torstai 17. maaliskuuta 2022

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Helmikuu

Aloittelin viikko sitten uuden postaussarjan, jossa käyn läpi aiempien vuosien kauneusbokseja, ja nyt päätin kirjoitella sille jatkoa jo näinkin pian! Tarkoituksena on katsoa näin jälkikäteen kuinka moni tuote päätyi lopulta omaan käyttöön, kuinka moni on loppunut ja kuinka monta olen antanut eteenpäin tai heittänyt mahdollisesti kokonaan pois. Aloitin vuodesta 2019, sillä kyseisenä vuotena tilasin useampaakin eri kauneusboksia, tosin näin vuoden alkukuukausina vain Boxycharmia sekä Bette Boxia. Myöhemmin mukaan astuvat kuitenkin myös Glossybox, Ihana Sinä sekä Ipsy Glam Bag Plus, eli tulevina kuukausina kuulette sitten myös näistä!

Boxycharm Helmikuu 2019

Helmikuun Boxycharmista löytyi neljä meikkituotetta sekä yksi ihonhoitotuote. Tähän aikoihin Boxyt olivatkin yleensä nimenomaan meikkipainotteisia eikä tämänkään sisältö näin jälkikäteen ajateltuna näytä yhtään hullummalta! Ei tämä parhaimpien Boxycharmien tasolle yllä, mutta ihan kivoja tuotteita tässä kuitenkin oli, kun miettii boksin kokonaisuutta.

  • Touch In Sol No Poreblem Primer
    • Tämä primer on yksi suosikkejani ja käytin tämän loppuun omalla mittakaavallani aika nopeastikin. Olen haaveillut tämän perään monesti jälkeenpäinkin, mutta varastot pursuavat primereita, joten tätä ei ole kuitenkaan tullut hankittua enempää.
  • Pretty Vulgar Shimmering Swan Highlighter 127 Sparkling Sass
    • Tämän highlighterin otin omaan käyttöön, mutta olen myöhemmin karsinut tämän pois. Muistaakseni tälle ei kovin montaa käyttökertaa lopulta tullut, sillä sävy oli omalle iholleni vähän turhan tumma.
  • Farmacy Beauty Clean Bee Ultra Gentle Facial Cleanser
    • Otin tämän käyttöön, mutta omaan nenääni liian epämiellyttävä tuoksu teki lopulta sen, etten halunnut tätä käyttää. En muista annoinko loput tuotteesta jollekulle eteenpäin vai lähtikö tämä lopulta roskiin.
  • Too Faced Better Than Sex Mascara
    • Tämä ripsiväri lähti eteenpäin. Monet hehkuttavat tätä, mutta omissa ripsissäni tämä ei toiminut sitten mitenkään päin, joten en tätä yksilöä tosiaan halunnut itse ottaa käyttöön.
  • Trèstique Prime + Glaze Lip Crayon English Rose
    • Tämä huulipunakynä jäi omaan käyttöön ja pidin tästä kovasti! En muista olenko karsinut tämän pois jo, voi olla että tämä lähti viime vuoden lopulla tehdyssä karsinnassa roskiin vanhuuttaan. Joka tapauksessa tätä tuli käytettyä kyllä alunperin hyvinkin ahkerasti.
Ei tosiaan mulle itselleni se kaikkein paras kokonaisuus, jos miettii että olen vain yhden tuotteen käyttänyt loppuun ja kaikki muut olen ennemmin tai myöhemmin karsinut pois tai antanut eteenpäin. Sisältö ei ollut huono, muttei mulle tosiaan se kaikkein paras mahdollinen tällä kertaa.

Bette Box Helmikuu 2019

Helmikuun 2019 Betten teemana oli hiustenhoito, mikä näkyy todella hyvin kyllä tässä boksin sisällössä. Varsinaisista tuotteista yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat nimenomaan hiustenhoitoa ja -muotoilua, joiden lisäksi paketista löytyi myös silmänympärysvoide sekä extrana Salus ravintolisä. Teemaboksit ovat sinänsä ihan ok, mutta mun makuuni tässä oli kyllä jo vähän liikaakin saman kategorian tuotteita.

  • Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo
    • Tämä minikokoinen shampoo kiinnosti kovasti ja käytinkin tämän itse pois. Loppuneista tuli kuitenkin luettua, etten selkeästi ollut sitten kuitenkaan shampoosta pitänyt eikä mulla tosiaan enää tänäpäivänä ole tästä mitään mielikuvia.
  • Bio2You Natural Hair Mask
    • Tämä oli ihan superkiva tuote boksissa! Bio2You:lta löytyy todella hyviä kosmetiikkatuotteita, joihin pääsin itse ensimmäisenä tutustumaan nimenomaan Betten kautta. Tästä pidin ja käytin oikein mieluusti purnukan loppuun.
  • Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask
    • Tämäkin hiusnaamio jäi omaan käyttöön ja oli sinänsä hauska saada samasta tuotesarjasta sekä shampoo että naamio. Toisaalta taas kaksi hiusnaamiota samassa boksissa oli mun mielestä vähän hassu veto, mutta pääasia että tämäkin tuli kuitenkin käytettyä itse.
  • XZ Extra Strong Hiuskiinne
    • Tämä hiuslakka pyöri mulla pitkän ajan välillä laatikossa, välillä hyllyllä esillä, mutten koskaan saanut tätä käytettyä pois. Mulla on mun ikisuosikkini Four Reasonsilta, joten harvemmin muut hiuslakat sitten niin sytyttää, jos ne eivät muuten ole erityisen hyviä. Annoin tämän lopulta eteenpäin.
  • Lumene KLASSIKKO Kosteuttava Silmänympärysvoide
    • Jätin tämän itselleni ja jossain vaiheessa otin tuotteen myös käyttöön vain huomatakseni, ettei se sopinut omalle iholleni. Mulla on pari muutakin juuri tämän Lumenen Klassikko-tuotesarjan tuotetta aiheuttaneet iho-ongelmia, joten valitettavasti en voinut tätä käyttää loppuun.
Tästä boksista jäi käytännössä yhtä lukuun ottamatta kaikki omaan käyttöön, joten kokonaisuus oli sen puoleen onnistunut. Boksin kokonaisarvo oli kuitenkin tässä silloisten laskujeni mukaan vain noin 23 euroa, mikä on ihan älyttömän vähän! Tokihan täytyy muistaa, että noiden matkakokojen kanssa tuotteiden arvoa on vähän vaikea määrittää, kun sitä ei periaatteessa voi laskea suoraan täysikokoisen hinnasta. Niin kuitenkin itse toimin ja toimisin edelleen, joten tämä ei rahallisesti mikään kovin kummoinen paketti ollut. Kiva kuitenkin huomata, että tästä sain käytettyä tuotteita myös loppuun, kun tammikuun Bettestä suurin osa jäi lopulta käyttämättä.

