torstai 28. huhtikuuta 2022

Boxycharm | Huhtikuu 2022

Tänään esittelyvuoroon pääsee huhtikuun Boxycharm, jonka hain pari päivää sitten Postista yhdessä huhtikuun Ipsy Plussan kanssa. Boxycharmien taso on noussut selkeästi vuodenvaihteen jälkeen, kun boksin hintakin nousi kolmella dollarilla. Odotukset tämänkin boksin suhteen olivat siis korkealla ja Boxyihinhan saa aina valita yhden tuotteen, joten tiesin saavani siis ainakin yhden hyvin mieluisan tuotteen itselleni. Toki se ei paljon lohduta, mikäli sisältö ei muuten ole mieluisa, mutta kuinka kävi - yllättikö huhtikuun boksi positiivisesti vai negatiivisesti?

No ehdottomasti positiivisesti! Viime kuussa meikkejä ei pahemmin omassa boksissani näkynyt, mutta tässä niitä oli onneksi sitten senkin edestä. Boksiin mahtui omana valintanani luomiväripaletti, jonka lisäksi sain Luxien sivellinsetin, hiussuihkeen, nestemäisen luomivärin sekä irtopuuterin. Puuterit eivät multa ainakaan ihan äkkiä pääse loppumaan, sillä sain juuri ison irtopuuterirasian myös Ipsy Plussasta. Meikkisiveltimet ilahduttavat aina ja vaikken nestemäisten luomivärien suurin ystävä olekaan, boksissa ollut sävy oli todella kiva. Loistava kokonaisuus mielestäni, tästä sisällöstä ei voi olla kuin iloinen!

Valitsin boksiin tosiaan itse Beauty Bakerien Sour Ya Doin'? Eyeshadow Paletten, joka on aivan upea värikäs yhdeksän sävyn luomiväripaletti! Tämä oikein henkii kesää ja ihastuin tähän värikkääseen ja raikkaaseen sävymaailmaan heti ensisilmäyksellä. Multa löytyy aiemmin jo yksi Beauty Bakerien luomiväripaletti, joka on laadullisesti varsin hyvä, joten tämä oli senkin puoleen selkeä valinta. Valittavana olevat tuotteet olivat tässä kuussa mielenkiintoisia ja paletin lisäksi valittavana oli Anastasia Beverly Hillsin meikkivoide, jonka olisin saattanut valita, mikäli en kyseistä meikkivoidetta jo omistaisi.  Kolmantena tuotteena boksiin oli mahdollista valita melkoisen hintava silmänympärysvoide. Mä olen tästä luomiväripaletista erittäin innoissani, en malta odottaa millaisia kesämeikkejä tämän kanssa saa tehtyä!

Hinta: noin $38,00.

Boksista löytyi tällä kertaa myös hiustenhoitoa, joka on Boxycharmeille suhteellisen harvinaista. Christophe Robin Instant Volumising Leave-In Mist on ruusuvettä sisältä hiussuihke, jonka on tarkoitus tuoda hiuksiin volyymia. Tuotetta on tarkoitus suihkia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, ja nyt kun mun ei tarvitse laittaa hiuksia joka päivä kiinni, kun en ole töissä vaan kotona äitiyslomalla, tällaisille suihkeille tulee oikeasti myös käyttöä. Mun hiukseni eivät todellakaan ole sieltä tuuheimmasta päästä ja yksi suurin ongelma mulla on se, että hiukset tuntuvat välillä oikein nuolevan päänahkaa, joten ehdottomasti kokeilen mielelläni tällaista suihketta, jonka kanssa mahdollisesti saan vähän lisää tuuheutta ja volyymia hiuksilleni. Christophe Robinin hiustenhoitotuotteet ovat myös laadukkaita ja näitä on tullut mm. LF:n Beauty Boxien ja joulukalenterien mukana.
Hinta: noin $39,00/150 ml.

Meikkisiveltimiä ei voi koskaan olla liikaa, vai voiko? Boksista paljastui myös Luxien Por La Noche Brush Set, joka sisältää siveltimet 514 Blush, 211 Concealer sekä 207 Medium Angled Shading. Tuon viistopäisen 207 luomivärisiveltimen omistankin jo, mutta kaksi muuta sivellintä olivat itselleni uusia. Mä en pahemmin peiteaineille käytä siveltimiä, paitsi luomilla cut creasea tehdessä, mutta poskipunasiveltimelle tulee varmasti käyttöä. Se on ehkä vähän pienempi kuin mitä normaalisti suosin poskipunille, mutta toimii varmasti silti käytössä hyvin. Luxien siveltimet ovat itselleni mieluisia ja näitä on aina ilo saada kauneusbokseista. Boxycharmista on nimittäin tullut toisinaan myös melkoisia pilipalisiveltimiä, joten ihan huippua saada tällä kertaa laadukkaita Luxien siveltimiä! Nämä eivät ehkä ulkonäöllisesti miellytä itseäni samalla tavalla kuin vaikkapa ne perinteisen Luxien vaaleanpunaiset siveltimet, mutta eipä se käyttöön onneksi vaikuta.
Hinta: noin $40,00.

