tiistai 31. elokuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Elokuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Huomenna siirrytään "virallisesti" syksyyn, kun syyskuu starttaa. Ilmat ovat olleet tylsän sykyisiä kyllä jo useamman viikon, mikä on ollut todella harmi, sillä yleensä elokuu on ollut vielä ihan täydellinen kesäkuukausi! Nyt keskitytään kuitenkin kosmetiikkajuttuihin ja tarkemmin sanottuna elokuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin. Mulla on ollut työkiireiden ja pienoisen väsymyksen takia koko kuukauden ajan kosmetiikan käyttö melko vähäistä, mikä omalta osaltaan näkyy nyt myös loppuneiden määrässä. Toisaalta koko kesä on menty astetta vähäisemmillä loppuneilla tuotteilla, joten ehkä tämä onkin sitten mulle se uusi normaali? Joka tapauksessa olen edelleen iloinen jokaisesta tyhjentyneestä purnukasta, joten tässä taas lyhyet miniarviot kaikista tuotteista:

Meikit:

BTB13 BB-Cream*. Aivan ihana BB-voide kesäkäyttöön! Tämä tasoitti ihon sävyä jättäen lopputuloksen erittäin luonnolliseksi. Valitettavasti sävy oli itselleni hitusen liian tumma, mutta sekoitin joukkoon aina pienen määrän vaaleampaa meikkivoidetta, jotta sain sävyn sulautumaan paremmin ihooni. Mitään muuta vikaa tässä ei ollut ja olettaen, että joskus tulevaisuudessa saisin iholleni vaikkapa itseruskettavien tms. kanssa vähän päivetystä, ostaisin ehdottomasti tämän uudelleen. Jatkoon.

Eyeko Black Magic Mascara*. Tämä on nyt jo toinen testaamani minikoko tätä ripsiväriä, enkä pidä tästä. Tämä ei toimi omissa ripsissäni oikeastaan mitenkään, joten lopulta oli pakko vaan luopua tästä. Eyekon Skinny Brush Mascara on ihan superhyvä, mutta tämä ei ole mun ripsilleni ja tarpeisiini tehty. Ei jatkoon.

NYX Glitter Primer. Mun luottotuotteeni, jota käytän joka ikinen kerta, jos silmämeikkiini tulee shimmersävyjä! Käytännössähän mä en tee täysmattoja silmämeikkejä kuin ehkä kerran kuukaudessa, joten tämä primer on siis käytössä lähes joka päivä. Tämä tuo shimmersävyt paremmin esille ja pitää ne myös paikoillaan täydellisesti. En osaisi enää olla ilman, vaikka totta kai tavallinen primer ajaa hyvin pitkälle saman asian. Ei kuitenkaan yhtä hyvin kuin tämä. Jatkoon!

Hiukset:

Four Reasons The Original Color Conditioner. Yksi ehdoton kestosuosikkini mitä hoitoaineisiin tulee! Tällä saan omat vaalennetut hiukseni takuttomiksi ja sileiksi shampoopesun jälkeen. Hoitavuus on kohdillaan ja omille hiuksilleni juuri sopiva, kunhan muistan aina silloin tällöin hemmotella hiuksia myös naamioilla. Ehdottomasti jatkoon!

Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Shampoo. Tämä tuli mulle jo kauan sitten jonkin kauneusboksin mukana, mutta sain vasta tänä kesänä otettua shampoon käyttöön. Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka hyvin tämä pesi hiukset jättämättä niitä kuitenkaan takkuisiksi! Usein jouduin kuitenkin pesemään hiukseni vielä toistamiseen, jotta sain ne täysin puhtaiksi, mutta tämä oli paljon parempi kuin ajattelin. Ei kuitenkaan jatkoon.

Philip Kingsley Pure Color Frizz-Fighting Gloss*. Hiuksiin jätettävä hoitotuote, jonka tulisi silottaa ja pehmentää hiuksia. Tässä oli hurjan miellyttävä tuoksu, johon ihastuin täysin! Tuote itsessään toimi myös oikein hyvin ja käytin tätä sekä hiusten latvoihin että pituuksiin silottamaan niitä. Periaatteessa käyttäisin varmasti lisääkin tätä, mutten jaksa uskoa, että tulen koskaan tätä mistään ainakaan tilaamaan. Jatkoon silti.

Batiste Fresh Dry Shampoo. Kesällä sekä mulla että miehellä kasvoi jonkin verran kuivashampoon käyttäminen, ja tottahan toki se oli yleensä sitten juuri tämä Batisten raikkaan tuoksuinen tuote, johon molemmat tarttuivat. Tästä ei edelleenkään ole huonoa sanottavaa, luottotuote ja jatkoon menee.

