tiistai 2. huhtikuuta 2019

The Best of Lip Monthly


Lip Monthly on amerikkalainen kuukausittain ilmestyvä yllätyspussukka, joka sisältää pääasiassa huulimeikkejä. Yksi pussukka sisältää yleensä neljä täysikokoista tuotetta, ja tilasin itse Lip Monthlya useamman vuoden ajan. Päätin tilaukseni tämän vuoden alkupuolella ja viimeinen pussukkani oli helmikuun Lip Monthly. Tilauksen lopettamiselle oli useampikin syy, mutta tärkein niistä oli se, etten enää kokenut saavani rahoilleni vastinetta enkä enää ilahtunut pussukoista samalla tavalla kuin vielä jokin aika sitten. Jossain vaiheessa kysyin teiltä olisitteko kiinnostuneet lukemaan postauksen suosikkituotteistani, jotka olen Lip Monthlyista saanut, ja nyt vihdoin ja viimein sain tämän postauksen kirjoitettua! Tähän postaukseen kokosin vain huulipunia ja -kiiltoja. Huultenrajauskyniä olisin voinut tähän lisätä myös ainakin pari kappaletta, mutta ne jätin kuitenkin lopulta postauksen ulkopuolelle. Kuten kuvasta näkyy, valitsin tähän aika monta tuotetta, mistä voi päätellä etten mä todellakaan aina ole tyytymätön Lip Monthlyyn ollut. Sieltä on oikeasti löytynyt ihan mielettömän kivoja tuotteita ja tässäkin on vain pieni osa niistä, jotka ovat mulla päätyneet ihan kunnolla käyttöön!


Ehkä kaikkein paras tuote, jonka olen Lip Monthlysta saanut, on tämä Mirabella Modern Matte Lipstick sävyssä Crimson. Tämä on täydellinen kirkkaanpunainen mattapuna enkä ole ikinä elämässäni omistanut toista yhtä hyvää. Sävy on juuri niin kauniin punainen kuin voi toivoa ja mattainen koostumus pysyvä, mutta kuitenkin huulilla miellyttävä. Tämä ei todellakaan tunnu huulilla lainkaan kuivalta ja puna levittyykin yhtä hyvin kuin paljon kermaisemmatkin punat. Tämä on mulla myös tämän vuoden pannuprojektissa ja uskon vahvasti siihen, että saan huulipunan myös loppumaan vuoden aikana. Itse asiassa se jopa hieman harmittaa, sillä tämä tosiaan on yksi kaikkien aikojen suosikkipuniani, enkä tiedä mistä saisin tätä lisää. Mirabellan omilta sivuilta ei ainakaan Suomeen saa tuotteita tilattua.


Steve Laurant Lip Gloss Aurora on mitä ihanin vaaleanpunainen huulipuna! Tämä ei ole perinteinen kimalletta sisältävä läpikuultava huulikiilto, vaan tämän kanssa saa huulille oikeasti peittävän vaaleanpunaisen sävyn. Pysyvyyshän tällä ei missään nimessä ole mitään huulipunan luokkaa, mutta toisaalta tämä myös tuntuu huulilla miellyttävän kevyeltä. Sävy on kuin tehty kevääseen ja kesään ja tämä on mun ensikosketukseni Steve Laurantin meikkeihin. Mä en ole mikään huulikiiltojen suurin fani, mutta tästä pidän. Jonkin verran huulikiillon applikaattori jättää viiruja huulille kiiltoa levitettäessä, mutta ne saa pois hyvin helposti vain painamalla huulet yhteen toisiaan vasten.


Manna Kadar Liplocked Priming Lipstickejä omistan kolme kappaletta ja tämän tummanpunaisen sävyn Karma tilalle olisin voinut valita myös Blissin, joka on yksi suosikkinudepunani. Tiedän, että Manna Kadar aiheuttaa brändinä jonkin verran negatiivisia ajatuksia ihmisissä, kiitos juurikin kauneusboksien, mutta itse pidän hurjan paljon näistä brändin huulimeikkituotteista. Huulipuna on matta, mutta ei turhan kuivattava. Pysyvyys on todella hyvä ja sävy täydellinen silloin kun haluaa huulilleen hieman tummemman punaisen sävyn. En yleensä erottele huulimeikkejäni arki- ja juhlakäyttöön, mutta tämä on ehdottomasti sävy, jota käytän itse mieluiten juhlatilaisuuksissa.


