sunnuntai 22. elokuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Elokuu 2021

Elokuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle taas yllättävänkin nopeasti ja on ollut varsin mukava huomata, että tullaamisen jälkeen Posti käsittelee paketit nykyään todella ripeästi. Tai näin ainakin omalla kohdallani on ollut! Keväällä esimerkiksi pakettien kanssa saattoi kulua useita päiviä ennen kuin ne saapuivat lähipostiin noudettavaksi, mutta nyt sain paketin itselleni alle vuorokaudessa siitä, kun olin tulli-ilmoituksen tehnyt ja maksanut alvit sekä Postin käsittelymaksun. Ipsyltä tuli juuri pari päivää sitten myös viestiä, että syyskuusta alkaen Glam Bag Plussan hinta nousee kolmella dollarilla ja on siis jatkosa $28,00. Kolme dollaria ei ole kovin suuri raha, mutta tämä pistää mut silti miettimään olisko syytä laittaa hetkeksi tilaus tauolle. Toisaalta Boxycharmien sisällöt on olleet niin luokottoman huonoja tai vähintään epätasaisia viime kuukausina, että saattaisin luopua kyllä mieluummin siitä kuin Ipsy Plussasta, vaikka tämän tilaus nyt sitten jatkossa tuleekin maksamaan enemmän. Katsotaan mihin päädyn!

Elokuun Ipsy Plussaan oli valittu mulle valmiiksi kuuden sävyn kasvopaletti sekä kasvovoide. Valitsin vielä itse pienoisen harkinnan jälkeen boksiin meikkisiveltimen, seerumin sekä meikkivoiteen. Itse olen innoissani varsinkin tuosta meikkivoiteesta ja seerumista, mutta kokonaisuutena boksi on mun mielestäni oikein onnistunut ja mukavan monipuolinen! Yksi tuote oli tosin hajonnut, muttei sekään niin pahasti, että tuote olisi kokonaan pilalla. Tällä tasolla jos sisällöt pysyvät jatkossakin niin saatan jatkaa omaakin tilaustani hinnannoususta huolimatta. Syyskuun boksin spoilerit ainakin vakuuttivat mut, joten sen aion ehdottomasti vielä tilata. Nyt kuitenkin tarkempi katsaus boksin tuotteisiin:

Ensimmäisenä esittelyyn lähtee tällä kertaa Douccen Posh Powder Palette, joka on kuuden sävyn kasvopaletti. Kuten kuvasta näkee, tämä oli tosiaan päässyt rikkoutumaan kuljetuksessa. Alarivin yksi poskipunasävyistä oli hajonnut, samoin pieni halkeama löytyy ylärivin keskimmäisestä sävystä. Lisäksi koko pakkaus on hajonnut eikä napsahda kiinni. Ipsyjä ei ole pakattu mitenkään turhan hyvin sen jälkeen, kun ne ovat alkaneet tulla kuplamuovipusseissa, joten oli oikeastaan vain ajan kysymys milloin jokin puuterinen tuote saapuu itselleni rikkinäisenä. Ei tämä paletti onneksi käyttökelvoton ole! Highlightersävyt näyttävät kauniilta ja pidän erityisesti juuri tuosta rikkoutuneesta poskipunasta, joka pääseekin mulla testiin pikimmiten. Paletin kaksi tumminta poskipunasävyä saattavat olla omalle kalpealle iholleni vähän turhan tummia, mutta toisaalta sävyt sopivat hyvin syysmeikkeihin.
Hinta: noin $55,00.

Toinen valinta Ipsyn puolesta boksiini oli tämä SKIN&LAB E Plus Moisturizing Cream. Kyseessä on mangonsiemenöljyä, E-vitamiinia ja mm. sheavoita sisältävä kasvovoide, jota on Ipsyn arvosteluissa sanottu kevyeksi, mutta silti mukavan kosteuttavaksi. Näitä kasvovoiteita tulee Ipsyistä vähän väliä, joten sen puoleen olisin ihan mielelläni ottanut tämän tilalle jonkin toisen tuotteen, mutta toisaalta tämä vaikuttaa kyllä ihan kiinnostavalta. Mulla riittää kasvovoiteita kutenkin jonoksi asti, joten ihan äkkiä tämä ei tule pääsemään mulla käyttöön asti.
Hinta: noin $19,00.

Valitsin itse boksiini ensimmäisenä Studiomakeupin Flawless Skin Foundationin. Tämä on kevyestä puolipeittävään lopputulokseen antava meikkivoide, jota voi tuotekuvauksen mukaan myös kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Oma meikkivoiteeni tuli sävyssä Oat, joka vaikuttaisi olevan itselleni varsin hyvä sävy, mutta kasvoille en tätä vielä ole kokeillut. Meikkivoide tulee näppärässä pumppupullossa, josta saa tarvittaessa myös irrotettua pumppumekanismin, jos tuntuu ettei meikkivoiteen viimeisiä rippeitä saa pumpun kanssa ulos tuubista. Uusia meikkivoiteita on aina hauska testata, eikä näitä kauneusbokseista turhan usein tulekaan, joten tästä olen todella innoissani! Koitan saada pari muuta meikkivoidetta loppumaan ennen tämän korkkaamista, mutta voi olla että "joudun" testaamaan tämän jo ennen sitä.
Hinta: noin $30,00.

