksi ei tullut itselle sitä! Nyt on selkeesti parantuneet noi valintatuotteet, kun joskus oli niitäkin kuukausia, kun ei kiinnostanut mikään tuote :)

      Poista

Kiitos kommentista!