tiistai 23. elokuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Elokuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Syksy kolkuttelee jo ovella, kun ensi viikolla siirrytään elokuusta syyskuuhun. Tänään käydään läpi elokuun kosmetiikkasuosikkini, joiden joukkoon mahtui meikkejä, ihonhoitoa sekä yksi hiustenhoitotuote. Tällä kertaa valinnanvaraa olisi suosikeissa ollut vähän liikaakin, mutta sain kuin sainkin lopulta valittua mukaan vain nämä viisi tuotetta, jotka ovat kaikki ehdottomasti ansainneet paikkansa suosikkieni joukossa! 

Four Reasonsin Deep Cleanse Shampoon ostin aiemmin kesällä, sillä multa ei syväpuhdistavaa shampoota ollut löytynyt pitkään, pitkään aikaan. Aloin ihmetellä jokin aika sitten miksi pesusta huolimatta hiukseni, varsinkin niiden pituudet, tuntuvat todella lähmäisiltä ja myös näyttivät likaisilta. Lopulta tajusin, että mä olen suihkinut kuukausikaupalla ties mitä muotoilu- ja hoitotuotteita niihin, lutrannut hiusseerumien ym. kanssa eikä tavallinen shampoo ikuisesti riitä poistamaan niitä jämiä hiuksista. Kertapesu syväpuhdistavalla shampoolla ja ai että hiukset näyttivät taas entisiltä! Lähmäisyys oli tipotiessään ja kaikki kiitos siitä tälle Four Reasonsin syväpuhdistavalle shampoolle. Mä olen tätä käyttänyt joskus aiemminkin, toki ennen brändiuudistusta, joten tiesin kyllä saavani hyvän tuotteen itselleni. Tämä maksaa reilun kympin ja on hinta-laatusuhteeltaan mielestäni erinomainen. Jatkossa aion taas pitää huolen siitä, että käytän säännöllisesti myös syväpuhdistavaa shamoota, jotta sitä samaa lähmäistä ja likaista tunnetta hiuksiin ei ehdi muodostua.

Yksi tämän hetken suosikkituotteistani ihonhoidon osalta on tämä Farmacy Beautyn Filling Good Hyaluronic Acid Plumping Serum. Tämä on propolista, kollageenia, hyaluronihappoa ja mehiläisvahaa sisältävä seerumi, jonka tulisi paitsi kosteuttaa ihoa, myös auttaa häivyttämään sen pieniä juonteita. Seerumi on aivan ihana ja mulla tällä hetkellä iltakäytössä. Koostumus on miellyttävän kevyttä, jotta se imeytyy suhteellisen nopeasti, mutta kosteutustehot ovat kuitenkin kohdillaan. Mulla on itse asiassa tulossa toinenkin pullo tätä samaista seerumia itselleni, joten sekin ehkä kertoo siitä kuinka mieluisa tuote tämä on itselleni ollut. Kokonaisuuden kruunaavat kaunis pullo sekä hunajaisen makea tuoksu. 

Sain hetki sitten testiin muutamia Paesen uutuusmeikkejä ja mietin pitkään nappaanko suosikkeihin saamani BB-voiteen vai ripsivärin. Lopulta voiton vei kuitenkin tämä Paese Eyegasm* ripsiväri, joka on heittämällä yksi parhaimpia ripsivärejä, mitä olen vähään aikaan testannut! Tämä ripsiväri lupaa erotella ja tuuheuttaa ripset ja sen se myös tekee. Kahdella kerroksella saa vielä todella runsaasti näyttävyyttä ja mikä tärkeintä - tästä oikeasti myös tarttuu se väri ripsiin ilman, että sitä joutuu sutimaan ensin minuuttitolkulla. En inhoa mitään muuta niin paljon kuin ripsivärejä, joiden kanssa ei saa sitä väriä kunnolla tarttumaan ripsiin. En ollut aiemmin testannutkaan Paesen ripsivärejä, mutta esimerkiksi Charming Nailsin Tainahan on niitä kehunut jo aiemmin, joten olin enemmän kuin innoissani huomattuani tämän olevan näinkin loistotuote!

