torstai 24. kesäkuuta 2021

Low Buy 2021 - Kuulumisia | Osa 2

Moikka! Kesäkuu vaihtuu ensi viikolla heinäkuuksi ja nyt on aika käydä läpi miten mun kosmetiikan Low Buy on sujunut viimeisten kolmen kuukauden aikana. Kävin maaliskuussa läpi fiilikset ja ostokset tammikuun, helmikuun ja maaliskuun osalta, joten nyt on aika katsoa loppukevään ja alkukesän tilanne! Mulla lähti ehkä hieman "mopo käsistä" ostosten suhteen nyt näiden viimeisten kolmen kuukauden aikana, mutta toisaalta en ihan hirveästi kuitenkaan ole ostanut mitään, mitä en oikeasti myös tarvitsisi. Low buyn ideakaan ei ole olla ostamatta yhtään mitään, sillä kyseessä ei ole no buy, ja totesin jo vuoden alussa, että tulen varmasti sallimaan itselleni myös niitä ns. turhia ostoksia, vaikka pyrinkin ne minimoimaan! Nyt tehdään katsaus viime kuukausien ostoksiin:

Huhtikuussa tein tilauksen Bearelille ja ostin Huxleyn Tonerin (25,52 €), The Skin Housen puhdistusöljyn (19,92 €) sekä kaksi kappaletta Dr. Molan Sheet Maskeja (2,32 €/kpl.). Loput kuvan tuotteista tuli tilaukseen kaupanpäällisinä ja nämäkin on siis kaikki ostettu alennusten aikaan ja ihan tarpeeseen! No okei, sheet maskit otin mukaan, jotta sain ilmaisen toimituksen tilaukselleni, mutta niitä myös kuluu jatkuvasti mulla. Näiden lisäksi ostin huhtikuussa NYX:n eyelinerin (9,90 €) Sokokselta, mutta käytin siihen lahjakorttini, joten en maksanut itse senttiäkään tuotteesta. Kävin myös kampaajalla, jonne meni 186,00 €. Varsin kohtuullinen määrä kului siis tässäkin kuussa, jos kampaajakäyntiä ei oteta laskuihin!

Muistattehan hyödyntää Bearelilla alekoodini lipsticklovelinda, jolla saatte -15% alennuksen!

Huhtikuun saldo: 50,08 € +186,00 € kampaajalle (+ 9,90 € lahjakortilta)

Toukokuussa ostin pääasiassa hiustenhoitotuotteita ja niiden lisäksi myös pari suihkugeeliä. Kuvassa Sokokselta ostettuja tuotteita, joista ainoastaan Treaclemoonin suihkugeeli (3,90 €) oli ns. turha ostos. Four Reasonsilta ostin hiusnaamion, hoitoaineen ja hoitosuihkeen, jotka maksoivat kaikki 10,90 €/kpl. Nämä kaikki tuli ostettua taas kerran lahjakorttien turvin, joten omaa rahaa ei kulunut senttiäkään. Sokoksen hiustenhellimisviikoilta tuli ostettua ystäväni avustuksella vielä aleista Four Reasonsin sävyttävä shampoo (10,80 €), josta mulla ei ole kuvaa. Lisäksi ostin vielä The Body Shopilta Fresh Raspberry -sarjan suihkugeelin (6,12 €), johon sain käytettyä kertyneitä bonuksiani. Kiitos Sokoksen lahjakortin, omaa rahaa ei turhan paljon kulunut toukokuussakaan!

Toukokuun saldo: 16,92 € (+ 36,60 € lahjakortilta)

Kesäkuussa tulikin sitten ostettua kosmetiikkaa vähän enemmän! Tilasin Lookfantasticilta Estée Lauderin Double Wear Foundationin (46,95 €) ihan siitä syystä, että päädyin tekemään itse oman häämeikkini ja tarvitsin sitä varten kunnon meikkivoiteen. Double Wear on täydellinen valinta, kun meikkivoiteelta vaaditaan täydellistä pysyvyyttä ja kaunista lopputulosta. Nappasin samalla mukaan myös Urban Decayn Stay Naked Foundationin (35,45 €), joka on ehdottomasti mun suosikkimeikkivoiteeni arkikäytössä. Mun täytyy saada vielä yksi meikkivoide käytettyä loppuun ennen kuin annan itselleni luvan ottaa tämän käyttöön, mutta nyt mulla on kaksi täydellistä meikkivoidetta. UD sopii hyvin arkeen ja Estée Lauder taas niihin hetkiin, kun meikkivoiteelta haluaa vielä vähän enemmän.

