keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Bette Box | Kesäkuu 2019


Kesäkuun Bette Box antoi odottaa itseään normaalia kauemmin, mutta nyt olen sen vihdoin itselleni saanut ja halusin totta kai tulla kertomaan teille heti mielipiteeni boksista! Kesän bokseilta odottaa aina jotain ihanaa ja nimenomaan kesäistä ja viime kesänä osa bokseista olikin oikein hyviä. Odotukset tämän boksin kohdalla olivat siis varsin korkeat eivätkä vähiten sen takia, että viime boksissa aiheutti harmitusta ne pari tuotetta, jotka olin bokseista saanut jo kahdesti aiemmin. Toivoin siis ennen kaikkea uusia mielenkiintoisia tuotteita, mutta tuliko niitä?


Tuli! Boksista löytyy tosi hyvin kesään sopivia kosmetiikkatuotteita ja sisältö on omaan silmääni muutenkin mukavan monipuolinen. Jotenkin tästä tuli kuitenkin sellainen olo, että sisältö on hitusen vajaa ja siitä puuttuu jotain - ehkä jokin yksi tuote? Tavaraahan tuolla toki on ja myös pari extratuotetta, joten ei voi valittaa. Tiesin tosin heti ensinäkemältä, että kaikki tuotteet tuskin pääsevät mulla käyttöön asti, mutta sisältö oli silti mun mielestä ihan kiva! 


Boksin meikkituote oli tällä kertaa Lumene Luminous Shine Lip Gloss, joka on ilmeisesti uutuustuote. Tämän huulikiillon pitäisi tehdä huulista täyteläisemmät ja kosteutetut. Oma kiiltoni tuli sävyssä 1 Pale Honey ja tämä on itse asiassa yksi niistä tuotteista, jonka aion antaa eteenpäin. En käytä tämänsävyisiä huulikiiltoja juuri lainkaan enkä halua tätä edes testata, sillä käytettyjen huulimeikkien eteenpäin antaminen on aina vähän niin ja näin. Olisin varmaan pitänyt tämän, mikäli sävy olisi ollut enemmän mun mieleeni.
Hinta: noin 9,90 €/5 ml.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä AfterSpan Mini Makeup Remover. Tämä on meikinpoistoon tarkoitettu pehmeä liina, jonka kaveriksi ei tuotekuvauksen mukaan tarvita kuin vettä. Kankaan pitäisi siis poistaa kasvoilta meikit täydellisesti ilman erillisiä puhdistusaineita. Mielenkiintoisen kuuloinen tuote, joskin hieman epäilen tämän lopullista tehoa. Ennemmin käyttäisin tätä kasvojen pyyhintään sen jälkeen, kun ne on putsannut jonkin puhdistusaineen kanssa. Ilman erillistä putsaria en tätä aio edes testata, mutta edellä mainitulla tavalla tämä pääsee varmasti käyttöön. Liina on konepestävä ja se tulisikin pestä ennen käyttöönottoa.
Hinta: noin 5,95 €/kpl.


Glitternistin Fiji XL Kosmeettinen Glitter oli enemmän kuin mieluisa yllätys! Oon täysin ihastunut irtoglittereihin ja tämä yksilö näyttää todella kauniilta enkä malta odottaa, että saan testattua tätä Glitternistin glitteriä. Fiji XL sisältää erikokoisia glitterhileitä ja tuotetta voi käyttää niin kasvoilla, vartalolla kuin hiuksissakin. Glittermeikit ovat varsinkin kesän festareilla todella näyttäviä ja upeita, joten ajankohta tälle tuotteelle ei olisi voinut olla tämän parempi.
Hinta: noin 6,50 €/5 ml.


Vaseline Lip Therapy Original aiheutti ensin pienen plaah-ajatuksen, mutta tajusin hyvin nopeasti minkä takia tämä huulivoide boksiin on laitettu. Vaseliinia kun voi käyttää irtoglitterin kiinnittämisessä iholle! Tämä on siis ihan perinteistä vaseliinia, joka soveltuu irtoglitterin kiinnityksen lisäksi totta kai myös huulivoiteeksi, mihin tämä on tarkoitettukin. Tämä lähtee mulla todennäköisesti myös eteenpäin, sillä käytän itse muita huulivoiteita ja myös irtoglitterit kiinnitän muilla aineilla. 
Hinta: noin 1,79 €/20 ml.


Tämä Ziaja Nourishing Foot Cream oli itselleni hurjan mieluisa yllätys, sillä Ziajaa on aina kiva saada bokseista. Täyteläisen koostumuksen omaava jalkavoide sisältää auringonkukka- ja oliiviöljyä ja sen tulisi sekä pehmentää ja ravita ihoa että auttaa kovettuminen hoidossa. Mä olen jotain toista Ziajan jalkavoidetta joskus testannut, mutta tämä on mulle uusi tuote. Mulla on tällä hetkellä pari eri jalkavoidetta käytössä, joten jonkin aikaa tämä saa odottaa ennen käyttöönottoa, mutta ehdottomasti otan tämän jossain vaiheessa testiin. Ziajaa on tullut viime aikoina bokseista todella usein, mikä on itselleni toki mieluisa asia, mutta jotenkin mua samalla myös pelottaa, että ihmiset kyllästyy kohta siihen, että saman brändin tuotteita tulee niin usein. Toivottavasti niin ei käy!
Hinta: noin 4,90 €/50 ml.


