lauantai 29. kesäkuuta 2019

Boxycharm | Kesäkuu 2019


Sain kesäkuun Boxycharmin itselleni muutama päivä sitten ja nyt olisi aika esitellä se! Paketti oli tällä kertaa huomattavasti normaalia painavampi, mistä johtuen toimitusmaksu Shipitolta Suomeen oli myös reippaasti aiempaa korkeampi. Hitusen tuli mietittyä, että mikähän siellä niin paljon voi painaa, mutta sehän selvisi nopeasti, kun paketti oli avattu. Toukokuun boksi oli yksi suosikeistani ikinä, joten kesäkuun boksin kohdalla odotukset olivat totta kai myös todella korkealla. Mitä oma boksini sitten sisälsi?


Boksista paljastui kolme meikkituotetta, kolme kangasnaamiota ja yksi ihonpuhdistusaine. Ei yhtään hullumpi kokonaisuus! Putsareita on ehkä tullut vähän turhan kovaan tahtiin bokseista nyt viime aikoina, kun edellisiäkään en ole ehtinyt käyttää alta pois, mutta toisaalta niitä myös menee aina. Mikä tässä sitten painoi niin paljon, että paketin lähetyskin maksoi useamman dollarin enemmän? Tarten paletti. Se on hyvin jykevä ja painoa sillä on myös suhteellisen reippaasti. Mutta mennäänpä sitten tekemään tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Tarte Tarteist Pro Glow Cheek Palette Vol 3 on kuuden sävyn kasvopaletti, josta löytyy kaksi vaaleanpunaista poskipunaa, kaksi shimmeristä korostusväriä sekä kaksi aurinkopuuteria. Paletin sävyt ovat hyvin kauniita ja ainoastaan vasemman alareunan aurinkopuuteri on sellainen, jota en itse näe käyttäväni, sillä se on kovin lämpimän sävyinen. Poskipunat ovat molemmat todella kauniin sävyisiä, toinen on hitusen viileämpi ja toinen lämpimämpi. Korostussävyt ovat kauniin shimmerisiä ja niillä saa kauniin hohteen kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuten poskipäille. En ole itse mikään kaikkein suurin kasvopalettien fani, mutta kyllä tälle varmasti käyttöä löytyy! Paletti on tosiaan todella jykevä ja painavaa materiaalia, mutta samalla myös todella laadukkaan oloinen - kuten Tarten tuotteet yleensäkin.
Hinta: $45,00.


Nyt kun olen hurahtanut kangasnaamioihin, on niitä aina mukava saada bokseista. Tällä kertaa mukana oli kolme kappaletta Haruharun Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant Maskeja, jotka lupaavat mm. kirkastaa ja uudistaa ihoa. Musta on ihan mahtavaa, että Boxycharmeista tulee usein useampi kappale juuri vaikka kangasnaamioita, jolloin niitä pääsee kunnolla testaamaan. Näitä en oo itse vielä kokeillut, mutta ihan varmasti tämä kolmikko tulee käytettyä pois, jos nyt ei satu käymään niin, etteivät naamiot jostain syystä itselleni sopisi. Bokseissa oli näiden naamioiden suhteen ilmeisesti hieman variaatiota ja osa sai kangasnaamioita toiselta brändiltä.
Hinta: noin $9,00.


Touch In Sol No Poreblem Prime Essence on ihohuokosia häivyttävä ja pienentävä meikinpohjustusvoide. Samaiselta brändiltä tuli jokunen kuukausi sitten myös toinen primer, joka on mulla itse asiassa jo monta viikkoa ollut lähes päivittäin käytössä, joten innolla lähden tätäkin testaamaan! Tällä hetkellä mulla on vaan avattuna niin monta primeria, etten millään viitsisi avata vielä tätäkin vaan koitan nyt ensin käyttää edes pari noista jo käytössä olevista pois. Kaikki primerit, jotka lupaavat jollain tavalla vaikuttaa ihohuokosiin ja niiden näkyvyyteen ovat mulle todella mieluisia. Itsellänihän on hyvinkin laajentuneet ihohuokoset erityisesti poskissa ja mieluusti niitä meikin kanssa häivyttelen, jos se vain on mahdollista. Oikein kiva yllätys siis tämäkin!
Hinta: noin $23,00.


Boksin toinen ihonhoitotuote oli tämä Skin & Co Truffle Therapy Whipped Cleansing Cream eli puhdistusvoide. Tuote lupaa poistaa iholta meikin ja muut epäpuhtaudet samalla kuitenkin kosteuttaen ihoa. Putsarin tulisi sopia hyvin myös herkälle iholle ja sellainenhan mullakin on. Putsarit kiinnostavat aina, vaikka näitä onkin tosiaan tullut viime aikoina kauneusbokseista enemmän kuin tarpeeksi. Tätäkään en ole vielä ottanut käyttöön, sillä kuten primereiden kohdalla, näitä putsareitakin on mulla avattuna tällä hetkellä ihan liikaa ja ensin pitää koittaa saada vanhat käytettyä pois. Voideputsarit ovat kuitenkin todella mieluisia mulle, sillä ne sopivat yleensä hyvin kuivalle iholle ja ovat tehokkaita meikinpuhdistuksessa.
Hinta: noin $25,00.


