tiistai 1. marraskuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Lokakuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Kivaa marraskuuta kaikille! Tänään olisi tarkoitus käydä läpi lokakuun loppuneet kosmetiikkapurnukat. Tässähän kävi sitten taas siten, että kuvittelin saavani suurenkin määrän tuotteita loppumaan, mutta lopultahan näitä loppui vain 13 kappaletta, eli keskivertoa vähemmän. No, jäipähän taas jotain seuraavalle kuulle, kun useampikin tuote vetelee tällä hetkellä viimeisiään! Mä luulin saavani esimerkiksi useammankin hiustenhoitotuotteen tyhjäksi, mutta eipä niitäkään lopulta loppunut kuin pari kappaletta, meikeistä nyt puhumattakaan. Mutta tosiaan seuraavaksi taas miniarviot jokaisesta loppuneesta:

Meikit:

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer. Kosteuttava ja heleyttävä primer, josta tuli yksi mun suosikkini heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Tämä jättää iholle todella kauniin heleän pinnan ja pidän siitä, että tämä myös kosteuttaa ihoa. Pystyn käyttämään tätä ympäri vuoden, vaikka toki kosteuttavat primerit ovat itselleni parhaimpia nimenomaan talvella. Mulla on tätä varastoissa uusi tuubi ja tekisi koko ajan mieli napata se käyttöön. Koitan kuitenkin nyt käytellä muita primereita ensin pois, mutta siis todellakin jatkoon!

Hiukset:

Four Reasons Color Shampoo. Kestosuosikkini, jota ostan aina lisää edellisen loputtua. Tämä on värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka pesee hiukset puhtaiksi helposti kuivattamatta niitä lainkaan. Hinta-laatusuhde on hyvä ja nyt sain vielä Sokoksen 3+1 Päiviltä ostettua tätä edullisesti suuremman pumppupullon, eli jatkoon menee totta kai.

Four Reasons Color Conditioner. Myös tämä on luottotuotteeni ja palaan tämän pariin aina uudestaan ja uudestaan. Tämä selvittää kivasti shampoopesun mahdollisesti jättämät takut ja tekee hiuksista pehmeät. Ei tämä mikään superhoitoaine ole, mutta täysin riittävä omiin tarpeisiini ja tarvittaessa käytän kuitenkin myös hoitavampia naamioita. Myös tästä tuli ostettua suurempi pumppupullo, joka on jo korkattu. Jatkoon!

Kasvot:

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel. Toinen käyttämäni pullo tätä ihanan raikkaan tuoksuista puhdistusainetta. Tämä sisältää kuorivia rakeita eikä siis sovellu omassa käytössäni jokapäiväiseen putsailuun, mutta kiva tuote satunnaisesti käytettynä. Meillä myös mies käytti tätä ja hän taisikin suurimman osan pullosta käytellä pois. Pidän tästä Acai Berry -sarjasta ja tämäkin on tuote, jonka voisin taas joskus hankkia. Jatkoon menee.

Skin & Co Truffle Therapy Whipped Cleansing Cream. Voidemainen puhdistustuote, jota käytin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa tai meikittömällä iholla ainoana putsarina. Ihan ok putsari ja iso plussa siitä, ettei tämä ollut lainkaan kuivattava. Ainoana puhdistustuotteena en tätä meikinpoistoon käyttäisi, sillä en usko tämän olevan siihen riittävän tehokas. Kakkosvaiheen putsarina tämä toimi, muttei ollut kuitenkaan mitenkään sen mieleenpainuvampi, joten ei jatkoon.

111Skin Cryo Pre-Activated Toning Cleanser. Tuote, joka yhdistää sekä puhdistustuotteen että kasvoveden, mutta joka toimi itselläni kaikessa yksinkertaisuudessaan kakkosvaiheen putsarina. Koostumus oli miellyttävän kermaista ja voidemaista, mutta kuitenkin juoksevaa. Tämä puhdisti ihon hyvin eikä kuivattanut sitä. Hinnan ($70,00/120 ml) takia en kuitenkaan ostaisi uudestaan, sillä ihan niin hyvä tuote tämä ei kuitenkaan ollut. Ei siis jatkoon.

