keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Kesäkuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Kesäkuu vaihtuu huomenna heinäkuuksi ja nyt katsotaan mitä kaikkea kosmetiikkaa mulla loppui kuluneen kuukauden aikana! Mainitsin jo suosikkipostauksen yhteydessä, että nyt lomalla kosmetiikan käyttö on itselläni selkeästi normaalista poikkeavaa ja sen huomaa kyllä myös tästä postauksesta. Loppuneita on selkeästi vähemmän kuin mihin olen viime kuukausina tottunut, sillä normaalissa arjessa kosmetiikaa tulee käytettyä enemmän ja myös käyttämäni tuotteet hieman vaihtelevat. Lomalla menen monesti sieltä mistä aita on matalin ja mulle jäikin nyt ainakin viisi kosmetiikkatuotetta, joiden oletin loppuvan kesäkuussa, mutta joissa on vielä hitusen jäljellä. No ne kasvattavat sitten heinäkuun purkkisaldoa!

Meikit:

Lumene Blur 16 H Longwear Foundation. Ihan loistava arkimeikkivoide, jolla saa sopivasti peittoa kasvoille. Pysyvyys ei kyllä edes lähentele sitä luvattua 16 tuntia, mutta omalla ihollani tämä toimii täydellisesti ja pidän siitä, miltä meikkivoide omilla kasvoillani näyttää. Jatkoon menee.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Suosikkiripsarini edullisemmasta hintaluokasta! En edes muista monesko tuubi tämä on tätä, mutta palaan tämän ripsivärin pariin aina uudelleen ja uudelleen. Tällä saa hetkessä näyttävät ripset eikä pituutta tai volyymia puutu. Kestosuosikkini, eli totta kai sanon jatkoon.

KvD Vegan Beauty Signature Brow Precision Pencil. Kierrettävä kulmakynä, jonka otin käyttöön saatuani edellisen ABH:n Brow Wizini loppumaan. Tämä oli periaatteessa todella hyvä - juuri sellainen kulmakynä mistä eniten pidän, mutta sävy Taupe oli itselleni hieman liian vaalea. Saman olen todennut myös muiden brändien Taupe-sävyisten kulmakynien kanssa, mistä johtuen käytänkin aina tummempia sävyjä. Jatkoon, paitsi sävyn puolesta.

Kiss Lash Glueliner*. En normaalisti esittele loppuunkäytettyjä irtoripsiä tai ripsiliimoja, mutta tämän halusin nostaa esille kahdestakin syystä! Ensinnäkin tämä on ihan mieletön tuote, jos rajausten teko onnistuu ja/tai ripsiliiman käyttö koetaan vaikeaksi, sillä tällä saa kerralla sekä mustat rajaukset että liimapinnan irtoripsille. Pieni miinus siitä, että tätä on välillä vähän hankala saada pois, mutta hyvällä silmämeikinpoistoaineella sekin onnistuu. Toiseksi nostan tämän esille, jotta muistuttaisin kaikkia siitä, että näissä tussituotteissa ne korkit pitää oikeasti painaa kiinni ja mielellään ihan kokonaan. Mähän olin hätäpäissäni jättänyt tämän puoliksi auki ja tuotehan oli sitten onnellisesti kuivahtanut! Tästä en voi syyttää kuin omaa huolimattomuuttani. Jatkoon!

Hiukset:

K18 Hair Leave-In Molecular Repair Hair Mask. Mulle tehtiin kesäkuun alussa ensimmäistä kertaa K18-hoito, josta on puhuttu viime aikoina todella paljon. Hoitoon kuului myös tämä kotiin annettu 5 ml jätettävä hiusnaamio, josta riitti itselläni neljäksi kerraksi. Tuubi on pieni, mutta tätä kuluu kerralla myös hyvin vähän. Mulle on tehty jo vuosia Olaplex-käsittely vaalennuksen yhteydessä, joten oli hauska testata vaihteeksi jotain erilaista! K18 tekee hiuksista kauniin näköiset ja helpottaa mm. pyyhekuivien hiusten harjaamista huomattavan paljon. Hiuksista tulee kiiltävät, mikä toki onnistuu myös Olaplexillä, mutta ainakin toistaiseksi luulen liputtavani enemmän K18-hoidon puolesta. Jatkoon!

