torstai 15. marraskuuta 2018

Boxycharm | Lokakuu 2018


Syyskuun Boxycharmin tulo kesti lähemmäs kaksi kuukautta, mutta tämän lokakuun boksin kohdalla selvittiin noin kuukaudessa! Vau, olin oikeesti yllättynyt hakiessani tätä Postista, sillä en todellakaan odottanut saavani lokakuun boksia vain reilu viikko syyskuun boksin saapumisen jälkeen. Boxycharmin tulo ja avaaminen on ehdottomasti yksi kuukauteni kohokohdista, sillä nämä boksit ovat kerta toisensa jälkeen sisällöllisesti aivan huippuja. Yhteenkään boksiin en ole vielä pettynyt, vaikka toki joku on aina ollut toista parempi. Pääasiassa näiden sisällöt ovat hurjan hyviä ja vaikka Shipitoa joudunkin käyttämään välikätenä boksia tilatessa, koen sen todella pieneksi vaivaksi siihen nähden kuinka paljon näistä bokseista saan. 


Lokakuun boksin sisältö oli mulla melko mustanpuhuva. Boksista paljastui kolme meikkituotetta ja kaksi ihonhoitotuotetta. Jokainen näistä vaikutti heti kättelyssä erittäin mielenkiintoiselta ja tämän kuun boksistahan oli liikkeellä monia eri variaatioita ihonhoitotuotteiden osalta ja olen enemmän kuin iloinen tästä omasta kaksikostani. Myös Kat Von D:n huulipunasta oli liikkeellä eri sävyjä, mutta kaikki tilaajat saivat mun käsittääkseni muuten samat meikkituotteet. Syyskuun Boxycharm ei ollut suosikkini, mutta tämä lokakuun boksi on taas hurjan paljon parempi ja itselleni mieluisampi. Seuraavaksi jokaiseen tuotteeseen tarkempi katsaus:


Boxycharmin sisältämä paletti on yleensä aina se kaikkein kiinnostavin tuote. Tällä kertaa paletin virkaa toimitti PÜR Cosmetics Midnight Masquerade Face Palette, joka on limited edition tuote. Paletista löytyy neljä kasvomeikkinappia, joista vaalein toimii hyvin highlighterina ja muut kolme poskipunina. Toiselta puolelta löytyy kuusi luomivärinappia. Paletin poskipunat eivät niinkään ole omaan makuuni, ne ovat vähän turhan räikeitä ja/tai tummia, mutta luomivärit sen sijaan olivat aivan mielettömän ihania! Viiden shimmerisen sävyn joukkoon on mahdutettu myös yksi mattaruskea, jota en oikein itse ymmärrä. Olisin sen tilalle ottanut mieluusti jonkin toisen shimmerisen sävyn, sillä nyt tuo yksittäinen tumma mattasävy on jokseenkin irrallisen oloinen. Luomivärien laatu oli oikein hyvä. Pigmenttiä riitti ja vaikka luomivärit hitusen karisivat, oli niitä kuitenkin helppo työstää ja häivyttää. Todella kiva paletti kokonaisuudessaan ja toimivathan nuo poskipunat myös luomilla, jos en niitä poskilla halua käyttää.
Hinta: noin $38,00.


Sain tämän boksin myötä ensikosketukseni myös KVD:n meikkeihin, sillä boksista paljastui Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, jonka sain itse ruskeassa sävyssä Lolita. Kat Von D:n meikkejä en ole aiemmin omistanut enkä swatchailuja lukuun ottamatta siis myöskään testannut. Oon saanut itse brändistä todella laadukkaan ja positiivisen kuvan, mutta nainen brändin takana herättää jokseenkin ristiriitaisia ajatuksia, mitkä ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, etten ole näitä meikkejä päätynyt ostamaan. Tämä huulipuna on päätynyt mun huulilleni vasta kerran, mutta se yksi kerta ehti jo vakuuttaa mut aika hyvin. Levittyvyys huulille on hyvä, vaikkakin ainakin näin tumman sävyn kanssa saa olla aika tarkka, että punaa on riittävästi ja huulet peittyvät kauttaaltaan eikä niiden oma sävy kuulla läpi mistään kohtaan. Jonkin ajan kuluttua puna kuivahtaa huulille, mutta tuntuu silti yhä miellyttävältä eikä ollenkaan kuivattavalta. Poispesemisessä on omat haasteensa, mutta öljyputsarit tai vaikkapa ihan kookosöljy ovat tällaisten huulipunien kanssa loistavia. Olisin ehkä toivonut saavani tämän jossain muussa sävyssä, sillä tuntuu että nykyään näitä ruskeansävyisiä huulimeikkejä tulee ovista ja ikkunoista. Tykkään kuitenkin todella paljon myös ruskeasta huulimeikistä, joten kyllä tällekin varmasti käyttöä löytyy.
Hinta: noin $20,00.