Boksin extratuotteina oli Hollisterin tuoksunäytteet sekä naisille että miehille ja NJIE proteiinipatukka. Hollisterin naisille tarkoitettu tuoksu oli itse asiassa yllättävän hyvä, kerrankin mulle mieluinen! NJIE:n proteiinipatukkaa en ole vielä maistanut, mutta eiköhän sekin pian tule syötyä.

Boksi oli tällä kertaa itselleni mieluisa. Kokonaisarvo tuotteilla oli vähän alle 30 euroa eli ei kovin paljon, mutta pääasia että tuotteista niin moni oli mulle mieluinen. Heinäkuun boksia odotellessa!

Mitä mieltä olette kesäkuun Bette Boxista? :)

22 kommenttia:

  1. Näköjään samaan aikaan naputeltiin tästä boksista postausta :D Mulle tuli myös boksi tänään ja tykkäsin tosi paljon! Kaikki tuotteet sopivat kesään kivasti ja boksissa oli mun mielestä hieman erilaisia tuotteita kuin yleensä :) Mulla tuo huulikiiltokin tuli onneksi kauniissa sävyssä, joten myös se pääsi käyttöön. Harmi että sulle osui epäsopiva sävy :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näköjään :D Mäkin tykkäsin siitä, että sisältö oli erilainen kuin normaalisti! Pelkäsin jo hitusen niitä dödöjä ja hammastahnoja, mutta nyt tuli oikeesti kivan erilaisia ja mielenkiintoisia tuotteita. Vaikka toki joukkoon mahtui myös sitä basic-kamaa :) Se sun kiilto on kyllä tosi kauniin sävyinen<3

      Poista
  2. Ei ollut mikään kovin kummoinen boksi minusta. Onneksi laitoin oman Betten tauolle. Eniten olisin innostunut noista glittereistä mutta muut tuotteet on vähän plaah. Tuo pyyhe on jännä, liekö oikeasti toimii. En kyllä itsekään jättäisi meikin pesua pelkän liinan vastuulle vaan kyllä käyttäisin ihan pesuaineet ja liinalla sitten viimeistely.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitter oli ehdottomasti tän boksin helmi, mutta toisaalta on varmaan paljon tilaajia, jotka ei tollasella tee yhtään mitään. Mutta toisaalta niinhän se menee, ettei aina voi saada kaikkea just itselle parhaiten sopivia juttuja! Joo en myös ihan osta sitä, että iho puhdistuisi kunnolla pelkän veden ja liinan avulla, jos siinä liinassa itsessään ei ole mitään puhdistavaa ainetta :D Ja hyvä ettet ollut pettynyt siihen, että laitoit tilauksesi tauolle :)

      Poista
  3. Itse sain melkein samanlaisen boxin, mielummin olisin kuitenkin ottanut Avenen miselliveden & peiteaineen, glittereillä en tee yhtään mitään. No onneksi omassa boxissa oli sentään yllätyksenä vartalosokeri, jota on kiva päästä kokeilemaan, vaikka käyttö vähän monimutkaiselta kuulostaakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi toinenkin versio olisi kyllä kelvannut mullekin! Vartalosokeri oli ilmeisesti satunnaisesti aina jossain bokseissa, toivottavasti tykästyt siihen<3 Mä olen sellaista joskus vuosia sitten koittanut, joskin luovuin myös sen käytöstä melko pian :D

      Poista
  4. Jaaha, taas on liikkeellä ihan erilaisia versioita, en oikein pidä siitä, vaikka tällä kertaa vaihtarit olivatkin itselleni ehdottomasti mieluisimmat... Itselläni ei ollut glitteriä tai vaseliinia, niiden sijasta boksissa oli Avenen misellivesi 100 ml ja Bronx Cosmeticsin täysikokoinen peitevoide. Huulikiilto oli kirkkaan oranssi sävy 4 Bright Coral.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en oikein tiedä mitä ajatella siitä, että bokseissa on näin paljon variaatiota. Toisaalta tällä kertaa olisin itse ollut tyytyväinen kumpaan tahansa versioon, mutta toi glitter oli kyllä supermieluinen :) Olisinpa mäkin saanut sen huulikiillon jossain värikkäämmässä sävyssä!

      Poista
  5. Oma boksini oli erilainen ; glitterin ja vaseliinin sijaan boksista löytyi Bronxin consealer ja Avenen micellar-vesi. Bette-tiimin mukaan kaikilla samanlainen boksi, mutta tuotekortin mukaan kaikki tuotteet on oikein, eli ilm. kuitenkin kahta(?) variaatiota liikkeellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kahta versiota + jotkut sai vielä vartalosokerin :D En tiedä millä logiikalla niitä on bokseihin laitettu, olisko ihan satunnaisesti sitten..?

