lauantai 15. kesäkuuta 2019

Glossybox | Kesäkuu 2019


Kesäkuun Glossybox saapui odotettua aiemmin ja tällä kertaa itse asiassa hyvin samoihin aikoihin Bette Boxin kanssa. Mullehan tulee tällä hetkellä kolme eri kauneusboksia, joista Glossybox on uusin tuttavuuteni. Tähän mennessä olen ollut jokaiseen saamaani Glossyboxiin oikein tyytyväinen ja totta kai toivoin, että samalla linjalla myös jatketaan. Tämänkertaisen boksin teema oli Sensational Summer ja jo tutuksi tullut vaaleanpunainen pakettikin oli vaihtunut vaaleansiniseen! Mitä kaikkea toukokuun boksi sitten sisälsi?


Sisältö näytti tällä kertaa tältä. Sleek MakeUP:n paletin tiesin boksista löytyvän, sillä siitä oli ollut pariinkin otteeseen mainintaa Glossyboxin Instagramtilillä. Sleekin tuotteet ovat olleet itselleni mieluisia, joten paletti oli ehdottomasti kiva saada. Muutenkin sisältö vaikutti ihan hyvältä. Fremfreshin puhdistuspyyhkeet eivät tosin kiinnosta ja niitä löytyy entuudestaankin jo melkoinen määrä laatikoista, mutta kaikki muut tuotteet olivat ensivaikutelmaltaan kiinnostavia. Boksin tuotteet sopivat kesäiseen teemaan mielestäni todella hyvin!


Sleek MakeUP Disorted Dreams Highlighting Palette on viiden eri sävyn korostuspaletti niin kasvoille, silmille kuin huulille. Paletin sävyistä kaksi on puuterisia (ylärivin kultainen ja alarivin vaaleanpunainen) ja muut kolme ovat voidemiaisia. Olisin toivonut, että kaikki sävyt olisivat olleet puuterisia, sillä käytän todella vähän voidemaisia highlightereita, mutta eiköhän näilläkin pärjätä! Näiden sävyjen pigmentti ei ole ihan paras mahdollinen, mikä oli pienoinen yllätys sen jälkeen, kun olen tottunut käyttämään superpigmenttistä Sleekin Solstice -palettia. Kyllä näilläkin hohtoa ja hehkua kasvoille saa, mutta puuterisetkaan sävyt eivät olleet niin pigmenttisiä ja näyttäviä kuin ehkä oletin. Ihan kiva tuote joka tapauksessa ja itse aion käyttää näitä varmasti ihan highlightereina kasvoilla.
Hinta: noin 12,70 €.


Valquer Ice Hair Mask Total Repair kuulosti heti kättelyssä hurjan mielenkiintoiselta tuotteelta. Kyseessä on makadamiaöljyä sisältävä viilentävä hiusnaamio, joka lupaa korjata kärsineitä hiuksia ja parantaa niiden laatua. Naamion on tarkoitus antaa vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuutin ajan. Tämä lähtee ehdottomasti testiin! Tosin en tiedä kuinka paljon tulen loppupeleissä pitämään mistään viilentävästä tunteesta, jos se on kovin voimakas, mutta uusia hiusnaamioita on aina mukava testata. Tuotteesta tuli 100 ml matkakoko, josta riittää hyvin testattavaa useaksi kerraksi.
Hinta: noin 17,35 €/300 ml.


Kuten postauksen alussa jo manitsin, eivät nämä Fremfresh 25 Freshening & Soothing Wipesit todellakaan saaneet mua hihkumaan riemusta. Viimeisen vuoden aikana näitä on tullut vähän sieltä ja tuolta enkä yhtä ainutta ole itse käyttänyt. Nämä ovat siis intiimialueelle tarkoitettuja puhdistuslappuja, joiden tulisi sekä puhdistaa, raikastaa että tasapainottaa intiimialueen pH-arvoa. Varmasti ihan hyödyllisiä matkustettaessa, mikäli muuten ei ole mahdollista päästä peseytymään, mutta mä en itse ihan äkkiä näe itseäni sellaisessa tilanteessa. Nämä eivät siis pääse mulla käyttöön.
Hinta: noin 4,90 €/25 kpl.


