torstai 10. helmikuuta 2022

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 11

*Saatu ilmaistuote

Tänään jatketaan jälleen tätä postaussarjaa, jossa käyn läpi omia luomiväripalettejani! Edelleen niitä näyttää riittävän, vaikka olin jo pari postausta sitten sitä mieltä, että kaikki paletit alkaa olla käyty jo läpi. Toki saan luomiväripaletteja melko tiheään tahtiin kauneusboksien mukana, eli niiden määräkin lisääntyy tasaisesti ja sitä kautta postattavaa varmasti riittää myös jatkossa. Nyt käydään läpi muutama aika uusi paletti ja pari sellaista, jotka olen omistanut jo useamman vuoden. Kerron tuttuun tapaan jokaisesta paletista lyhyen arvostelun ja sen jälkeen vielä hintatiedot sekä arvosanan asteikolla 1-5.

Viseart Petit PRO 1 Eyeshadow Palette

Tämä kahdeksan sävyn kompakti luomiväripaletti on mulle varsin uusi ja toinen omistamani vastaavankokoinen minipaletti Viseartilta. Paletista löytyy neljä matta- ja neljä shimmersävyä, joiden laatu on erinomainen. Viseartin luomivärit ovat pigmenttisiä ja helposti työstettäviä ja tätä palettia on ollut ilo käyttää. Sävymaailma on melko maanläheinen ja käytännöllinen ihan arkimeikkeihin, mutta olisin itse ehkä jättänyt tuon alarivin lilan sävyn pois ja valinnut sen tilalle nudea tai ruskeaa. Samoin mattavalkoisen olisin ehkä itse toivonut olevan vaaleanruskea, mutta kokonaisuus toimii kyllä hyvin näin. Tässä on itse asiassa yllättävänkin hyvät sävyt näin kompaktille paletille! Pienen koon ansiosta paletti kulkee hyvin mukana myös matkoilla ja tästäkin löytyy kuitenkin peili, jota itse arvostan aina luomiväripaleteissa.
Hinta: $30,00
Arvosana: 4+/5

Violet Voss Violet Sunset Eye Shadow and Pressed Pigment Palette

Tämä upea paletti päätyi mulla jo kuukauden suosikkeihin ja edelleen olen tästä aivan innoissani! Paletti on auringonlaskuteemainen ja siitä löytyy niin lilaa, vaaleanpunaista, kultaa kuin ruskeaakin sävyä. Violet Vossin luomivärit ovat laadullisesti hyviä, eivät ehkä ihan parhaimpia mahdollisia, mutta oikein kelvollisia kuitenkin eikä mulla ole sen suhteen mitään valittamista. Tässä paletissa on mukavasti niin matta- kuin shimmersävyjä ja tällä saa tehtyä monipuolisesti erilaisia meikkejä. Sävyt ovat itselleni todella mieluisat ja tämä onkin ollut mulla vakikäytössä arkena oikeastaan siitä asti, kun paletin itselleni sain. Pahvipakkaus ei ole ehkä laadullisesti kaikkein "arvokkaimman" oloinen, mutta se on itselleni täysin sivuseikka, kun paletti muuten on mieluisa ja luomivärien laatu kohdillaan. Tämä on heittämällä paras paletti, jonka Violet Vossilta omistan!
Hinta: $37,00
Arvosana: 5-/5

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette*

Muutaman vuoden takainen limited edition luomiväripaletti, josta löytyy mielettömän upea kattaus shimersävyjä. Paletin alaosasta löytyy kaksi suurempaa mattasävyä ja yksi luumuinen sävy ylärivistä on myös mattainen, mutta muuten kaikki paletin sävyt ovat enemmän tai vähemmän shimmerisiä. Laatu on näillä sävyillä kohdillaan ja pigmenttisyys on ihan mieletön noilla shimmersävyillä. Ylärivin pienempi mattasävy on melko jauhoinen ja laadullisesti shimmereitä huonompi, mutta voi olla että aika on tehnyt paletin kanssa tehtävänsä, sillä en muista onko kyseinen luomiväri aina ollut muita heikompi. Tällä on aika hankala saada kokonaisia meikkejä tehtyä, sillä kaipaisin joukkoon enemmän niitä mattasävyjä, mutta tämä toimii loistavasti muiden palettien kanssa juurikin siitä syystä, että tässä on niin laaja kattaus erilaisia shimmereitä. Mattasävyjen ystävälle tämä paletti ei sovi, mutta itse pidän tästä, vaikkei tämä suosikkini missään tapauksessa ole. Paletin ulkoasu on kaunis ja siitä löytyy peili. Tämä on poistunut jo myynnistä.
Hinta: noin 12,50 € (vuonna 2019)
Arvosana: 3-/5