Seuraavaksi hieman ihonhoitoa. Dermovia Lace a Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask on paitsi melkoinen nimihirviö, myös ihan uudenlainen tuote mulle. Kyseessä on ihoa puhdistava naamio, joka koostuu kahdesta osasta. Ensin kasvoille (ongelmakohtiin ja varsinkin T-alueelle) levitetään tuubissa olevaa voidemaista kasvonaamiota, jonka jälkeen kasvoille asetetaan vielä pitsinen naamio. Pitsinaamiossa itsessään ei ole enää mitään vaikuttavaa ainetta, mutta sen on tarkoitus tuoda kasvoille tietynlaista "painetta", jolloin alla olevan naamion tehot voimistuvat. 20 minuutin vaikutusajan jälkeen pitsinaamio otetaan pois ja alla oleva peel-off naamio revitään irti. Lopputuloksena ihon tulisi olla syväpuhdistettu ja säteilevä. Pussissa on kaksi pitsinaamiota ja ilmeisesti tuubissa olevasta naamiosta riittää useammaksikin kerraksi. Mä en ole tätä vielä testannut, sillä mun ihoni on tällä hetkellä melkoisen kuiva enkä koe tarvitsevani näin tujuja ja puhdistavia naamioita, mutta siis hurjan mielenkiintoinenhan tää on. Ehkä taas vähän turhaa hifistelyä mulle, kun kuvaan astuu pitsinaamiot sun muut, mutta testaan tämän kyllä ihan ehdottomasti.
Hinta: noin $30,00.


Boksin toinen ihonhoitotuote oli tämä Farmacy Beautyn Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm. Kyseessä on tuotekuvauksen mukaan kulttimaineessa oleva meikinpuhdistusaine, jonka pitäisi poistaa kaikkein pitkäkestoisimmat ja pysyvimmätkin meikit kasvoilta. Putsari lupaa kuitenkin jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ja toivottavasti se sen myös tekee. Mulla on tällä hetkellä niin monta eri putsaria käytössä, etten ole tätä vielä avannut. Ehdottomasti erilaiset puhdistusbalmit kiinnostavat, sillä ihastuin niihin täysin viime kesänä! En kuitenkaan halua avata kylppäriin enää yhtään uutta putsaria, kun niitä tällä hetkellä löytyy lähes 10 kappaletta avattuna.
Hinta: noin $22,00.


It Cosmeticsin Superhero Elastic Strenght Volumizing Mascara oli todella mieluinen yllätys ihan siitä syystä, että mehän saatii It Cosmetics vasta muutamia päiviä sitten myyntiin Suomeen Kickseihin! It Cosmetics oli mulle aiemmin tuttu vain nimeltä enkä ollut oikein edes kiinnostunut brändistä sen kummemmin. Uusia ripsareita on kuitenkin aina hauska päästä testaamaan ja kyllähän mä mieluusti myös tutustun uusiin brändeihin. Tämä ripsiväri lupaa sekä pituutta että tuuheutta ripsille sekä totta kai myös täysin mustan lopputuloksen. Mä harvoin ihastun mihinkään uusiin ripsareihin, sillä oon supervaativa niiden suhteen, mutta tää oli todella positiivinen yllätys! Väri tarttuu ripsiin hyvin ja jo todella pienellä vaivalla ripsistä saa hyvin näyttävän näköiset. Tästä lähtee inhottavasti aina silloin tällöin valmiita väripaakkuja, jotka sitten tarttuvat ripsiin ja saavat ne näyttämään hieman rumilta, mutta ripsiharjan kanssa siitäkin yleensä selvitään. Täydellinen tämä ei ole, mutta niin hyvä että käytän tämän mieluusti loppuun.
Hinta: noin $24,00.

Boksin kokonaisarvo oli lokakuussa noin $134,00 eli ihan mielettömästi taas kerran. Boksi oli mulle mieluisa ja mukavan monipuolinen. Oon ihan superiloinen siitä, että oon löytänyt itselleni kauneusboksin, joka kuukausi toisensa jälkeen jaksaa ihastuttaa näin paljon!

Miltä sisältö näyttää? Löytyykö joukosta omia suosikkeja tai muuten vaan kiinnostavan oloisia tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Oi että, ihana sisältö ja tuo pitsinaamio alkoi kiinnostamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pitsinaamio oli kyllä kivan erilainen tuote! Vielä kun saisi sen joskus testattua :D

      Poista
  2. Ihan mahtava boxi, sisältö on kyllä erinomainen 8) Tuo paletti vaikuttaa upealle, nestemäisestä huulipunasta puhumattakaan. Lisäksi tuota peel off maskia kokeilisin ihan mielelläni, kuulosti tosi erikoiselta mut mielenkiintoiselta. Elikkä joten tää boxi ois ollut enemmän kun tervetullut 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi oli kyllä yksi parhaimpia mitä oon saanut, ihan huippuhyvä sisältö ja tosi mielenkiintoisia tuotteita munkin mielestä :) Joo toi naamio on aika erikoinen, mutta hyvällä tavalla mun mielestä!

      Poista
  3. Tosi ihanat tuotteet tässä, ripsari, paletti ja toi kat von d-tuote. Vitsi kun sais aikaseks hankittua ton oman jenkkipostilaatikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen hankkiminen ei oikeesti oo ollenkaan vaikea! Shipiton käyttö ainakin on ihan superhelppoa ja systeemi on mulla toiminut tän puolen vuoden ajan täysin ongelmitta :)

      Poista
  4. Siis tässä olisi ollut joka tuote sellainen josta olisin tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli kyllä sellanen boksi, mistä otan itsekin mieluusti kaikki käyttöön :)

      Poista

Kiitos kommentista!