tiistai 21. kesäkuuta 2022

Kesäisiä suihkugeelejä The Body Shopilta

Kesä tuo tullessaan myös pirteän ja raikkaan tuoksuiset suihkugeelit, ja tänään esittelen teille neljä omistamaani kesäistä suihkugeeliä The Body Shopilta! TBS:n suihkugeelit ovat mun kestosuosikkejani ja niitä löytyy kotoa aina usempikin kappale. Kesän kausituoksut on aina käytävä tuoksuttelemassa ja tälle kesälle myyntiin tuotiin viime kesältä tuttu Cool Daisy sekä uutuutena Refreshing Passionfruit. Mulla on avaamaton pullo vielä parin vuoden takaista ihanaa Zesty Lemonia ja perussarjoista löytyvä Strawberry löytyy multa myös valtaisassa 750 ml kokoisessa pumppupullossa. Seuraavaksi vielä hieman tarkemmat esittelyt kaikista neljästä suihkugeelistä!

The Body Shop Zesty Lemon Shower Gel on vuoden 2020 kausituote, eikä sarja valitettavasti ole siis enää myynnissä. Mä ostin tätä alunperin kaksi pulloa ja jätin toisen korkkaamatta, mutta tänä kesänä ajattelin käyttää tämänkin pois. Kyseessä on superraikas sitruunalta tuoksuva suihkugeeli, joka oli todella pirteä tuulahdus TBS:n kesän kausisarjoihin. Tämä on heittämällä yksi parhaimpia kausituoksuja, joita The Body Shopilla on ollut. Nythän myynnissä on Lemon-sarja, josta löytyy myös suihkugeeliksi sopiva tuote, joten mikäli sitruuna on tuoksuna mieluisa, kannattaa harkita sitä!

The Body Shop Refreshing Passionfruit Shower Gel on tämän vuoden kausituote, ja tästä sarjastahan nimenomaan tämä suihkugeeli tuli myyntiin vasta noin pari kuukautta muiden tuotteiden jälkeen. Mä kävin ostamassa tämän reilu viikko sitten itselleni ja ai että miten hyvältä tämä tuoksuu! Passionhedelmässä yhdistyy hedelmäinen raikkaus, kirpeys ja makeus, ja tämä onkin mitä täydellisin kausituoksu nimenomaan kesään. The Body Shopilla on joskus vuosia sitten ollut passionhedelmältä tuoksuva sarja, joka oli itselleni todella mieluinen, joten ei ihme, että tykästyin tähänkin niin kovin. Tämä on myynnissä edelleen!

The Body Shop Strawberry Shower Gel löytyy multa huimassa 750 ml kokoisessa pumppupullossa. Ostin tämän itselleni jo pari kesää sitten, mutta olen käyttänyt tätä oikeastaan vain kesäisin, joten pullo ei ole sen takia vielä tyhjentynyt. Mansikka ei yleensä ole mun suosiossani kosmetiikassa, sillä koen mansikkaiset tuoksut yleensä liian äitelinä ja esanssisina, mutta TBS:n mansikkatuotteista olen aina pitänyt. Tämä on miellyttävän makea ja sopii sen takia käytännössä kaikkiin vuodenaikoihin, mutta itse miellän tämän tosiaan ennen kaikkea kesätuoksuksi. Myynnissä on totta kai tämän 750 ml pumppupullon lisäksi myös normaalikokoinen, 250 ml pullo.

The Body Shop Cool Daisy Shower Gel tuli myyntiin viime vuoden keväällä yhdessä Fresh Raspberryn kanssa, ja tänä keväänä tuoksu saatiin takaisin myyntiin. Mä jätin Cool Daisy -tuotteet vuosi sitten välistä, sillä kukkaistuoksut eivät ole suosikkejani, mutta tänä vuonna nappasin myös tämän itselleni testiin. Kyseessä tosiaan on päivänkakkarauutetta sisältävä kukkainen suihkugeeli, jonka tuoksu tuo itselleni mieleen kesän. Tämä ei ole näistä suosikkini ja olenkin tätä käyttänyt vasta pari kertaa, mutta toivon saavani tämänkin tyhjennettyä nyt kesän aikana. Kukkaistuoksujen ystävien kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa tämä!

