lauantai 5. kesäkuuta 2021

Boxycharm | Toukokuu 2021

Tänään esittelyyn pääsee toukokuun Boxycharm! Mun piti tulla esittelemään tämä teille jo eilen, mutta mulla oli koko päivän niin sekavat fiilikset, etten saanut lopulta mitään aikaiseksi. Fiilikset liittyivät siis eilen aamulla tehtyyn hääkoemeikkiin ja näin lyhykäisyydessään en siis ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen. Meikki ei ollut huono tai epäonnistunut, mutta se ei ollut mun näköinen eikä sellainen, mihin olen tottunut voimakkaammissa juhlameikeissä. Ja samalla tajusin, että mä olen melko kaavoihini kangistunut, enkä pysty menemään naimisiin sellaisessa meikissä, joka ei näytä multa. Vaikka ammattimeikkaajan taitoja arvostankin suunnattomasti, mulla ei ole muita vaihtoehtoja kuin meikata itse itseni, mikäli haluan olla hääpäivänä sataprosenttisen tyytyväinen meikkiini.

Valitettavasti tämä toukokuun Boxycharm ei saanut fiiliksiäni yhtään korkeammalle, joten senkään takia en tästä sitten lopulta halunnut enää kirjoitella. Sisältö ei nimittäin valitettavasti oikein ensinäkemällä ilahduttanut ja suurin syy sille oli tuo First Aid Beautyn Primer. Samainen primer oli nimittäin valittavissa kesäkuun Boxyyn ja mähän valitsin juuri sen. Ihan käsittämätöntä, että edellisessä boksissa on saattanut olla sama tuote, joka sitten laitetaan yhdeksi seuraavan boksin valittavaksi tuotteeksi! En olettanutkaan, että olisin boksia saanut Suomeen asti ennen seuraavan kuun valintaa, mutta tämä ei ollut Jenkeissäkään saapunut vielä perille osoitteeseensa, joten eipä tilannetta paljon olisi auttanut, vaikka olisin itse asunut Jenkeissä kyseisessä osoitteessa. Olisin joka tapauksessa tehnyt kesäkuun boksin tuotevalinnan ennen kuin olisin nähnyt mitä tämä pitää sisällään. En muista, että näin olisi käynyt koskaan aikaisemmin, mutta toivottavasti ei käy jatkossakaan.

Jotta saadaan kaikki jupinat tästä primerista alta pois niin aloitetaan esittelykin tällä. First Aid Beautyn Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer on ihoa kirkastava, kosteuttava ja silottava primer, jonka tulisi myös blurrata ihohuokosia. Mä olen kuullut tästä primerista kehuja ja tosiaan tiesin heti nähtyäni tämän kesäkuun boksin valinnoissa, että haluan testata tätä. Nyt saan näitä sitten kaksin kappalein, mikä tosiaan hieman ärsyttää, mutta toivottavasti primer on mulle mieluinen. First Aid Beautyn tuotteet ovat oman kokemukseni mukaan hyvin laadukkaita, joten toivotaan parasta!
Hinta: noin $30,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Bellápierre Cosmeticsin Mini Kabuki Brush. Tämäkään tuote ei varsinaisesti nostanut mun fiiliksiäni boksin suhteen, sillä tämä kabuki näyttää niin irralliselta boksissa kuin jokin tuote vain voi näyttää. Tällä ei siis ollut minkäänalaista pakkausta ja kabukin karvat sojottavat jo ties mihin, eli ensivaikutelma ei ollut kovinkaan kummoinen. Mulla on vastaavanlaisia pieniä kabukeja jo useampi kappale, joten tämä on mulle myös täysin turha tuote. Ikimaailmassa en uskoisi tämän olevan 20 dollarin arvoinen, ihan jo pelkkä pakkauksen puuttuminen saa mulla aikaan sen, että tuote vaikuttaa tosi halvalta, vaikkei se sitä välttämättä toki olekaan. Ei mun juttuni.
Hinta: noin $20,00.

