maanantai 2. elokuuta 2021

Boxycharm | Heinäkuu 2021

Nyt päästään katsomaan mitä heinäkuun Boxycharm piti sisällään. Boksi saapui Suomeen noin viikko sitten ja oli noudettavissa Postista viime torstaina. Odotin boksia totta kai jälleen kerran innolla, varsinkin kun olin valinnut sinne tuotteen, jonka perään olin kuolannut jo paljon aiemmin! Boxyihin saa siis joka kuukausi valita yleensä muutaman tuotteen joukosta yhden, ja melkein aina valittavana on jotain oikeasti kiinnostavia tuotteita. Nyt elokuun valintaa tehdessä en ollut niin vakuuttunut, mutta tähän heinäkuun boksiin sain mitä ihanimman tuotteen! Mikä se sitten oli ja mitä kaikkea boksista muuten tuli?

Oma valintani oli OFRA Cosmeticsin upea paletti, joka jäikin sitten lopulta lähes ainoaksi kiinnostavaksi tuotteksi koko boksissa. Boksi oli todella kevyt, mikä harvoin tietää mitään hyvää, enkä valitettavasti voi sanoa olevani tyytyväinen tähän sisältöön. Voi hyvin olla, että olen saanut tätä huonompiakin bokseja, muttei ihan heti kyllä tule sellaista mieleen. Jää tästä todennäköisesti yhteensä kolme tuotetta omaan käyttöön, joten ei sen puoleen hassumpi saldo, mutta yksi tuote lentää suoraan roskikseen ensimmäisen kokeilun jälkeen ja toinen todennäköisesti kohta perässä. 

Otetaan ensin ne pettymyksen tuottaneet kaksi tuotetta, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee Bellápierren Liquid Eyeliner. Mattaisen lopputuloksen antava nestemäinen dipliner, jolla pitäisi saada joko ohutta tai paksumpaa jälkeä. Tuotekuvauksen mukaan sivellin on taipuisa, mitä se ei todellakaan ole. Päinvastoin. Tätä olen siis kerran testannut ja tuntui kuin olisin tökkinyt kovalla tikulla silmää. Jouduin dippaamaan siveltimen eyelineriin varmaan kahdeksan kertaa, jotta sain rajaukset tehtyä yhteen silmään. Sitten luovutin ja tein toisen silmän toisella eyelinerilla. Ei, ei näin. Kissarajaukset ovat meikissä vähän se "the juttu" mulle, joten olen tässä vuosien saatossa testannut monia nestemäisiä eyelinereita. Tämä oli ehdottomasti yksi huonoimmista. En toiste halua tähän koskea, enkä hygieniasyistä voi tätä enää antaa edes eteenpäin, joten roskiin menee.
Hinta: noin $20,00.

Toinen täysin floppituote omissa silmissäni oli tämä Alleyoopin Pen Pal 4-In-1 Makeup Pen, joka näyttää ihan niiltä lapsuusaikojeni monisävyisiltä kuulakärkikyniltä. Ja kyllä, tämän toimintamekanismi on myös täysin sama. Kynästä löytyy vaaleankultainen highlighter, musta eyeliner, ruskea kulmakynä ja punertava huultenrajauskynä. Mitähän tähän sitten sanoisi. Ideana ihan hauska, mutta toteutus vähän ontuu ja koko kynä näyttää mielestäni halvalta, muoviselta kuulakärkikynältä, johon joku on keksinyt laittaa neljää eri meikkituotetta sisälle. Roskiskamaa tämäkin, jos nyt en saa jotakuta innostumaan tästä. Lapsille ehkä ihan ok tuote, mutta näin 28-vuotiaana en osaa antaa arvoa tällaiselle halvanoloiselle monitoimituotteelle, oli se sitten tarkoitettu kuinka käytännölliseksi tahansa.
Hinta: noin $25,00.