Kasvot:

Frudia Blueberry Hydrating Cream*. Minikokoinen kasvovoidepurnukka, joka sisälsi geelimäisen kevyttä kasvovoidetta. Tämä oli mitä ihanin tuote kesähelteillä, kun iholle ei todellakaan tehnyt mieli laittaa paksuja voiteita ja aamuisin varsinkin arvostin nopeasti imeytyivä ja kevyitä tuotteita. Miellyttävän marjaisasta tuoksusta plussaa - jatkoon.

Volition Beauty Snow Mushroom Water Serum. Sieniuutetta sisältävä tehokosteuttava seerumi, joka toimi mulla hyvin sekä aamu- että iltakäytössä. Seerumi kosteutti ihoa ja imeytyi nopeasti. Se ei lähtenyt rullaamaan pois meikin tai kasvovoiteen alta pois, ja pipetillä sai annosteltua juuri sopivan määrän tuotetta kasvoille. Pidin tästä kovasti, mutta tuotteen saatavuus on Suomeen hyvin heikko ja hinta myös melko kova, joten joudun sanomaan ei jatkoon.

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm*. Balmimuodossa oleva öljyputsari, jota riitti kerralla todella pieni nokare. Tämä sulatti meikit tehokkaasti pois kasvoilta jättämättä niille kuitenkaan öljyistä pintaa. Toiselle putsarille ei siis välttämättä ollut tämän jälkeen tarvetta, mutta suosin itse kaksoispuhdistusta aina meikkejä poistaessa. Suihkussa tällaiset purkkituotteet ovat aina vähän haastavia, mutta muuten tästä ei ole huonoa sanottavaa. Jatkoon!

7th Heaven Charcoal + Black Clay Peel Off Mask*. Peel-off naamio, jonka tulisi puhdistaa ihoa tehokkaasti. Sen se kieltämättä tekikin ja omalle kuivalle iholleni tämä oli ehkä vähän turhankin tujua tavaraa. Ilahduin kuitenkin siitä kuinka siististi naamio lähti kasvoilta pois, sillä käytännössä sain tämän revittyä pois yhtenä kappaleena. Tuoksu oli aika voimakas, jotenkin raikas. Suosin jatkossa vähän hellävaraisempia puhdistavia naamioita, mutta rasvoittuvammalle iholle voisin tätä suositella. Ei jatkoon.

Eyenlip Snail Moisture Essence Mask. Ihanaa etanaseerumia sisältävä sheet mask! Eyenlipin naamioissa on hurjan hyvä hinta-laatusuhde ja tätäkin oli miellyttävä käyttää. Iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta - juuri kuten haluankin. Jatkoon menee.

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate. Raikkaan granaattiomenan tuoksuinen sheet mask, jonka tulisi kiinteyttää kasvojen ihoa ja antaa elinvoimaa. Tämäkin oli oikein hyvä sheet mask, kuten kaikki testaamani Mizonin naamiot. Iho tuntui sileältä ja sai tästä runsaasti kosteutta. Jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Sol De Janeiro Coco Cabana Cream. Ostin tämän minikokoisen purnukan jossain vaiheessa Boxycharmin add-oneista ja nyt sain vihdoin käytettyä tämän pois. Voide on koostumukseltaan miellyttävän täyteläistä ja tässä on mitä ihanin kookoksen tuoksu. Tuoksu on samaan aikaan makean pehmeä ja ihanan eksoottinen, enkä osaa sanoa pidänkö enemmän tästä vai Sol De Janeiron supersuositun Brazilian Bum Bum Creamin tuoksusta. Molemmissa on puolensa. Tämä on omaan makuuni turhan kallista, mutta alennuksesta voisin tätä ostaa. Jatkoon.

The Body Shop Glazed Apple Body Butter. En halua edes miettiä montako vuotta vanha tämä vartalovoi oli, mutta käytin tämän nyt vihdoin ja viimein loppuun jalkavoiteena! Tuoksu oli edelleen huumaavan hyvä, mutta ehkei silti ole kaikkein viisainta käyttää ihan näin vanhoja kosmetiikkatuotteita. Glazed Apple on kuitenkin ehdottomasti paras TBS:n kausisarja ikinä, toivottavasti tämä tulisi joskus takaisin. Jatkoon, vaikkei tämä tosiaan enää myynnissä olekaan.

The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash*. Shampoo/suihkugeeli, jonka käytin itse nimenomaan suihkugeelinä. Pirteä sitruuna on tuoksuna erittäin raikas ja sopi loistavasti kesään. Tästä 400 ml pullosta riitti iloa pitkäksi aikaa, mutta tuoksuun ei silti ehtinyt kyllästyä, kun käytössä oli samaan aikaan muitakin suihkugeelejä. Jatkoon!