Toinen suosikkeihin päätyvä meikkituote on tämä Lauren Conrad Beautyn The Lipstick sävyssä Shell, joka on kauniin punaruskea mattapuna. Tällaiset sävyt ovat mulla yleensä käytössä nimenomaan syksyisin, mutta nyt olen selkeästi ottanut huulipunien kanssa varaslähdön syysmeikkeihin jo kesällä. Tämä on huulilla aivan älyttömän upea ja sopii hyvin yhteen rusehtavien/nudejen silmämeikkien kanssa, ja niitähän tässä onkin tullut tehtyä kesällä kerta jos toinenkin. Tuotekuvauksen mukaan tämän olisi muistaakseni pitänyt olla myös jollain tavalla huulia kosteuttava, mutta sitä puna ei kyllä omasta mielestäni tee, enkä sellaista mattapunilta edes odota. Mitenkään liian kuivattava tämä ei toki myöskään ole, mutta huulituntuma on juuri sitä mitä mattapunilta voi odottaa. Pysyvyys tällä huulipunalla on hyvä ja tämä on essencen nudepunan sekä Paesen Arganpunien kanssa ollut ehdottomasti mun kesän käytetyin!

Viimeisenä suosikkina vielä the SAEM Jeju Fresh Aloe Cream*, joka on ihanan kevyt aloe veraa sisältävä kasvovoide. Voiteen sisällöstä jopa 89% on nimenomaan sitä aloe veraa, jonka lisäksi voiteesta löytyy mm. kosteuttavaa glyseriiniä. Koostumus on aloe vera -tuotteille tyypillisen geelimäinen ja tämä imeytyy ihoon sekunneissa. Olen aiemminkin sanonut suosivani näitä aloetuotteita nimenomaan kesällä, ja tämä onkin ollut mulla tämän kesän käytetyin päivävoide. Voide sopii täydellisesti meikin alle ja pidän siitä, kuinka kevyt ja miellyttävän raikas se on. Viime kuussahan mulla päätyi suosikkeihin saman sarjan essence, joka loppuukin itse asiassa varmaan ihan parin päivän päästä. Tämä the SAEM:n aloesarja on kuin tehty kesään, iso suositus siis näille.

Onko joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Mulla tais olla niin vähän semmosia oikeesti mieluisia tuotteita, että oli vaikea päättää kivoja tuotteita suosikkeihin mutta kyllä niistä valtaosa oli kuukauden parhaita tuotteita :) Mulla on aika kevyet hiustenhoito-muotoilu ja hoitotuotteet joten tommosta lähmäisyyttä ei onneksi tule, nyt käytän Olaplex no4 shampoota joka on todella tehokaspesuinen ja vaahtoaakin kivasti - kaikki kyllä irtoaa kerralla. Yksi syväpuhdistava shampoo kyllä on mun kaapissa jo ollut pari vuotta ja voisi kyllä panostaa senkin käyttöön ja välillä tehdä tehopuhdistuksia hiuksille. the Saem Jeju sarja olikin kyllä ihana -ainakin tuttu vartalovoide. Tämän sarjan muitakin tuotteita kyllä voisi etenkin ensikesäksi taas hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tietty tää, kun noista kauneusbokseista tulee jo joka kuukausi se kymmenen tuotetta, joten ne kerryttää hirveesti omia varastoja koko ajan. Ja niiden joukosta sitten aina kuitenkin löytyy niitä, jotka aikanaan päätyy suosikkeihin! Joo siis yllätyin itsekin miten omat hiukset oli päässeet tohon kuntoon, kun ei mulla yleensä moista ongelmaa ole. Aiemmin olen oikeasti tarvinnut syväpuhdistavaa shampoota samalla tavalla vain kerran, kun joskus nuorempana värjäsin jollain kaupan värillä hiukset ja sen jälkeen käytettävä hoitoaine teki ilmeisesti hirveen kerroksen mun hiuksiin eikä tavallinen shampoo mennyt siitä läpi :D Just silloinkin turvauduin itse asiassa Four Reasonsiin!