Päädyin tilaamaan pitkästä aikaa tuotteita myös Kicksiltä ja sainkin kaikki nuo Ida Wargin hiustenhoitotuotteet -20% alennuksella! Mä olen halunnut testata Ida Wargin tuotteita jo ties miten kauan, joten nyt nappasin mukaan Repair-sarjasta shampoon ja hoitoaineen (13,52 €/kpl) ja samat tuotteet vielä Silver-sarjasta (13,52 €/kpl). Näistä kuulette taatusti lisää vielä myöhemmin! Mulla vetelee myös kulmakynä viimeisiään, joten kävin vielä Kicksin myymälästä ostamassa Anastasia Beverly Hillsin Brow Wizin (25,00 €) itselleni. Kävin kesäkuussa myös kampaajalla, jonne meni 176,00 €.

Sokoksen 3+1 Päiviltä kävin nappaamassa mukaan tämän setin, lukuun ottamatta essencen ripsiväriä (3,49 €), jonka ostin Cittarista. Kocostarin Foot Moisture Packin (3,90 €) halusin käyttää juuri ennen häitäni ja niin myös tein. Garnierin silmämeikinpoistoainetta ostin pari pulloa alennettuun hintaan (2,90 €/kpl) ja myös Paul Mitchellin hiussuihke (19,90 €) oli hyvässä alessa. Lemon Juice & Glycerinen Jalkasuihke (5,50 €) ei ollut alennuksessa, mutta tuote on itselleni ihan ehdoton kesän hellekeleillä. Treaclemoonin suihkugeeli (3,90 €) oli heräteostos, jolle mulla ei oikeasti olisi ollut tarvetta. Kaikki Sokoksen ostokset tein taas kerran lahjakortilla, joten tästä satsista vain essencen ripsiväriin meni mulla omaa rahaa.

Kesäkuun saldo: 164,97 € + 176,00 € kampaajalle (+ 39,00 € lahjakortilta)

Alkuvuosi sujui low buyn kannalta selkeästi vähän paremmin kuin nyt nämä seuraavat kolme kuukautta, mutta oikeastaan vasta kesäkuussa tuli tehtyä niitä kalliimpia ostoksia. Kampaajakäyntejä en niinkään laske osaksi low buyta, mutta on tavallaan mielenkiintoista seurata kuinka paljon sinnekin menee vuodessa rahaa. Sokoksen lahjakortteja mulla riittää edelleen jonkin verran (saan niitä aina joulu- ja synttärilahjaksi), joten jatkossakin keskitän kosmetiikan ostoni varmasti juuri Sokokselle. Kesäkuuta on jäljellä vielä muutama päivä, mutten usko ostavani kosmetiikkaa enää tässä kuussa lisää, joten julkaisen postauksen jo nyt!

Kiinnostaako low buyni seuraaminen tai ostospostaukset ylipäätään? :)

6 kommenttia:

  1. Kiinnostaa ja samalla hävettää kun tämä voisi olla minun saldoni kuukauden ajalta :D en tiiä mikä minua vaivaa! Ihania ostoksia ja jos ne piristää mieltä niin mikäs siinä :) shampoota yms yms vastaavia kuluu koko ajan niin kulutustavaraahan ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun ostospostauksia on ihana lukea, kun niistä löytyy aina kaikkea mielenkiintoista<3 :D Välillä on kiva piristää itseään uusilla ostoksilla, vaikka mun täytyykin nyt taas palautella mieleeni, että olen tosiaan low buylla tämän vuoden eikä kesäkuun saldo ihan ollut sieltä parhaimmasta päästä :)

      Poista
  2. Kiinnostaa.. Olin toukokuussa ostoslakossa. Mutta nyt kesäkuussa tuhlasin sitten kaikkeen mahdolliseen. Osasyy kyllä oli, että lähdin hätäisesti koti kotiin hätä tapauksen takia ja perillä huomasin unohtaneeni kotiin kaikkea tärkeää. Kävimpä myös kampaajalla ja ostin kampaajalta tuotteita itselle ja äidille lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasessa tapauksessa joutuu kyllä tosiaan ostamaan kerralla varmasti tosi suuren määrän kaikkea kosmetiikkaa! Onneksi suurin osa kosmetiikasta kuitenkin säilyy eikä mene ns. hukkaan, vaikka tuotteita olisikin sitten tuplakappaleet :) Kampaamot on siitä "pahoja paikkoja" että munkin tekisi aina mieli napata jotain mukaan :D

      Poista
  3. Kirjoita noista ida wargeista joku post mitä mieltä olet, että onko ne sen hypen arvoiset. Jotenkin tuntu että tuota kamaa oli joka vaikuttajalla ig arvonnoissa viime talvena, joten en ole viitsinyt ostaa, kun on niin uusi brändi mun silmissä markkinoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitan kyllä! Noita Repair-sarjan tuotteita oon jo testaillut, joten niistä tulee postaus varmaan jo parin seuraavan viikon aikana :) Noita tosiaan näkyi ihan älyttömän paljon somessa joku aika sitten, sen takia halusinkin itse testata nää!

      Poista

Kiitos kommentista!