torstai 3. helmikuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Tammikuu 2022

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee vuoden ensimmäinen eli tammikuun Ipsy Glam Bag Plus. Lupailin viime Ipsyn kommenttiboksissa kertoa seuraavan boksin kohdalla tarkkaan tiedot siitä, kuinka paljon boksi tuli mulle kustantamaan, joten postauksen lopusta löydätte vielä tiedon siitä, kuinka paljon juuri tämä boksi maksoi sekä totta kai tuttuun tapaan myös sen, mikä boksin sisällön arvo oli. Joulukuun Ipsy Plus oli todella hyvä ja itselleni mieluinen, mutta ei tämä vuoden 2022 ensimmäinenkään boksi yhtään hullumpi ollut. Mitä kaikkea pussukan sisältä sitten paljastui?

Ipsyltä oltiin valittu mulle kasvovoide ja huulipuna. Itse valitsin boksiin niiden lisäksi vielä sivellinsetin, luomiväripaletin sekä ruskean nestemäisen eyelinerin, johon sain inspiraation Kosmetiikkakatri-blogista nähtyäni Katrin meikin ruskean eyelinerin kanssa! Tällä kertaa valittavana olleet tuotteet eivät ehkä ihan säväyttäneet, mutta olen loppujen lopuksi hyvin tyytyväinen näihin omiin valintoihini, ainakin vielä tässä kohtaa, joten hyvä näin. Ipsy Plussaan saa siis halutessaan valita kolme tuotetta aina muutamien joukosta, mutta valintoja ei tokikaan ole pakko tehdä, mikäli ei itse halua. Mä itse henkilökohtaisesti pidän ihan älyttömän paljon siitä, että näiden boksien sisältöihin on mahdollista vaikuttaa näinkin paljon, vaikka tokikaan näissä ei sitten boksia avattaessa ole enää jäljellä minkäänlaista yllätysmomenttia. Nyt vielä tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen!

Aloitetaan taas kerran Ipsyn valinnoilla, joista ensimmäisenä esittelen teille Polaarin Eternal Snow Youthful Promise Creamin. Tämä anti-age kasvovoide on tarkoitettu sekä päivä- että yövoidekäyttöön ja sen tulisi mm. palauttaa ihon elastisuus, kosteuttaa tehokkaasti ja häivyttää kasvojen pieniä juonteita. Polaarin tuotteita olen joitain kokeillut ja brändi on ehdottomasti sellainen, joka itseäni kiinnostaa. Mä tein kuitenkin juuri pienen inventaarion omiin kosmetiikkavarastoihini ja multa löytyy kymmenittäin avaamattomia kasvovoiteita, joten saa nähdä milloin tämän korkkaan testiin. Olisi hauska tietää etukäteen meneekö tämä omalla kuivalla ihollani paremmin päivä- vai yövoiteena, sillä yövoiteita multa ei kovin paljon varastoista löydy. Harvoin nimittäin käytän samaa voidetta sekä päivä- että yövoiteena, sanoi tuotekuvaus mitä tahansa. Jos jollain on kokemusta tästä voiteesta niin kertokaa ihmeessä mitä olette tästä pitäneet! Onko voide tuhtia vai kevyempää?
Hinta: noin $58,00/50 ml.

Ipsyltä valittiin mulle myös Lauren Condrad Beautyn The Lipstick sävyssä Shell, joka on kaunis tummahko, punertavan ruskea nude. Tätä sävyä on kuvailtu "Your lips but better" tyyliseksi sävyksi ja uskon, että sitä tämä neutraali sävy varmasti myös on, vaikka tämä olikin astetta tummempi mitä odotin. Tuotekuvauksen mukaan huulipunan pitäisi jättää huulet myös kosteutetuiksi ja pehmeiksi, mikä on aina iso plussa itselleni. Vielä en ole huulipunaa testannut, mutta ehdottomasti aion jättää tämän omaan käyttööni. Edelleen elän siinä uskossa, että jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa päästäisiin oikeasti luopumaan kasvomaskeista ja pääsisin sitä myöten käyttämään normaalisti myös huulipunaa.
Hinta: noin $20,00.

