sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

The Body Shopin kevään 2022 uutuustuotteet

Moi! Joko olette bonganneet tämän kevään ja kesän uutuustuotteet The Body Shopilta? TBS tuo joka kevät myyntiin kausisarjoja, joiden perään ainakin itse kuolaan joka kerta, ja tänä vuonna paluun teki viime vuodelta tuttu Cool Daisy sekä uutuutena Refreshing Passionfruit. Viime vuonna multa jäi Cool Daisy kokonaan kokeilematta, mutta ihastuin sitäkin enemmän vuosi sitten myynnissä olleeseen Fresh Raspberry sarjaan. Olisin ehkä toivonut, että näistä kahdesta juurikin tuo Fresh Raspberry olisi tuotu takaisin, mutta pääsinpähän nyt kokeilemaan Cool Daisyakin! Nappasin aiemmin tällä viikolla The Body Shopin myymälästä mukaani muutaman tuotteen näistä kahdesta kausisarjasta ja nyt kerron teille jokaisesta hieman enemmän.

The Body Shop Cool Daisy Shower Gel on tuoksultaan ihanan pirteä ja kukkainen. Tuoksu tulee päivänkakkaroista, jota suihkugeelistä löytyy myös uutteen muodossa, ja omaan nenääni tuoksu on mukavan raikas. En yleensä ole kukkaistuoksujen suurin ystävä, mistä syystä jätin koko Cool Daisyn viime vuonna välistä, mutta nyt halusin kuitenkin napata mukaan tämän suihkugeelin. TBS:n suihkugeelit kuuluvat mulla ns. vakiotuotteisiin ja niitä löytyy suihkusta aina. Tämän tuoksu tuo mieleen kevään ja kesän, joten tuote jääkin mulla nyt parin ensitestailun jälkeen odottamaan kesän tuloa. 
Hinta: 8,90 €/250 ml.

Cool Daisy -tuotesarjasta löytyy myös kosteuttava vartalosuihke sekä kevyt vartalojogurtti, jotka jätin kuitenkin suosiolla kauppaan. The Body Shopin vartalojogurtit ovat ihania erityisesti kesäaikaan, mutta multa löytyy niitä entuudestaankin jo useita erilaisia ja nyt halusin panostaa enemmän tuohon uuteen Refreshing Passionfruit -tuotesarjaan, josta nappasin myös vartalojogurtin mukaan. Pidän näiden Cool Daisy -sarjan tuotteiden tuoksusta, mutta suosikikseni tämä sarja tuskin tulee nousemaan enkä usko jääväni kaipaamaan sarjaa, kun se taas jossain vaiheessa poistuu myynnistä.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Gel Body Scrub on ihanan kirpsakan raikkaalta passionhedelmältä tuoksuva vartalonkuorinta-aine. Geelipohjainen kuorinta sisältää passionhedelmäöljyä sekä mm. kiivin siemeniä ja mentholia, joka aiheuttaakin iholle viilentävän tunteen tuotetta käytteässä ja myös poishuuhtelun jälkeen. Mä itse en niinkään voi sanoa pitäväni tästä viilentävästä tunteesta iholla, mutta koska ajatukset suuntautuvat koko ajan kohti kesää, uskoisin sen tekevän hellekeleillä ihan hyvääkin! Kuorinta itsessään ei ole yhtä rouheaa kuin TBS:n sokeripohjaiset kuorinnat, jotka ovat suosikkejani, mutta kyllä tälläkin vartalon sai hyvin kuorittua. Kuorinta-aine liukui ihoa pitkin helposti, mutta teki samalla mielestäni hieman kalvomaisen pinnan sille, mikä ei myöskään ehkä ole niin mieleeni, mutta tehtävänsä tämä hoiti kyllä hyvin ja iho jäi pehmeäksi kuorinnan jälkeen. Tuoksuhan tässä on todella ihana ja sen varjolla tämän kuorinnan ostinkin!
Hinta: 23,50 €/250 ml.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt on kevyt ja geelimäinen vartalovoide. Vartalojogurtista löytyy glyseriiniä, sheavoita, passionhedelmäöljyä sekä mantelimaitoa, ja voiteella onkin aivan mielettömän ihanan kirpeän raikas passionhedelmän tuoksu. The Body Shopin vartalojogurtit ovat todella kevyitä ja nopeasti imeytyviä, mikä tekee niistä loistavia erityisesti kesäksi, kun ainakaan oma ihoni ei edes kaipaa mitään superkosteuttavia tuotteita. Nämä vartalojogurtit ovatkin sen takia ehdottomasti suosikkejani TBS:ltä, vaikka Incithän näissä eivät tosiaan ole koskaan turhan vakuuttavia. Mantelimaito ja sheavoi esimerkiksi löytyvät kumpikin Incin loppupäästä, joten niiden todelliset pitoisuudet voiteessa jäävät varsin pieniksi. Itseäni tämä ei haittaa, mutta mielestäni tämäkin on ihan hyvä tiedostaa. Jos tarkoituksena on hankkia jokin superkosteuttava voide, kannattaa jättää nämä vartalojogurtit hyllylle ja valita jokin toinen tuote!