MONUSpa First Defence Soothing After Sun on ihoa viilentävä voide, jonka on tarkoitus rauhoittaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen. Voide soveltuu niin kasvoille kuin vartalolle ja se sisältää E-vitamiinin ja sheavoin lisäksi aloe veraa, joka tunnetaankin sen ihoa rauhoittavasta vaikutuksesta. Mä en ajatellut varsinaisesti mitään aurinkoa tänä kesänä ottaa, mutta auringossa tulee varmasti muuten oleskeltua, jos ilmat sen sallivat ja tämä pääsee ehdottomasti testiin siinä vaiheessa. Hyvin ajankohtainen tuote ja ihan huippua, että tämä tuli näinkin isossa koossa! Täysikokoinen tämä ei ole, mutta tästä 100 ml tuubista riittäää hyvin testattavaa.
Hinta: noin 23,00 €/180 ml.


Viimeisenä vielä boksin toinen meikkituote - The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick, joka tuli korallisessa sävyssä Peach Please. Tämä on nestemäinen, mattaisen lopputuloksen antava huulipuna, joka sisältää E-vitamiinia ja sheavoita. Tuote lupaa olla kuivattamatta huulia ja huulituntuma onkin ihan mukava. Missään nimessä tämä ei ole se kaikkein kuivattavin nestemäinen puna, mutta kyllä tämän huulilla silti tuntee, vaikka ei onneksi mitenkään häiritsevästi. Suurin ongelma tässä on kuitenkin se, että punaa on jokseenkin hieman hankala saada levittymään huulille tasaisesti ja siten, ettei applikaattori jätä huulille viiruja. Ei se mahdotonta ole, mutta vaatii hitusen enemmän työtä kuin mihin olen tottunut. Lisäksi pakkaus itsessään vaikuttaa vähän "hutjulta" tai ainakaan mun yksilössä applikaattoriosaa ei aina saa kunnolla kierrettyä kiinni tuohon tuubiin ja pelkäänkin kuinka kauan tämä säilyy ehjänä. Sävy tässä huulipunassa on kyllä hurjan kaunis ja ihanan kesäinen! Tuote tuli 2 ml koossa.
Hinta: noin 13,00 €/4 ml.

Kesäkuun Glossybox ei ollut paras, mutta kuitenkin mulle ihan mieluinen. Boksin arvo oli tällä kertaa noin 43 euroa eli ihan kivasti. Kyllä tässä rahoilleen hyvin sai vastinetta ja boksi noudatti mielestäni oikein hyvin sen kesäteemaa. Innolla jään odottamaan, mitä heinäkuun Glossybox pitää sisällään!

Mitä mieltä te olette kesäkuun Glossyboxista? :)

10 kommenttia:

  1. Olipa kiva kokonaisuus! Oman Glossyni pistin katkolle pari kuukautta sitten, mutta tää boksi olisi kyllä kelvannut. Jännä, että mulle ei ole mistään tullut noita femfresh pyyhkeitä :D. Ei sillä, että olisin niitä kaivannut, en myöskään näe missä ja milloin niille voisi olla käyttöä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä kiva boksi! Mä oon saanut noita pyyhkeitä pr-näytteinä ja muistin, että Bettestäkin olis tällaisia tullut, mutta se olikin jotain Fremfreshin pesuainetta, mitä sieltä tuli :D No enivei noita paketteja löytyy ihan riitävästi siihen nähden, ettei mullakaan tosiaan ole niille käyttöä :)

      Poista
  2. Mun Glossybox on edelleen tulematta. Jostain syystä mun molemmat kuukausiboxit tulee aina ihan loppukuusta. Mä en oikein tiedä mitä mieltä olisin boxin sisällöstä. Pari ihan kivaa tuotetta, mut muuten ei uponnut mulle. Harmittaa, kun esim brittein boxin sisältö on täysin ja hirveen kivoja tuotteita niissä! Oon pari kuukautta jo miettinyt, et pitäiskö vaan peruuttaa koko boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glossyboxilla on mun mielestä alusta alkaen ollut hassu tapa lähettää bokseja eri aikaan..? Tai huomasin itse silloin kun en boksia vielä tilannut, että osa sai boksinsa heti alkukuusta/kuun puolessa välissä ja toisille tuli ihan loppukuusta. Se on sinänsä vähän harmi, kun kaikki ei näistä sisällöistä halua spoilaantua ja saa aika hyvin vältellä blogeja ym. ettei niin käy, kun osa saa boksin niin paljon aiemmin :/

