tiistai 29. marraskuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Marraskuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Huhhuh miten iloinen olen, että tämä synkkä ja pimeä marraskuu alkaa vihdoin olla taputeltu! Tuntuu että lokakuussa saatiin nauttia ihanista ja aurinkoisista päivistä, mutta marraskuun koittaessa pimeys ja synkkyys lisääntyi kertaheitolla eikä aurinkoa paljon ole näkynyt. Toki sitä luntakin on nyt tullut suhteellisen paljon tänne Turkuunkin, kun siis ei todellakaan ole mitenkään sanottua, että täällä päin Suomea olisi marraskuussa senttiäkään lunta. Lumi valaisee onneksi jonkin verran, vaikken sitä muuten olisi vielä tässä vaiheessa kaivannutkaan. Marraskuussa blogikuvien ottaminen on jäänyt ihan ennätysvähälle ja näidenkin kuvien ottaminen oli pienoisen työn ja tuskan takana. Mutta sain kuin sainkin kuvat napattua ja nyt käydään marraskuun kosmetiikkasuosikit läpi!

Paese BB Cream With Hyaluronic Acid* on ollut lähestulkoon ainut meikkivoide, jota olen marraskuun aikana käyttänyt. En ole meikannutkaan toki kuin ihan muutaman kerran viikossa, mutta tämä BB-voide on ollut mulla käytössä lähes joka kerta, kun olen meikkiä naamaani saanut. Tällä saa ihon sävyn tasoitettua kauniisti ja peittokykyäkin tältä löytyy yllättävän paljon ottaen huomioon, että kyseessä on BB-voide. Tällä hetkellä mun ihoni on taas todella hyvässä kunnossa eikä näpyistä ole tietoakaan, joten en ole kokenut tarvetta käyttää tämän peittävämpiä tuotteita. Tämä on ehdottomasti paras BB-voide, mitä olen itse testannut. Paljon kehuttua Misshan BB-voidetta haluan vielä jossain vaiheessa testata, mutta muut vastaavat eivät mua ainakaan tällä hetkellä kiinnosta.

Meikeistä suosikkeihin päätyy myös tämä vasta edellisessä postauksessa esitelty Rimmel High'Light Buttery-Soft Highlighting Powder 001 Stardust*. Tämä highlighter on koostumukseltaan pehmeähkö ja kermainen, muttei kuitenkaan voidemainen, ja highlighter toimii hyvin ihan siveltimellä levittynä. Toki tätä voi halutessaan lisätä myös sormien kanssa, mutta mä itse suosin siveltimiä meikatessa aina kuin mahdollista. Stardust on kaunis vaalea kullanhohtoinen sävy, jolla saa kauniit ja halutessaan myös hyvin näyttävät korostukset. Tästä ei irtoa kasvoille irrallisia glitterhippuja, mikä on itselleni erittäin tärkeää highlightereissa. Iso suositus tälle!

Ihonhoidon osalta suosikkeihin pääsee Dew Of The Godsin Frozé The Royal Face Wash Cream Cleanser. Tämä on mm. skvalaania ja mustikkauutetta sisältävä vesipohjainen kasvoputsari, jota olen käyttänyt nyt muutaman viikon ajan. Tässä putsarissa on melko voimakas ja makea tuoksu, josta kuitenkin itse pidän. Se on koostumukseltaan geelivoidemaista ja melko juoksevaa, muttei kuitenkaan missään tapauksessa liian lirua tai vesimäistä. Tämä toimii loistavasti meikittömän ihon puhdistamisessa tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Totta puhuen en ole tämän kanssa meikkejä edes yrittänyt poistaa, enkä yritä, sillä siihen käytän aina öljypohjaista puhdistustuotetta. Tämä on kuitenkin kokonaisuudessaan varsin hyvä tuote ja tällä hetkellä iholleni paras kakkosvaiheen putsari, minkä omistan. Mullahan on käytössä samaan tarkoitukseen yhteensä neljä putsaria, joista tämä on siis suosikkini tällä hetkellä. Pakkauskin on ihanan pirtsakka!

Viime aikoina olen suosinut paljon ruskean sävyisiä silmämeikkejä, ja tämä Tarten Clay Play Face Shaping Palette on ollut mulla kovassa käytössä. Kyseessä on kasvoille ja silmille tarkoitettu paletti, jota itse käytän kuitenkin oikeastaan vain luomiväripalettina. Tästä löytyy iso kasa erilaisia ruskeita, nudeja ja vaaleita mattasävyjä, joiden pigmentti on ihan omaa luokkaansa. Mä en täysmattaa silmämeikkiä tee oikeastaan ikinä, joten tämän kanssa olen yhdistänyt yleensä pannuprojektissani olevan BH Cosmeticsin Opalescentin, josta olen napannut meikkiin mukaan shimmersävyt. Olen monet kerrat miettinyt pitäisikö mun luopua tästä Tarten paletista, mutta nyt on taas viimeisten viikkojen aikana vahvistunut, etten missään nimessä halua tätä laittaa pois. Luomivärien laatu on mitä parhain ja tällä saa todella kauniita meikkejä! Joskus harvoin kun olen innostunut tekemään täysmattaa meikkiä, olen sen tehnyt nimenomaan tämän paletin kanssa, ja nyt tämä ansaitsee ehdottomasti paikkansa suosikeissani.

