sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Edulliset kosmetiikkasuosikit | Lavera Pampering Body Lotion Organic Wild Rose

*Saatu ilmaistuote

Aloitin noin pari viikkoa sitten uuden postaussarjan, jonka tarkoituksena on käydä läpi edullisia kosmetiikkatuotteita, jotka ovat päässeet suosiooni. Ensimmäisessä osassa kirjoittelin Garnierin silmämeikinpoistoaineesta ja tänään hehkutuksen kohteeksi pääsee noin vuosi sitten pr-näytteenä saatu Laveran Pamperin Body Lotion Organic Wild Rose* -vartalovoide! Mä olen aina ollut todella laiska vartalon rasvaaja ja vartalovoiteiden kulutus ja käyttö onkin ollut mulla todella kausiluonteista. Välillä jaksan rasvata muutaman viikon ajan ihoani säännöllisesti, sitten se taas jää enkä käytä voiteita ennen kuin iho alkaa jo kutista kuivuuttaan. Mulla on kuiva, atooppinen iho, joten se rasvaaminen olisi oikeasti tärkeää, mutta asettaa samalla myös omat haasteensa tuotteille, joita voin ihollani käyttää pitempiä aikoja putkeen. Nyt raskausaikana mahan kasvaessa ja ihon sitä myöten venyessä ja kiristyessä vartalon rasvaamisesta on kuitenkin tullut ihan jokailtainen asia, jonka toivon jäävän rutiineihini myös vauvan synnyttyä.

Lavera Pampering Body Lotion Organic Wild Rose on nimesä mukaisestikin ruusun tuoksuinen vartalovoide. Käytin tätä vuosi sitten tuotteen saatuani ensin jonkin aikaa ahkerasti, kunnes voide jäi ilmojen lämmetessä laatikon pohjalle ja nyt sitten taas talven aikana olen napannut tämän uudestaan käyttöön. Voide sisältää mm. auringonkukkaöljyä, glyseriiniä, sheavoita sekä luomuvilliruusua. Tuotekuvauksen mukaan se on kevyt ja nopeasti ihoon imeytyvä, mutta tuubin alareunassa näkyvän mitta-asteikon mukaan voide on kuitenkin lähempänä "rich" kuin "light" päätyä. Sanoisin itse tämän olevan sellaista keskipaksua, melko täyteläistä voidetta, jota saa jonkin aikaa hieroa ihoon, jotta se imeytyy täysin.

Tämä voide on yksi niistä harvoista, joita voin käyttää koko vartalolle pitempiä aikoja putkeen ilman, että iholleni puhkeaa kutisevaa, atooppista ihottumaa. Toinen vastaava tuote on Ziajan Goat's Milk -sarjan vartalovoide, jota olenkin monet kerrat täällä hehkuttanut. Tämä Laveran voide on jonkin verran tuhdimpaa ja siten tuntuu iholla myös kosteuttavammalta kuin Ziajan voide. Se jättää ihon todella pehmeäksi eikä tästä jää samanlaista pientä kalvomaista tunnetta kuin taas vaikkapa TBS:n vartalojogurteista. Voiteen täyteläinen koostumus on miellyttävää ja ruusuinen tuoksu yllättävän hyvä, vaikken normaalisti ole ruusutuoksujen ylin ystävä. Kesäisin suosin monesti hieman kevyempiä vartalovoiteita, mutta nyt talviaikaan tämä on ollut mitä loistavin tuote itselleni. Tuoksun puolesta omistan useita omaan makuuni parempiakin vartalovoiteita, mutta tämä ansaitsee paikkansa tässä postauksessa erityisesti sen takia, ettei tämä aiheuta itselleni sitä samaa ihoärsytystä, mitä lähes jokainen vartalovoide tekee. Laveralta löytyy muutenkin loistavia tuotteita vartalolle, joten tämä on niistä vain yksi hyvä esimerkki!

Laveran tuotteita myyvät lukuisat eri verkkokaupat sekä myös kivijalkamyymälät, kuten suurimmat marketit sekä Sokos. Tämän hinta on noin 10,00 €/200 ml eli eihän tämä vartalovoiteeksi ehkä ole se kaikkein edullisin mahdollinen, mutta tuote sopii mielestäni silti hyvin tähän postaussarjaan. Kokonaishinta ei ole lainkaan paha, vaikka vartalovoiteita toki saa jo ihan muutamallakin eurolla!

Ovatko Laveran vartalovoiteet tai muut tuotteet tuttuja? Entä millaisia vartalovoiteita te suositte? :)

6 kommenttia:

  1. Ihana vinkki! Mä kävin Sokoksen luonnonkosmetiikan osastolla viikonloppuna ja siellä oli kyllä niin kivasti esillä kaikkia näitä ja edullisia tuotteita! Laveraa olen käyttänyt luokattoman vähän enkä ole tutustunut tuotteeseen ollenkaan! Nyt kaapissa on jo vaikka ja mitä, mitä on kertynyt viimeaikaisten yt:n kautta käytettäväksi. Ja ilohan se on käyttää tuotteita, joita itse on saanut itselleen valita käyttöön. Pidän just nyt Ritualsin tuotteista ja Body Shopista eniten. En tiedä, onko kaapissa nyt juuri muita tuotteita. Pr näytteenä saamaani The Oil -vartaloöljyä olen myös käyttänyt ja pitänyt siitä. En ole aiemmin käyttänyt vartaloöljyä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös todella paljon siitä, kun esim. just Sokoksella on tiettyjen brändien tuotteet aseteltu tosi kivasti esille :) Rituals ja TBS on aika varmoja valintoja vartalonhoitotuotteissa, tuoksut ainakin on kohdillaan molemmilla brändeillä<3 :D Vartaloöljyjen makuun en oo oikein itse koskaan päässyt, vaikka sellaisia joskus oonkin käyttänyt. Pidän enemmän ihan perinteisistä voiteista!

      Poista
    2. Joo onhan toi aika erikoinen enkä ehkä kesällä voisi tuota öljyä käyttää, voin toki öljytä jonkun muun joka haluaa ilman aurinkosuojaa käyttää öljyä auringossa loikoiluun :D Mun pitää ottaa joku tavote tutustua jatkossa luonnonkosmetiikkaan ja k-beautyyn loppuvuodesta!

      Poista
    3. Ai vitsit muistan noi ajat, kun erikseen piti vielä ostaa tanning oileja, jotta varmasti saisi rusketuksen pintaan kesällä :D Ei oo onneksi enää muutamiin vuosiin tehnyt mieli harrastaa tota. Innolla odottelen jos lähdet kirjoittelemaan noista aiheista blogiisi<3

      Poista
  2. Mä rakastan Laveran vartalovoiteita. Oon aina tykännyt, että niissä on parhaat koostumukset luonnonkosmen puolelta. Lisäksi tykkään tuoksumaailmasta monissa tuotteissa. Yleensä käytän hajusteettomia esim. CeraVeta, mut kun haluan hemmotella voitelen Laveralla. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikan vartalovoiteet jää mun kokemuksen mukaan monesti pyörimään iholle aika pitkäksi aikaa, mutta tää imeytyy tosi kivasti ja nopeasti :) Pitää ehdottomasti tutustua myös muihin Laveran vartalovoiteisiin!

      Poista

Kiitos kommentista!