      Poista
  6. Glitteri oli kiva yllätys sun boksissa, mulla oli vähän eri sisältö.
    Mä lopetin tilauksen tähän boksiin, mutta jään seurailemaan kuinka Bette kehittyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle olisi hyvin kelvannut se toinenkin versio, mutta ehkä mieluummin otin kuitenkin ton glitterin! Toivottavasti Bette lähtee siihen suuntaan, että palailet joskus vielä tilaajaksi<3

      Poista
  7. Ihan kiva boksi, mutta tuntui taas vähän vajaalta! Ziajan jalkavoide ja Lumenen huulikiilto oli omia suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulle tuli ihan sama olo :D Vaikka en tiedä oikein minkä takia, kun kyllähän tossa nyt oli tuotteita ihan mukavasti. Ziajan voide oli yksi munkin suosikeista, vaikken oo sitä vielä edes testannut!

      Poista
  8. Olin niin varautunut vastaanottamaan glitternistin glitteriä ja sitten sitä ei ollutkaan boxissa! En oikein tiedä olenko pettynyt vai en.Mielelläni otin kyllä Avenen misellivettä ja Bronx concealer ei tullut tarpeeseen,mutta parempi se on kuin vaseliini.
    Lisäksi sain sokerikarvanpoistoainetta.
    Ilmeisesti boxeihin oli "arvottu" lisätuotteita.Sekö se kesäbetten juju on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tällä kertaa molemmat variaatiot oli hyviä. Eikä siten, että toiset sai jotain oikeesti paljon parempaa ja/tai kalliimpaa kuin toiset :D Vaseliinille ei oo mullakaan tarvetta, mutta se irtoglitter oli hurjan mieluinen<3 Mä mietin myös millä perusteella sitä sokeria oli bokseihin laitettu, mutta varmaan just satunnaisesti arpomalla. Josko omastakin boksista löytyisi vielä kesän aikana jotain kivaa extraa!

      Poista
  9. Hmm, sinänsä aika kiinnostava sisältö, mutta vähän yllätyin että arvo on noin alhainen vaikka näitä kesäbettejä hehkutettiin niin kovasti etukäteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama, mutta toisaalta pääasia että tuotteet oli itselleni pääasiassa ihan mieluisia :) Ei haittaa niinkään se arvo siinä kohtaa :D Ei tämä munkaan mielestä sen etukäteishehkutuksen arvoinen ole, mutta ehkä heinäkuun boksi on sitten ihan huippuhyvä<3

      Poista
  10. Sain saman kuin sinä. Olin tyytyväinen jollain tapaa. Näin muita variaatioita ja niiden lasketun arvon,en ollut enää tyytyväinen, bette voi haista kukkasen


    Oli taas tarjous, tilaa nyt niin saat kaupanpäälle kesäkuun boxin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää erilaiset variaatiot saisi mun mielestä hieman vähentyä, kun tuntuu että ne herättää ihmisissä närää oikestaan aina. Lähtökohtaisesti mun mielestä kaikilla olisi hyvä olla sama sisältö! Noita tarjouksia taitaa tulla sähköpostitsekin melko paljon, jos ei tilaa boksia yhtäjaksoisesti kuten mä esimerkiksi tilaan :D

      Poista
  11. Siis mä ostin pari päivää ennen tämän boxin saamista irtoglittereitä Emotionista Juhannukseksi ja nimenomaan tuollaista hopeaa Glitternistin glitteriä lähti mukaan yksi purkki. Mietin sillon jätänkö sen ostamatta ja olis pitänyt, sillä tästä boxista tuli tuo hopeinen irtoglitter :'D Tosin mun ostamassa ei ollut niitä haaleeita sateenkaaren värejä mitä boxin mukana olleessa oli, joten paremman sain vielä boxin kautta :D Noh, kyllä se esim geelikynsillä menee jos ei naamassa :')

    Musta boxi oli oikein kiva, mutta mullaki heräs sellanen ajatus että ois yks juttu puuttunut. Yksi olisi ollut vielä hyvä ja täydentävä lisä boxiin. Jalkarasvoja mullakin on käytössä jo kaksi ja nyt tuli tuo kolmas, joten odotellaan että joskus saapi tuon käyttöön :) Liina herätti munkin mielenkiinnon kyllä ja toi huulikiilto oli ihana, mulla se vaan tuli pinkimmässä sävyssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietty se menee just noin, että ostaa jotain ja heti saa boksista hyvin samanlaisen tuotteen :D Mutta kuten sanoit, kyllä ne molemmat varmasti sulla pääsee käyttöön vaikka sitten kynsissä<3 Kiva etten oo ainut, kenelle tuli sellainen vähän vajaa fiilis tästä boksista! Kivoja tuotteita tässä oli, mutta oon samaa mieltä, että yhdelle tuotteelle olis ollut vielä paikka. Oo olisinpa mäkin saanut ton huulikiillon pinkissä sävyssä! Tai oikeestaan melkeen missä vaan paitsi tässä, mikä mulle tuli :'D

      Poista

Kiitos kommentista!