torstai 9. syyskuuta 2021

Ostoksia Bearelilta

Moikka! Tein pienoisen tilauksen Bearelille ja hain paketin itselleni tänään Postista. Mä olen himmannut low buyn takia todella paljon kosmetiikkashoppailujani, joten ostospostauksetkin on täällä blogissa nykyään melko harvinaisia. Näitä on kuitenkin kiva kirjoitella, joten ehdottomasti halusin tulla heti kertomaan teille, mitä kaikkea matkaan lähti. Mä olen saanut kunnian toimia Bearelin brändilähettiläänä, mutta kuten näkyy - tuen ja käytän heidän verkkokauppaansa kyllä ihan muutenkin ja omalla rahalla. Bearelilla on ehdottomasti parhaat korealaisen kosmetiikan valikoimat, ja tällä kertaa ostoskortiin lähti mulla mukaan paljon kaikkea sellaista, mitä olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla! Bearelillahan on tällä hetkellä myös myymälä Helsingin Kampissa, jossa haluan itsekin päästä käymään vielä tämän syksyn aikana. Valitettavasti työkiireet ja puolison haluttomuus lähteä Helsinkiin ovat olleet toistaiseksi esteenä, sillä en ole yksikseni viitsinyt lähteä Helsinkiin junalla/bussilla. Koitan kuitenkin ylipuhua miehen mukaan, sillä olisi muutenkin kiva päästä taas pitkästä aikaa Helsinkiin.

Muistutan tässä samalla, että mikäli teette tilauksen Bearelille, saatte koodilla lipsticklovelinda tilauksesta -15% alennuksen ♥

Frudia on tällä hetkellä mun silmissäni yksi kiinnostavimpia korealaisen kosmetiikan brändejä. Leikkisät, värikkäät, herkulliset pakkaukset ovat mun mieleeni ja erityisen paljon pidän näistä hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista, joita tuotteisiin on vangittu! Oli siis enemmän kuin selvää, että ostoskoriini päätyy Frudiaa ja kuvassa näkyvien tuotteiden lisäksi ostin myös kolme sheet maskia. Frudian tuotteissa on mielestäni aivan loistava hinta-laatusuhde ja näitä löytyykin mukavan kattava valikoima Bearelilta.

Frudia My Orchard Peach Body Wash on persikalta tuoksuva suihkugeeli, joka oli jo pitemmän aikaa ollut mun ostoslistallani. Rakastan persikan tuoksua kosmetiikassa, ja sen jälkeen kun TBS veti myynnistä persikkasuihkugeelinsä, olen kaivannut sen tilalle jotain toista. Tämä tuoksuu aivan taivaallisen hyvältä! Persikan tuoksu on mukavan pehmeä ja lempeä, mutta samalla ihanan täyteläisen hedelmäinen. En ole tätä ehtinyt vielä suihkussa kokeilemaan, mutta käyttöön tämä lähtee kyllä pikimmiten. Saman sarjan vartalovoidekin houkutteli, mutta vartalovoiteille mulla ei todellakaan ole tällä hetkellä tarvetta, joten se jäi ostamatta. Suihkugeelejä onneksi kuluu tasaiseen tahtiin koko ajan!
Hinta: 9,90 €/350 ml.

Käsivoiteita tulee kulumaan entistä enemmän nyt, kun siirrytään kohti viileämpiä vuodenaikoja. Frudian valikoimista löytyy lukuisia käsivoiteita erilaisissa tuoksuissa, ja mulle lähti mukaan tällä kertaa kookokselta tuoksuva My Orchard Coconut Hand Cream, ananaksen tuoksuinen My Orchard Pineapple Hand Cream sekä totta kai persikkainen My Orchard Peach Hand Cream. Olen aiemmin käyttänyt vademalta tuoksuvan Frudian käsivoiteen ja pidin siitä kovasti. Tälle kolmikolle mulla on siis kovat odoukset, mutten näe mitään syytä miksi käsivoiteet eivät saisi niitä lunastettua. Persikkavoide lähtee todennäköisesti ensimmäisenä testiin, vaikka kookoskin houkuttelee hurjasti.
Hinta: 3,90 €/30 ml.

Mizonin käsivoiteet ovat osoittautuneet loistaviksi, joten nappasin samalla mukaan myös tämän Mizon Snail Hand & Foot Cream, joka on siis sekä jaloille että käsille tarkoitettu monitoimivoide. Tämä jää odottelemaan käyttöönottoa, sillä tällä hetkellä mulla on jokapäiväisessä käytössä Mizonin Collagen Hand & Foot Cream, joka on aivan mielettömän hyvä. Tämä etanaseerumia sisältävä käsi- ja jalkavoide lupaa korjata, uudistaa ja pehmentää ihoa jättämättä minkäänlaista tahmeuden tunnetta. Etanaseerumituotteet ovat mun suuressa suosiossani ja tämäkin voide on ollut mun testauslistallani jo pitkään. Näiden Mizonin käsi-/jalkavoiteiden hinta-laatusuhde on ihan mieletön, iso suositus siis näille!
Hinta: noin 4,90 €/100 ml.