Tästä vartalojogurtista löytyy niin ikään sitä mentholia, joka aiheutti vartalonkuorinta-ainetta käyttäessä iholle viilentävän tunteen. Tätä voidetta käyttäessäni en kuitenkaan moista ihollani havainnut, mikä oli itselleni pelkästään positiivinen asia. Voi toki hyvin olla, että tämänkin pitäisi sellainen viileä tunne iholle taikoa, mutta itse en sitten vain ole osannut sitä tunnistaa niinä parina kertana, kun voidetta olen yksinään käyttänyt ilman kuorintaa. Vartalojogurtti ei jätä ihoa lainkaan tahmeaksi ja nämä tosiaan imeytyvät ihan sekunneissa. Raikas passionhedelmä on tuoksuteltavissa iholta vielä pitkään voiteen levityksen jälkeen, ja tästä taisikin tulla heittämällä uusi suosikkini vartalovoiteiden osalta - täysin kiitos tuotteen tuoksun.
Hinta: 13,90 €/200 ml.

Refreshing Passionfruit -tuotesarjassa on näiden kahden tuotteen lisäksi myynnissä myös vartalosuihke. Myöhemmin keväällä sarja täydentyy vielä suihkugeelillä, joka mun on ehdottomasti pakko saada itselleni! Olin kieltämättä hieman harmissani, ettei suihkugeeli ollut jo nyt myynnissä, mutta eiköhän pieni odotus palkita. TBS:llä on vuosia sitten ollut jonkinlaisia passionhedelmältä tuoksuvia tuotteita myynnissä, sillä olen ainakin yhden vartalovoipurnukan käyttänyt kyseisessä tuoksussa. Tästä on kuitenkin jo monta vuotta, joten ehdottomasti olikin jo korkea aika saada passionhedelmältä tuoksuva sarja myyntiin! Tämä nousi ehdottomasti suosikikseni Cool Daisyyn verrattuna, enkä malta odottaa sarjan suihkugeelin ilmestymistä.

Joko olette bonganneet nämä The Body Shopin uutuudet? Entä pidättekö te enemmän kukkaisista vai hedelmäisistä tuoksuista kosmetiikassa? :)

12 kommenttia:

  1. Blogeissa bongannut, täytyy ostaa kyllä testiin jos ovat alessa joskus ja sattuu pääsemään myymälään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on itse asiassa just tälläkin hetkellä alessa kaikki! Toivottavasti sattuu aleja silloinkin, kun pääset itse käymään myymälässä :)

      Poista
  2. On kyllä hämmentävää, että näistä uutuuksista saa tiedon muualta ensin, kuin itse yritykseltä :D Itse en ole ainkaaan yhden yhtäkään TBS -mainosta vielä näistä bongannut.

    Cool Daisy ei kiinnosta, mutta tuon passionhedelmän suihkugeeli pitää kyllä ostaa, kunhan se ilmestyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mietin aiemmin ihan samaa, kun bongasin nää erään toisen vaikuttajan storeista Instassa :D Hassua ettei näitä oo mainostettu vielä yhtään TBS:n virallisella suomitilillä IG:ssä! Ja heidän sivuillaankin noi oli silleen, ettei välttämättä heti bongaisi.

