tiistai 24. elokuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Elokuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Elokuuta on jäljellä vielä viikon verran, mutta otetaan jo tässä kohtaa varaslähtö kuukauden suosikkituotteisiin! Tällä kertaa suosikit ovat melko meikkipainotteisia, mutta mahtuu mukaan myös kaksi ihonhoitotuotetta, jotka ovat molemmat itselleni varsin uusia kokoelmissani. Suosikkien valinta ei tälläkään kertaa tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia ja nämä viisi tuotetta ovat kaikki ehdottomasti sellaisia, joita suosittelen lämpimästi. Seuraavaksi tuttuun tapaan hieman tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Aloitetaan tällä Jeffree Star Cosmeticsin Pink Religion Eyeshadow Palettella, joka on siis Jeffreen uusin luomiväripaletti. Pinkki teema on kuin tehty omaan makuuni ja tässä on aivan mieletön kattaus juurikin niitä vaaleanpunaisia sävyjä. Lisäksi paletista löytyy myös mm. punaista, violettia ja luumua. Laatu näillä luomiväreillä on erinomaisen hyvä, ja kaikista testaamistani luomiväreistä Jeffreen palettien laatu on ehdottomasti kärkiluokkaa. Mä olen ihastunut tällä hetkellä ihan perinteisiin neutraaleihin, ruskeisiin silmämeikkeihin, joita ei tokikaan tällä paletilla saa tehtyä. Tämä on kuitenkin loistava valinta silloin, kun haluan meikkiini väriä! Ei tämä syyspaletiksi paras mahdollinen ole, mutta pinkkiä meikkiä tehdessä ei enää tarvitse miettiä kahta kertaa minkä paletin valitsen.

111Skin Rose Gold Radiance Booster on yksi mun uusimpia ihonhoitotuotteitani. Kyseessä on ruusukullan värinen heleyttävä boosteri, jolla saa kasvoille mitä upeimman hehkun. Yksinään käytettynä tämä on mielestäni liian voimakas ja jopa glitterinen, mutta sekoitan tätä pisaran kasvovoiteen joukkoon ja levitän kasvoille. Lopputuloksena iho on kauniin kuulas ja heleä, muttei kuitenkaan kimalla tai kiillä kuin naantalin aurinko. En käytä tätä päivittäin, mutta aina kun on pienikin extrahetki panostaa meikkiin, lisään tätä päivävoiteen joukkoon, jolloin saan meikkipohjastani hurjan kauniin. Saman lopputuloksen toki saa hyvin pitkälti myös heleyttävällä primerilla ja/tai meikinkiinnityssuihkeella, mutta koska tällainen tuote nyt on mulle sattunut kauneusboksista tulemaan, aion ehdottomasti ottaa tästä kaikki ilot irti!

Toinen elokuun ihonhoitosuosikkini on ehdottomasti tämä Frudian My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist*, jonka sain alkukesästä Bearelilta. Kyseessä on kasvosuihke ihanassa persikkaisessa tuoksussa. Suihkeen tulisi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, joten se sopii hyvin nimenomaan kuivan ihon tarpeisiin. Käytän tätä itse pääasiassa kasvoveden tavoin aamuisin tai iltaisin ennen muita ihonhoitotuotteita, mutta varsinkin meikittömälle iholle tykkään suihkia tätä pitkin päivää. Suihkemuodossa olevat tuotteet tuntuvat kasvoilla virkistäviltä ja sitä virkistystä tosiaan tuli kaivattua alkukesän aikana. Pidän erityisesti tämän helppokäyttöisyydestä, eikä persikkainen tuoksukaan ole hullumpi. Lisäksi tuote on edullinen (7,90 €), joten senkin puoleen voin lämpimästi suositella tätä.

Meikkien osalta koko kuukauden ehdottomasti käytetyin tuote on ollut tämä Ofra Cosmeticsin Good To Go Mini Mix Palette! Tämä on monitoimipaletti, josta löytyy keskeltä suuri monisävyinen highlighter ja sen lisäksi poskipuna, aurinkopuuteri ja luomivärejä. Highlighter on ollut mulla käytössä oikeastaan joka kerta, kun olen meikannut. Samoin aurinkopuuteria olen käyttänyt todella usein ja luomiväreistäkin suurin osa on päässyt käyttöön. Mintunvihreä metallinhohtoinen sävy on aivan upea ja kruunaa ihanasti liikkuvalla luomella muuten rusehtavan sävyisen meikin! Paletti on kaunis, käytännöllinen ja tämä on ehdottomasti yksi parhaista tuotteista, joita olen Boxycharmin mukana koskaan itselleni saanut.

