torstai 20. kesäkuuta 2019

Brändiesittelyssä Ziaja

Taas olisi aika seuraavalle brändiesittelylle! Tässä postaussarjassa mun on siis tarkoitus esitellä aina yksi itselleni mieluisa ja itseäni kiinnostava kosmetiikkabrändi. Aloitin postaussarjan kirjoittamalla hieman vähemmän tunnetusta Alamar Cosmeticsista ja tänään pureudutaan Ziajaan, joka on suomalaisten keskuudessa varmasti hieman tunnetumpi brändi. Olen saanut monia Ziajan tuotteita pr-näytteinä, mutta kuten aina, mielipiteet ovat aivan omiani eikä niihin ole vaikuttanut millään tavalla se, onko tuote saatu vai itse ostettu. Pr-näytteenä saadut tuotteet on merkitty kuvateksteihin.


Mikä ja mitä?

Ziajan on puolalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet tunnetaan edullisista hinnoista ja hyvästä hinta-laatusuhteesta. Ziajan kosmetiikkatuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia, mutta varsinaista luonnonkosmetiikkaa ne eivät ole. Ziajalta löytyy tuotteita niin kasvoille, vartalolle, käsille, jaloille kuin hiuksillekin. Brändiltä löytyy omat sarjat myös miehille sekä lapsille.

Pr-näyte

Mistä?

Ziajaa myy Suomessa kivijalkaliikkeistä Sokos. Verkkokaupoista Ziajaa myy mm. eleven sekä Notino, josta itse olen tilannut Ziajaa paljonkin hurjan edullisten hintojen vuoksi. Notinosta löytyy myös hieman kattavampi valikoima kuin vaikkapa Sokokselta, sillä ihan kaikki Ziajan tuotelinjat eivät ole Suomessa myynnissä.

Pr-näyte

Mihin hintaan?

Ziaja on kaiken kaikkiaan todella edullinen brändi. Sokoksella tuotteiden hinta on siinä kymmenen euron kieppeillä vähän tuotteesta toki riippuen. Notinosta tilattuna hinnat ovat vieläkin edullisemmat ja pyörivät muutaman euron paikkeilla. Tästä syystä olen itse tilannut Ziajaan pariin otteeseen juuri Notinosta ja monet tuovat näitä mukanaan Puolan matkoilta, mutta eivät ne hinnat todellakaan Suomesta ostettunakaan kirpaise!

Pr-näyte

Miksi pidän?

Ziajalta löytyy todella kattava valikoima erilaisia ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Itse olen testannut todella monia Ziajan tuotteita enkä vielä toistaiseksi ole kovinkaan moneen joutunut pettymään. Ziaja tuo jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita ja olenkin suureksi ilokseni saanut niitä Suomen maahantuojalta monesti myös testiin pr-näytteinä. Ziajan kasvoille tarkoitetut voiteet ja seerumit ovat yleensä todella hyvin itselleni sopivia. Myös vartalonhoitotuotteet ovat mieleeni ja erityisesti pitää mainita Cupuacu-sarja, joka tuoksuu ihanalle toffeiselle appelsiinisuklaalle ja joista varsinkin kuorinta-aine on todella, todella hyvää.

Edulliset hinnat, hyvä saatavuus ja tuotteiden sopiminen omalle iholleni ovat tehneet Ziajasta yhden suosikkibrändeistäni. Käytän Ziajan tuotteita oikeastaan ihan päivittäin ja tällä hetkellä eniten käytössä ovat Goat's Milk ja Acai Berry -sarjat.


Mitä suosittelen, mitä ehkä en?