Jane Iredale BeautyPrep Hyaluronic Serum. Hyaluronihapposeerumi, joka toimi loistavasti myös meikin alla, toisin kuin monet muut vastaavat tuotteet. Tämä seerumi kosteutti ihoa ihan mukavasti ja imeytyi todella nopeasti. Pidän tästä, ehkä juuri sen takia, että tämä toimii meikin alla eikä rullaa pois (kuten vaikka The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi), mutta hinta ei mielestäni ihan vastaa laatua. Tässä pullossa on tuotetta vain 17 ml ja hintaa lähemmäs 60 euroa. Ostin aikoinaan alennuksella kaksi pulloa tätä enkä lähtisi täyttä hintaa tuotteesta maksamaan, kun se on puolet pienempi kuin seerumipullot yleensä. Tuotteena menee jatkoon, mutta hinnan takia en tätä ostaisi.

Able Skincare Ultra+ Collagen Eye Rescue Therapy. Yli sata euroa maksava silmänympärysvoide, jonka tulisi mm. tehokosteuttaa ja vahvistaa sy-alueen ihoa. Koostumus oli geelivoidemaista ja nopeasti imeytyvää. Käytin tätä sekä päivä- että iltakäytössä ja voide kosteuttikin oikein mukavasti. En kuitenkaan näe tässä mitään niin ihmeellistä, että edes harkitsisin tämän ostamista uudestaan tuolla hinnalla. Ei siis jatkoon.

Esfolio Pure Skin Vitamin C Essence Mask Sheet. Ensimmäinen kokeilemani naamio Esfoliolta! Tämän tulisi heleyttää ja kirkastaa ihoa, mutta valitettavasti mä en ehtinyt pitää tätä kasvoillani kuin ihan muutaman hassun minuutin, enkä siis lähimainkaan suositeltua 10-20 minuuttia. En tuon vaikutusajan jälkeen huomannut ihollani mitään sen suurempia muutoksia, mutta istuvuus oli melko hyvä eikä tämä huonoakaan tehnyt. Josko vaikka seuraavalla kerralla tätä käyttäessäni saisin rauhassa nauttia naamion koko vaikutusajasta! Jatkoon siis menee.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter. (Tämä puuttuu kuvasta, sillä pakkaus lensi vahingossa roskiin.) Edelleen tämä sheanaamio on suosikkini kaikista sheet maskeista. Naamio kosteuttaa hyvin, sen ohuen ohut kangas istuu kasvoille tiiviisti ja tätä käytän aina, kun kaipaan iholleni takuuvarmasti kosteuttavaa naamiota. Jatkoon!


Vartalo, kädet & jalat:

Lavera Indulgent Body Wash Organic Wild Rose & Organic Cotton*. Ruusulta tuoksuva suihkugeeli, joka oli ruusuntuoksuiseksi tuotteeksi itselleni yllättävänkin mieluisa. Tuoksu sopi hyvin syksyyn ja pidän näistä Laveran uudistuneiden suihkugeelien pulloista, jotka ovat käytännöllisempiä sekä kauniimpia kuin vanhat tuubit. En lähtisi tätä suihkugeeliä kuitenkaan tässä tuoksussa ostamaan uudestaan, sillä ruusu ei edelleenkään ole suosikkejani, joten ei jatkoon.

Volition Beauty Turmeric Brightening Polish. Kuorinta-aine, joka oli tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle, mutta jonka käytin itse pois vain ja ainoastaan vartalolla. Tässä oli tiiviisti suuri määrä pieniä kuorivia partikkeleja, jotka olivat vartalon iholla suhteellisen hellävaraisia. Koin silti tämän kuorintatehon hyväksi ja pidin tuotteesta kovasti. Aika nopeasti tämä lopulta kuitenkin kului enkä sanoisi tämän olleen sen takia ihan hintansa ($38,00/120 ml) arvoinen. Näköjään ainakin Feelunique myy Volitionin tuotteita, mutten lähtisi tätä ostamaan täyteen hintaan. Ei jatkoon.

