torstai 23. kesäkuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Kesäkuu 2022

Kesäkuuta on jäljellä vielä viikon verran ja huomenna starttaa juhannus! Täällä päin on myös luvattu hellettä aina huomisesta eteenpäin, joten viime vuoden tavoin saadaan myös tänä juhannuksena nauttia lämmöstä ja auringosta. Tosin itsehän en mitään hellekelejä kaipaa, kun +23 astetta on mulle täysin riittävä eikä sen lämpimämpää tarvitsisi tulla. Mutta kivempihan se on juhannusta viettää lämmön kuin vesisateen ja kylmyyden keskellä. Tähän väliin haluan kuitenkin tulla kertomaan teille kesäkuun kosmetiikkasuosikeistani, joiden joukkoon mahtui aika monipuolisestikin erilaisia kosmetiikkatuotteita!

The Body Shop Refreshing Passionfruit Shower Gel on yksi uusimmista suihkugeeleistäni ja tämän kesän kausituoksu. Mähän ostin Refreshing Passionfruit -sarjan vartalojogurtin ja -kuorinnan jo aiemmin keväällä, mutta tämä suihkugeeli tuli myyntiin vasta hiljattain, joten se tuli hankittua vasta nyt kesäkuussa. Rakastan hedelmäisiä tuoksuja kosmetiikassa ja raikkaan kirpsakka, mutta samalla myös makeahko passionhedelmä oli siis ehdottomasti enemmän kuin mieluinen mulle. Tämä tuo raikkaan kesäisen tuulahduksen suihkuun ja saa mieleen tropiikin ja lämmön. Ilman vauvaa olisimme varmasti lähteneet mieheni kanssa tänä kesänä ulkomaille, mutta pienen kanssa emme mitään reissuja halunneet vielä tehdä, eli tällä hetkellä täytyy tyytyä vain haaveilemaan ulkomaanmatkoista. Tällaiset tuoksut eivät varsinaisesti matkakuumetta helpota, mutta tällä hetkellä tämä passionhedelmäinen suihkugeeli on ehdottomasti mun suosikkini.

Wella SP Hydrate Mask tuli napattua toukokuussa mukaan Sokoksen Hiusten hellimisviikolta yhdessä kahden muun hiusnaamion kanssa. Tästä olin lukenut hurjasti kehuja ja moni vinkkasi tämän erinomaiseksi tuotteeksi, kun jossain yhteydessä kysyttiin suosituksia hyvästä, kosteuttavasta hiusnaamiosta. Tämä naamio on ollut mulla nyt käytössä ehkä kuusi kertaa ja tällä saa todella pehmeät ja sileät hiukset! Valittelin jokin aika sitten, että mun hiusteni latvat ovat melko huonossa kunnossa, mutta tämänkin naamion kanssa tilannetta on saanut hieman parannettua. Toki tiedän, ettei tämä niitä vaurioita hiuksissa korjaa, mutta hetkellinen vaikutus tällä kuitenkin on, kun naamio saa hiukset tuntumaan pehmeiltä ja näyttämään sileiltä ja kauniilta. Saksia hiukseni silti toki kaipaisivat. Tätä naamiota kannattaa kokeilla, mikäli hiukset kaipaavat kosteuttavaa naamiota.

Sain viime kuussa edellisen iltakäytössä olleen seerumin loppumaan ja nappasin sen tilalle tämän Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Serumin. Tämä on ihoa kosteuttava, suojaava, kirkastava ja pieniä juonteita häivyttävä seerumi, jota olen tosiaan käyttänyt iltaisin nyt muutaman viikon ajan. Olen saanut tämän jo reilu pari vuotta sitten Ipsy Plussan mukana ja nyt vihdoin sain tämän otettua käyttöön! Seerumi on koostumukseltaan keskipaksua, mutta tuntuu iholla kuitenkin miellyttävän kevyeltä ja se myös imeytyy suhteellisen nopeasti. Iltakäytössä tämä on selkeästi tuonut sitä paljon kaipaamaani kosteutta iholle, mutta ihmeisiin ei tämäkään ole oman ihoni kohdalla pystynyt. Erinomainen tuote, mitä voin lähteä suosittelemaan, mutten tiedä maksaisinko tästä itse sitä 80 euroa, minkä seerumi normaalisti maksaa. 

Uutuuksistani myös Holika Holikan Seed Blossom Moisture Cleansing Oil pääsee ehdottomasti suosikkeihini. Tämä korealaisen kosmetiikan öljypuhdistusaine on ollut mulla koko kuukauden käytössä aina meikkejä poistaessani ja tämä on ihan älyttömän hyvä tuote! Koostumukseltaan öljy on hieman paksumpaa eli tämä ei ole täysin vetistä. Itse pidän juuri tällaisista vähän paksummista öljyistä, jotka kuitenkin ovat nestemäisiä ja juoksevia. Näitä on jollain tavalla helpompi hieroa kasvoihin kuin ohuempia öljyjä, vaikka toisaalta näitä tuleekin sitten ehkä monesti käytettyä kerralla jostain syystä hieman enemmän. Meikit saavat hetkessä kyytiä tämän kanssa ja öljy liukenee kasvoilta pelkällä vedellä, mikä on itselleni aina iso plussa. Tässä pullossa on tuotetta jopa 300 ml ja hinta on alle 20 euroa, eli tämä on myös hinta-laatusuhteeltaan loistava. Tiedän itsekin, että kehun käytännössä kaikkia testaamiani öljyputsareita, mutta harvoinpa korealaisen kosmetiikan joukosta löytyy sellaisia puhdistusöljyjä, joista en pitäisi. Tälle iso, iso suositus!

