maanantai 28. kesäkuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Kesäkuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Olen viettänyt kesälomaa suurimman osan kuukautta ja palaankin töihin ensi maanantaina. Loma on ollut vähän poikkeuksellinen itselleni, sillä ensimmäinen lomaviikko meni häähumussa ja häitä viettäen. Seuraava viikko puolestaan mökkeillessä ja helteistä "nauttien". Lomalla kosmetiikan käyttö muuttuu aina jonkin verran, sillä meikkaan esimerkiksi paljon harvemmin, mutta kosmetiikkasuosikkien valinta oli joka tapauksessa erittäin helppoa, mikä itse asiassa hieman yllätti. Seuraavaksi tarkemmat esittelyt kaikista tuotteista:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup on ehdottomasti paras meikkivoide, mitä olen ikinä omistanut. Olen tätä käyttänyt jo aiemmin, mutta nyt ostin pienen tauon jälkeen uuden pullon, sillä tarvitsin tätä häämeikkiäni varten. Noin 50 euron hinta hieman kirpaisee, mutta tätä kuluu kerralla todella pieni määrä ja lopputulos näyttää joka kerta todella hyvältä. Tällä saa peittävän lopputuloksen, joka ei kuitenkaan näytä luonnottomalta tai kakkumaiselta, kunhan tätä muistaa annostella maltilla. Luin joskus jostain, ettei tämä olisi paras mahdollinen kuivaihoisille, mutta itse en ole koskaan huomannut, että tämä olisi millään tavalla esimerkiksi korostanut kasvojen kuivia kohtia. Double Wear on yksi ainoa ikinä testaamani meikkivoide, joka saa ihoni ja meikkini näyttämään lähestulkoon täydelliseltä. Tämä on ehdottomasti jokaisen euron arvoinen!

Yksi uusimpia meikkituttavuuksiani on tämä Boxycharmista tullut Tarten Shape Tape Glow Wand, joka on ihoa heleyttävä peiteaine. Peiteaineet jättävät yleensä mattaisen pinnan iholle, mutta tästä jää siis todella kaunis, kuulas ja heleä lopputulos, johon olen täysin ihastunut! Lisään tätä kasvojen korkeimmille kohdille ja varsinkin nyt kesällä auringonpaisteessa tämä näyttää iholla todella hyvältä. Tämäkin tuote päätyi osaksi häämeikkiäni, joten sekin ehkä kertoo jotain siitä, kuinka paljon tästä pidän. Perinteistä Shape Tapea en ole koskaan testannut, mutta ehkä jonain päivänä täytyy sekin hankkia testiin. Nyt nautin kuitenkin tästä Glow Wand versiosta, joka on itselläni sävyssä Sunbeam. Alempi kuva on huono, mutta siitä näkyy kuitenkin ehkä edes jotenkin miten valo heijastuu kämmenselän iholta, jolle olen levittänyt tuotetta. Tuotetta ei ole myöskään häivytetty kokonaan, sen takia se näyttää vähän paakkuiselta iholla.

Kevään ehdottomasti paras uutuussuihkugeeli on tämä The Body Shopin Fresh Raspberry Shower Gel, jota olen aiemminkin hehkuttanut täällä blogin puolella. Tässä on ihan mielttömän hyvä mehukkaan ja marjaisan vadelman tuoksu! Tuoksu on erittäin voimakas ja täyttää hetkessä koko kylpyhuoneen, mutta suihkugeeleissä on vain hyvä, jos tuoksua riitää kunnolla. Olen koittanut säästellä tätä, jotta suihkugeeli riittäisi ainakin kesän yli, mutta veikkaan myös hakevani tätä vielä toisen pullon varastoihin, sillä kyseessähän on kausisarja. TBS:n kausisarjat ovat aina kiinnostavia, mutta aika usein jää myös harmittamaan, kun näitä ei sitten jatkossa välttämättä saa enää ikinä. Toivottavasti tämä vadelmasarja palaisi myyntiin vielä joskus!

