maanantai 9. elokuuta 2021

Superedullinen ja toimiva monitoimivoide Mizonilta

*Saatu ilmaistuote Bearel.fi

Tänään hehkutuksen kohteeksi pääsee Mizonin Collagen Hand & Foot Cream*, jonka sain taannoin Bearelilta testiin osana brändilähettiläsyhteistyötä. Olen aiemmin testannut Mizonin vastaavan Hyaluronic Acid -voiteen, ja molemmat voiteet on siis tehty toimimaan niin käsi- kuin jalkavoiteinakin. Joku saattaa ehkä muistaakin, kuinka hehkutin sitä hyaluronihappoa sisältävää voidetta, sillä se oli rehellisesti sanottuna yksi parhaimpia käsivoiteita, mitä olin siihen mennessä omistanut. Nyt olen jonkin aikaa testannut myös tätä kollageeniversiota ja täytyy sanoa, että tämäkin voide on ehdottomasti kehunsa ansainnut.

Mizonin tuotteita voit ostaa Bearel-verkkokaupasta, jossa tämä superedullinen voide on myynnissä hintaan 4,90€/100 ml. Koodilla lipsticklovelinda saatte tilauksestanne vielä -15% alennuksen!

Mizon Collagen Hand & Foot Cream* on ensisijaisesti käsille ja jaloille suunniteltu voide, jota voi kuitenkin halutessaan käyttää myös koko vartalolla. Voide sisältää nimensä mukaisesti hydrolysoitua kollageenia, jonka tulisi auttaa kiinteyttämään ihoa. Ulkoisesti käytettävät kollageenituotteet eivät välttämättä mitään kovin ihmeellisiä taikoja pysty iholle tekemään, mutta ne ovat kuitenkin yleensä hyviä vaihtoehtoja kuivalle iholle, joten sen takia käytän niitä itse ihan mielelläni. Voiteesta löytyy myös rohtosammakonputkea ja vihreää teetä, jotka auttavat vahvistamaan ja rauhoittamaan ihoa. Tuotteen tulisi ravita, kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa käsien ja jalkojen ihoa. Voidetta suositellaan käytettäväksi varsinkin juuri ennen nukkumaanmenoa, jotta se pääsee rauhassa vaikuttamaan yön yli.

Ihastuin tosiaan taannoin täysin Mizonin Hyaluronic Acid Hand & Foot Creamiin, joten odotin sen jälkeen hyvin paljon myös tältä. Kollageenivoide ei pettänyt odotuksia, sillä tämäkin on ollut aivan loistava käsivoide! Käytän tätä itse pääasiassa aamuisin ennen töihin lähtöä, sillä haluan valita silloin tehokkaan, mutta mahdollisimman miedon tuoksuisen käsivoiteen. Joskus saatan lisätä tätä myös iltaisin, mutta pääasiassa voidetta tulee käytettyä muulloin. Jalkavoiteenakin olen tätä kokeillut ja siinäkin voide toimii hyvin, mutta käytän tällä hetkellä jaloilleni mieluummin TBS:n vartalovoita, sillä ne ovat paksumpia ja kosteuttavat myös astetta paremmin. Tämä kosteuttaa käsien ihoa tehokkaasti ja imeytyy paksuhkosta koostumuksesta huolimatta varsin kohtuullisessa ajassa. Käsiin ei jää tahmaista tai lähmäistä tunnetta, mikä on itselleni erittäin tärkeä ominaisuus käsivoiteessa, mikäli haluan käyttää sitä muulloinkin kuin juuri ennen nukkumaanmenoa. Tuoksu voiteella on mieto ja varsin miellyttävä.

Mizonilta löytyy hyaluronihappo- ja kollageenivoiteiden lisäksi myös Snail Hand & Foot Cream, joka sisältää siis korealaisen kosmetiikan hittiainesosaa - etanaseerumia. Haluan ehdottomasti testata jossain vaiheessa myös sen! Jos vertaan tätä kollageenivoidetta hyaluronihappovoiteeseen, pidin ehkä jonkin verran enemmän siitä hyaluronihappoversiosta, mutta molemmat ajavat asiansa kyllä todella hyvin. 100 ml kokoinen tuubi on iso, joten tästä riittää iloa pitkäksi aikaa. Noin viiden euron hinta on todella edullinen, eli ehdottomasti kannattaa jo senkin takia näitä testata, jos tuotteet joskus sattuvat kohdalle tai lähdette esimerkiksi muuten tilailemaan korealaista kosmetiikkaa. Hyviä käsivoiteita saa toki ihan lähikaupastakin, mutta suosittelen silti pitämään nämä mielessä!

Oletteko nirsoja käyttämienne käsivoiteiden suhteen? Entä ovatko nämä Mizonin voiteet tuttuja? :)

4 kommenttia:

  1. Oi, tämäkin kuulostaa tosi hyvältä <3 Mun on pitänyt sitä hyaluronihappoversiota testata vaikka kuinka kauan, mutta aina sen hankkiminen on jäänyt :D Nyt en enää tiedä, että kumman ostaisin testiin!

    Mä olen todella nirso käsivoiteiden suhteen, mutta nämä Mizonin kuulostavat molemmat tosi hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä valitsisin itse henk.koht sen hyaluronihapposeerumivoiteen, vaikka nää molemmat hyviä onkin! Seuraavaksi haluan tosin kokeilla sitä Snail-voidetta, kun etanaseerumituotteet toimii mulla kasvoilla niin hyvin<3

      Poista
  2. Kuullostaa tosi hyvältä, pitäisi varmaan hankkia kokeiluun kun nyt on ottanut ensipuraisun Kkosmeen. Jotenkin vielä on tuota varastoa toki jota haluaisin käyttää alta pois reilummin :) Seuraavaksi on vuorossa vain kaksi perus Ziajan goats milk käsirasvaa jotka on kyllä hyviä luottotuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa ne varastot kuitenkin siitä onneksi kuluu ja sen jälkeen pääsee ostelemaan uusia juttuja<3 Ne Ziajan vuohenmaitokäsivoiteet on ihan taivaallisen hyviä! Täytyykin taas pitkästä aikaa hankkia sellainen :)

      Poista

Kiitos kommentista!