Oma valintani boksiin oli tämä Tarten Shape Tape Glow Wand, joka oli pakko valita ihan sen takia, että tuote oli niin superkiinnostava! Valitsin tämän itselleni vaaleimmassa sävyssä Sunbeam ja se vaikuttaisi olevan juuri sopiva omalle ihonsävylleni. Tämä on siis nestemäinen kirkastaja, joka muistuttaa aika paljonkin ihan tavallista peiteainetta, mutta josta jää iholle todella heleä ja kuulas lopputulos. Tätä voi käyttää vaikkapa peiteaineen päällä tai ihan yksinään tuomaan kasvoille heleyttä. Olen testannut tätä kämmenselkään ja lopputulos on todella kaunis ja valo heijastuu iholta upeasti. Saa nähdä mihin käyttöön tämän aion itse ottaa, mielenkiintoinen tuote ja ihana saada tällaisia itselleni ihan uudenlaisia tuotteita boksista.
Hinta: noin $27,00.

Ciaté London Bamboo Bronzer oli myös hyvin mieluisa ja tervetullut tuote. Tämä aurinkopuuteri toimii tuotekuvauksen mukaan niin aurinkopuuterin kuin varjostustuotteen tavoin, mutta omaan silmääni tämä näyttää pannussa aika lämpimältä, joten en saisi ainakaan itse tehtyä varjostuksia tämän kanssa. Ciatén pakkaukset ovat aivan upeita eikä tämäkään ole poikkeus! Rakastan noita tuotteissa tai niiden pakkauksissa olevia pieniä yksityiskohtia, kuten tässä noita tähtikuvioita itse aurinkopuuterissa. Tämä oli itselleni myös hyvin ajankohtainen tuote, sillä aurinkopuuterit pääsevät mulla käyttöön pääasiassa juuri kesäisin.
Hinta: noin $28,00.

Viimeisenä vielä boksin ainut ihonhoitotuote - Beekman 1802 Dewy Eyed Illuminating & Depuffing Eye Serum. Tämä on silmänympärysiholle tarkoitettu kirkastava ja kosteuttava seerumi. Seerumi sisältää mm. vuohenmaitoa, aloe veraa, kurkku-uutetta ja hyaluronihappoa. Tuotekuvauksen mukaan seerumi imeytyy nopeasti ja vähentää samalla sy-alueen mahdollista turvotusta. Näin kesällä tällaiset tuotteet ovat oikeasti todella hyviä, joten otan tämän todennäköisesti käyttöön ihan tässä lähipäivinä. En aluksi innostunut tästä ajatuksen tasolla juuri yhtään, mutta nyt kun asiaa tarkemmin miettii niin tämähän vaikuttaa oikeasti hyvältä tuotteelta! 
Hinta: noin $42,00.

Toukokuun Boxycharmin kokonaisarvo oli $142,00 eli aika samaa luokkaa kuin boksit yleensäkin. Sisältö oli periaatteessa hyvä ja ainoastaan Bellápierren kabuki oli sellainen, mihin oikeasti petyin tuotteena. Edelleen mua myös kummastuttaa se First Aid Beautyn primer, joka tulee mulle nyt siis kahtena peräkkäisenä kuukautena, mutta toivotaan parasta, että tuote olisi kuitenkin itselleni mieluisa! Tämä ei ollut Boxyjen parhaimmistoa, mutten huonoksikaan voi tätä boksia sanoa. Keskiverto kuvaa tätä ehkä parhaiten!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? Onko tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Mun pitäs tänään hakea omani postista. Valitsin tuon saman peiteaineen, kun kiinnostavammat vaihtoehdot oli ehtineet loppua. Muuten kyllä aika laimea tää sun boksi, kummasti on laskenut Boxycharmin taso. Tosin eipä sitten harmita lakkauttaa tilausta, minkä taidan tehdä jos/kun nää uudet tullimääräykset nostaa hintaa merkittävästi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes muista mitä muita vaihtoehtoja siellä oli valinnassa, kun huomio kiinnittyi automaattisestä tähän Tarten tuotteeseen :D Toivottavasti se olisi sulle mieluinen, kuten muutenkin boksin sisältö :) Sulla ei ilmeisesti aiemmin oo Ipsytkään jääneet Tulliin? Mulla on lukuisia kertoja viime vuoden puolellakin ja yleensä vähän alle 10 euroa on tullut yhteensä lisää maksettavaa, kun on alvit ja Postin käsittelymaksu laskettu yhteen. Ei siis ton enempää, mutta toki se ärsyttää, kun hinta nousee ja kuitenkin joutuu maksamaan vielä erikseen Planet Expressin lähetyksetkin :/