      Poista
  2. Syväpuhdistava sampoo on tänä kesänä pelastanut tukan ja ollut ainoa, mikä on saanut tukan puhtaannäköiseksi. Esittelemäsi tuotteet olivat minulle uusia. Vinkit hyvistä syväpuhdistavista otan aina ilolla vastaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muillakin siis samaa ongelmaa kuin mulla! Toivottavasti pidät tuosta Four Reasonsista, jos sitä joskus lähdet vaikka kokeilemaan :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja! Tuo päivävoide vaikuttaa juuri sellaiselta josta tykkään. Mä tajusin myös juuri etten olen itse tehnyt kyseistä kosmetiikkasuosikit postausta kuukausiin, ihan unohtunut, täytyypä korjata tilanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Toi päivävoide on ihana kesäksi, niin kevyt ja raikas. Suosikkipostauksia on ihana lukea, joten ehdottomasti tekemään sellainen :)

      Poista
  4. Miksihän tää nykyään sanoo että "Sisäänkirjautuminen kommentin lisäämistä varten ei onnistu. Tarkista, että sisäänkirjautuminen sallitaan selaimen määrityksissä. Voit edelleen kommentoida nimettömänä tai nimellä ja URL-osoitteella.", ei pysty kommentoida :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä osaa sanoa, kuulostaapa oudolta :o Oletko siis muuten jo kirjautunut Google tunnuksilla selaimeen? Kun siinä tapauksessa ei pitäisi joutua kommenttiboksissa enää kirjautumaan uudestaan. Onko ongelmaa myös muiden blogien kanssa vai vaan mun?

      Kävin vielä tarkistamassa omat asetukset Bloggerista eikä siellä näyttänyt mitään outoa olevan, enkä toisaalta ole varmaan vuosiin niihin edes koskenut. Todennäköisesti joku bugi, jos vaan mun blogin kanssa tätä ongelmaa, tai sitten siellä ihan sun oman selaimen asetuksissa on joku hassusti. Onhan sulla päivitetty selain uusimpaan versioon esimerkiksi?

      Mä oon tosi huono tällaisien ongelmien kanssa, joten mun vastauksesta ei sulle valitettavasti taida pahemmin apua olla :( Toivottavasti ratkaisu kuitenkin löytyisi, tosi inhottava tilanne!

      Poista
  5. Mulla on kans etten pysty kommentoimaan puhelimella omaan blogiin, en yritä edes muiden blogeihin...jos kirjoittaa pitkän kommentin ja se sitten häviää :) siks käytän vaan läppärillä näitä blogeja ;) en tiedä mistä se johtuu, Blogger varmaan tökkii!

    Ihanat suosikit <3 mulla on syväpuhdistavana se Lorealin Fader, kylläpä muuten tulee puhtaat hiukset!! Ja Saemia on kyllä testattava jossain vaiheessa :) Paesen ripsari on huippu, kiitos linkkaamisesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös joskus vähän takkuaa puhelimella kommentointi, mutta aika harvoin sitä muutenkaan teen, kun koneella on niin paljon helpompi kirjoitella näitä :D

      Täytyy pitää toi Loreal mielessä! Ja the SAEM:n tuotteille ehdottoman suuri suositus, oon itse tykännyt niistä todella paljon :) Paese ylitti mun odotukset täysin<3

      Poista
  6. Oi, olen kaivannut syväpuhdistavaa shampoota, sitä ei ole hetkeen kaapista löytynyt. Tarvinnee hommata. Hyvä sävy tuossa huulipunassa, hieman samansävyinen kuin min lempparipuna. THE ONE Ultra Fix on myös mattapuna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin selkeesti hiukset välillä kaipaa sitä syväpuhdistavalla shampoolla pesua :) Tollaset sävyt on huulilla aivan ihania!

      Poista
  7. Onpa ihanat suosikit. Todella kauniin sävyinen huulipuna<3 Täydellisen näköinen sävy syksyyn! Paesen ripsari on hankittava ehdottomasti itsellenikin testiin:) Pidän siitä, että ripsari alkaa tuoda nopeasti näyttävyyttä ja väriä. Pitkään työstäessä ainakin jotkut ripsarit alkaa itselläni tekemään ripsistä epäsiistit tai "koppurat." Mullakin muutama Four Reasonsin tuote käytössä, tykkään niistä tosi paljon. En muistanutkaan että niilläkin syväpuhdistava shampoo. Täytyykin ostaa tuo jossain kohdin kun saa entisen loppumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna tulee taatusti olemaan mun syksyn käytetyin, sen verran upea se on nimenomaan syysmeikkeihin! Mä suosin myös ehdottomasti juuri tuollaisia ripsivärejä kuin sä kuvailit. Inhoan sitä, jos näyttävyyttä saadakseen joutuu sutimaan ripsaria monta kerrosta, jolloin lopputulos tosiaan on monesti vaan epäsiisti :/ Four Reasonsin shampoolle iso suositus<3

      Poista

Kiitos kommentista!