A'Pieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA+++* on myös esiintynyt blogissa viime kuukausina niin monta kertaa, että alatte varmasti jo kyllästyä. Mun oli kuitenkin ihan pakko nostaa tämä tuote taas esiin, sillä en ole koskaan aiemmin ihastunut ja tykästynyt mihinkään toiseen aurinkosuojavoiteeseen samalla tavalla kuin tähän! Kyseessä on korealaisen kosmetiikan kemiallinen, korkealla SPF-luvulla varustettu aurinkosuoja, jota on tarkoitus käyttää kasvojen iholla. Tämä toimii hyvin yksinään tai meikin alla ja voide imeytyy ihoon nopeasti. Tämä ei ole kertaakaan lähtenyt rullaamaan meikin alta pois, oli tämän alla sitten mitä ihonhoitotuotteita tahansa tai päällä erilaisia primereita ja meikkivoiteita. Erittäin iso suositus tälle!

Viimeisenä vielä tuote, johon ihastuin oikeastaan vähän "vahingossa". Pure Healsin Centella 80 Eye Cream tuli viime lokakuun Ipsy Plussasta ja eräänä aamuna huomattuani, että aamukäytössä ollut Mádaran sy-voide on loppu, nappasin varastoistani ensimmäisen käteen sattuvan silmänympärysvoiteen toivoen, että se olisi koostumukseltaan kevyt ja sopiva juuri aamukäyttöön. Ja sehän oli juuri tämä Pure Healsin tuote! Tästä löytyy INCI-listan kärjestä yksi tämän hetken hittiainesosista, Centella Asiatica, eli rohtosammakonputki. Rohtosammakoputki on antioksidanttien lähde, joka parantaa ihoa ja neutraloi mm. ihoärsytystä. Lisäksi tästä löytyy esimerkiksi aloe veraa ja niasiiniamidia. Voide on koostumukseltaan kevyttä, geelivoidemaista, ja se imeytyy ihoon nopeasti. Tässä on myös mieto piparmintun tuoksu, joka ei ikinä kosmetiikassa ole suosikkini, mutta aamuisin se oikeastaan piristää ihan mukavasti. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, voide toimii itselläni täydellisesti nimenomaan aamukäytössä.

Löytyykö kesäkuun suosikeistani tuttuja tuotteita, ehkä jopa teidänkin suosikkejanne? :)

6 kommenttia:

  1. Mitenkähän tuo Tarte käyttäytyy silmien alla? Tai siis silmäpussien peittämisessä? En usko että itse pidän siitä koko kasvoilla, ei vaan tule sellaisia käytettyä. Muistelen että Boxycharmilla oli joku demovideo että sitä olisi käytetty valokynän tavoin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lisäilen tota tavallisen peiteaineen päälle monesti vielä silmien alle valokynän tavoin! En oo kertaakaan tosin kokeillut miten hyvin toi toimii yksinään, mutta toisen peiteaineen päällä ainakin toimii tosi kivasti :)

      Poista
  2. Double Wear on tuttu, tykkään kyllä ja jos tarvis jonkun tosi kestävän meikkipohjan voisin käyttää. Muuten ei ole sellainen meikkivoide, mitä muuten yleensä suosin vaikka klassikko onkin.

    Ihanaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Double Wear on ihan loistava, jos on tarve todella pysyvälle meikkipohjalle :) Ihanaa viikkoa sinnekin! ♥

      Poista
  3. Double Wear on kyllä loistava <3 Toi Tarten peitevoidekin kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on sitä ihan tavallista Shape Tapea ja se on kyllä peittävää ja tönkköä levittää :D Tuo täytyy kyllä laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
  4. Tuoksutin juuri eilen ostoksilla tuota TBS:n vadelma-saippuaa ja se on kyllä unelman tuoksuinen! Samasta sarjasta joku voide voisi olla liian voimakas ja makea, mutta suihkuun tuo on kyllä täykky tuote! Ajattelin kuitenkin, etten sitä viitsi ostaa nyt, kun on 3 saippuaa vielä kaapissa. Ehkä loppukesästä, jos vielä noita on jäljellä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!