      Poista
  2. Eikös se Muradin tms voide ollut tuo Tarten vaihtoehtona? Sulla on kyllä ihan erilainen sisältö kuin mulla! Mä olisin tykännyt tuosta First Aid Beautyn primerista mutta eihän mulla sitä ollut :D tosi outoa että se tulee sitten ensi kuussakin, toivottavasti se on mieluinen...tuo Ciaten bronzer on kaunis mutta tuo Bellapierren kabuki vähän njääh, mulla on se ehkä joskus ollut mutta ei ole enää, en kai sitten ole tykännyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei voi muuten olla, että olikin! Multa löytyy toi primer kohta kaksin kappalein, katsotaan jos se ei oo oikein mieleen niin voin vaikka postitaa sen sulle :D Täytyy ensin vaan testailla toi ja saada se toinenkin tuubi perille asti. Toi Bellápierren sivellin on tosi outo, kun se ei ollut minkäänlaisessa pakkauksessa. Myydäänköhän noi kaupoissakin tolleen irrallaan, että tarvittaessa kaikki pääsee niitä lääppimään? :D

      Poista
  3. Mä ajattelinkin, että eikös toi primer just pyörinyt. :D Toi kabuki näyttää kyllä jotenkin halvalta, tai harjakset näyttää ja jos ne vielä tuntuu, niin yyh. Shape tapea en ole ikinä viitsinyt edes kokeilla, koska tiedän, et lopputulos on sellainen, etten tykkää itsellä pätkääkään, mutta tästä Glow-versiosta kiinnostuin. Olisi kiva nähdä tästä enemmän kuvaa sit kädellä/kasvoilla, miltä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harjakset sojottaa tossa kabukissa ties minne, tosin en yhtään ihmettele, kun se on tuolla paketissa pyörinyt vapaasti. Hassua ettei sitä ole laitettu mihinkään pakkaukseen! Hei joo täytyy kuvata toi vaikkapa käden iholla vielä :)

      Poista
  4. Tuo primeri oli musta ihan ok, kesti todella pitkään. Oli miedosti sävytetty. Jotenkin ei kuitenkaan noussut mun lemppareihin ja käyttelin arkimeikissä veks. Voi olla, ettei sopinutkaan mun iholle :) Mulla alkoi helposti rullaamaan jos otti vähänkään liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin tosta just sun loppuneista etkä ollenkaan onnistunut mua vakuuttamaan siitä, että toi olis mullekaan mieluinen :'D No mutta sehän selviää vain kokeilemalla! Kiitos kun varoitit tosta rullaamisesta :)

      Poista
  5. Jos mä oisin sinä, niin ihan mielelläni meikkaisin itse itseni häihin, nimittäin teet sen verran taitavia ja kauniita meikkejä :D Ihan voisin ammattiaiseksi sinua sanoa, jos en tietäisi ettet sinänsä ole "alalla" :) Jos et tunne oloasi itseksesi jonkun muun tekemässä meikissä, niin se on ihan fine ja mun mielestä toi on ihan todella upeaa!