Poikkeuksellisesti suosikkeihin valikoitui tällä kertaa vain yksi meikkituote - Essence Hydrating Nude Lipstick, jonka omistan sävyssä 302 Heavenly. Tämä näyttää hylsyssä kovin tummalta, mutta todellisuudessa tämä on huulilla mitä täydellisin nude. Liian vaaleat nudet eivät sovi itselleni, mikäli ne eivät taita sitten reilusti vaaleanpunaiseen. Tämä on kuitenkin rehellinen vaaleanrusehtava nude ilman mitään taittoa siihen vaaleanpunaiseen. Puna on ollut mulla käytössä nyt viime kuukauden aikana useammin kuin mikään muu ja sävy on täydellinen - sen erottaa huulilta, mutta sävy sulautuu kuitenkin kivasti huulten omaan sävyyn. Koostumus on miellyttävän kermaista ja "hydrating" sana punan nimessä kuvaa tätä loistavasti. Huulipuna ei tunnu huulilla oikeastaan miltään ja kaikkein vähiten kuivattavalta. Toki pysyvyyskään ei sitten ole missään tapauksessa mattapunien tasolla, mutta nude sävy on siitä kiva, ettei sen poiskulumista kunnolla edes välttämättä huomaa. Punaa voi samasta syystä myös lisätä huulille nopeasti ilman peiliäkin, mikä ei ikimaailmassa itseltäni onnistuisi räikeiden ja kirkkaiden sävyjen kanssa. Alle kolmen euron huulipunaksi tämä on aivan loistava!

Hyvää juhannusta kaikille! Kertokaa ihmeessä, jos joukkoon mahtui teidän suosikkejanne tai miksei myös inhokkeja? :)

8 kommenttia:

  1. Mulla on noista essencen Hydating punista se 301 Romantic joka on sitten sellainen huulet vaalentava nude. Muistaakseni kokeilin myöskin tätä mutta se oli liian lämmin tai liian vaaleanpunainen, taisin antaa sen sitten jollekin. Itsellä haaveissa jos kesäloman jäljiltä jää budjettia, niin käydä kampaajalla leikkauttamassa huonot pois ja värjätä ihan uusi väri päähän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää jossain vaiheessa katsoa enemmänkin sävyjä tosta essencen punasta, ihastuin tohon meinaan niin täysin :D Oo innolla odotan millaiseen väriin päädyt, jos kampaajalle menet ♥ Katsotaan koska mahdan itse sinne kampaajan penkkiin asti päästä!

      Poista
  2. Mie kävin ostamassa tuon passionhedelmä -suihkugeelin tällä viikolla, todella hyvä tuoksu! Ostin myös vartalojogurtin viime joulun kausituotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuoksu on niin hyvä<3 Mäkin katsoin, että noita joulun kausituotteita on myös ollut myynnissä! Kiva että myyvät niitä pois vielä näin kesälläkin niin pääsee fiilistelemään niitäkin tuoksuja :D

      Poista
  3. Kävin haistamassa bodyshopissa tuota passionhedelmän vartalojogurttia ja se oli ehkä minulle vähän liian hedelmäinen. Ehkä se suihkugeeli olisi hieman miedompi ja tosiaan suihkussa tuote voi tuoksua ihan erilaiselle, kyllä vartalojogurtilla ja saippualla on usein eroa tuoksuissa! Ihania suosikkeja! Nuo essencen huulipunat on hyviä ja edullisia, miksi ei voisi ostaa noita :) Voisi kokeilla ostaa tuosta sarjasta jonkun vaaleamman sävyn, joka sopisi enemmän itselleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sarja on kyllä tosi hedelmäinen ja sellanen kirpsakka :) Mutta tossa oot oikeessa, että monesti TBS:llakin voiteet ja suihkugeelit tuoksuu vähän erilaiselta! Ja onhan siinä tietty just toikin, että suihkussa se tuoksu leviää ympäristöön ihan eri tavalla kuin voidetta vartalolle levittäessä. Essencen punalle iso suositus, toivottavasti sieltä löytyisi joku mieluinen sävy sullekin<3

      Poista
  4. Tosi kivat suosikit! Etenkin huomioni kiinnitti hiusnaamio ja öljyputsari, noita olisi kiva kokeilla. Mä kävin aiemmin ostamassa The Body Shopin kesän kausituotteet, lukuunottamatta juurikin tuota suihkugeeliä kun sitä ei vielä silloin myyty:) Molemmat sarjat kivoja, hyvin erilaisia keskenään. Essencen huulipuna vaikuttaa myös kivalta, jostain syystä tuo sarja on mennyt itseltäni ohi, vaikka merkin tuotteita tarkkaan seuraankin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on molemmat tosi hyviä! Toi öljyputsari varsinkin on ihan superhyvä ja hintakaan ei tosiaan ole paha :D TBS:n kesän kausisarjat on tosi erilaisia, mikä on omasta mielestäni vaan hyvä asia :) Vähän kuin viime kesänäkin toi Cool Daisy oli ihan erilainen Fresh Raspberryn kanssa. Essencelle myös iso suositus! ♥

      Poista

Kiitos kommentista!