OFRA Cosmeticsin Good To Go Mini Mix Palette sen sijaan oli ihan hurjan mieluisa tuote mulle! Tämä oli tosiaan oma valintani ja ihan selkeä, sillä olen paletin nähnyt kuvissa aiemminkin ja kuolannut sen perään. Tästä löytyy kattava valikoima Ofran puuterisia tuotteita ja keskeltä paletin helmi - nelisävyinen highlighter. Ofran highlighterien laatu on ihan omaa luokkaansa ja näillähän saa halutessaan siis todella voimakkaat ja näyttävät korostukset kasvoille. Olen käyttänyt palettia nyt joka päivä sen saatuani ja rakastan tätä. Alhaalta löytyvä aurinkopuuteri on loistava, ylärivin minttu näyttää upealta liikkuvalla luomella kesäisissä meikeissä ja highlighterit nyt ovat mulle aina mieluisa. Superkiva tuote!
Hinta: noin $39,00.

Tämä MUDMASKY Vitamin-Infused Eye Serum on C-vitamiinipitoinen seerumi, joka on tarkoitettu herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Tuotteen tulisi kosteuttaa, kirkastaa, vahvistaa ja ravita sy-alueen ihoa eli tehdä samaa kuin monet muutkin silmänympärysvoiteet. Näitä MUDMASKY:n tuotteita on näkynyt bokseissa aiemminkin, mutta en tiedä mikä siinä on, etten itse ole koskaan oikein jaksanut näistä kiinnostua. Ehkä tuotteiden ulkonäössä on jotain, mikä ei vetoa muhun lainkaan ja se on sitten tehnyt näistä hieman luotaantyöntäviä itselleni. Näitä on kuitenkin kehuttu, joten annan tälle ehdottomasti toki mahdollisuuden, kunhan uusille sy-alueen tuotteille tulee taas joskus tarvetta. Melko kova hinta tällä ainakin on, joten sen puoleen voisi toivoa tämän myös toimivan hyvin.
Hinta: noin $63,00/30 ml.

Viimeisenä boksin toinen ihonhoitotuote - Dermelect Cosmeceuticalsin Outcrease Retinol Trifecta Serum. Retinolia sisältävä seerumi on suunniteltu erityisesti häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä sekä auringon aiheuttamia jälkiä kasvoissa. Retinoli on ainesosana erinomainen juurikin taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan, mutta retinolin käytön kanssa tulee myös olla hyvin varovainen ja totuttaa iho siihen hitaasti ja pienillä määrillä. Mä en ole itse vielä päässyt näiden retinolituotteiden makuun, ehkä lähinnä sen takia, että pelkään miten oma kuiva ja herkkä iho niihin reagoi. Koen myös pärjääväni toistaiseksi varsin hyvin myös ilman näitä, joten joko jätän tämän kaappiin odottamaan myöhempää käyttöönottoa tai annan jossain kohtaa tuotteen eteenpäin. Tähän en kuitenkaan ole pettynyt, vaikken nyt tosiaan ainakaan heti tätä otakaan käyttöön.
Hinta: noin $39,00.

Heinäkuun Boxycharm ei siis täysin vakuuttanut, mutta onneksi Ofran paletti oli mukana pelastamassa boksin sisällön. Se on niin ihana! Kokonaisarvo boksilla oli $186,00. Harmillisesti myöskään heinäkuun Ipsy Plus ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta toivottavasti elokuun boksit ovat näitä parempia.

Olisitteko pitäneet tästä sisällöstä? :)

11 kommenttia:

  1. Mitenhän mulla ei ollut tuota Ofran palettia valintatuotteina vaikka heti kun mahdollista, tein valinnan...tuo olisi upea, olen kuolannut tuota pitkään! Onneksi mulla on tuo highlighter omanaan ja se on kyllä upea <3 ei näitä suotta kehuta! Oma valintani oli siis muu tuote ;) muutoin pahoin pelkään että mulla on tämä sama sisältö :( tuo lelukynä on niin höpöhöpö ja Bellapierre ei alkuunkaan merkki jota Boxysta haluaisin! Olen nähnyt boxista monia eri variaatioita esim. Sissillä oli superkiva sisältö ja sulla ihan erilainen vaikkakin Ofra ihana <3 no jännityksellä odotellaan mun boxia, ei ole edes suomessa vielä. Nykyään nämä Boxycharm postaukset on mun lempiaiheita kun on niin jännä nähdä mitä kaikki saa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hassua, ettei sulla ollut tota! Mitä sulla sitten oli siellä? Alamar Cosmeticsin kasvopaletti siellä taisi olla mulla myös, samoin Illamasquan paletti. Oliko sulla noi kaksi kuitenkin..? Toivottavasti sä saat paremman sisällöin kuin mä. On jotenkin tosi tylsää, ettei sun boksit oo olleet niin kovinkaan hyviä kaikki, kun oot kuitenkin ollut niin innoissasi tän tilauksesta! Toi kynä oli täysi floppi, en voi käsittää että tollanen laitetaan Boxycharmiin, saati että joku maksaisi siitä 25 dollaria.