Herättävätkö nämä boksit teissä jotain muistoja tai mielikuvia? :)

8 kommenttia:

  1. Tuo Bette boksi myös tosi kiva :) Ja moni tuote tuli käytettyä loppuun saakka! Noista laatikoista niin helposti tulee kyllä tuotteita, jotka jää käyttämättä tai lähtee eteenpäin. Olen ollut tosi tyytyväinen kun olen nyt lopettanut nuitten tilaamisen eikä ole ollenkaan vaivannut mua :) Joskus oli kauheat "vieroitusoireet" kun ei tullut kauneusboksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon itse asiassa jää lopulta mullakin vain roikkumaan/kokonaan käyttämättä noista boksien tuotteista, vaikka sisältö saattaa periaatteessa kuitenkin miellyttää. Se on harmi, mutta varsinkin ihonhoitoa on itsellä niin paljon ylitarjontaa, ettei vaan millään pysty ainakaan kovin nopealla aikataululla käyttämään kaikkea :D Heh, mä muistan sen fiiliksen kun joskus menin perumaan LivBoxin! Olin ihan varma, etten pärjää ilman sitä ja jään kaipaamaan boksia, mutta eipä sitä mitään tullut kaivattua. Tekisi mullekin ihan hyvää pitää vähän taukoa näistä bokseista, mutta toisaalta en pahemmin mitään muuta kosmetiikkaa ostele niin saanpahan noista sitten joka kuukausi jotain kivaa itselle :)

      Poista
  2. Mie muistelen, että taisin saada aikalailla saman sisällön Boxycharmista kuin sie (piti tarkistaa, ja kyllä samat oli)! Tykkäsin tuosta Farmacyn putsarista, siinä oli ehkä vähän semmoinen hunajainen, makea tuoksu. Olen kuvaillut blogissa sen tuoksua makeaksi teeksi, jossa on liikaa hunajaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sun kuvaus tosta putsarista on varmasti aikalailla oikea :D Mä en itse muista tarkalleen miltä toi tuoksui, mutta käyttämättä se lopulta kuitenkin omalla kohdalla jäi! Taitaa muuten löytyä multa edelleen joku toinenkin Farmacyn putsari, jota en oo saanut vielä edes testattua. Täytyykin katsoa vähän noita varastoja :D

      Poista
  3. Vaikka Boxycharm on kallis ja vähän hankala ainakin alkuun tilata, niin sisältö on kyllä erikoinen jos haluaa vähän muutakin kuin suomesta saatavaa. Bette Boxilla oli hyviä hetkiä mutta nyt kun tuotakin kuvaa katsoo niin plääh...ehkä ne markettituotteet ei ole sitä mitä kauneusboxissa haluaisin. Glossyboxissa oli taas joku Palmoliven parin euron suihkugeeli niin ei...ei kyllä innosta tilaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Boxycharm on kyllä ihan eri luokan boksi kuin mitä nää Suomeen helpommin tilattavat on :) Toki makujakin on monia ja tuleehan noissa paljon sellasia ns. vieraampia brändejä, mitkä ei kaikkia kiinnosta, mutta itse tykkään ihan älyttömästi, kun tuotteet on täysikokoisia lähestulkoon poikkeuksetta ja meikit melkein aina pääosassa! Luin että jotkut oli saaneet Glossyboxista just sen muutaman euron suihkugeelin ja joillekin oli tullut joku paljon arvokkaampi yövoide..? En tosin tiedä oliko kyseessä joku tilaajalahja tms. mutta hassulta kuulostaa, jos noin eriarvoisia tuotteita lykätään samaan boksiin eri tilaajille. Mutta onneksi ei tarvitse ikinä enää Glossyboxia erehtyä tilaamaan, riitti mulle se sekoilu heidän aspan kanssa taannoin :D T. Miten-niin-ikuisesti-katkera..

      Poista
  4. Mulle on tullut samainen Bette Box ja muistan, että tykkäsin tosi paljon tosta Bio2You Natural Hair Maskista. Missäköhän sitä myydään? Tosin en ollut vielä blondi siihen aikaan ja se vanhat suosikit ei välttämättä toimi enää hiuksissa.
    Tuo hiuslakka mulla on edelleen jossain jemmassa käyttämättömänä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itse asiassa mitään käsitystä myydäänkö noita Suomessa enää missään. Hyvän Olon Maailman kanssa tein joskus vuosia sitten yhteistyötä ja sain juurikin Bio2You:n tuotteita testiin, mutta ei taida sielläkään enää olla maahantuonnin alla ko. brändiä. Harmi, noi oli nimittäin oikeesti tosi kivoja!

      Poista

Kiitos kommentista!