sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Helmikuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Huomenna on helmikuun viimeinen päivä, mutta kuukauden loppuneet pääsevät esittelyyn tälläkin kertaa jo päivää etukäteen. Tiedän etten enää tämän illan tai huomisen aikana saa käytettyä mitään loppuun, joten päätin kuvata helmikuun tyhjät purkit teille jo tänään. Tällä kertaa sain loppumaan muutamia jo pitemmän aikaa kaapeissa lojuneita tuotteita, jotka nappasin vuoden alussa tehokäyttöön. Koitan edelleen päästä eroon myös LF:n joulukalenterista tulleista tuotteista, mutta tällä kertaa niitä ei loppunut kuin yksi kappale. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Seuraavaksi lyhyet arviot jokaisesta loppuneesta:

Meikit:

Lavera Eyebrow Styling Gel Hazel Blonde*. Täydellisen sävyinen kulmageeli, josta tuli hetkessä suosikkini! Mä en pidä kulmageeliä mitenkään pakollisena osana meikkiäni, mutta tätä käytin lähes joka kerta meikatessani. Vaaleanruskea sävy oli omille kulmilleni loistava eikä mulla ole tästä huonoa sanottavaa. Jatkoon menee.

Maven Beauty Rose Water Setting Spray. Ruusuvettä sisältävä meikinkiinnityssuihke, joka lupasi pitää meikin paikoillaan jopa 16 tunnin ajan. Tämä on ollut mulla nyt monta kuukautta tehokäytössä ja voin sanoa pitäneeni tästä. Ei tämä mikään maatamullistavan hyvä ollut eikä tehnyt meikkipohjan pysyvyydelle ihmeitä, mutta pidin siitä miten tämä tasoitti mm. puuterisuutta iholla ja sai meikkipohjan näyttämään kauniilta. En tiedä miten tuotetta saa Suomeen enkä välitä edes ottaa selvää siitä, sillä helpommallakin varmasti saan itselleni meikinkiinnityssuihkeita - ei siis jatkoon saatavuuden vuoksi.

Hiukset:

Four Reasons Repair Conditioner. Korjaava hoitoaine, joka ei valitettavasti tehnyt mun hiuksilleni juuri mitään. Koostumus tällä hoitoaineella oli kovin juoksevaa ja tätä kului kerralla todella paljon. Samaisen sarjan shampoo oli loistava ja samoin olen hehkuttanut FR:n Color-tuotesarjan tuotteita. Tämä tuotti kuitenkin pienoisen pettymyksen, eikä pääse jatkoon.

J.Mäki Professional Color Hair Mask*. Värjätyille hiuksille suunnattu hiusnaamio, jonka koostumus on miellyttävän tuhtia ja paksua. Tämä poistaa hetkessä hiuksista kaikki takut ja jättää ne hurjan pehmeän tuntuisiksi. Hoitavuus onkin siis enemmän kuin kohdillaan ja juuri nämä naamiot ovatkin ehdottomasti suosikkejani J.Mäki Professionalilta! Purnukka on suihkussa hieman epäkäytännöllinen, mutta se nyt ei kovinkaan suuri miinus ole, kun itse naamio toimii hiuksissani niin hyvin. Jatkoon menee.

IDA WARG Silver Shampoo. Hopeashampoo, joka taittoi mukavasti hiusten keltaista sävyä pois. Ei tämä Fudgen tai Fanolan tasolle yltänyt, mutta mieluusti tätä kuitenkin käytin. Tästä jäi hiuksiin välillä melkoinen takkukasa, mutta hyvällä hoitoaineella tai -naamiolla siitäkin onneksi selvittiin. En usko, että tulen tätä kuitenkaan enää ostamaan, sillä parempiakin hopeashampoita on. Ei siis jatkoon.

Batiste Fresh Dy Shampoo. Taas yksi pullo käytetty tätä maailman parasta kuivashampoota. Mä luovuin jossain kohtaa lähes kokonaan kuivashampoiden käytöstä, mutta nyt oon taas ollut niin laiska hiusten pesemisen suhteen, että näille on tullut käyttöä enemmänkin. Tämä raikastaa hiukset ja hiuspohjan sekä imee ylimääräisen öljyn ja rasvan pois paremmin kuin mikään toinen testaamani kuivashampoo. Ehdottomasti siis edelleen jatkoon.