The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanseriin olen törmännyt lukuisissa blogeissa, enkä ole koskaan tainnut kuulla tästä mitään negatiivista. Kyseessä on balmimuodossa oleva sorbettimaisen pehmeä öljypuhdistusaine, joka sulaa kasvojen iholle hierottaessa öljyksi. Putsarin tulisi poistaa tehokkaasti meikit ja muut epäpuhtaudet. Lisäksi tuotteen sisältämä sitruunauute auttaa kirkastamaan ihoa poistaen samalla kasvojen kuollutta ihosolukkoa. Ihastuin aiemmin täysin Mizonin vastaavanlaiseen balmimaiseen putsariin, joten tältä odotan myös todella paljon. En koe olevani muutenkaan nirso öljyputsarien suhteen, joten uskoisin tykästyväni myös tähän.
Hinta: 21,90 €/100 ml.

Sheet mask varastoja piti totta kai taas vähän täydentää, ja mukaan lähti kaksi A'Pieun Milk One Pack Face Maskia (2,20 €), yksi Dr. Molan Gelato Cup Strawberry Sheet Mask (2,90 €) sekä kolme kappaletta Frudian My Orchard Squeeze Maskia (2,20 €). A'Pieun naamiot ovat mulle tuttuja ja hyväksi todettuja. Niissä kangas on vähän paksumpaa, mutta naamio asettuu kasvoille kuitenkin todella hyvin ja tiiviisti. Dr. Molan naamiot ovat myös tuttuja, mutta juuri tätä mansikkaversiota en ole kokeillut. Frudian naamiot sen sijaan ovat mulle kaikki uusia tuttavuuksia, joten niiden testaamista odotan erityisen suurella innolla!

Mitä te olette ostaneet viime aikoina? Entä onko näistä tuotteista jokin sellainen, mistä haluaisitte kuulla myöhemmin vielä lisää omassa postauksessa? :)

8 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja ostoksia! :) En tiedä monesko kerta tämä on kun näin sanon, mutta Frudian tuotteet vaikuttavat niin kiinnostavilta! Kohta täytyy oikeastikin jo ostaa jotain heiltä :D Mä rakastan myös persikkatuoksua, joten toi suihkugeeli vaikuttaa aivan ihanalta :) The Skin Housen Lemon Sorbettia mulla on ollut ja se oli kyllä tosi hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudiaa suosittelen, uskon että tykkäisit noista kun oon ymmärtänyt, että säkin pidät kaikista hedelmäisistä tuoksuista kosmetiikassa<3 Sun kehut oli yksi tekijä, joka sai mut ostamaan ton The Skin Housen putsarin :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia <3 mun pitää kans tehdä tilaus jossain vaiheessa, Cosrx tuotteita ja Bentonia täytyisi tilata pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benton onkin mulle vieras brändi! COSRX sen sijaan erinomaisen hyväksi havaittu<3

      Poista
  3. Tuo Fruidan body wash kuullostaa ihanalta ja rakastan persikka-irttareista niin tuo olisi varmasti myös oikein ihana pesuhetkiin. Tuo The Skin Lemon SOrbet CLeanser kuullostaa ihanalta ja rakastan kyllä sitruunaisia tuoksuja. Kaikki näistä oli kyllä loistohankintoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudialta löytyy niiiin ihania hedelmäisiä tuoksuja, että<3 :D Sitruunan tuoksu toimii myös aina, vaikka sainkin ehkä vähäksi aikaa pienen "yliannostuksen" sitruunaa, kun mulla oli kesällä käytössä sekä sitruunalta tuoksuva kasvoputsari että suihkugeeli.

      Poista
  4. Frudin persikka -sarjan putsari (minikoossa) on miulla reissussa mukana ja siinä on kyllä herkullinen tuoksu, vaahtoaa todella hyvin, kun malttaa ensin käsissä vähän vaahdotella. Suihkugeelejä löytyy niin paljon, että ostin tuon saman sarjan putsarin suihkugeelin sijasta :D

    The Skin Housen Lemon Sorbet -putsarin käytin jokunen aika sitten, en ihastunut sen hieman muovimaiseen tuoksuun. Odotin omalta nenältäni paljon sitruksisempaa tuoksua. Muuten kyllä pätevä ja riittoisa putsari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pitää toi Frudian putsari mielessä! Tuoksu näissä persikkatuotteissa on kyllä ihan mielettömän hyvä<3 Joo tossa Lemon Sorbet Cleanserissa oli odotettua miedompi se tuoksu, mutta omaan nenään se on kuitenkin miellyttävä eikä onneksi muovinen, kuten sulla.

      Poista

Kiitos kommentista!