Muradin Sensitive Skin Smoothing Serum herätti myös kiinnostukseni ja tämän käyttönottoa odotan innolla. Muradin tuotteet ovat laadukkaita, ja tämä rauhoittava seerumi sopii toivottavasti loistavasti omalle herkähkölle ihotyypilleni. Seerumi sisältää mm. rauhoittavaa kamomillaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuote sopii käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin. Toivottavasti tämä ei lähde rullaamaan meikin tai kasvovoiteen alta pois! Tämän seerumin suhteen odotukseni ovat hyvin korkealla, mutta Murad ei toisaalta ole vielä koskaan onnistunut tuottamaan pettymystä. Todella kiva tuote boksiin!
Hinta: noin $65,00/30 ml.

Viimeisenä Complex Culturen Cheek Chiseler Blush Brush, joka on nimensä mukaisestikin siis poskipunan levitykseen tarkoitettu sivellin. Complex Culturen siveltimet ovat tulleet mulle tutuiksi nimenomaan Ipsy Plussan kautta, ja tämä on muistaakseni neljäs tai viides sivellin, jonka olen bokseista saanut. Siveltimen karva on todella pehmeää ja pidän muutenkin näiden siveltimien ulkonäöstä. Sivellin on kooltaan kuitenkin hieman turhan pieni omaan makuuni, sillä suosin yleensä jonkin verran suurempia poskipunasiveltimiä. Pelkään, että näin pienellä siveltimellä poskipunan häivyttäminen ei käy kovin helposti, mutta katsotaan miten käy! Ehkä otan tämän suosiolla highlightersiveltimeksi, vaikka siihen tarkoitukseen tämän muotoilu taas ei ole ehkä ihan kaikkein paras.
Hinta: noin $28,00.

Boksin kokonaisarvo elokuussa oli noin $197,00 eli yhtä reilusti kuin Ipsyissä yleensä. Douccen paletin rikkoutuminen hieman harmittaa, mutta onneksi palettia pystyy kuitenkin käyttämään. Meikkivoide ja seerumi olivat joka tapauksessa boksin kiinnostavimmat tuotteet, enkä malta odottaa niiten testaamista!

Miltä sisältö vaikuttaa? Olisitteko olleet tuotteisiin tyytyväisiä? :)

6 kommenttia:

  1. Varsin mukava sisältö, etenkin Muradin tuotteet kiinnostaa! Saapa nähdä, tuleeko myös Boxycharmille hinnannousua jos kerran ovat nykyään samaa yritystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mahdollista hinnannousua odottelen itsekin. Tosin siitä ei mitenkään älyttömän kauan ole aikaa, kun Boxy on edellisen kerran hintojaan nostanut, eli sen puoleen voisi toivoa, ettei mitään hinnannousua ole tiedossa. Tai jos on niin toivottavasti samalla tapahtuu jonkinlainen käänne parempaan myös boksien tasossa :D

      Poista
  2. Tuo muradin seerumi ehdottomasti kiinnostaa! Itse olen jotenkin niin nirso, etten sitten ala mitään paletteja säästelemään jos boksissa tulee semmonen että on joku väri täysin mäsänä. Olen kyllä nyt saanut tarpeekseni suomalaisista boksiesta ja katselen tuleeko markkinoille enää mitään hyviä kauneustilauksia :) Muualta kuin jenkeistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muakin harmittaa toi, että yksi sävy oli noinkin pahasti murtunut, mutta sain sen onneksi aika hyvin paineltua takaisin kasaan :) Katsotaan kauanko jaksan tota, jos se alkaa taas murustua ja sotkee paletin :D Toivottavasti löytäisit jonkun ihanan boksin itsellesi<3

      Poista
  3. Kiva sisältö ja varsin meikkipainotteinen! Paletti on käytettävän näköinen, harmi tosin että oli rikki :/ mulla on Studio Makeupilta se sävyttävä päivävoide ja ihan hyvä on ollut. Sivellin näyttää hyvältä ja voiteet on, hyvä kokonaisuus kyllä! Toivottavasti Boxycharmin hinta ei nouse...ei se 3 dollaria paljon ole mutta silti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole Studio Makeupilta koskaan testannut mitään, joten innolla odotan miten toi meikkivoide toimii! Boxycharm nosti hintojaan tässä jokunen vuosi sitten, joten toivottavasti ei tosiaan hinta nouse taas. Muistaakseni maksoin bokseista alunperin 21 dollaria nykyisen 25 sijaan, eli silloinkin nousu oli ihan selkeä.

      Poista

Kiitos kommentista!