Viimeisenä vielä niin ikään kauneusboksista aikoinaan tullut Ciaté Londonin Marbled Light Illuminating Blush, joka löytyy multa sävyssä Dusk. Poskipuna on ulkonäöltäänkin jo hurjan kauniisti marmorikuvioitu. Lisäksi tällä saa poskille kauniin vaaleanpunertavan sävyn, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas tai yliampuva. Poskipuna sopii loistavasti käytettäväksi yhdessä Pink Religion luomiväripaletin kanssa, ja näitä kahta olenkin käyttänyt todella paljon samaan aikaan. Ciatén tuotteet ansaitsevat aina erityismaininnan kauniista ulkonäöstään, jota jaksan aina ihastella käytännössä jokaisen tuotteen kohdalla.

Oliko suosikeissani tuttuja tai mahdollisesti kiinnostavan oloisia tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Ihanat suosikit ja niin kauniit kuvat <3_<3 Kokeilisin jokaista tuotetta näistä mieluusti.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo ensimmäinen, vaaleanpunaisen täyteinen paletti! Ei toki syksyn meikkejä paljoa tehdä tuolla, mut onhan tuossa tuo yksi tummempi sävy ja tuo tummin violetti, jotka käyvät mielestäni todella hyvin syksyyn <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tossa tollasia tummiakin sävyjä mukana, niitä en ookaan itse asiassa vielä pahemmin edes käyttänyt, joten syksymmällä sitten nekin pääsee käyttöön :) Muuten paletti on kyllä enemmän kesä/kevätpaletti!

      Poista
  3. Kauniit kuvat <3 hypistelin Pink Religionia Sokoksella, ihan nätti ja varmasti tulee hankittua mutta ihan mikään varsinainen himo siihen ei ole. Tuo Ofran paletti on kaunis ja varmasti tykkäisin, mulla tosin on tuo iso highlighter yksittäisenä ja se on kyllä todella upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Pink Religion taas oli mulle pitkästä aikaa ensimmäinen Jeffreen paletti, jota todella himoitsin :D Ofran highlighterit on ihan mielettömiä laadultaan. Ehkä parhaita mitä oon kokeillut :)

      Poista
  4. Ciate Londonin poskari näyttää tosi kivalta. Mitkään tuotteista ei ollut entuudestaan mulle tuttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aivan ihana poskipuna, juuri sopivan pigmenttinen ja sävy on kaunis :)

      Poista
  5. Upeat kuvat jälleen kerran ja tuo Ofran paletti, ihan huikee!

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihania suosikkeja! Pink Religion on itsellänikin ollut viime aikoina aivan suosikkipaletti ja erityisesti olen rakastunut tuohon ylärivin vaaleaan Princess Crown -sävyyn <3 Tuo Ofran paletti on myös todella upean näköinen ja mua vähän jopa houkuttelisi hankkia se itsellenikin, kun en ole juurikaan Ofraa päässyt vielä testailemaan. Ehkä nyt vielä maltan olla sitä hankkimatta, kun on niin paljon muutakin testattavaa :D Frudian suihke kyllä kiinnostaisi myös ja muutenkin koko brändi vaikuttaa todella kiinnostavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään hurjasti kaikista Pink Religionin shimmereistä ja niitä saisi mun puolesta olla pari enemmänkin<3 :D Toi paletti on kyllä tosi hyvä keino tutustua Ofraan, kun tosta löytyy niin monipuolisesti eri tuotteita! Ton saatavuus on vaan vissiin ollut vähän heikko viime aikoina, kun paletti on ollut niin suosittu. Frudiaa suosittelen erittäin lämpimästi, noi tuotteiden tuoksut ja pakkaukset on kaikki niin ihania, kun rakastan kaikkia hedelmäisiä tuoksuja ym. kosmetiikassa!

      Poista

Kiitos kommentista!