      Mä en malta odottaa tota passionhedelmäsuihkugeeliä<3

      Poista
  3. Passionhedelmä on mun lemppari hedelmä, rakastan myös tuoksuissa, joten enköhän tutustu ja osta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa tapauksessa kyllä ehdottomasti kannattaa! Tää oli aivan ihanan tuoksuinen sarja<3

      Poista
  4. Tuo Cool Daisy ei ollut niin kummallinen, mulla oli tästä jugurtti aiemmin, eikä yltänyt suosikiksi. Tuollainen Passionhedelmän tuoksuinen vartalokuorinta kuulostaa ihanalta. Tuommoinen olisi tosi kiva ostaa vaikka just kesäksi :) Mutta tulipa just täydennettyä varastoja luotto-Ziajilla. Pitää käydä tuoksuttamassa näitä Body Shopilla, kun hajuaisti palautuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool Daisystä ei tullut munkaan suosikkia, mutta onhan toi ihanan kesäinen tuoksu kuitenkin! Ja joo nimenomaan kesäksi mä kaavailin tota kuorintaa, kun se viilentävä tunne iholla ei tälleen viileillä keleillä tuntunut mitenkään turhan hyvältä :D Tosin en tiedä pidänkö siitä kesälläkään, mutta silloin saattaa fiilikset olla vähän erilaiset ja toi tunne ihan toivottukin :) Toivottavasti sun hajuaisti tulee pian takaisin, mä vieläkin kaipailen omaani, kun se on edelleen selvästi heikentynyt.. :(

      Poista
  5. Tuo passionhedelmä -sarja on niin ihana! Nousi yhdeksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani heti :) Mä ostin tuosta vartalojogurtin ja sen vartalosuihkeen ja kovasti odotan sitä suihkugeeliä :) Mä en ole viime aikoina oikeen innostunut mistään kosmetiikkatuotteista, mutta noita oli pakko ostaa heti kun bongasin.

    Mietin kans tuon jogurtin kohdalla, että pitäisikö siinä olla joku viilentävä efekti, mutta onneksi ei kovin voimakkaana tunnu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin pitäiskö mun ostaa myös se vartalosuihke, mutten usko että sitä tulisi kuitenkaan käytettyä ja lopulta suihkisin sitä tyyliin vessaan :D Suihkugeeliä odottelen mäkin, jossain taisi olla, että se tulisi toukokuussa myyntiin? Jogurtissa mä en oo havainnut (onneksi) mitään viilentävää tunnetta, kun tossa kuorinnassa se taas oli hyvinkin selkeä :D

      Poista
  6. MITÄ?! JEE!!! Siis Cool Daisy nousi viime kesänä mun suosikiksi ja mullahan on vieläkin yks ja puol purkkia niitä body jukurtteja kaapissa, kun hamstrasin niitä että saan käyttää niitä tänäkin kesänä. Näköjään oli turhaa, kun se on tehnyt tänä vuonna paluun :') No ei haittaa yhtään, ostin ne silloin alesta :D

    Pian saakin siirtää kosteuttavammat rasvat syrjään ja saan Cool Daisyn jukurtin tilalle <3 Mä en yleensä hamstraile tuotteita, mutta tuo niin vaan vei mun sydämeni. Toivottavasti se tulee normivalikoimaan vielä joskus, toivon todella.Ja hmmm kai tuota uutta passioniakin on käytävä tuoksuttelemassa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, nyt vaan Cool Daisya taas varastot täyteen! Voi meinaan olla, ettei tämän jälkeen ihan heti oo tulossa kyseinen sarja myyntiin, jos meinaavat tän kausisarjana pitää :/ Vaikka muistelisin, että ainakin niitä Virgin Mojito tuotteita olisi saanut joskus vuosia myöhemminkin vielä jonkun kampanjan tms. merkeissä..? Sitä sarjaa on kyllä ikävä! Passionhedelmää kannatta tuoksutella ihan ehdottomasti, mun mielestä toi oli ihan paras sarja TBS:llä pitkiin aikoihin ♥

      Poista

Kiitos kommentista!