torstai 10. kesäkuuta 2021

Viisi loistavaa korealaisen kosmetiikan tuotetta!

*Saatu ilmaistuote

Tänään puhutaan jälleen kerran yhdesä mun lempiaiheista kosmetiikan suhteen - korealaisesta kosmetiikasta. Sain jokin aika sitten pyynnön esitellä omia suosikkituotteitani k-kosmetiikan saralta ja tässä esittelyt viidestä aivan mielettömän hyvästä tuotteesta, joiden voin kaikkien sanoa olevan myös mun suosikkejani. Aion kirjoitella hieman myöhemmin vielä postauksen siitä, mistä omasta mielestäni olisi kaikkein helpoin lähteä tutustumaan korealaisen kosmetiikan maailmaan, mutta nyt ensin muutamat tuotesuositukset!

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It

Tämä kasvovesi oli jossain vaiheessa kaikkien huulilla eikä syyttä, sillä tämä on ehdottomasti paras kosteuttava kasvovesi, mitä olen ikinä käyttänyt! Kaktusviikunan siemenöljyä, kaktusviikunan uutetta ja ruusu-uutetta sisältävä kasvovesi on ihoa suojaava ja kosteuttava kasvovesi, joka myös palauttaa kasvojen iholle sen optimaalisen pH-arvon. Lasinen pullo henkii laatua ja tätä voi käyttää hyvin joko vanulapun kanssa tai suoraan painelemalla tuote kämmenten ja sormien avulla kasvoille. Itse levitän tämän aina ilman vanulappua, joka vain imee turhaan kasvovettä itseensä, jolloin se kuluu loppuun nopeammin. Puhdistavissa kasvovesissä vanulapun käyttö olisi itsellänikin käytössä, mutta näissä kosteuttavissa se on aivan turha. Tätä voi hyvin painella iholle muutaman kerroksen, jolloin kasvovesi todella auttaa varsinkin ihon pintakuivuuteen antaen sille vesikosteutusta. Tämä on ehdottomasti suosikkini kaikista kasvovesistä ja myös yksi parhaimpia korealaisen kosmetiikan tuotteita!
Hinta: noin 31,90 €/120 ml (Bearel).

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence*

Tämä on varmasti yksi tunnetuimpia korealaisen kosmetiikan tuotteita! Kyseessä on hoitoneste, jonka sisällöstä jopa 96% on etanaseerumia. Etanaseerumi auttaa moniin eri iho-ongelmiin ja soveltuu siten loistavasti vähän jokaiselle ihotyypille. Säännöllisellä käytöllä etanaseerumin on havaittu uudistavan ihoa ja samalla se kosteuttaa ja antaa iholle hehkua. Etanaseerumituotteet ovat varmasti ajatuksen tasolla joillekin hieman epämiellyttäviä, mutta tätä kannattaa testata! Oma ihoni rakastaa tätä ja tuotehan on sen verran paksua ja kosteuttavaa, että tämä toimii hyvin myös seerumina. Itse käytän tätä kuitenkin yleensä nimenomaan hoitonesteenä, jolloin lisään tämän päälle vielä erillisen seerumin. Näin varsinkin illan ihonhoitorutiinissa iholle kerrostuu runsaasti kosteutusta, jota oma ihoni kaipaakin. Etanaseerumituotteet ylipäätään ovat ehdottomasti jotain, mitä voin suositella, mutta etunenässä tämä COSRX:n hoitoneste on sellainen.
Hinta: noin 29,90 €/100 ml (Bearel).

The Skin House Essential Cleansing Oil

Auringonkukka-, oliivi- ja ruusuöljyä sisältävä öljyputsari joka nousi hetkessä yhdeksi mun suosikikseni, kun tämän itselleni huhtikuun alkupuolella ostin. Toinen suosikkini, Coxirin Ultra Hyaluronic Cleansin Oil, on ollut niin paljon esillä täällä, että halusin tällä kertaa napata mukaan eri puhdistusöljyn. Tämä The Skin Housen öljy on koostumukseltaan hieman tavallista paksumpaa ja itse asiassa se onkin juuri se ominaisuus, mikä saa tämän erottumaan edukseen muihin vastaaviin tuotteisiin nähden. Hieman paksumpi koostumus tekee sen, että öljyä on ns. helpompi käsitellä eikä se leviä käsissä niin helposti kuin täysin juoksevat puhdistusöljyt. Tuote poistaa kasvoilta meikit todella tehokkaasti ja emulgoituu pois pelkällä vedellä, joten tämän kanssa ei ole välttämätöntä käyttää enää mitään toista puhdistusainetta. Pakkaus on mukavan neutraali ja pelkistetty eikä tätä ole myöskään pilattu hinnalla!
Hinta: noin 24,90 €/150 ml (Bearel).