Elokuun loppuneiden saldo ei siis kasvanut kovinkaan suureksi, mutta näillä mennään. Parhaiten kosmetiikan käytön "vähyys" nyt elokuussa näkyy selkeästi käytettyjen sheet maskien määrässä, sillä aiemmin käytin säännöllisesti joka viikko vähintään yhden sellaisen. Nyt en ole jaksanut, mutta eiköhän tilanne taas korjaannu!

Onko loppuneissa tuttuja tai mielenkiintoisen oloisia tuotteita? Entä onko teillä kausia, kun kosmetiikan käyttö ei niin kiinnosta tai sille ei välttämättä ole samalla tavalla aikaa?

8 kommenttia:

  1. Tänävuonna elokuu oli kyllä surkea, satoi niin paljon ja oli mielestäni tavanomaista kylmempi näin eteläsuomessa. Itse meikkasin paljon enemmän elokuussa kun ei ollut +30C ja meikit ei sulanut naamasta.

    Testailin tuota Philip Kingsleyn hoitotuotetta ja pidin kyllä tuotteesta, mutta se oli ehkä enemmän muotoileva kuin hoitava joten heitin sen roskiin kun se oli puolivälissä. Tuollaista Fruidan kasvovoidetta olisi ihana kokeilla :) Kaikki Sol De janeiron tuotteet on kyllä ihania.. Voisipa ne olla halvempia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin palasin töissä ihan normaaleihin meikkirutiineihin, kun heinäkuu meni käytännössä pelkän silmämeikin kanssa just helteiden ja maskin takia :) Frudian tuotteet on niin ihania, ehdottomasti kannattaa niitä testata! Joo Sol De Janeiron tuotteet on mun mielestäni vähän ylihintaisia, mutta toisaalta ne on niin suosittuja, ettei ole brändiltä ollenkaan tyhmää pyytää noin suuria summia niistä tuotteista :D

      Poista
  2. Käytetäänkö tuota Nyxin glitter-pohjustajaa siis ihan tavallisen silmämeikinpohjustajan tapaan? Mulla on sen verran jo roikkuva yläluomi, että liikkuvalle luomelle suditut shimmeriset sävyt "leimautuvat" päivän aikana yläluomelle.
    Glazed Apple on yksi niistä TBS:n kausisarjoista, jota kaipaan itsekin takaisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan siis aina ensin tavallisen primerin koko luomelle ja yleensä myös kiinnitän sen. Sen jälkeen teen silmämeikin muuten valmiiksi ja lisään tota NYX:n primeria liikkuvalle luomelle siihen kohtaan, mihin shimmersävyä laitan. Sen jälkeen shimmerit vaan päälle ja luomivärit on valmiit! Mulla ei siis ole mitään pysyvyysongelmia noin muutenkaan shimmersävyjen kanssa, eli en osaa sanoa miten hyvin toi saa vaikkapa sun tapauksessa pidettyä ne paikoillaan. Mutta koko silmämeikin pohjustukseen en tota itse käyttäisi, sillä ton päältä on tosi vaikea esimerkiksi häivyttää sävyjä, kun ideakin tossa on vähän se, että ne päälle laitetut sävyt jämähtää ja pysyy siinä sitten paikoillaan.

      Glazed Apple oli niin ihana<3

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä, mä taidan napata tuon kokeiluun seuraavan kerran kun satun kulkemaan Nyxin hyllyn ohi:)

      Poista
    3. Toivottavasti toi auttaa niitä shimmersävyjä pysymään paikoillaan! :)

      Poista
  3. Philip Kingsleyn hiustuotteet on hyviä <3 Piti kommentoida että olen varmaan ainut ikinä joka ei ole kokeillut NYX glitter-pohjustajaa tai mitään vastaavaa, nyt jään seuraamaan mielenkiinnolla vastausta Sissille koska mullakin on tämä ongelma, shimmerit ja etenkin rajaus leimaantuu yläluomelle päivän aikana, nytkin on jo meikit ihan pielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen kyllä testaamaan tota NYX:n primeria! En rehellisesti sanottuna tiedä miten hyvin se tohon ongelmaan auttaa vai auttaako ollenkaan, mutta toi ei maksa kuin noin kymmenen euroa, eli sen puoleen ei tuu kovin hintavaksi, vaikka olisikin sitten hutiostos. Sissille tohon vastailinkin vähän tarkemmin miten itse tota primeria käytän :)

      Poista

Kiitos kommentista!