tiistai 28. syyskuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Syyskuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Vitsit että tää alkusyksy on mennyt nopeasti! Kohta aloitellaan jo lokakuu ja päivät lyhenevät koko ajan. Kohta ollaan taas jokavuotisen ongelman äärellä, kun kuvaaminen hankaloittuu valon määrän vähentyessä, mutta turha kai sitä on etukäteen stressata. Rengasvalo olisi toki kova sana, mutta juuri tällä hetkellä mulla ei ole halukkuutta investoida sellaiseen, joten kuvailut täytyy vain pyrkiä ajoittamaan niihin valoisiin hetkiin. Näistäkin kuvista näkee jo hyvin kylmän viileän sävyn, kun auringonvaloa ei juuri enää ollut tarjolla kuvaamishetkellä, mutta eipä se niin tarkkaa ole. Nyt kuitenkin keskitytään vielä hetki syyskuuhun ja kosmetiikkasuosikkeihin, joista tuttuun tapaan kaikista seuraavaksi pienet esittelyt!

Aloitetaan tällä Frudian My Orchard Peach Body Washilta, jonka tilasin heti alkukuusta Bearelilta. Tämä on mitä ihanimman tuoksuinen persikkasuihkugeeli, joka toi mulle mieleen TBS:n vanhan persikkasarjan suihkugeelin. Rakastan persikkaisia tuoksuja kosmetiikassa ja tämäkin on yhtä aikaa tuoksultaan ihanan makea ja pehmeä. Pumppupullo on kätevä ja Frudian pakkaukset ovat hauskan leikkisiä. Tästä samasta persikkasarjasta olen napannut käyttöön myös käsivoiteen ja sheet maskikin tuli jo käytettyä pois. Frudialta löytyy toinen toistaan ihanampia hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja, mikä tekee omissa silmissäni koko brändistä yhden k-kosmetiikan kiinnostavimmista.

Sain heti alkuvuodesta testiin Laveran So Fresh Mineral Rouge Powder* poskipunia, mutta nämä ovat jääneet täällä blogin puolella aivan liian vähälle huomiolle! Tämä sävy Plum Blossom on mitä upein luumu ja toimii loistavasti yhdessä mun pannuprojektissani olevan luomiväripaletin luumuisten ja violettien sävyjen kanssa. Multa löytyy yhteensä neljä kappaletta tätä poskipunaa ja jokaisesta pidän kovasti. Laveran meikeissä on mielestäni erinomainen hinta-laatusuhde - erityisesti kun kyseessä on luonnonkosmetiikan brändi. Nämä ovat myös ulkonäöllisesti mielestäni todella kauniita eikä pigmenttiä poskipunista puutu. Iso suositus Laveran poskipunille!

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Moisturising Body Mousse* on päässyt mulla nyt syksyn tultua kovaan käyttöön. Kyseessä on Ziajan uudehkon, mangolta tuoksuvan tuotesarjan kahdesta voiteesta paksumpi versio. Tämä purnukkaan pakattu vartalovoide on koostumukseltaan pehmeää ja moussemaista. Se levittyy iholle helposti, imeytyy suhteellisen nopeasti ja jättää jälkeensä miellyttävän mangon tuoksun. Tuoksu ei ole mikään supervoimakas, mutta selkeästi tuoksuteltavissa iholta vielä imeytymisen jälkeenkin. Myynnissä on myös kevyempi, pumppupulloon pakattu voide, josta olen niin ikään pitänyt, mutta tämä Body Mousse on ollut näistä kahdesta ehdottomasti mulle mieluisampi.

Tällä hetkellä etsin kovaa tahtia uutta luottoeyelineria, sillä mun kestosuosikkini NYX:n Vinyl Liquid Linerin valmistus on lopetettu. Nappasin varastoista kokeiluun tämän Tarte Tarteist Double Take Eyelinerin, joka on kaksipäinen nestemäinen eyeliner. Tästä tuskin tulee korvaavaa tuotetta tolle NYX:n linerille, mutta oon tykännyt tästä hurjan paljon! Tästä löytyy tosiaan suippo kynäpää, jolla saa helposti rajattua silmät. Väri on intensiivisen musta ja rajaukset pysyvät paikoillaan hyvin. Jonkin verran silmän sisänurkasta väri saattaa suttaantua alaluomen vesirajalle, mutta hyvin vähän. Toisessa päässä on kierrettävä paksumpi pää, jota en ole itse käyttänyt. Harmi, ettei Tartea myydä Suomen kivijalkamyymälöissä, sillä tätä olisin oikeasti voinut ostaa joskus lisääkin.