Biozell Texturizing Spray. Tämä rakennesuihke oli aikonaan ihan mun suosikkini, mutta tämän käyttö väheni radikaalisti siinä vaiheessa, kun aloin töissä pitää hiuksia korkealla ponnarilla lähes joka päivä. Hyvä tuote, antaa mukavasti rakennetta ja volyymia eikä tätä ole hinnallakaan pilattu! Ehdottomasti ostan lisää, jos muotoilutuotetarpeeni taas joskus muuttuvat, mutta tällä hetkellä tälle ei ole tarvetta. Jatkoon silti.

Batiste Fresh Dry Shampoo. Pitkästä aikaa Batistea esillä mun loppuneissa! Tämähän on siis kaikkien aikojen paras kuivashampoo, mutta vähensin viime vuoden lopulla aika radikaalisti kuivashampoon käyttöä ja samalla lopetin hetkeksi myös tämän käytön. Edelleen tämä saa multa pelkkiä kehuja, sillä tämän parempaa freshausta en hiuksilleni ole saanut minkään toisen kuivashampoon kanssa. Jatkoon!

Kasvot:

Farmacy Beauty Cheer Up Brightening Vitamin C Eye Cream. Ihan mielettömän hyvä silmänympärysvoide, jota käytin pääasiassa aina iltaisin. Tämä kosteutti sy-ihoa todella hyvin ja sai sen tuntumaan silkkisen sileältä. Koostumus oli ihanan paksuhkoa, juuri sellaista mistä iltakäytössä pidän. Jatkoon!

Pürlisse Watermelon Energizing Aqua Balm. Ihan täydellinen geelivoide kasvoille, joka oli jo viime kesänä luottotuotteeni! Tämä on todella kevyt eikä siis missään nimessä kosteuttavin mahdollinen, mutta kesähelteillä suosin juuri tällaisia supernopeasti imeytyviä kasvovoiteita. Talvella en tätä käyttäisi, mutta mun tulee tätä voidetta ikävä nyt kesäaikaan. Jatkoon.

Rodial Dragon's Blood Clensing Water*. LF:n joulukalenterista tullut misellivesi, johon en totta puhuen uskonut tykästyväni ihan näin paljon. Tämä oli omalle iholleni ihan loistava tuote ja käytinkin tämän loppuun ennätysnopeasti, kun tämän vain sain ensin otettua käyttöön. Misellivesi ei tehnyt iholle kuivattavaa tai kiristävää tunnetta ja pumppupullo annosteli tuotetta suoraan vanulapulle. Jatkoon menee.

7th Heaven Chocolate Mud Mask*. Mun suosikkimutanaamioni yksittäispakatuista naamioista! Naamio tuoksuu ihanasti suklaalle ja puhdistaa ihon juuri sopivan tehokkaasti, jotta iho ei kuitenkaan kuivu. Käytin tämän juuri ennen hääpäivääni, joten luottoa siis todellakin löytyy tälle tuotteelle! Jatkoon.

Eyenlip Green Tea Moisture Essence Mask. Eyenlipin sheet maskeilla on todella hyvä hinta-laatusuhde, mutta tätä Green Tea -versiota en ole tainnut käyttää kovinkaan montaa kertaa. Tämä kosteutti ihoa hyvin ja jätti sen pehmeäksi. Ei huonoa sanottavaa - jatkoon menee.

Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe. Kosteuttava ja rauhoittava sheet mask, joka sisältää aloe veraa. Käytin tämän juuri ennen häitäni ja iho sai tästä aimo annoksen vesikosteutusta! Todella hyvä sheet mask, kuten muutkin Mizonin Joyful Time -naamiot. Jatkoon.

Dewytree Help Mask Aloe Soothing*. Todella hyvä kosteuttava kangasnaamio, josta löytyy Mizonin naamion tavoin aloe veraa. Dewytreen naamiot istuvat omille kasvoilleni erinomaisesti ja tätä oli kaikinpuolin miellyttävä käyttää. Tämäkin menee jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

Kocostar Foot Moisture Pack. Nappasin tämän Sokoksen 3+1 Päiviltä mukaan ja käytin hääaamuna, jotta sain jalatkin sileiksi ja pehmeiksi. Nämä ovat siis kosteuttavat naamiosukat jaloille ja mä olen joskus aiemminkin käyttänyt näitä ja todennut hyvin toimiviksi. Kuorin ensin suihkussa jalat, jonka jälkeen laitan naamiosukat jalkoihini ja annan niiden vaikuttaa rauhassa. Lopputuloksena on sileät ja pehmeät jalat! Aika pitkälti saman lopputuloksen saa toki ihan hyvällä jalkavoiteellakin, mutta välillä on kiva hemmotella itseään tällaisilla naamiosukilla. Jatkoon.

