lauantai 1. joulukuuta 2018

Black Friday Ostokseni

*Affiliate- eli mainoslinkki


Black Friday, Black Week, Cyber Monday.. Mitä näitä nyt onkaan! Ilmiö herättää aika voimakkaitakin mielipiteitä ihmisissä - toiset jonottavat tuntikaupalla kauppojen ovien ulkopuolella saadakseen itselleen juuri sen tuotteen, jonka haluavat ja törsäävät hulluna rahaa alennusmyynneissä. Toiset puolestaan kiertävät kaukaa kaikki kaupat, myös verkkokaupat, pitävät BF:ää täysin turhana kulutushysterian päivänä ja viettävät "älä osta mitään päivää". Suurin osa varmasti sijoittuu johonkin tohon keskiväliin, niin myös mäkin. Tein Black Fridayna kaksi tilausta, toisen Bearelille ja toisen Mádaralle ja tilasin sekä ihonhoito- että hiustenhoitotuotteita. Bearelilla tuotteet olivat -25% alennuksessa, Mádaralla -40%. Muutaman muunkin verkkokaupan alet kävin katsomassa, mutta eipä ne monissakaan mitenkään kovin kummoisia tai poikkeuksellisen erikoisia olleet eikä mulla tällä hetkellä ole tarvetta esim. uusille meikeille, joten niitäkään en tilannut. Mitä sitten ostin?


Bearel myy korealaista kosmetiikkaa ja tilasin itselleni kaksi Mizonin tuotetta. Mizon tuli mulle tutuksi aiemmin tänä vuonna ja brändin tuotteita on mulla käytössä lähes päivittäin. Tällä kertaa mukan lähti Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100*, joka on nimensä mukaisesti runsaasti hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi. Hyaluronihappohan auttaa kosteuttamaan ihoa, joten näin kuivaihoisena tämä tulee varmasti tarpeeseen talvella. Mizon Original Skin Energy Collagen 100* on taas reilusti kollageenia sisältävä kasvoseerumi. Innostuin tästä tuotteesta, kun Paletilla-blogin Viivi kirjoitti aiheeseen liittyvän postauksen. Kollageenilla on ihoa kiinteyttävä sekä kosteuttava vaikutus ja tämähän on anti-age tuote. Tästä kaksikosta kirjoitan ihan varmasti myöhemmin vielä lisää, kunhan olen rauhassa saanut tuotteita testata.
Hinta: Mizon Hyaluronic Acid 29,90 € (alennuksessa 20,93 €).
Hinta: Mizon Collagen 29,90 € (alennuksessa 20,93 €).


Mádaralta tilasin sekä pari vanhaa tuttua tuotetta että muutamia uusia. Mádara Nourish and Repair Shampoota* testasin taannoin näytepussukan verran ja ihastuin siihen välittömästi. Luonnonkosmetiika osalta shampoot eivät yleensä täytä omia vaatimuksiani, mutta tämä vakuutti mut ainakin sen yhden käyttökerran perusteella. Uudelle shampoolle alkaa myös olla tarvetta, joten tämä alennus tuli erittäin hyvään saumaan! Samalla piti totta kai tilata myös hoitoaine - Mádara Nourish and Repair Conditioner*. Tästä mulla ei ole niin hyviä muistikuvia, mutta olen ainakin tänne blogin puolelle kirjoittanut, että tämä olisi jättänyt hiukset pehmeän tuntuisiksi eli mielenkiinnolla odotan vieläkö olen samaa mieltä. Molemmat tuotteet on suunnattu kuiville ja vaurioituneille hiuksille, jollaiset itsekin valitettavasti omaan.
Hinta: Mádara Shampoo 14,50 € (alennuksessa 8,70 €).
Hinta: Mádara Hoitoaine 14,50 € (alennuksessa 8,70 €).


Mádara Multi Action Micellar Water* on tuttu tuote ja olen tätä misellivettä käyttänyt yhden pullon verran. Tässä tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta korkeahko hinta on aiemmin pidätellyt mua ostamasta tätä uudestaan. Alennuksesta sen kuitenkin mielelläni nappasin taas mukaani! Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum* on myös tuttu tuote ja tämä seerumihan on yksi mun suosikeista ikinä. Tää on nyt kolmas pullo tätä ihanuutta ja oma kuiva ihoni rakastaa tätä. Seerumi kosteuttaa ihoa mukavasti ja toimii niin aamu- kuin iltakäytössä. SOS-sarja on yksi ikisuosikkini Mádaralta ja nimenomaan tämä seerumi on se, jota eniten rakastan.
Hinta: Mádara Misellivesi 14,50 € (alennuksessa 8,70 €).
Hinta: Mádara SOS-seerumi 35,00 € (alennuksessa 21,00 €).


Viimeisenä vielä kaksi uutta silmänympärysvoidetta. Mullahan on tässä nyt reilun viikon ajan ollut sellainen tilanne, ettei mulla ole oikein ollut hyvää sy-voidetta iltakäyttöön, sillä kaikki omistamani sy-voiteet ovat suhteellisen kevyitä ja toimivat paremmin aamuisin. Nyt sainkin sitten oikein kaksin kappalein uusia silmänympärysvoiteita! Mádara Smart Antioxidants Anti-Fatique Eye Rescue Creamia* olen käyttänyt yhden näytepussukan verran ja tykästyin siihen välittömästi. Voide lupaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä häivyttää juonteita. Hyvältä kuulostaa ja innolla odotan, toimiiko tämä pitempiaikaisessa käytössä. Mádara Eye Contour Cream* tuli tilaukseen kaupan päälle ja tästäkin olen erittäin innoissani. Sy-voide lupaa niin pehmentää ja kosteuttaa ihoa kuin myös laskea sen turvotusta. Molemmat kuulostavat todella lupaavilta ja omiin tarpeisiini sopivilta, joten saa nähdä kumpi osoittautuu paremmaksi.
Hinta: Mádara Smart Antioxidants Sy-voide 31,00 € (alennuksessa 18,60 €).
Hinta: Mádara Eye Contour Cream 27,00 €.