Kasvot:

Lavera 3 in 1 Wash, Scrub, Mask*. Kuoriva puhdistusaine kasvoille, joka päätyi meillä lopulta ennemminkin mieheni kuin mun käyttöön. Käytin tätä itsekin kyllä satunnaisesti ensikokeilujen jälkeen, mutta mies tämän lopulta tyhjensi. Tässä oli suhteellisen runsaasti kuorivia partikkeleja ja käytin tätä satunnaisesti kakkosvaiheen putsarina, kun kasvot kaipasivat myös mekaanista kuorimista. Käytän kuitenkin itse ehkä mieluummin kuorinnat erillisinä tuotteina ja putsarit ominaan, mutta miehelle voisin tätä ehdottomasti hankkia, sillä hän piti tästä. Jatkoon siis hänen osaltaan!

Cattier Paris Cleansing Micellar Solution*. Löysin tämän matkakokoisen pullon varastoistani ja otin tämän käyttöön nyt helmikuussa. Aiemmin olen käyttänyt tätä misellivettä ihan kokonaisen pullon ja pitänyt tästä kovasti. Tämä ei tee ihosta kiristävän tai kuivan tuntuista ja tuote sopii sen puoleen loistavasti omiin tarpeisiini, eli ihon puhdistamiseen aamulla ennen meikkaamista. En muista olenko joskus kokeillut käyttää tätä myös meikinpoistossa, joten siitä en sano yhtään mitään. Jatkoon menee.

Bioeffect EGF Serum*. 2,5 ml kokoinen minipullo tuli LF:n joulukalenterista, ja vaikka tämän pullon älyttömän pientä kokoa kritisoinkin, oli silti hauska päästä testaamaan tätä seerumia. Inci-listan kärjessä komeilee glyseriini, mikä varmasti osaltaan vaikuttaa siihen, että tämä tuntui iholla jopa hitusen öljyisältä, vaikkei tässä öljyjä olekaan. Mun on hyvin vaikea sanoa mitään tarkempaa tuotteesta näin pienen pullon perusteella, mutta kiinnostus kyllä heräsi ja mielelläni tätä käytin sen aikaa mitä tuote kesti. Tämä sopi hyvin kuivalle iholleni - jatkoon!

Dr. Botanicals Turmeric Superfood Restoring Treatment Mask*. Ihoa suojaava ja kirkastava naamio, jonka käytin mieluusti pois. Ei tämä juuri tuntunut mitään erikoista iholleni tekevän, mutta iho näytti hyvältä ja tuntui pehmeältä tämän käytön jälkeen. En kuitenkaan innostunut tästä niin paljon, että lähtisin tuotetta itse ostamaan täydessä koossa, vaikka kiva olikin päästä kokeilemaan tämä 30 ml matkakoko. Ei jatkoon.

Eyenlip Superfood Pumpkin Mask. Heleyttävä sheet mask, joka sisältää erilaisia vitamiineja ja kurpitsauutetta. Eyenlipin naamiot ovat kaikki hyviä ja superedullisia, mutta näissä Superfood naamioissa on häiritsevän pienikokoinen suuaukko. Toki sen saa saksilla suuremmaksi, mutta pienen miinuksen annan siitä naamiolle silti. Iho näytti kuulaalta ja kirkkaalta tämän käytön jälkeen, jatkoon menee.

Lavera Illuminating Sheet Mask*. Luomuvadelmaa ja pitaijaa sisältävä kirkastava luonnonkosmetiikan sheet mask, joka taisi olla viimeinen aiemmin testiin saamistani Laveran sheet maskeista. Tämä jätti ihon kauniin kuulaaksi ja kosteutti sitä hyvin. En kuitenkaan ole täysin vakuuttunut itse kangasnaamion muodosta, sillä näissä Laveran naamioissa on todella suuret aukot esimerkiksi silmille, jolloin itselläni ainakin jää iso osa poskea täysin ilman kangasta ja sitä myöten naamion tuomaa kosteutusta. En ostaisi täysihintaisena (7-8 €), mutta alennuksesta mahdollisesti kyllä, joten sanon jatkoon.

