tiistai 15. marraskuuta 2022

Top-10 tuotteet kauneusbokseista

Luin eilen Charming Nails -blogin Tainan postauksen parhaista Boxycharmeista, jotka hän on tilausjaksonsa aikana saanut. Sain postauksesta inspiraation tarkastella kokonaisuudessaan oman kauneusboksihistoriani parhaimpia yksittäisiä tuotteita ja koota Top-10 listan niistä. Olen aiemmin kirjoitellut vuodenvaihteessa edellisen vuoden parhaimmista ja huonoimmista bokseista, ja sellaisen varmaan aion tehdä tämänkin vuoden bokseista, mutta nyt tarkastellaan siis ihan yksittäisiä tuotteita. Kaikki mainitut tuotteet olen saanut joko Ipsy Glam Bag Plussasta tai Boxycharmista, sillä niissä on vuosien varrella ollut aika ylivoimaiset sisällöt muihin tilaamiini bokseihin verrattuna. Mieli teki valita tähän ties kuinka monta tuotetta, mutta sain kuin sainkin tuotteet lopulta karsittua vain näihin kymmeneen. Mitä tuotteita siis mahtuu Top-10 listaani? Aloitetaan listan häntäpäästä ja jatketaan kohti sitä kaikkein parasta tuotetta!

10. 111Skin Cryo Activating Hydra Gel

Tämä kevyt kasvovoide oli mun ensikosketukseni 111Skinin tuotteisiin. Nämä ovat ylikalliita (tämän voiteen ovh oli tuolloin $200,00), mutta myös todella hyviä. Itse en ikimaailmassa maksaisi kahtaa sataa yhdestä kasvovoiteesta, mutta tämä ihan tosissaan oli erinomainen kasvovoide ja sen takia ansaitsee paikkansa myös parhaiden tuotteiden joukossa. Olen voidetta muistellut pienellä haikeudella useammankin kerran ja tätä kokeiltuani olen aina ollut innoissani, kun bokseista on tullut 111Skiniä.

9. Maëlle Beauty Sunkissed Blush Palette

Voiko poskipunapaletti enää kauniimmaksi muuttua? Tämä ei ehkä ole mun käytetyin tuotteeni, mutta ehdottomasti silti yksi upeimpia ja parhaita tuotteita, joita bokseista olen saanut. Tästä löytyy useampi erisävyinen poskipuna ja aika kivasti noista isommista pannuista saa kerralla vain sitä yhtä tiettyä sävyä. Toki halutessaan voi sipaista sivellintä useammassakin kohdassa. Tykkään!

8. Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette

Mun ensikosketukseni Alamar Cosmeticsin tuotteisiin oli juuri tämä paletti. Tämä on yhä edelleen yksi mun suosikkejani, vaikka tästä ei löydykään kuin kahdeksan eri sävyä. Paletti on upea, sen sävyt mielettömän pigmenttisiä ja tuo ylärivin vihertävä shimmersävy aivan uniikki omassa kokoelmassani. Ulkonäöllisesti paletti on melko ruma, kun pakkauksen ulko-osakin on ruman keltainen, mutta nykyäänhän paletin ulkoasua on muutettu ja se henkii enemmän sitä tropiikin tuntua, joka paletista tulee mieleen. 

7. Glow Recipe Banana Souffé Moisture Cream

Glow Recipen tuotteita on tullut bokseista useampiakin, mutta tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia ja kiinnostavimpia. Tämä banaanivoide toimi vähän ihon kunnosta ja vuodenajasta riippuen hyvin sekä päivisin että iltaisin ja rakastin tätä. Glow Recipeä on aina ollut ilo saada bokseista ja brändin tuotteet kiinnostavat mua hurjasti!

6. Huda Beauty Amethyst Obsessions Eyeshadow Palette

En ollut uskoa silmiäni nähdessäni, että boksistani todella löytyi aikoinaan tämä Hudan paletti. Muistaakseni omistin tässä vaiheessa jo toisen palettini Hudalta, mutta tämä yhdeksän sävyn pikkupaletti oli joka tapauksessa niin ihana yllätys, ettei tosikaan. Rakastan juuri tällaisia purppuraisia, violetteja ja liloja sävyjä silmämeikeissä, joten paletti oli ja on edelleen kuin tehty mulle. 

5. Ofra Cosmetics Charm Your Cheeks Mini Mix Palette

Kuusi kaunista mattasävyä poskille! Tämä Ofran kaunis paletti sisältää kauniin kattauksen eri poskipunasävyjä ja on itse asiassa uusin tuotteeni tästä Top-10 listalta. Ofran meikit ovat laadukkaita ja tämä paletti on ollut mulla todella kovassa käytössä ja on päätynyt myös kuukauden suosikkeihin. Pidän erityisesti siitä, että paletin sävyt ovat kaikki mattaisia.

4. Elemis Superfood Vital Veggie Mask

Tämä tuote yltää kärkisijoille ja on paras yksittäinen ihonhoitotuote, jonka olen bokseista saanut. Tätä kasvonaamiota mulla on ikävä ja mikäli kaapeista ei löytyisi naamioita liiaksikin, olisin tätä ostanut jo lisää. Elemiksen tuotteet eivät ole niitä kaikkein edullisimpia, mutta tästä olen valmis maksamaan, sillä naamio toimi ihollani todella hyvin kosteuttaen sitä tehokkaasti. Tämän naamion pakkaus on uudistunut, mutta sisältö toivottavasti on pysynyt edelleen samana.