The Body Shop Mango Hand Cream. Pitkästä aikaa sain käytettyä tämän TBS:n ihanan mangosarjan käsivoiteen! Pysyvistä sarjoista mango on ehdoton kestosuosikkini TBS:ltä ja rakastan näitä käsivoiteita. Ne kosteuttavat mukavasti ja imeytyvät nopeasti. En näitä kaikkein kuivimmille käsille suosittelisi, mutta varsinkin näin kesällä voiteet toimivat hyvin. Jatkoon!

The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt. Ihana sitruunan tuoksuinen geelivoide vartalolle! Nämä eivät missään nimessä ole mitään kosteuspommeja, sillä vartalojogurtit ovat todella kevyitä, mutta kesäisin pidän näistä hurjan paljon. Voide imeytyy hetkessä ja tässäkin raikas ja kirpeä sitruunan tuoksu oli itselle melkeinpä pääasia. Tätä ei myydä enää, mutta sanon silti jatkoon.

Vielä loppuviikon aikana mulla siis loppuu aivan varmasti ainakin viisi tuotetta, joten toivon mukaan heinäkuun loppuneissa saldo olisi hieman tätä kesäkuuta suurempi! 

Onko mukana tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Oon ollut kiinnostunut tuosta K-18 -hoitojutusta, mutta en ole vielä raaskinut testata, kun se on niin hirveän kallista :D Tosin vaikuttaa myös olevan riittoisaa, että ei se hinta per käyttökerta nyt ihan mahdoton ole. Jotenkin olen vielä vähän skeptinen sen suhteen, niin kiva aina lukea siitä arvosteluja :) Farmacyn silmänympärysvoide odottaa laatikossa käyttöä ja kuulostaa kyllä tosi hyvältä :) Kun vain saisi jonkun avoinna olevan pois, niin pääsisi testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehkä ostaa toi minituubi ensin ja kokeilla sitä, mun käsittääkseni toikin on kuitenkin myynnissä ja siitä riittää useaksi kerraksi! Mä huomasin eron ihan selkeesti, kun tota ennenhän ei saa käyttää hoitoainetta, mutta vaikutusajan jälkeen saa kyllä esim. hoitosuihketta laittaa, jotta hiukset saa harjattua. Ensimmäisellä kerralla sitä suihketta oikeesti tarvitsi, mutta pari viimeistä kertaa toi aine itsessään oli tehnyt ja teki hiuksista sellaiset, että harja meni heittämällä läpi ilman suihkeita. Ja mulla on ponnarin käytön takia muutama kuukausi sitten katkennut tosi paljon hiuksia, jotka takuttaa ihan älyttömästi eikä aiemmin olis tullut kuuloonkaan, että pärjäisin ilman hoitosuihketta, jos en oo hoitoainettakaan laittanut :D

      Sy-voiteet kestää aina pienen ikuisuuden! Toivottavasti toi Farmacy on sullekin mieluinen<3

      Poista
  2. Mä rakastan vartalojugurtteja, joten tuo TBS:n sitruunan tuoksuinen olis varmasti mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanan keveitä, parhaita just tälleen kesällä! ♥

      Poista
  3. Olen itseasiassa nyt käyttänyt tuota blur meikkivoidetta kun sain ystävältä sitä, se on hieman tummepi sävy, ja pidän siitä. Ehkä se minkä sain aiemmin boksista oli pilalla? Ei kyllä tosin 16h kestä kasvoilla :) Voin kuvitella, että pitäisin tuosta fresh kuivashampoosta :) Pidän vessassakin niistä ilmanraikastimista "fresh linon" XD Harmi, että tuota sitruuna-jugurttia ei ehtinyt omiin kokoelmiin ostaa, se olisi varmasti kesälle täydellinen ja raikas piristys_ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa että annoit Blurille uuden mahdollisuuden ja piditkin siitä! Ei toi tosiaan 16 tuntia kestä, mutta onneksi meikkivoiteen ei aina tarvitsekaan ihan koko päivää näyttää priimalta :D Zesty Lemon oli kokonaisuudessaan ihana sarja, harmi ettei tossa uudessa sitruunasarjassa oo tällaista vartalojogurttia!

      Poista
  4. Mulla on tuo Rodialin miselli nyt käytössä, en itse siihen niin ihastunut vaan se tuntui hiukan kuivattavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Harmi ettei se toimi sulla, mä yllätyin meinaan hyvin positiivisesti, kun yleensä lähes kaikki misellivedet tuntuu kuivattavan mun ihoa :D

      Poista

Kiitos kommentista!