Dominique Cosmeticsin Lemonade Lip Gloss tuli kauniissa persikkaisessa sävyssä Peach Tea. Huulikiilto on tuotekuvauksen mukaan tahmaamaton, läpikuultava, pitkäkestoinen ja huulia kosteuttava. Huulilta sävy ei tosiaan pahemmin erotu, sillä se on kovin lähellä huulten omaa sävyä ja on tosiaan läpikuultava, mutta kauniin kiillon tämä huulille kyllä antaa! Kiilto ei liimaa huulia inhottavasti yhteen, mutta kyllä sen tuntee, että huulilla on nimenomaan huulikiiltoa eli täysin tahmaamaton tämä ei mun mielestäni ole. Pitkäkestoisuuden allekirjoitan kyllä, sillä huulikiilloksi tämä kesti huulilla yllättävänkin pitkään. Tämä ei ole suosikkini, mutta eiköhän tälle käyttöä tule varsinkin nyt kesällä, kun tulee monesti mentyä vähän kevyemmän meikin kanssa.
Hinta: noin $17,00.

Boksin kokonaisarvo oli tässä kuussa noin $119,00 eli kyllähän tässä rahoilleen taas sai vastinetta. Mun on vaikea sanoa mitkä tuotteista olivat itselleni mieluisimmat, sillä en tosiaan ole testannut näistä kuin paria, mutta kokonaisuus toimii mielestäni hyvin. Heinäkuun boksia odotellen!

Mikä oli teidän mielestänne tämän boksin kiinnostavin tuote? :)

18 kommenttia:

  1. Mulla oli täysin samanlainen boksi ja minusta kesäkuun boksi oli yksi parhaimmista pitkään aikaan! Tykkäsin ite ihan jokaisesta tuotteesta ja varsinkin tuo Tarten paletti ja kasvoputsari oli kiinnostavia ja hyvin mieluisia tuotteita. Tosin tein saman havainnon että ne paletin korostus sävyt oli hiukan liian lämpimiä ja myös tummia, joten saa nähdä tuleeko ne käyttöön lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hyvä, mutta tykkäsin ite enemmän toukokuun boksista :) Ihanaa että boksi oli sulle noin mieluinen<3 Se on aina vähän harmi noiden isompien kasvopalettien kanssa, kun harvemmin niissä on kaikki sävyt sellaisia, jotka pääsisi itsellä käyttöön :/

      Poista
  2. Minäkin tilasin kokeeksi tuon boxin, mutta kumma kyllä tänne Irlantiin saakka se ei ole vielä ehtinyt. Murr! Huomasin myös, että se oli aika painava, joten jälleenlähetyskulut olivat korkeammat kuin arvelin.

    Tuo kasvopaletti on kiva, muista tuotteista en niin tiedä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat boksisi pian! Joo tällä kertaa painoa oli aika paljonkin enemmän kuin "normaalisti" ja hinta sitä myöten totta kai korkeampi :D

      Poista
  3. Aivan ihana sisältö tässä kuussa! <3 Olisko jopa paras aikoihin, vaikka muutkin on hyviä. Toi Tarte kruunaa kaiken. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Tarten paletti on kyllä kaunis<3 Pitää vaan muistaa käyttää sitä, mulla kun liian herkästi jää tollaset isommat paletit laatikon pohjalle :D

      Poista
  4. Sisältö vaikuttaa hyvältä ja tuo huulikiilto on ihanan sävyinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sisältö oli kyllä kiva, taas kerran<3 :)

      Poista
  5. Todella kiva ja monipuolinen boksi ja ihana paletti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä! Boksi oli kiva ja paletti hurjan kaunis<3

      Poista
  6. Oi miten muhkea sisältö! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä saa kyllä rahoilleen aina vastinetta! :D

      Poista
  7. Miulla oli täysin sama sisältö, jopa huulikiillon sävyä myöten! Miulla vaan Tarte ei jää käyttöön, pistän sen jälleen arvontaan, mutta muut tuotteet kyllä.

    Putsareita olen saanut jo 6 kk aikana kolme, niitä voisi kyllä hieman rajoittaa. Onneksi jo yhden olen käyttänyt pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin hetken aikaa otanko tota Tartea käyttöön, sillä vaikka se on kaunis ja sävytkin sellaisia, mistä suurin osa pääsisi käyttöön, oon loppupeleissä tosi huono käyttämään näitä isoja kasvopaletteja. No koska sitä on nyt testailtu niin ainakin pitää koittaa muistaa käyttää sitä :D Jep, putsareita on tullut ehkä vähän turhankin tiheään, mutta niitä myös kuluu onneksi :)

      Poista
  8. Tosi kiva sisältö sinullakin! :) Sain tuon huulikiillon eri sävyssä ja tykästyin siihen tosi kovasti. Ja primer on mun mielestä aivan loistava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulikiilto oli kyllä oikein kiva! Just sellanen, mitä voi käyttää kun ei halua katseen kiinnittyvän meikissä huuliin, mutta ei halua niitä huulia jättää kokonaan meikittäkään :D Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta primerista<3

      Poista
  9. Boksin sisältö vaikuttaa tosi kivalta :) Mulla tulee nyt glossy ja bette tällä hetkellä!

    VastaaPoista
  10. Olipa tässä ihania juttuja! :o Tuo paletti on upea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!