Hipdot All In One 4 Piece Brush Set on neljän silmämeikkisiveltimen setti, jonka valitsin itselleni siveltimien houkuttelevan ulkonäön ja häivytyssiveltimien takia. Multa löytyy erilaisia häivytyssiveltimiä ties miten paljon, mutta niitä ei koskaan voi liikaa, joten tämä setti vaikutti kuvien perusteella omiin tarpeisiini loistavalta. Setistä löytyy neljä sivellintä häivyttelyyn ja luomivärin pakkaamiseen luomille, eikä tässä oikeastaan ole mitään turhaa. No ehkä tuo kaikkein pienin sivellin on sellainen, johon ei kovin usein tule tartuttua ja vastaavia multa löytyy jo useampi kappale, mutta muuten siveltimet vaikuttavat erittäin lupaavilta! Hipdotilta olen aiemmin testannut yhtä luomiväripalettia, joten kiva senkin puoleen saada testiin myös muita brändin tuotteita.
Hinta: noin $20,00.

Tämän Eyekon Black Magic: Cocoa Edit Liquid Eyeliner in Brown nappasin boksiin mukaan Katrin inspiroimana. Mä ajattelin vielä muutamia viikkoja sitten, etten ikimaailmassa voisi käyttää muuta kuin mustaa eyelineria, mutta nyt aion antaa tälle ruskealle sävylle myös mahdollisuuden! Tämän eyelinerin tulisi tuotekuvauksen mukaan pysyä paikoillaan jopa kahdeksan tunnin ajan suttaantumatta tai leviämättä. Toivottavasti näin onkin, sillä kirjoittelin vastikään toisesta Eyekon eyelinerista, joka suttaantui silmän sisänurkasta todella nopeasti. Tämä on kuitenkin eri tuotesarjaa, joten toivoa onneksi tämän suhteen on!
Hinta: noin $22,00.

Viimeisenä valintanani oli itselleni täysin vieraan brändin Formula Z Cosmeticsin So Pretty Palette. Tämä kuuden sävyn luomiväripaletti sisältää kauniin kattauksen ruskeansävyisiä luomivärejä ja kolme upeaa glittersävyä. Tämä on juuri sellainen paletti, jolla saa tehtyä nopeasti ja helposti neutraaleja arkimeikkejä, mutta joka glittersävyjen ansiosta soveltuu hyvin myös huomattavasti juhlavampiinkiin lookeihin. En voi sanoa, että olisin tarvinnut itselleni yhtä ainutta uutta luomiväripalettia, mutta tämän ajattelin kuitenkin jättää omaan käyttöön. Kuvissa tämä näytti hitusen houkuttelevammalta kuin nyt paletin saatuani, sillä tämä on mielestäni jotenkin aika halvan oloinen. Katsotaan kuitenkin ensin miten sävyt toimivat luomilla ja tuomitaan vasta sitten, mikäli siihen on tarvetta.
Hinta: noin $25,00.

Tammikuun Ipsyn kokonaisarvo oli noin $145,00 mikä on jonkin verran keskivertoa vähemmän muihin saamiini Ipsy Plussiin verrattuna. Sisältö oli ihan hyvä, joskaan ei tälläkään kertaan mikään huippu. Helmikuun Ipsy Plussaan sai käydä eilen tekemässä omat valinnat ja olen edelleen hieman hämilläni, kun valittavana oli sellaisia tuotteita, jotka olen bokseista jo saanut! Eikä nyt puhuta mistään kahden vuoden vaan pikemminkin kahden kuukauden takaisista tuotteista. Lisäksi Ipsyltä oltiin valittu mulle yllättäen taas silmänympärysvoide ja toisena tuotteena sellainen, jonka sain puolisen vuotta sitten Boxycharmista.. Ei siis valitettavasti mennyt nyt ihan nappiin noiden osalta, mutta palaillaan tähän asiaan, kun helmikuun Ipsy mulle joskus saapuu.

Ja nyt vielä niihin hintatietoihin, jotka teille lupailin. Eli Jenkeistä tilattavan kauneusboksin hinta vaihtelee hitusen joka kuukausi riippuen toimituskulujen suuruudesta sekä sen hetkisestä valuuttakurssista ollen siis joka kuukausi vähän eri. Toimituskulut vaihtelevat käytetyn toimitustavan sekä paketin painon mukaan. Lopullinen hinta koostuu boksin hinnasta, toimituskulujen hinnasta, Suomeen maksettavasta alvista sekä Postin käsittelymaksusta. Tammikuun Ipsyn kohdalla loppusumma oli 61,18 €.