Ziajalta on vaikea sanoa mitä en suosittelisi! Acai Berry -tuotteet ovat ihanan tuoksunsa takia ehdottomasti sarja, jota suosittelen kokeilemaan. Uskoisin niiden tuotteiden sopivan hyvin ihan kaikille ihotyypeille. Goat's Milk on yksi ehdoton suosikkini ja siitä sarjasta voisin mainita myös vartalovoiteen ja käsivoiteen, jotka ovat todella hyviä kuivalle iholle. Cupuacu-sarjan mainitsinkin jo edellä, mutta mikäli karkkinen suklaatoffeen tuoksu miellyttää, kannattaa ehdottomasti testata sarjan vartalonhoitotuotteet!

Oliivi-sarja sopii parhaiten kuivemmalle iholle ja hiustenhoitotuotteista testaamani Cocoa Butter hiusnaamio on todella hyvä ja kosteuttava. Samaisen sarjan hoitoaine ei päässyt suosiooni, sillä se ei hoitavuudeltaan ollut omille kuiville hiuksilleni riittävän hyvä eli sitä en itse lähtisi suosittelemaan, mikäli hiuksesi ovat vähänkään huonommassa kunnossa, kuten mulla. Ziajan kasvo- ja misellivedet sekä kasvosuihkeet taas ovat oikein hyviä.

Seerumi ja kasvovoide pr-näytteitä

Mitä haluaisin testata?

Tällä hetkellä mulla ei niinkään ole mitään yksittäistä tuotetta, jonka haluaisin ostaa, vaikka uudet Goat's Milk -tuotteet kiinnostavatkin. Olen niistä uusista tuotteista käyttänyt nyt muutamaa tuotetta, joten testattavaa vielä olisi. Ylipäänsä kaikki Ziajan uudet tuotteet kiinnostavat aina ja varmasti niitäkin testailen sitä mukaan, kun sellaisia markkinoille tuodaan!

Onko Ziaja tuttu brändi? :)

10 kommenttia:

  1. Ziaja on aivan ihana brändi ja tykkään monista heidän tuotteista eikä huokea hintakaan ole yhtään pahitteeksi 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Ziajalta löytyy niin ihania tuotteita<3

      Poista
  2. Mullehan Ziaja on vanha tuttu ja hyvä kaveri:)
    Mulla on nyt käytössä Puolasta ostamani Acai Berryn kuoriva miselligeeli, jota sinäkin olet muistaakseni käyttänyt. Se tuntuu todella hyvältä, vaikken yleensä innostu kovin kuorivista tuotteista, mutta Acai Berryssä on jotain mukavaa pehmeyttä ja tuoksu on ihanan raikas.
    Kivaa juhannusta Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen muistinkin<3 :) Joo se miselligeeli vetelee tällä hetkellä viimeisiään, toivon saavani sen vielä tän kuun loppuneisiin mukaan! Toi on kyllä kivan pehmeä munkin mielestä ja toisaalta siinä on myös niitä kuorivia rakeita ihan mukava määrä, mutta silti se ei oo yhtään liian karhea iholle :) Ihanaa juhannusta näin jälkikäteen!

      Poista
  3. Ziajassa kohtaa hinta ja laatu hyvin!
    Tuo Acai Berry miselligeeli on ihana, tuoksusta lähtien, samoin kaakaontuoksuiset tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kohtaa! Acai Berryssä ja Cocoa Butter tuotteissa on kaikissa niin herkullinen tuoksu<3 Tosin suosikkini on tuoksun puolesta silti Cupuacu :D

      Poista
  4. Luottokosmetiikkaa siitä asti, kun eka kasvorasva tuli betessä! Aivan huikea hinta-laatusuhde! Meni mulla demosilin ohi joka oli ennen sellainen hyvä halpa merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näistä hurjasti enemmän kuin Dermosilistä :) Tosin en oo ihan hirveen paljon viime aikoina Dermon tuotteita käyttänyt, mutta Ziaja on silti yksi suosikkibrändeistäni<3

      Poista
  5. Ziaja on kyllä todella ihana brändi, niillä on monia tuotteita joista itsekin pidän kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samoilla linjoilla sun kanssa! :)

      Poista

Kiitos kommentista!