Huda Beauty The New Nude Eyeshadow Palette

Mun ensimmäinen palettini Hudalta! Tämä nuden, punaisen, lilan, ruskean ja luumun sävyjä sisältävä paletti on ulkonäöllisesti mitä upein. Tästä löytyy todella kaunis kattaus mattasävyjä sekä shimmereitä ja glittersävyjä. Mattasävyt ovat miellyttäviä käyttää, mutta shimmereiden suurin ongelma mulle itselleni on se, etteivät ne oikein toimi siveltimen kanssa. Sormella levitettynä ne näyttävät luomella upeilta, mutta mä kaipaan hyvältä shimmersävyltä myös sitä, että sen saa toimimaan siveltimen kanssa. Paletin sävymaailma on ihan mun tyylinen, juuri tällaisista sävyistä pidän kaikkein eniten, mutta en voi silti sanoa olevani palettiin turhan tyytyväinen. Shimmerit ovat itselleni se suurin ongelma, mutta onhan tämä paletti muuten todella toimiva ja laadukas. En kuitenkaan pidä tätä hintansa arvoisena, oli tämä sitten kuinka kaunis tai sävymaailmaltaan itselleni mieluisa. Olen aiemminkin sanonut, etten enää maksaisi paletista sen täyttä hintaa, sillä samaan hintaan (ja edullisemminkin) saa luomivärejä, joiden laatu on omasta mielestäni parempi ja enemmän omaan makuuni. Huono tämä ei kuitenkaan ole!
Hinta: noin 63,00 €.
Arvosana: 3/5

Belle En Argent Panchromatic Eyeshadow Palette Plum Premonition

Upea kahdeksan sävyn luomiväripaletti, joka on pakattu kompaktisti hopeiseen metallipakkaukseen. Tästä löytyy neljä mattasävyä sekä neljä shimmer/glittersävyä. Ihastuin palettiin ensisijassa tuon luumuisen/malvaisen mattasävyn ja sen yläpuolella olevan shimmerin takia. Ne ovatkin ehdottomasti paletin käytetyimmät sävyt ja syy sille, miksi tästä niin kovin pidän. Laadullisesti luomivärit ovat hyviä ja pigmenttiä riittää runsaasti. Shimmersävyt varisevat aika herkästi poskille, joten tämän paletin kanssa kannattaisi ehdottomasti tehdä silmämeikki ennen meikkipohjaa. En ehkä sanoisi sävyvalikoimaa tässä paletissa ihan täydelliseksi, ja esimerkiksi alarivin vaaleampi mattaruskea on omaan makuuni vähän turhan lämmin, kun vertaa sitä paletin muihin sävyihin. Tällä saa kuitenkin kivasti erilaisia meikkejä ja olen ollut palettiin hyvin tyytyväinen.
Hinta: $30,00
Arvosana: 4-/5

Jälleen kerran kyselen löytyykö teiltä kokemusta jostain näistä paleteista? :)

10 kommenttia:

  1. Kunpa tämä kommentti tulisi läpi, olen se, joka on aikoja aikoja sitten tuskaillut, kuinka tabletilla kirjoittaessa kommenttini jotenkin haihtuvat bittiavaruuteen, ja koska luen blogit tabletilta, kommentointi sitten jää. Läppärille ei tule varta vasten mentyä kommentoimaan.

    Mutta tuosta glitterluomivärien käyttöongelmista: tiedän, että osaa raastaa ajatellakin pahamaineisten vaahtomuoviapplikaattoreiden käyttöä :D mutta suosittelen lämpimästi. Itse asiassa levitän vaahtomuoviapplikaattorilla aina liikkuvalle luomelle luomivärin. Ja oikeastaan häivytän myös koska laitan ensin vaaleaa luomiväriä kulmaluulle jolloin saan shimmerisen luomivärin luomivakoon kevyesti taputellenkin häivyttymään.