    Tuo taas vähän oli outo, että tässä oleva tuote on voitu valita edelliseen boksiin. Jos siis nyt ymmärsin oikein (vitsi mikä väsymys, tuntuu että höpötän nykyään aina joka kommentissa ihan outoja juttuja) :D Mutta ei kuulosta mun mielestäni oikein reilulta. Muuten kokonaisuus oli ihan ok, ehkä tuo sana keskiverto, mitä sinäkin käytit, kuvaa tätä myös mun mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teinkin nyt sen päätöksen, että meikkaan itse :) Keskustelin eilen meikkaajan kanssa ja hän ymmärsi täysin ja sanoikin juuri sitä, että kun mulla on niin voimakas omantyylinen meikki niin ei ole ihme, että jonkun muun meikkaamana ei sitten tunnekaan oloaan hyväksi. Kiitos paljon kehuista<3 :)

      Tuote siis voitiin valita seuraavaan boksiin, mutta valinta piti tehdä jo ennen kuin tämä toukokuun boksi saapui, mutta periaatteessa siis juuri noin. Ei ole munkaan mielestä reilua tämä, mutta ainahan sen toisen voi sitten antaa vaikka eteenpäin jollekulle :) Keskiverto kuvaa tätä boksia kyllä aika loistavasti!

      Poista
  6. Beekman löytyi miultakin, muuten eri sisältö :D Murad oli tosiaankin se yksi vaihtoehto valittavista, kun mie sen nappasin silloin toukokuun boksiin :)

    Mie muuten luulin, että itsekin olisin saanut tuplatuotteet, mutta piti käydä vahvistuksesta katsomassa ja joo, merkki on sama ja pullon muoto, mutta ns. käyttötarkoitus on eri, nyt sain My Daily Dose of Uplift ja kesäkuun boksissa tulee My Daily Dose of Glow :'D On kyllä ärsyttävää, jos alkaa käymään useammin noin, että tuleekin sitten jo itse boksissa sama tuote, kuin minkä on valinnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, hyvä että sä sentään sait eri tuotteet, vaikka hämäävän samanlaisia noi onkin! :D Mä en ole koskaan ennen Boxyjen kanssa törmännyt tähän, että sama tuote olisi tullut useammin tai olisi ollut valittavana ainakaan näin nopeasti. Jännä ettei ton kanssa voitu odottaa vaikka paria kuukautta vaan se piti laittaa osaksi valintaa jo heti seuraavaan kuukauteen :/

      Poista
  7. No voi onpa tosi tylsää, että sama tuote tulee nyt kahteen kertaan. Noin ei missään nimessä saisi olla tai edes vahingossa käydä! Mä laittaisin asiasta ehkä jopa viestiä sinne Boxycharmille ja katsoisin mitä vastaavat. ainakin edes palautteen muodossa jos ei hyvitystä anna, koska voihan tuo olla ihan puhdas vahinko tai jos ei ole niin ottavat ainakin huomioon ettei enää tapahdu tuollaista. Minusta tuo primer on joskus saattanut tulla Ipsystä. Ainakin sieltä tuli tosi usein juuri noita FABin tuotteita ja muistelen että olen vastaavan joskus käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxylla on muuten aina ollut tosi tarkkaa, ettei tilaajalle lähetetä uudestaan samoja tuotteita, kun kyllähän tuolla kiertää aina niitä vanhojakin, joten tää oli aika outo veto. Toki kukaan ei mua pakottanut valitsemaan juuri tota primeria, mutta mistäs sitä voi tietää mitä edeltävä boksi sisältää, jos se ei ole vielä edes saapunut perille :D Mäkin muistelen ehkä nähneeni ton primerin joskus Ipsyissä, mutta itse en sitä ollut koskaan saanut tai valinnut :)

      Poista

Kiitos kommentista!