3. First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Yksi parhaimpia primereita, mitä olen koskaan omistanut. Olen saanut monia muitakin hyviä primereita bokseista ja olin jo vähällä valita tähän mm. Benefitiä, mutta tämä First Aid Beautyn primer on vaan yksinkertaisesti kaikkea sitä, mitä kosteuttavalta ja heleyttävältä primerilta voin toivoa. Tästä jää kauniin kuulas pinta iholle, iho saa primerista kivasti kosteutta ja meikki asettuu tämän päälle hyvin. Pysyvyyden suhteen tämä ei ehkä ole paras tuote, mutta tällä hetkellä arvostan itse enemmän heleää pohjaa kuin vaikkapa sitä kaikkein pysyvintä mattapohjaa meikeissäni.

2. Too Faced Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer

Aivan ehdottomasti paras meikkipohjan tuote, jonka olen bokseista saanut. Tämä peiteaine toimi omassa käytössäni kuin unelma ja 15 ml kokoinen pakkaus riitti pienen ikuisuuden. Jos mun pitäisi valita vain yksi peiteaine, jonka kanssa tekisin jatkossa meikkini, olisi se juuri tämä. Nyt käyttelen pois muita peiteaineitani, mutta aion ehdottomasti hankkia tätä lisää, kunhan tarve taas tulee. Too Faced on brändinä itselleni todella mieluinen ja veikkaan, että tätä peiteainetta olisin saattanut testata ennemmin tai myöhemmin joka tapauksessa, mutta onneksi sain tämän aikoinaan Boxycharmista.

1. OFRA Cosmetics Good To Go Mini Mix Palette

Voiko upeampaa enää edes olla? Tämä monitoimipaletti sisältää suuren, monisävyisen highlighterin, bronzerin, poskipunan sekä useampia luomivärejä. Ofran tuotteet bokseissa ilahduttavat aina, mutta tämä nousee ansaitusti kaikkien aikojen parhaaksi tuotteeksi, jonka olen yhdestäkään kauneusboksista saanut. Paletti on kertakaikkisen upea ja sai mut rakastumaan Ofran tuotteisiin yhä vain enemmän. Tämä on mielestäni myös loistava valinta henkilölle, joka haluaa päästä tutustumaan useampaan eri tuotteeseen Ofralta, ja paletti on tosiaan yhä edelleen myynnissä.

Oliko tässä joukossa teille tuttuja tuotteita? Yllättikö joku valinta tai oliko joku ehkä sellainen, minkä arvelittekin löytyvän mun Top-10 listaltani? :)

6 kommenttia:

  1. Voiko minkään kasvovoiteen arvo olla 200 dollaria. Jotenkin epäilen, onko se oikeasti sen arvoinen. :') Tuo Banana moisture cream on varmaan ihanan tuoksuinen. Hudan ja Ofran paletit ihan parhaimmistoa! Mutta joo tuo vika Ofran paletti, huhhuh :D Upea ja ihanan iso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita Sensain sun muiden brändien voiteita, jotka maksaa vielä tuplat tostakin, mutta joo ei mun silmissä kyllä yksikään kasvovoide ole sellaisten summien arvoinen :D Ei ne niin paljon ihmeitä tee, että mulla olisi koskaan varaa ostaa sellaisia! Ofran tuotteet on olleet aina ihania bokseissa ja tossa Glow Recipen voiteessa oli tosi kiva, mieto banaanin tuoksu :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Tosi mielenkiintoinen lukea :) Mulla ei ole yhtäkään 111Skin tuotetta, jospa joskus sellaisen saisin. Maellen poskipuna on jotenkin ihanan kasari/ysäri, tosi nätti!! Mulla on kans tuo Hudan paletti ja se on ihana. Varmaan tiputtaisin itsekin silmät päästä jos boxista paljastuisi Hudaa.
    Valitsit tosi hyvä tuotteita Top 10:iin. Kaikki ovat kiinnostavia. Mukava kun Boxycharmissa on ollut Ofraa choicessa, mulla ei silloin tuota Good To Go -miniä näkynyt mutta kai se oli sitten jo ehtinyt loppua? Ostin sen Mega Drop Shopista ja on kyllä hyvä setti jos Ofraan haluaa tutustua :) Pitäisköhän minunkin tehdä tälläinen postaus, 10 parasta tuotetta olisi varmasti helppo valita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Taina<3 Toi Huda on kyllä ehdottomasti yksi parhaita tuotteita, mitä Ipsy Plussasta on koskaan tullut. Muistaakseni toi oli vielä mun oma valinta boksiin! Mä edelleen ihmettelen, ettei sulla ollut valittavana silloin tota Ofraa, mutta voi tosiaan olla, että se oli jo loppunut :/ Mulla toi koko muu boksi oli ihan sysihuono, mutta Ofra onneksi pelasti sen :D

      Tee ihmeessä säkin tällainen, sopii hyvin jatkumoksi sille sun aiemmalle boksipostaukselle<3 ;D

      Poista
  3. Tosi kivoja ihonhoitotuotteita ainakin oot valinnut. Alkoi heti kiinnostaa 111skinin voide, en ole ikinä kokeillut mitään kyseiseltä bändiltä. 😄 Ja ton primerin aion hankkia seuraavaksi, kun tarvii uusi primer ostaa. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 111Skinin tuotteet on mun mielestä hyviä, joskaan en niistä itse tollasia summia maksaisi :D Toivottavasti tykkäät tosta First Aid Beautyn primerista, mulle se on ainakin ollut ihan unelmatuote<3

      Poista

Kiitos kommentista!