      Mäkin tykkään lukea muiden Boxypostauksia, kun aina näkee vähän erilaisia sisältöjä näissä!

      Poista
    2. Alamar sekä Illamasqua + muuta ihonhoitoa(?) josta en kiinnostunut. Tai sitten tuo Ofra oli loppunut ihan parissa minuutissa? Mulla oli kuitenkin puhelin muistuttamassa ja olin heti valitsemassaa..

      Poista
  2. Ofran ja Mudmaskyn tuotteet on näistä ehdottomasti ihanimmat. Ofran paletti on lumoavan kaunis! Tuo lasten kynä juttu joutaa roskiin??? XD Mitä helv..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ofran paletti on niiin kaunis<3 Ei oo päivääkään mennyt, etten olis meikannut ton kanssa :D Toi kynä on kamala, siis miten tulee kellekään edes mieleen laittaa tollasta Boxycharmiin??

      Poista
  3. Ofran paletti kyllä pelasti koko boksin, olisin itsekin ollut pettynyt eyelineriin ja tuohon kummalliseen kynäviritelmään.
    Tuntuuko musta vain, vai onko ihonhoidon osuus näissä bokseissa jotenkin lisääntynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihonhoidon määrä on ihan selkeesti lisääntynyt mun mielestä! Aiemmin saattoi hyvin tulla peräkkäin useampikin boksi, joissa ei ollut yhtään ihonhoitotuotetta tai sitten ihan korkeintaan yksi. Ofran paletti oli tän boksin helmi, vaikkei kaikki muut tosiaan ihan vakuuttaneet :D

      Poista
  4. Ofran paletti on huikea! Just nostin sen mun heinäkuun suosikkeihin🤩 siis se vihreä sävy, nam se on ihana.

    Apua mikä on tuo kynä 😂😂 miten joku edes keksii valmistaa tuollaisia? Muistan joskus myös Benefitillä nähneeni vastaavan kulmakynän missä oli useampaa sävyä. Erikoisia 90-luvun viboja tulee noista...
    Mudmaskille suosittelen antamaan mahiksen. Mulla on just brändin seerumi käytössä ja se on kerrassaan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ihme, että toi nousi sulla suosikkeihin, paletti on upea! ♥ Joo toi kulmakynä oli ihan täysi floppi, en voi edes uskoa että tollanen boksista löytyi. Mudmaskille annan ehdottomasti mahdollisuuden, ihana kuulla että tykkäät heidän seerumista! Mietin just mahtaisko mulla itsellänikin olla joku toinen tuote varastossa tai muistanko aivan väärin.

      Poista
  5. Tuo Ofran paletti on niin upea <3 Harmillisesti se on mun silmään tästä boksista ainut kiinnostava tuote. Mudmaskylta mullakin on jotain odottamassa käyttöä, mutta joku noissa on, mikä ei aiheuta minkäänlaista innostusta :D Toi kynäjuttu on kyllä niin floppituote kun vaan voi olla. Tuo näyttää niin huonolta enkä käsitä miksi tuollainen on edes laitettu! Toisaalta, tulihan Boxyssa kerran se lapsille tarkoitettu ripsivärikin, että ehkä tuolla on sama kohderyhmä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei meillä on siis ihan sama ton Mudmaskyn kanssa :D Jokin siinä vaan ei yhtään houkuta.. En tiedä johtuuko se omalla kohdalla sitten ihan jo tosta pakkauksesta, joka on mun mielestäni jotenkin halvan oloinen ja ristiriidassa sitten tuotteen hinnan kanssa. Joo mä ottaisin mieluummin sen ripsarinkin uudestaan kuin ton kynän :D Ihan käsittämätöntä millaisia tuotteita näihin välillä laitetaan..

      Poista

Kiitos kommentista!