    En voi ajatellakaan, että laittaisin glitterluomiväriä siveltimellä, jolla kimalteet varisee takuuvarmasti poskille ja jolla häivyttäessä glitterit vain pöllyää. Sormi on myös tosi kömpelö itselläni luomen sisänurkassa. Vaahtomuoviapplikaattoreissa käytän ihan edullisia duroylta esimerkiksi, en kaikista kovimpia ja muovisimpia vaan pulleita ja pehmeitä joihin väri tarttuu hyvin ja jotka myös tuntuvat luomella mukavalta. :)

    Apua, kunpa tämä kommentti nyt lähtisi matkaan, jään odottamaan! : D

    -netta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että kommentti tuli perille! Toi on tosi tylsää, että kommentit tolla tavalla häviää, onneksi nyt ei käynyt niin<3

      Kieltämättä en edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt, saati sitten ostanut vaahtomuoviapplikaattoreita :D Mutta uskon kyllä, että glittersävyjen kanssa ne varmasti toimivat paljon paremmin kuin "tavalliset" siveltimet. Glittereiden kanssa en tosin itse sivellintä edes koita käyttää, mutta inhoan sitä sormin painelua, joten ehkäpä mä otan sun vinkistä vaarin ja testaan jossain vaiheessa noi vaahtomuoviapplikaattorit! Sormen kanssa ei tosiaan kovin näppärästi sinne silmän sisänurkkaan pääse, joten josko noista olisi ratkaisu itselle vähintään siihen. Kiitos siis hurjasti vinkistä<3 :)

      Poista
  2. Ihana postaus, tuo Hudan paletti näyttää jo kuvassa sellaiselta.. no en itse ostaisi noita, en tykkää noista glitterisistä pannuista kun tietää jo että niitä pitää sit sormin hinkata kasvoille. Tuo kyseinen violet vossin paletti tuntuu huutavan mun nimeä, olisin kyllä tuollaisen mieluusti kotiuttanut boksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo glittterit on mustakin ärsyttäviä just sen takia, ettei niitä saa siveltimen kanssa yleensä luomille vaan vaatii sormien käytön :D Tiedän monia, jotka levittää kaikki shimmersävyt aina sormin, mutta mä inhoon sitä touhua. Toi Violet Voss on niiiin upea<3

      Poista
  3. Toi Huda on kyllä just mun värinen mutta en kaipaa noita glittereitä ja shimmereitä, osaisko joku suositella suht samansävyistä palettia missä olis pääosin mattasävyjä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy sanoa, että valitettavasti mä oon tosi huono mattapalettien suosittelija, kun mä taas haluan ehdottomasti niitä shimmereitä omiin paletteihin! Voiskohan Morphella olla joku vastaavia sävyjä sisältävä mattapaletti? BH Cosmetics ja ColourPop tuli myös mieleen, mutta mitään en mene vannomaan :D

      Poista
  4. Viseartin luomivärit on kyllä huippuhyviä! Tuo Violet Voss löytyykin mutta en ole testannut vielä. Hirveesti uusia meikkejä mitä pitäisi kokeilla ja nyt olen käyttänyt vaan vanhoja arkisin ;D tuo alin paletti on superkaunis ja Hudankin ihana mutta vähemmän välitän noista glittereistä. Essencen Sunset oli mullakin mutta sitten tympiinnyin siihen ettei ole häivytyssävyä, tuo tumma matta oli kuin mustelma ois silmässä jos sitä yritti häivyttelyyn.
    Tämä on mun lempi postaussarja, ihana ois toteuttaa itsekin mutta en mä jaksa kun on niin paljon paletteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun palettikokoelma on kyllä niin suuri, että varmasti löytyy aina jotain uutta testattavaa<3 :D Toivottavasti tykkäät tosta Violet Vossista, mä oon menettänyt sille sydämeni ihan täysin. Toi on mun mielestä aina harmi, jos paletin mattasävyt on noin selkeesti shimmereitä huonompia (tai päinvastoin), mutta toisaalta essencet on niin edullisia, että ehkä sen voi antaa ton paletin kohdalla anteeksi. Toi tumma mattasävy on mun makuun muutenkin vähän turhankin tumma!

      Poista
  5. Kauniita paletteja ja sävyjä! Mä oon kans innostunut nyt jostain syystä luomiväreistä, ehkä se johtuu maskeista kun ainoa kohta mikä naamasta näkyy, on silmät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä, huulipunat on edelleen itsellä tosi vähällä käytöllä, kun joka puolella pitää kuitenkin olla maskin kanssa :D Jaksaapahan ainakin panostaa kunnolla silmämeikkeihin<3

      Poista

Kiitos kommentista!