Boksin vähiten kiinnostava tuote oli tämä Lucky Chick Liquid Eyeshadow, jonka sain sävyssä Rose Quartz. Tämä on metallinhohtoinen vaaleanpunainen luomiväri nestemäisessä muodossa, ja juurikin se nestemäisyys on syy sille, miksen tästä niin innostunut. Nestemäisillä metallinhohtoisilla luomiväreillä saa todella upeita meikkejä, mutta aika harvoin näihin tulee kuitenkaan tartuttua, sillä koen puuteriset sävyt huomattavasti helpommiksi ja nopeammiksi käyttää. Tämä vaaleanpunainen sävy on kuitenkin todella mun näköinen, joten uskoisin että tälle saattaisi jopa löytyä käyttöä. Ainakin aion tämän testata, ties vaikka tykästyisin tähän kunnolla ja käyttäisin useamminkin! Vaikka tämä ei siis suosikikseni noussutkaan, olen kuitenkin iloinen että sain näin kivan sävyn tuotteesta.
Hinta: noin $22,00.

OPV Beautylta tuli vielä Loose Setting Powder, joka on väritön translucent-irtopuuteri. Käytän itse lähinnä juuri tällaisia värittömiä, ihonsävyyn sulautuvia puutereita, joten tämä ilahdutti kovasti. Mainitsin jo postauksen alussa, että Ipsy Plussan mukana tuli tosiaan myös irtopuuterirasia, joten nyt ei hetkeen tarvitse olla näitäkään hankkimassa. Multa löytyy myös mm. RCMA:n valtavan kokoinen puuterirasia avaamattomana, ja nyt nappasin juuri käyttöön aiemmin saamani Complex Culturen irtopuuterin, joten puutereita riittää seuraavaksi pariksi vuodeksi. OPV Beautylta on tullut aiemmin ainakin yksi luomiväripaletti, mutta muuten brändi on jäänyt mulle aika vieraaksi. Kiva senkin puoleen siis saada taas uusi tuote tältä brändiltä.
Hinta: noin $22,00.

Boksi oli omaan makuuni tällä kertaa suorastaan loistava! Vain yksi tuote oli sellainen, joka ei niin herättänyt innostusta, mutta sekin päätyy tosiaan omaan käyttöön, joten eihän tätä voi kuin sanoa hyväksi boksiksi. Boxyharmin arvo oli tässä kuussa itselläni noin $161,00.

Olisitteko te ilahtuneet tästä sisällöstä? Mikä tuotteista kiinnostaisi eniten? :)

6 kommenttia:

  1. Siis miten tää boxi näyttää sulla kivemmalta :D päätin jättää tuon paletin itselle kun kerta sen sain. Aika räikeät värit mutta kokeillaan ;) Luxien siveltimet on kyllä hyviä, tästä setistä taidan jättää itselle tuon poskipunasiveltimen kun sitä mulla ei muistaakseni ole. Irtopuuteria kokeilen mielelläni ja merkki on mielenkiintoinen. Mulla on paksu ja kuiva tukka niin tuuheuttava suihke saattaa pahentaa tilannetta ennestään, kaikki silottavat tuotteet on enemmän mun mieleen. Oispa tuo ollut vaikka suihkutettava hoitsikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan vaikuttaa se sun pettymys siihen, ettei sitä meikkivoidetta ollutkaan :D Mulla ainakin tollaset asiat saisi koko boksin näyttämään paljon huonommalta mitä se oikeasti onkaan, vaikka sitten myöhemmin sisältö saattaakin tuntua ihan kivalta :) Sun hiustyypille toi suihke ei välttämättä tosiaan oo paras tai edes tarpeellinen, jos tuuheutta kerran on jo omasta takaa! Mäkin käytän yleensä mieluummin kosteuttavia tuotteita, kun tää vaalennettu hius on väkisinkin vähän kuivahko, mutta uskon silti saavani tollekin käyttöä :) Toivottavasti seuraava boksista tuleva hiustuote on sullekin paremmin sopiva<3

      Poista
  2. Mie oisin voinut mieluiten ottaa nuo siveltimet, kuin sen sy-seerumin :D Tai jopa puuterin, mutta se tuli miulle samaan aikaan, kuin se alleyoopin sivellinhässäkkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän hyvin, itselläkin on niin paljon erilaisia sy-tuotteita, etten tarvitse yhtään uutta ja noi siveltimet oli paljon parempi vaihtoehto mulle :D Aa niin toi puuteri onkin tosiaan tullut jo aiemmissa bokseissa! Sitä Alleyoopin sivellintä odottelen vieläkin kauhulla, toivottavasti niitä ei enää bokseihin laiteta ja säästyn siltä :'D

      Poista
  3. Minun makuuni Beauty Bakerin paletti olisi vähän liian "pumpkin" :D Mutta ihan pirteä silti. Luxien siveltimet on kauniita, mutta nämä ei ole just niin upeita kuin vaaleanpunaisen sarjan siveltimet. En kuitenkaan antaisi noitakaan eteenpäin kun on Luxien siveltimistä kyse :D Irtopuuteri värittömänä on tosi nappi valinta boksiin, jokainen voi käyttää sen. Ja nuo tulee kyllä aina käytettyä :) Ihan kiva boksi mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan toi paletti aika räikeä ja varmasti jakaa mielipiteitä :D Luxien siveltimistä oon samaa mieltä, ne vaaleanpunaiset on nätimmät kuin nää valko-oranssit, mutta onneksi laatu on varmasti samaa luokkaa! Irtopuuteri on joo tosi käytännöllinen, toki kaikki ei puutereita käytä ollenkaan, mutta varmasti isolla osalla tollekin käyttöä löytyisi :)

      Poista

Kiitos kommentista!