Onko joukossa tuotteita, joista haluaisitte lukea myöhemmin tarkempaa postausta? Tuosta Mizonin kaksikosta aion ainakin kirjoittaa myöhemmin, mutta mites muut tuotteet?

Mitä te ostitte Black Fridayna vai jätittekö ostokset kokonaan tekemättä? :)

16 kommenttia:

  1. Sullaha on tosikivat BF-ostokset ja hyvään hintaan, kuten odottaa sopiikin. Noita Mizonin seerumeita ostin aikoinaan Tallinnasta, kun täältä niitä ei vielä saanut, ei ainakaan kovin monesta paikasta. En itse pane ihan hirveästi hanttiin Black Fridayn kaltaisille päiville, vaikkakin viime metreillä alkoi jo päätä pakottaa erityisesti sähköpostitulva;) Itse ostin vain Hehkusta pari juttua, joita sattumalta oli vielä jäljellä, mutta en kokenut mitään must have -tunnetta minkään tuotteen suhteen.
    Kivaa viikonloppua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä oli ihan kivat alet, varsinkin kun noi Mizonin tuotteiden lähtöhinnatkin oli Bearelissa alhaisemmat kuin jossain muualla mistä noita katsoin :) Siis mua inhottaa tällaisissa päivissä eniten just se sähköpostimäärä! Pari vuotta sitten lopetin lähestulkoon kaikkien verkkokauppojen, brändien ym. uutiskirjeiden tilaamisen BF:n aikaan, kun hermot meni niihin kymmeniin viesteihin, jotka päivässä tuli.

      Kivaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  2. Ihana kuulla, että mun postauksen ansiosta kiinnostuit tosta Mizonin kollageeni seerumista ja sitä kautta tilasit sen itelles <3 Mä en ostanut black fridayna mitään, mutta en kuullu siihenkään kastiin etteikö sillon voisi jotain ostaa. En vaan löytänyt oikein mitään kiinnostavaa ja mulla oli itselläni sopivasti töitä silloin eikä kiireen keskellä ehtinyt yhtään selaileen nettikauppoja! :D Toisena syynä oli se, että muuton takia en halunnut ostaa yhtäkään tuotetta lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siitä tuli semmonen kunnon ahaa-elämys ja nyt oon ihan innoissani käyttänyt noita molempia :D Mäkään en lähtenyt mitään ns. turhaa etsimään vaan tilasin sellasia juttuja, jotka olisin todennäköisesti ostanut muutenkin :) Hahah noi on kyllä ihan hyviä syitä kumpikin :D Muuttoa ennen ei varsinkaan halua kerryttää mitään uutta tavaraa vanhaan kotiin!

      Poista
  3. Mukavan kokoinen saalis :) itse en ostanut mitään Black Fridayna, koska olin juuri viikkoa aiemmin shoppaillut vähän turhankin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo uskon, että tossa tapauksessa on ostoskiintiö jo hetkeksi täynnä<3 :D Mäkään en taas hetkeen lähde shoppailemaan yhtään mitään kosmetiikkaa, nyt kun on vielä noi joulukalenteritkin!

      Poista
  4. Tosi hyvät hankinnat! :)

    VastaaPoista
  5. Siis kuvat ei toimi mun laitteella ollenkaan? Pitää kattoa huomenna toiselta koneelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :o Mikähän siinä sitten on..? Toimiiko toisella koneella, ootko testannut? Mulla toimii sekä koneella että puhelimella ja piti vielä työpaikalla katsoa ja kuvat näkyi. Tosi harmi, jos mun blogi alkaa tolleen temppuilla kuvien kanssa :(

      Poista
  6. Mä tein kaksi BF-tilausta, joista The body shop tuli nopeasti mutta Beauty Bayn tilaus taitaa olla vieläkin lähettämättä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei jotenkin yllätä, että TBS sai tilauksen lähetettyä nopeasti ja Beauty Bayllä taas kestää :D Toivottavasti saat senkin paketin piakkoin!

      Poista
  7. Tosi kivoja ja hyödyllisiä tuotteita oot hankkinut! :) Itsekin kuulun siihen välimaastoon, joka ostaa Black Fridayna yleensä vain ne tarvittavat ja hyvässä alennuksessa olevat tuotteet, kuin että lähtisin mukaan siihen joukkohysteriaan että kaikkea on saatava :D Noista Madaran shampoosta ja hoitsikasta kuulisin mielelläni kokemuksia sitten kun olet kunnolla niitä päässyt testailemaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin pysyttelen siitä ostoshysteriasta kaukana. Ei oo yhtään mun juttu ja esim. Hullut päivät kierrän nykyään kaukaa, kun en kestä sitä ihmispaljoutta siellä :D Netistä tilaaminen vielä onnistuu sentään, kun sen saa tehdä kotoa käsin ;) Joo mä kirjoittelen noista kahdesta myöhemmin, kun oon saanut kunnolla ne testailtua<3 :)

      Poista
  8. Ihania juttuja oot ostellut! Mua niin harmittaa, että meni ohi nää luonnonkosmetarjoukset kun kyttäsin vaan tiettyjä kauppoja. Mizonin tuotteista olisi kiva lukea lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens vuonna sitten ja tuleehan niitä aleja vielä tässä välissäkin ;) Mizonin kaksikosta kirjoittelen ihan ehdottomasti!

      Poista

Kiitos kommentista!