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Moisturising Body Mousse*. Ihana moussemaisen koostumuksen omaava vartalovoide! Tämä voide tuoksui mukavasti makean hedelmäiselle mangolle, imeytyi melko nopeasti ja kosteutti ihoa hyvin. Ziajan Goat's Milk -sarjan vartalovoide on yksi ikisuosikkejani, mutta tästä tuli toinen. Tämä mangon tuoksu on vielä hurjasti miellyttävämpi eikä mulla ole tästä huonoa sanottavaa. Jatkoon!

Tuttuja tai kiinnostavia tuotteita joukossa? :)

12 kommenttia:

  1. Tuo Ziajan Acai Berry -sarja on ainoa tuttu noista. Luulin ihan, ettei noita saa enää, mutta näköjään kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acai Berry -sarjasta löytyy mun mielestä hyviä tuotteita! Kiva siis, ettei niiden valmistusta ole lopetettu :)

      Poista
  2. Vitsit kun toi FABin Coconut primer on loppu kaikkialta ketkä toimittaa Suomeen, oon pitkään halunnu kokeilla sitä >:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Toivottavasti pian tulisi takaisin myyntiin eikä tota vedetä tyyliin kokonaan pois myynnistä. On nimittäin ihan mielettömän hyvä primer ja haluun tota itsekin lisää joskus, kun saan ton toisen tuubin käytettyä pois :D

      Poista
  3. Mulla oli joskus tuon Skin & Con Truffle miselli- tai kasvovesi, en muista kumpi eikä sekään kummoinen ollut. Jännän kuuloinen tuote jos putsari ja kasvovesi samassa, kaikkee ne keksii ;) Esfolion maskit on hyviä mutta kummasti mullekin aina käy niin että kun laitan naamion kasvoille, pihaan ajaa joku auto tai joku tulee. Tosi ärsyttävää :D Iredalen seerumi tuttu ja huippuhyvä mutta kului nopsaan, samaten tuo sy-voide onko tullut Goodieboxista, sekin on tullut käytettyä. Tosi monta tuttua tuotetta siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse ihan ymmärrä miten toi käytännössä toimii, että sama tuote sisältää sekä putsarin että kasvoveden, mutta ehkä se liittyy tuotteen pH-arvoon jollain tavalla :D Itse kun käytän kasvovettä nimenomaan kosteuttamaan ihoa niin ehkä siksi en miellä puhdistavaa tuotetta moiseksi. Joo mieluusti noita sheet maskeja käyttelisi enemmänkin, mutta tuntuu että aina on kauhee huutokonsertti käynnissä, kun sellaisen haluaisin laittaa :'D

      Poista
  4. Sullakin vähemmän kun yleensä, mutta hyvä vaan, ettei oo ylenpalttista tuhlailua :) Koska lähinnä välillä vaalennan hiuksia, eikä niissä ole siis mitään väriä, niin ei ole ehkä järkeä ostaa tuota Color sarjaa. Ziajan acai berry sarjaa en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta ne tuotteet ja tuokin oli mielestäni hyvä! Laveran tuotteita käytän liian vähän, mutta sulle taitaa tulla nämä näytteinä. En vain ole saanut aikaiseksi ostettua itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käsittääkseni kaikki tollaset värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet on nimenomaan vaan hellävaraisempia sen värin kulumisen kannalta, eikä siis sen puoleen ole estettä, etteikö noita voisi käyttää ihan värjäämättömällekin hiukselle :) Mutta makuasioita nää toki on ja onneksi löytyy Four Reasonsiltakin muita sarjoja tän lisäksi! Laverat oon tosiaan saanut pr-näytteinä, mutta noi suihkugeelit on kyllä tosi kivoja ja siihen appelsiinisuihkugeeliin ihastuin jo vuosia sitten<3

      Poista
  5. Jäin kummastelemaan silmänympärysvoiteen hintaa, kuinkahan paljon siinä on ilmaa. Tuo Ziajan vartalovoide kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti hyvin paljon, kun toi brändikään ei ainakaan itselle sano yhtään mitään eikä ole ns. high end brändi, kuten vaikka joku Sensai :D Ziajan voide on ihana<3

      Poista
  6. Noniin, primer lähti sitten mun ostoslistalle, kun tykätään tosi samanlaisista. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä, toivottavasti säkin pidät siitä! :)

      Poista

Kiitos kommentista!