Sweet Chef Fresh Pressed Beet + Vitamin A Sheet Mask. Ipsy Plussan mukana aikoinaan tullut kangasnaamio, jonka tulisi kirkastaa, silottaa ja pehmentää kasvojen ihoa. Tämän naamion istuvuus ei ole ihan täydellinen omille kasvoilleni, mutta kyllä sen aika hyvin sai aseteltua paikoilleen. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta, eli naamio teki juuri sen mitä toivoinkin. En tiedä mistä näitä Sweet Chefin tuotteita saa hankittua eikä brändi kiinnosta niin paljon, että jaksaisin ottaa selvää, eli sen puoleen sanon ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

Frudia My Orchard Peach Hand Cream. Ihana makealta persikalta tuoksuva käsivoide, jota säästelin viimeiseen asti, sillä tuoksu oli niin huumaavan hyvä tässä. Frudian käsivoiteet ovat todella hyviä, kosteuttavia ja kuitenkin suhteellisen nopeasti imeytyviä. Näitä ei myöskään ole hinnalla pilattu ja yksi 30ml tuubi maksaa noin neljä euroa. Ehdottomasti menee jatkoon!

Yves Rocher Raspberry Peppermint Energizing  Bath & Shower Gel. En edes halua tietää kuinka monta vuotta vanha tämä suihkugeeli on. Tämä oli seissyt puolityhjänä kylppärissäni ties miten monta vuotta, kunnes nyt vihdoin nappasin tämän käyttöön ja käytin pois. Hyvä marjaisa tuoksu ripauksella raikkautta. Yvesin suihkugeelit ovat itselleni mieluisia ja mikäli tätä vielä myydään niin sanon että jatkoon.

The Coffee Scrub Coconut Body Scrub. Kahvikuorinta vartalolle, jonka sain puolisentoista vuotta sitten Ipsy Plussasta. Kahvikuorinnat ovat tehokkaita ja vaikken kahvin mausta pidä, rakastan sen tuoksua. Tästä pussista riitti yllättävänkin moneksi käyttökerraksi, mikä oli totta kai erittäin hyvä asia. Kuorintateho oli hyvä, mutta kahvi tuntuu iholla kuitenkin miellyttävältä eikä esimerkiksi lainakaan raapivalta. Pidin tästä, mutten sanoisi tämän pussin kuitenkaan olevan yli 20 dollarin arvoinen. Ei jatkoon hinnan ja todennäköisesti vähän heikon saatavuuden takia.

Tuttuja tuotteita tässä kasassa loppuneita? :)

6 kommenttia:

  1. Yves Rocherin suihkugeelit on kyllä ihania! Säästelen erityisiin päiviin heidän greippisuihkugeeliä, koska sitä ei enää saa :( Batistelta käytin ennen aina Volumea, mutta nyt on Batisten Bare vienyt voiton siitä ja sitä saa onneksi aina edullisesti Normalista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on<3 En oo pitkiin aikoihin ostanut Yvesiltä mitään, mutta oli ihana tän suihkugeelin kanssa herätellä mieleen niitä aikoja, kun kotoa löytyi enemmänkin brändin tuotteita :) Bare on myös sellainen Batisten kuivashampoo, josta pidän! Siinäkin on tosi mieto tuoksu, kuten tässä Freshissäkin.

      Poista
  2. Mä tykkään myös Yvesin suihkugeeleistä, pitäisikin taas tilata niitä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä muakin alkoi taas houkutella nää Yvesin suihkugeelit ihan uudella tapaa, kun tuli käytettyä toi pois :)

      Poista
  3. Kivasti loppuneita, vaikka vähän etukäteen kirjoittelit ja kyseessä oli lyhyt kuukausi. Minusta Yvesin saippuat on kyllä ihania ja hyvän tuoksuisia. Tässä oli tosi paljon erikoisia tuotteita joita en ole aiemmin käyttänyt. Mulla on vielä pari väritöntä hyvää kulmageeliä käytössä, mutta ehkä tuota laveran versiota voisi joskus testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesillä on tosi hyvä hinta-laatusuhde ja tuoksumaailma mitä ihanin<3 Toi Laveran on ihan huippuhyvä, jos haluaa sävytetyn kulmageelin :) Otin nyt kunnolla käyttöön ton samaisen kulmageelin värittömänä versiona ja kieltämättä jäin vähän kaipaamaan sitä väriä tohon :D

      Poista

Kiitos kommentista!