Luna Lip Oil Queen ei ole varsinainen huulimeikkituote, sillä kyseessä on hyvin hennolla sävyllä varustettu huuliöljy. Kuvasta varmasti näkee sen, miksi tämä kuitenkin päätyi osaksi tätä postausta - tuote on melkein lopussa! Kuvioinnit ja brändin nimi ovat jo kauan sitten kuluneet tuubista pois ja tuote tulee todennäköisesti myös loppumaan aika pian. Muistan kuinka mietin tämän saadessani tulenko tätä lainkaan käyttämään, mutta tämä on ollut mulla käytössä ihan viikottain. Aina ei jaksa panostaa huulimeikkiin, mutta jotain huulille on kuitenkin mukava sipaista ja sellaisina päivinä tartun yleensä tähän. Öljy antaa huulille kauniin kiillon ja myös kosteuttaa ja pehmentää niitä mukavasti. Kovin pitkäkestoinen tämän vaikutus ei ole, mutta tuotetta on superhelppo lisätä kiirenkin keskellä huulille, sillä peilille ei ole tämän kanssa käyttöä. Superihana tuote, enkä olisi ikinä uskonut ihastuvani tähän näin kovasti!


Tässä on tuote, joka löytyy itse asiassa mun banneristakin! ModelCo Lip Crayonin omistan hurjan kauniissa pinkissä sävyssä Parisian Pink. Tämä on mitä ihanin kesäpuna ja sävy on juuri mua. Pinkki huulimeikki näyttää aina hyvältä ja ihanan pirteältä. Tämä on melko kermainen, mutta silti hyvin pysyvä puna. Huulilla tämä ei pahemmin tunnu miltään eli huulipuna käyttäytyy juuri niin kuin itse toivonkin. Tämä on päätynyt mulla sekä suosikkikesäpunaksi että kuukauden suosikeiksi jossain vaiheessa, ja vaikka punalla alkaa olla jo ikää, en silti halua tästä luopua. Vielä tämä ei ainakaan ole alkanut huulilla paakkuuntua tai koostumus muuten muuttua, joten vaikka suositeltu käyttöikä onkin varmasti jo ylitetty, jatkan tämän käyttöä taatusti taas ensi kesänä. Loppumaan tätä tuskin tulen koskaan saamaan, mutta siihen en edes pyri.


Yksi uusimmista ihastuksistani Lip Monthlyn suhteen on tämä Mirabella Colour Luxe Lip Gloss Flicker, joka on mitä kaunein kimaltava vaaleanpunainen huulikiilto. Tämä on päätynyt parin viime kuukauden aikana mun huulille todella useasti ja vaikka tämä huulilla hitusen tahmealta tuntuukin, rakastan tämän raikasta ja tyttömäistä sävyä sekä tuotteen helppokäyttöisyyttä. Oon viime aikoina tehnyt todella usein pinkin/vaaleanpunaisen silmämeikin ja tämä huulikiilto on loistava tuote täydentämään sitä. Tällä saa juuri sopivasti vielä hitusen lisää sitä vaaleanpunaista sävyä meikkiin, mutta kuitenkin riittävän hillitysti, jotta pääpaino on vielä pysynyt silmämeikissä. Lisäksi pitän tämän huulikiillon pakkausta hurjan kauniina ja vaikka se tuotteen toimivuuden kannalta onkin sivuseikka, on kauniita meikkipakkauksia aina mukava katsella.


Miltä kuulostaa toffeekarkin tuoksuva nestemäinen huulipuna? No ihanalta tietysti! Laritzy Long Lasting Lipstickin sävy Lola on oranssinpunainen ja tuoksultaan juurikin aivan ihana karkkisen toffeinen. Nestemäisen huulipunan tavoin tämä jämähtää huulille aika tiukasti ja myös pysyy hyvin, mutta huulituntuma ei silti ole kuivattava tai muuten epämiellyttävä. Tämä ei taas ihan muutamaan kuukauteen ole mulla päässyt käyttöön, sillä miellän tämänkin kevät- ja kesäpunaksi, mutta nyt täytyy taas ruveta käyttämään tähän värimaailmaan sopivia luomivärejä niin pääsee tämäkin huulipuna taas käyttöön! Mä en ihan hirveästi nykyään käytä nestemäisiä huulipunia, mutta tämä on tuote mistä en luovu.