A'Pieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA+++*

Kasvoille tarkoitettu kemiallinen aurinkosuojavoide, joka oli itselleni taas loistava muistutus siitä, kuinka korealaisen kosmetiikan tuotteet ovat itselleni niin täydellisiä. Tämä aurinkosuojavoide on koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Se sopii käytettäväksi joko yksin tai meikin alla ja itsehän meikkaan lähes päivittäin, joten olen käyttänyt tätä pääasiassa siis aina meikin alla. Voide ei jätä kasvoille valkoista tai tahmaista pintaa eikä se rullaa pois meikin alta. Tämä on kaikilta ominaisuuksiltaan mitä täydellisin aurinkosuoja, sillä SPF-luku on korkea ja sen jälkeen mainittu PA+++ kertoo siis siitä, että tämä voide ehkäisee tehokkaasti myös ihon ruskettumista. Korealaisen kosmetiikan parista löytyy useita muitakin aurinkosuojia, joita aion itsekin vielä ehdottomasti testata.
Hinta: noin 15,90 €/50 ml (Bearel).

BBIA Last Velvet Lip Tint*

Korealaisen kosmetiikan meikit eivät ole tulleet mulle vielä kovinkaan tutuiksi, mutta sain viime syksynä testiin kaksi kappaletta BBIA:n Lip Tintejä ja näistä tuli heittämällä yhdet suosikkihuulipunani! Nämä ovat koostumukseltaan samettisen pehmeitä, mutta pysyvyydeltään kuin todella kestäviä nestemäisiä huulipunia. Huulituntuma on hurjan miellyttävä eivätkä nämä aiheuta missään vaiheessa kuivaa tunnetta huulilla. Pysyvyys on myös erinomainen ja nämä kestävät todella hyvin myös syömisen ja juomisen. Eivät täydellisesti, mutta huomattavasti ns. perushuulipunia paremmin. Näissä on aika voimakas, makeahko tuoksu, joka ei itseäni haittaa, mutta hajusteherkille kuitenkin varoituksena. BBIA:n meikkejä on kehuttu muutenkin todella paljon, joten niitä haluan itsekin hankkia vielä enemmän testiin, kunhan low buyni joskus loppuu!
Hinta: noin 14,95 € (Bearel).

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kirjottelit vähän näitä vinkkejä. Alan jo kasaamaan ostoskoria Bearelille valmiiksi että sitten kun on tilaa taas ostaa jotain uutta, niin voisinkin jättää tilauksen sinne :) Näistä kaksi tuli nyt sille listalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos postauksesta oli hyötyä! Muista hyödyntää se mun alekoodi lipsticklovelinda, kun laitat Bearelille tilauksen<3 :)

      Poista
  2. Kiva postaus! :) Huxleyn toner kuuluu myös mun suosikkeihin ja se on kyllä loistava <3 Näistä tuotteista mulla on myös tuollainen BBIA:n huulipuna, joka kyllä yllätti todella positiivisesti. Se tuntuu niin mukavalta :) Muita tuttuja ei tällä kertaa mukana ollutkaan. Olen kyllä kuullut paljon positiivista k-kosmetiikan aurinkovoiteista, mutten ole tainnut koskaan itse testata yhtäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huxleyn toner on ihan mahtava! BBIA:n huulipunat on kyllä ihan omaa luokkaansa, en oo koskaan käyttänyt huulipunia, jotka on yhtä miellyttäviä, mutta pysyvyydeltään noin loistavia! Ainakin toi A'Pieun voide on loistava ja muista oon itsekin kuullut paljon kehuja :)

      Poista
  3. Etanaseerumi on munkin lemppari, se on yksinkertaisesti loistava. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! En olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että etanaseerumi voi ainesosana olla niin hyvä omalle iholleni :)

      Poista

Kiitos kommentista!