Ariana Granden Ari EdP on viime viikot ollut mun ehdottomasti käytetyin hajuveteni, joten päätin napata tämänkin nyt suosikkeihin. Mä en raskausaikana pahemmin tuoksuja käyttänyt, kuten en vauvan synnyttyäkään. Nyt olen kuitenkin tässä syksyllä taas innostunut hajuvesien käytöstä ja pikkuhiljaa siirtynyt ensin tehokäytössä olleesta Giorgio Armanin Sì Passionesta tähän kevyempään ja arkisempaan Ariana Granden tuoksuun. Ari on ihanan kevyt, hedelmäinen kukkaistuoksu ja tämä sopii täydellisesti ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tästä pullosta on jäljellä vielä suurin osa, sillä mun hajuvesien käyttö on tosiaan ollut hyvinkin rajattua ja lisäksi omistan omiin tarpeisiini ihan liian monta tuoksua, mutta on ollut taas ihana tarttua tähänkin. Tuoksu ei ole liian voimakas, mutta se säilyy iholla kuitenkin melko pitkään. En ainakaan muista, että olisin tätä koskaan aiemmin nostanut suosikkeihin, vaikka tämä on jo pitkään lukeutunut yhtiin suosikkituoksuihini, joten nyt on korkea aika!

Löytyykö suosikeistani tuttuja tuotteita? :)

10 kommenttia:

  1. Oon omistanut tuon Tarten joskus ja luopunut siitä sittemmin. En tee usein täysin mattaa silmämeikkiä. Pannutan just toista Tarten palettiani ja ehkä kun se on valmis voisin tilata uuden paletin heiltä. On yksi suosikki brändini luomiväreistä vaikka viime aikoina on tullut hankittua melkein vaan Hudaa. Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia oon itsekin tosta ollut valmis monesti luopumaan, kun kaipaan lähes aina shimmereitä mukaan meikkiin. Mutta toisaalta mulla ei taida olla yhtään toista mattapalettia, ei ainakaan jus tällasissa sävyissä, joten onhan tää ihan käytännöllinen kuitenkin! Mulla on ollut Tartelta vaan yksi toinen paletti, samoin Hudalta vaan pari, eli ne ei kumpikaan oo itselle tulleet sen tutummiksi :) Mä rakastan taas esim. ABH:n luomivärejä<3

      Poista
  2. Kiva, että pääsit esittelemään sun suosikkejasi :) Tuo rimmelin highlitteri näytti tosi kivalta swatchissa, tuo taisi olla se vaaleampi väri niistä highliteista? Tuo Tarten kasvovaletti näyttää todella kauniilta. Itse käyttäisin noita pieniä ja tummia nappeja juuri luomille ja muita voisi käyttää sitten korosteluun. Ei kannata tuosta luopua, sitten joskus harmittelet, kun ei ole tuollaista kollaasia erilaisia ruskeita :) Mulla on nyt tuoksut hyvällä kuosilla, eli alkaa olemaan jo ruodussa. VOisi silti käydä tuota Aria testaamassa jos käy vaikka kicksillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on se vaaleempi! Se sopii ihan täydellisesti tällaselle kalpeelle iholle, mikä multakin löytyy :D No se just, kun toi on tosiaan mun kokoelman ainut ruskea/nude mattapaletti niin ehkä se on ihan hyvä pitää :) Käy ihmeessä jossain kohtaa tuoksuttelemassa Ari, jos vaikka ihastuisit ja joskus hankkisit sen<3

      Poista
  3. Kivoja tuotteita! Tuo Paesen BB-voide alkoi kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paesen BB-voide on tosi hyvä! En olisi uskonut vielä joskus sanovani, että oikeasti pidän jostain BB-voiteesta :D

      Poista
  4. Ymmärrän tuskan, minunkin pitäisi ottaa kuvia mutta kun on niin harmaata kokoajan!! Paesen BB on hyvä, samaten tuo Rimmel. Älä luovu Tartesta, ihanat sävythän tuossa on ja tosi monipuoliset just niihin ah niin tylsiin arkimeikkeihin, joita kuitenkin liki joka päivä käyttää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä totta puhuen ajattelin, että nyt kun oon koko päivän kotona vauvan kanssa niin päivän aikana olisi edes se valoisin hetki sellainen, jonka aikana saisi kuvattua, kun normaalisti tulisin töistä vasta puoli neljän aikoihin, jolloin ei todellakaan enää ole se kaikkein valoisin aika. Mutta mitä vielä! Ei se valo riitä missään kohtaa päivää, jos oikeasti on tällaista harmaata.. Joo Tarte täytyy kyllä pitää, nyt oon sen vasta kunnolla tajunnut ja mistäs sitä tietää, vaikka jo ihan lähiaikoina tykästyisin enempi mattameikkeihin ja jäisi shimmerit vähemmälle :)

      Poista
  5. Tosi ihania tuotteita<3 Näistä mulla ei mitään käytössä. Rimmelin korostusväri kuulostaa hyvältä. Just tuo kuvaamasi kermaisuus ja ettei lentele kasvoille kimallehippuja:) Tuo putsari kuulostaa ja näyttää herkulliselta. Tarten paletti on kaunis myöskin<3 Ihana arkikäyttöön. Mäkin innostuin pohtimaan omia mattapaletteja eikä tule mieleen että mulla olisi niitä muita kuin yksi UD:n paletti. Ja saattaa olla vielä joku toinen, mutta eipä niitä montaa ole suhteutettuna koko kokoelmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rimmelin highlighter oli ihana yllätys, toi koostumus on jotenkin niin ainutlaatuinen, kun en oo vastaavaan ennen törmännyt! Mä muistan joskus haaveilleeni theBalmin mattapaleteista, mutta en kuitenkaan (onneksi) niitä ostanut, vaikka olin muutama vuosi sitten älyttömän kiinnostunut theBalmin meikeistä. Ei mattameikit vaan oo niin mun juttu, että kokonaisia mattapaletteja tarvitsisin kokoelmiini useampia kuin yhden tai korkeintaan pari! Shimmer on liian ihania ♥

      Poista

Kiitos kommentista!