Appeal Cosmetics Luxurious Lipstickin omistan ihan superkauniissa sävyssä Vamp. Viileän violetti sävy on jotain mitä en ehkä ihan päivittäin huulilleni laittaisi, mutta ai että miten hyvältä tämä näyttää yhdistettynä vähänkin samansävyiseen silmämeikkiin! Huulipuna on melko kermainen, mutta pysyy kuitenkin yllättävän hyvin. Ruokailun jälkeen punaa on lisättävä, mutta muuten tämä pysyy virheettömänä paikoillaan pitkään. Parasta tässä on kuitenkin upea sävy, joka ei varmasti ole ihan jokaiselle mieleen, mutta mä rakastan tota. Tämä puna on näistä kaikista ollut viime viikkoina ehdottomasti eniten käytössä ja violetit huulet tuovat mieleen kevään ja tulevan kesän.

Siinä olivat kahdeksan suosikkihuulipunaa ja -kiiltoni, jotka olen vuosien saatossa saanut Lip Monthlyista. Onko näistä jokin tuttu? :)

12 kommenttia:

  1. Kivan tuntuisia punia ja kaikki sävyt kelpaisivat mullekin:)

    VastaaPoista
  2. Tuttuja merkkejä vilahteli useampikin mutta varsinaisesti juuri näitä tuotteita en ole testannut. Huuliöljy kiinnostelisi kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että merkit oli tuttuja! Nää monesti onkin tuttuja ainakin sellaisille, jotka tilailee kauneusbokseja :) Mä ihastuin ihan täysin tohon huuliöljyyn, vaikka oon joitain vastaavia tuotteita omistanut aiemminkin. Toi jotenkin vaan vei mun sydämen :D

      Poista
  3. Mä oon aiemminkin tainnut tuota huuliöljyä täällä ihmetellä, olis sitä kyllä melkoisen kiva kokeilla! Mä oon muutenkin rakastunut kaiken maailman öljyihin :') Hauska oli lueskella sun Lip Monthlyn suosikkeja. Ehkä mä joskus raaskin alkaa tätä tilailemaan, jotenkin nyt tuntuu että on ihan liikaa huulimeikkejä kun mun huulituotteet pursuaa niiden omasta meikkipussukasta ulos :D Pitääpä varmaan katsoa onko siellä jotain mitä täytyy karsia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyt on ihania, niin huulilla, kasvoilla kuin hiuksissakin<3 :D Joo mullekin alkoi se huulimeikkien määrä riittää, kun niitä tosiaan on useita kymmeniä eikä kaikkia millään ehdi käyttää. Ja huulimeikit kuitenkin myös vanhenee jossain kohtaa eli ne ei ikuisia ole :/

      Poista
  4. Etenkin nuo pinkit ovat superherkullisia kesä punia/kiiltoja!

    VastaaPoista
  5. Ei mikään ole tuttu, se ehkä tästä Lip Monthlysta tekee kiinnostavan. Brändit ovat sellaisia, että tuskin tulisi muuten tutustuttua ikinä. Voisin harkita boxia jos sävymaailmaan pääsisi itse vaikuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ulkomaalaisissa kauneusbokseissa just se onkin parasta, että pääsee tutustumaan ihan vieraisiin brändeihin :) Mutta joo, toi on tylsää kun noihin sävyihin ei voi itse vaikuttaa ja tuolta tosi monesti tuli sellasia aika outojakin sävyjä, mitkä ei todellakaan ole ihan kaikkein makuun.

      Poista
  6. Tuo Steve Laurant on kiva, mutta nuo omenan tai joulun punaiset ei kyllä mun huulille vaan sopisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan kaikille sovikaan, mutta mä rakastan niitä<3 Toi vaaleanpunainen kiilto on ihana :)

      Poista

Kiitos kommentista!