Miltä tammikuun boksi teidän mielestänne vaikuttaa? Olisiko sisältö ilahduttanut? :)

6 kommenttia:

  1. Mulla on ollut kaksi Polaarin tuotetta aikaisemmin ja ne on kaikki ollut 6/5! Noita saa KCM mutta ne on hintavia. Tosi kiva, että tällainen tuote on tullut tässä boksissa. Mielestäni tämä on keskipaksua, ei liian kevyt muttei mikään yövoide. Kannattaa ottaa vaan rohkeasti ruskea eyeliner auki samaan aikaan kun on joku muu musta auki :) Mulla on eyelinereitä vieläkin varastossa kauneusbokseista kautta aikojen. Nyt on auki violetti, musta ja ruskea. Toi ruskea on kyllä tosi nasta ja melkeen tekis mieli ostaa ruskea ripsiväri (aina ennen kummastellut kaupassa kuka ihme ostaisi ruskeata ripsaria :'D).

    Todella kiva, että viitsit tehdä laskelmat tänne, mitä boksi maksoi sinulle euroissa. Onhan tuo jo +2x kertainen hinta vaikka Goodei Boxiin. Goodieboxista ei vaan saa meikkisiveltimiä, paletteja tai muita jenkki-exlcusive tuotteita. Siihen nähden boksi on oikein kiva tilata. Kaikessa on puolensa, harmi, että alvi uudistuksella tämän hinta on noussut nyt yli minun mielimän kipurajani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Polaarin tuotteet on melko kalliita, mutta toisaalta jos ne toimii niin tokihan niistä silloin maksaakin! Katsotaan josko toi voide olisi vaikka kesällä itselleni hyvä yövoiteeksi, kun silloin en mitään supertuhteja yövoiteita tarvitse :)

      Joo ehdottomasti aion käyttää tota ruskeeta eyelineria mustan kanssa yhtä aikaa! Violetti liner kuulostaa ihanalta, ehkä mäkin tän ruskean myötä innostun ihan uudella tavalla myös muista kuin mustista :D Kiitos vielä inspiraatiosta<3

      Tää tulee tosiaan loppupeleissä jo tosi kalliiksi, vaikka toki boksin hinnannousu olisi joka tapauksessa aiheuttanut sen, että näistä olisi pitänyt maksaa alvit, kun ennen uudistustahan se raja oli 22 euroa. Hinta kirpaisee muakin, kun sitä oikeesti alkaa miettiä ja ajatella tarkemmin, mutta toisaalta en ikimaailmassa maksaisi Goodieboxista kuukaudessa 25 euroa :D Ne sisällöt on joskus hyviä, mutta pääasiassa niistä ei kovin usein ole tullut sellaisia tuotteita, joista olisin itse ihan oikeasti ollut innoissani. Mutta eipä näitä jenkkibokseja oikein voi sisällöllisesti edes verrata Goodieboxeihin ja Glossyboxeihin, harmi vain kun toimituskustannukset nostaa noiden hintaa niin tajuttomasti!

      Poista
  2. Kiva sisältö ja jotenkin kuitenkin tarkasti mietitty eri meikkituotteita :) mulla on ollut ruskeita eyelinereita ja ruskeata rajauskynää käytän liki aina arkimeikissä. Tästä kattauksesta ei tullut pakko saada -fiilistä mutta ei missään nimessä huonokaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, että sielläkin tykätään ruskeista linereista<3 Mulle se musta on aina ollut se "ainut ja oikea", joten katsotaan miten tuun ton ruskean kanssa toimeen :D Mulla vähän samat ajatukset sisällöstä, tää ei ollut huono, muttei mikään maatamullistavakaan :)

      Poista
  3. Kiitos ihana kun kerroit tarkan loppusumman. Oli kiva kuulla tämän kerran se täsmälleen.Ei ollut sen arvoinen tämä boxi.Polaar voiteet kyllä hyviä ja ruskeaa eyelineria passaa kokeilla,itse tykästyin.Kyllähän nää jenkkiboxit houkttelee silti vaikka huh huh,nyt ei kyllä ollut mitään niin erikoista palettiakaan,siis formula z cosmetics?Sävyt toki kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, kun sitä pyydettiin! :) Joo paletti ei tällä kertaa ollut munkaan silmissä mikään säväyttävin mahdollinen, vaikka sävyt tossa onkin kauniit ja käytännölliset. Jostain syystä Ipsyistä myös tulee jatkuvasti tällaisia pienempikokoisia paletteja. Säilytyksen kannalta toki käteviä, mutta jännä miten noita pikkupaletteja riittääkin!

      Poista

Kiitos kommentista!