Viimeisenä vielä Four Reasonsin Toning Shampoo Pearl, joka on hiuksia sävyttävä shampoo. En ollut aiemmin testannutkaan näitä FR:n sävyttäviä shampoita, vaikka Four Reasonsin sävyttävät naamiot ovatkin tulleet mulle hyvin tutuiksi. Pearl on sävyltään hieman purppuraan taittava lila, joka ei siis lainkaan taita siniseen ja tee hiuksista yhtään sinivivahteisia. Mulla monet hopeashampootkin taittavat hiusten sävyn liikaa juuri sinisen suuntaan, joten tämä on ollut todella hyvä vaihtoehto niille hopeashampoille. Pigmenttiä tässä shampoossa myös riittää yllin kyllin, ja jo lyhyellä vaikutusajalla pääsee omien hiusteni kanssa pitkälle. Hiuksiin jää kaunis huurteinen viileä sävy, josta pidän kovasti!

Onko suosikeissani teille tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Pearl on hyvä vaihtoehto hopeashampoon rinnalla niin ei ala hius taittamaan liian kylmäksi, mulla Pearl tuo sellaista helmenhohtoa ja aavistuksen taittoa pois liian kylmästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pearliä mulle itse asiassa alunperin suositteli eräs työkaveri, ja hyvä että suositteli - toi on loistava nimenomaan hopeashampoon kaveriksi!

      Poista
  2. Nuo FR:n toning tuotteet on kyllä ihania ja pearl on munkin suosikki näin blondina noista kaikista väreistä. Tuo Fruidan persikka-saippua on kyllä mun to-buy listalla :) Pidän persikka irtokarkeista huimasti, persikan tuoksusta kaikessa muussakin joten tuo olisi tosi kiva testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Four Reasonsilla on kyllä superihania hiusjuttuja<3 Ja jos tykkäät persikan tuoksusta niin todennäköisesti ihastut tohon Frudian suihkugeeliinkin, se on ihana!

      Poista
  3. Frudian tuotteet kiinnostaa tällä hetkellä tosi paljon! Mulla on jemmassa odottamassa yksi persikkasarjan käsivoide käyttöönottoa. :) Siitä on varmasti hyvä aloittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudian tuotteet on aivan ihania, mulla on just nyt avattuna toi persikkakäsivoide ja se on kyllä hyvää ja ihanan tuoksuista<3 :)

      Poista
  4. Nää on kaikki sellaisia, joita voisin itsekin testata. Frudialla on kivoja tuotteita kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, Frudiasta nousi hetkessä yksi mun suosikkibrändini :)

      Poista
  5. HEP!! Tuo Pearl on parasta, toki nyt kun mulla on tumma tukka niin se ei oo sama, enkä osta sitä enään jatkossa (käytän kyllä purkit loppuun vaikka tumma tukka nyt onkin) mutta vaaleeseen tukkaan tuo oli ihan taivaallista <3 Mulla on myös se hoitsikka tai hiusmaski mikälie tuolta käytössä, mutta shampoossa on ehdottomasti parempi pigmetti 8) Ziaja body mousse vaikuttais myös kokeilemisen arvoiselta, kuulostaa ihanalta tuotteelta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin jotenkin ajatellut, etten halua mitään tollasta ei-täysin-violettia tuotetta hiuksiin, kun ajatusmaailma oli vuosia se, että hiusten kuuluu olla harmahtavan hopeiset :D Onneksi hankin ton Pearlin kokeiluun, sillä toihan on ihan mieletön<3 Ziajan tuotteet on oikeestaan kaikki hyviä, mutta tää mangosarja on saanut ihastumaan mut itseensä täysin, koska tuoksut on niin herkullisia :)

      Poista
  6. Kivoja suosikkeja :) Nuo Laveran poskipunat on kyllä ihania ja Ziajan vartalovoidetta haluan testata heti :D Se kuulostaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavera kyllä osaa noiden poskipunien tekemisen! Ziajan voiteelle iso suositus multa<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!