      Piti käydä ihan katsomassa mitä Brittien versiossa on ollut ja yllätyin kyllä, että noinkin erilaisia sisältöjä! Ja munkin silmääni näyttää kyllä paremmalta kuin nämä, mitä Suomiversioissa on ollut. Oon silti kuitenkin ollut näihin toistaiseksi ihan tyytyväinen, harmi jos suhun tämäkään ei ihan niin iskenyt :/

      Poista
  3. Liquid Lipstick oli ehdottomasti boxin helmi, sävykin on aivan ihana! Itsekään en sisällöltään pidä tätä parhaana boxina, mitä olen näitä nähnyt, mut ihan kiva kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hurjan kaunis sävy ja sopii täydellisesti kesään, kuten sanoitkin! Ihan munkaan suosikki tää ei ollut, mutta tosi mieluinen kuitenkin :)

      Poista
  4. Mä en lämmennyt tälle boksille juurikaan :( Tuo hiusnaamio oli mielestäni kiva ja raikastava, mutta sen käyttökausi rajoituu kyllä ainakin itselläni täysin kesään :D Se viilentävä tunne kesti niskassakin aika pitkään. Tuo Sleekin paletti oli myös ihan kiva, mutta tosiaan enemmän pigmenttiä olisin myöskin siihen kaivannut. Huulipunan sävystä pidin, mutta se oli minunkin mielestä vaikea saada levittymään huulille tasaisesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tylsää ettei tää ollut sulle niin mieluinen :/ Toivottavasti seuraava boksi olisi sisällöltään sellainen, että säkin tykkäät! Apua, nyt alkoi pelottaa toi hiusnaamio :D Just tollasta "liian" viilentävää vaikutusta meinaan pelkäsin, mutta saa nähdä kuinka käy kunhan saan ton käyttöön.. :D Samoilla linjoilla ollaan siis noista kahdesta meikkituotteesta, molemmat oli ihan kivoja, mutta parantamisen varaa löytyi myös :)

      Poista
  5. Moi Linda! Oih, mä olen kuolaillut vähän tätä Glossyboxia ja Boxycharmia (huomasin että tilaat sitäkin). Tällä hetkellä tilaan itse Lookfantasticia sekä Bless Boxia, mutta jotenkin kaipailisin enemmän meikkejä, koska kaapit alkaa pullottamaan jo ihonhoitotuotteita. Olisko parempi valinta Boxycharm? Mitä kautta tilaat sen itsellesi ja mikä on lopullinen kustannus posteineen ja muine kuluineen? :) Ihanaa kesää!

    - Alexandra (https://nouw.com/alexandrasophie)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jos meikkejä kaipaat niin ehdottomasti mieluummin Boxycharm kuin Glossybox! Boxycharmeissa on aina suurin osa tuotteista meikkejä ja muutenkin boksien arvo yleensä todella korkea - mitään pilipalituotteita sieltä ei siis löydy :)

      Mä käytän itse Shipitoa välityspalveluna ja oon siihen ollut suhteellisen tyytyväinen. Hitain toimitusmaksu on vähän boksin painosta riippuen siinä $15,00 kieppeillä, mutta tolla vaihtoehdolla toimituksessa saattaa mennä yli kuukausi. Nyt oon ottanut vähän kalliimman toimitusvaihtoehdon, joka kustantaa yli $20,00 mutta sen kanssa boksi on tullut perille parissa viikossa. Itse boksi maksaa sen $21,00 eli mulla menee yhteen boksiin tällä hetkellä varmaan joku $45,00. Halvemmallakin pääsee jos haluaa, ja käsittääkseni toinen välityspalvelu Planet Express olisi jonkin verran halvempi kuin Shipito. Siitä mulla ei kuitenkaan oo omakohtaisia kokemuksia. Shipiton kautta tilatessa boksi maksaa siis halvimmillaan kuukaudessa noin 36 dollaria eli mikään ilmainen tää ei ole, mutta täysin hintansa arvoinen mielestäni, kun bokseissa on aina laadukkaita meikkituotteita ja toki välillä myös sitä ihonhoitoakin :)

      Selitin varmaan tosi sekavasti, mutta kysy ihmeessä lisää jos tulee jotain mieleen! Ihanaa kesää sullekin<3

      Poista

Kiitos kommentista!