lauantai 27. huhtikuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Huhtikuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Kuukausi on taas vierähtänyt edellisestä Kuukauden suosikit -postauksesta ja samalla vuodenaika on selkeästi vaihtunut kevääseen! Mä olen enemmän kuin iloinen näistä +20 asteen lämpötiloista, auringonpaisteesta ja siitä että talvitakille on saanut heittää hyvästit. Kosmetiikan suhteen suosikkini eivät tällä kertaa kaikki mitenkään turhan keväisiä ole, mutta väliäkös sillä! Valitsin tuttuun tapaan viisi kosmetiikkatuotetta ja alla tarkemmat esittelyt jokaisesta.


Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream on ollut mulla iltaisin käytössä ennen nukkumaanmenoa nyt jo useamman viikon ajan. Tässä on paitsi mitä miellyttävin appelsiininen tuoksu, myös todella kosteuttava ja ihoa pehmentävä koostumus. Tämä on sen verran tuhtia, etten päivisin tätä kovin mielelläni käytä, mutta yöksi tämä on ihan loistava käsivoide ja aamulla kädet ovat todellakin hyvin pehmeän tuntuiset. Aluksi itse asiassa käytin tätä nimenomaan aamuisin ennen töihin lähtöä, mutta luovuin siitä hyvin nopeasti ja aloin käyttää tätä iltaisin. En tarvitse aamuisin ihan näin tehokkaita käsivoiteita enää nyt, kun kevät on jo näin pitkälle, mutta yöksi laitan käsiini mieluusti paksuja voiteita lähes ympäri vuoden. Haluaisin testata muitakin NYR:n Bee Lovely -sarjan tuotteita, onko teillä suositella jotain?


Tämä The Body Shopin Vanilla Marshmallow Exfoliating Sugar Body Scrub oli viime joulun kausituote ja olen itse asiassa tämän kuorinta-aineen ottanut käyttööni vasta pari kuukautta sitten. Ja ai että mä rakastan näitä TBS:n sokerikuorintoja! Näissä jos missä on kuorintateho kohdillaan, sillä sokerikuorinnat ovat omien kokemusteni mukaan aina hyvin tehokkaita. Kuorinta-aineen massa on paksua ja todella kuorivaa toisin kuin vaikkapa TBS:n geelipohjaisissa kuorinnoissa, jotka ovat huomattavasti kevyempiä ja myös heikompia kuorintateholtaan. Rouheat kuorinnat vartalolla ovat mun mieleeni, sillä näiden kanssa saa vartalon kuorittua tehokkaasti ja nopeasti eikä kroppaa tarvitse olla kuorimassa kovinkaan usein.


En ole omistanut tätä essencen all about silky matt fixing compact powderia vielä kovinkaan kauaa, mutta mulle oli jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen selvää, että tämä tulee vielä päätymään mun suosikkeihini. Ja niin se päätyikin! Tämä on siis kivipuuteri, joka sisältää pientä satiinista hohtoa, jolloin meikkipohja ei jää täysin mataksi. Mä olen aiemmin liputtanut jo useamman vuoden nimenomaan mattaisen meikkipohjan puolesta, joten tällaisia ihon heleäksi jättäviä tuotteita multa ei turhan paljon löydykään. Tämä puuteri on nyt ollut sen ostohetkestä kuitenkin käytössä aina, kun olen meikannut ja ai että tämä jättää ihon kauniiksi! Pieni kaunis hohde näyttää ihan superhyvältä ja on mukavaa vaihtelua mattameikkipohjalle, jota olen aiemmin suosinut.


Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Hair Mask* on tällä hetkellä ehdoton suosikkituotteeni hiustenhoidon osalta. Sain jokin aika sitten tämän testiin yhdessä parin muun Bio2You:n tuotteen kanssa ja tämä naamio on ihan mielettömän hyvä! Jo parin minuutin vaikutusaika riittää tekemään hiuksista hoidetun, pehmeän ja kosteutetun tuntuiset ja kauniin näköiset. Olen testannut Bio2You:lta kahta eri hiusnaamiota ja molemmista pitänyt ihan hurjan paljon, eikä mun kuiva ja vaalennettu hiukseni ole mikään kaikkein helpoin kohde hiusnaamioille. Tämän brändin naamiot olen kuitenkin kokenut erittäin toimiviksi ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä, jos hiusnaamioille on tarvetta.


Viimeisenä vielä Mirabellan Colour Luxe Lip Gloss, jonka omistan kauniissa vaaleanpunaisessa sävyssä Flicker. Mä olen koko alkuvuoden aikana käyttänyt melko paljon huulikiiltoja ja tämä Mirabellan kiilto on päässyt huulille hyvinkin usein varsinkin nyt keväällä. Se sopii nimittäin täydellisesti yhteen pinkin ja violetin sävyisen silmämeikin kanssa, joita olen nyt kevään aikana suosinut hyvin usein. Mulle ei ole ongelma käyttää värikästä huulipunaa yhdessä voimakkaan ja värikkään silmämeikin kanssa, mutta huulikiillot ovat silti tuntuneet nyt viime aikoina paremmalta vaihtoehdolta. Tämä huulikiilto tuntuu huulilla hitusen tahmaiselta, mutta se ei mua haittaa. Väri on kauniin vaaleanpunainen, hitusen kimaltava ja lopputulos on huulilla hurjan luonnollinen. Tämä on siis ihan täydellinen huulimeikkituote silloin, kun haluan pitää meikin pääpisteen nimenomaan silmissä.

Onko suosikkieni joukossa teille tuttuja tuotteita? Entä mihin kosmetiikkatuotteisiin te olette tänä keväänä erityisesti ihastuneet? :)

8 kommenttia:

  1. Olipa mielenkiintoista lukea, kun yksikään tuote ei ollut tuttu :D Tuo Vanilla Marshmallow -tuoksu oli kyllä tosi hyvä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Joo toi Vanilla Marshmallow on ihana<3 Sain joululahjaksi vielä vähän lisää noita ton sarjan tuotteita niin ei lopu ihan heti kesken :D

      Poista
  2. Bio2youn tuotteet on tosiaan hurjan hyviä. Olen itsekin rakastunut merkin hiusnaamioon ja tulen varmasti jatkossakin ostamaan niitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan superhyviä! Mua edelleen hämmentää noita maskeja käyttäessä, että kuinka ihanan tuntuiset hiukset niillä saa<3

      Poista
  3. Bee Lovely on lempparisarjani NYR:ilta, ihana tuoksumaailma ja toi käsivoide on huippu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi tuoksu on kyllä ihan omaa luokkaansa<3 Ja käsivoide nousi ihan ansaitusti mun suosikkeihin, se on hurjan hyvää!

      Poista
  4. Varmasti hyvä tuo sokerikuorinta, mulla on nyt joku suolakuorinta ja se tuntuu vähän karkealta kun ei ole niin hienoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokerikuorinnatkaan ei oo turhan hienoja vaan just sellasta vähän karkeeta. Tosin ne ei yleensä kuitenkaan oo sellasia liian raapivia! Suolakuorinnat on kivoja, mutta ai hitto se suola kirvelee, jos sitä menee joihinkin pieniin naarmuihin iholla :D

      Poista

Kiitos kommentista!