Mitä suihkugeelejä te suositte nyt kesällä? :)

10 kommenttia:

  1. Zesty Lemon ihana, muita en ole kokeillut :) mulla on vielä 2 suihkugeeliä jemmassa TBS:lta; päärynä ja luumu, sitten joutuu oikeasti ostamaan uusia! Ehkä halloweeniksi ja jouluksi tulisi jotain kivoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy myös sitä vanhaa päärynäsarjaa yksi pullo, ehkä saisin syksyllä sen otettua käyttöön! Toivottavasti ensi talvella tulee kivoja sarjoja, luumut saa mun puolesta jättää väliin tällä kertaa, kun en niistä itse niin perusta :D

      Poista
  2. Mun mielestä tuo Cool Daisy ei ollut niin kivan tuoksuinen sarja, mutta tuo uusi Refreshing Passionfruit varmaan on kivan tuoksuinen :) Lemon olisi näistä se mitä olisi ihana testata, kun kerrot sitä ihan yhdeksi parhaimmista kausituoksuja :) Kaikki nämä kuitenkin ottaisin kaappiini, ekä tuon Cool Daisyn jättäisin itse hankkimatta, sillä oli ainakin body jogurttina vähän plääh. Nyt mulla on se Fresh Raspberry käytössä ja sitten varmaan otan Fruidan persikan käyttöön, että saisin vain tyhjennettyä jo avatut purkit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool Daisy on tosi kukkainen, eikä sen takia missään nimessä munkaan suosikkini. Refreshing Passionfruit on ihana<3 Fresh Raspberry on varmaan paras kesän kausituoksu ikinä! Tai ainakin se on siellä Top-3:ssa, jos ei ihan parhaaksi yllä :D Frudian persikka löytyy multakin edelleen, katsotaan josko saisin sitäkin käytettyä nyt kesällä, kun yritän pitää vain paria suihkugeeliä kerralla käytössä!

      Poista
  3. Tajusin just tätä lukiessa, et mä en oo tainnut varmaan kohta pariin vuoteen mitään tuotteita TBS:lta. Pitää varmaan korjata tilanne. Jos haluan hemmotella, niin käytän Molton Brownin suihkugeelejä, mut pääsääntöisesti meen ihan hajusteettomilla. Tällä hetkellä LV:n kaurasarjan body wash menossa. Mut aina tulee jokin ilta, et haluan jotain tuoksuvaa. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molton Brownilla on mun makuun ehkä vähän turhan erikoisia tuoksuja, vaikka löytyy joukosta niitä hyviäkin! Toki mä oon saanut noi aina jostain bokseista ja tuoksut on sen takia saattaneet olla vähän erikoisia, kun aika usein kauneusbokseihin laitetaan mun kokemuksen mukaan niitä erikoisempia tuoksuja :)

      Poista
  4. Zesty Lemon -sarja kuulostaa ihanalta. Voisi olla vakio valikoimassa.
    TBS:n joulukokoelmat ovat tutumpia kuin kesätuotteet.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zesty Lemon oli ihana, onneksi nykyään on toi perus Lemon-sarja, joka muistuttaa tosi paljon Zesty Lemonia! Mä odottelen jo innolla tämän vuoden joulutuoksuja :)

      Poista
  5. Just hankin sen Kindness&Pears -suihkugeelin. Ihan ok tuoksu, ehkä vähän turhan makea. Ikisuosikkejani ovat kookos, satsuma ja moringa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan tota TBS:n päärynäsarjaa<3 Mulla on siitä vielä vartalojogurttia jäljellä ja koitan säästellä sitä :D Satsuma on superhyvä tuoksu munkin mielestä, samoin kookos!

      Poista

Kiitos kommentista!