torstai 21. heinäkuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Heinäkuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Heinäkuu lähenee loppuaan, joten tänään käydään läpi kuukauden kosmetiikkasuosikit! Viime kuun suosikkeihin mahtui vain yksi meikkituote, joten otetaankin sitten vahinko ihan kunnolla takaisin nyt heinäkuussa, kun suurin osa suosikeista on nimenomaan niitä meikkejä. Mahtuu mukaan sentään myös yksi ihonhoitotuote ja yksi tuote hiuksille, ja näistä kaikista viidestä seuraavaksi vielä tarkemmat esittelyt!

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee alkuvuodesta Bearelilta saamani the SAEM Jeju Fresh Aloe Essence*, jonka sisällöstä jopa 80% on aloeuutetta. Esittelin tämän sekä saman sarjan kasvovoiteen teille jo maaliskuussa, jolloin totesin nappaavani nämä molemmat varmasti parempaan käyttöön kesän tultua. Ja niin myös tein! Tämä aloe veraa sisältävä hoitoneste on loistava tuote aamuin illoin ennen seerumia ja kasvovoidetta, sillä tämä tuo mukavasti pientä lisäkosteutta iholle ja aloe vera myös rauhoittaa ja raikastaa ihoa. Monet muutkin suosivat tällaisia aloetuotteita varmasti juuri kesäisin, ja tämä on omaan makuuni juuri sopivan kevyt ja raikas nimenomaan kesäkäyttöön. Pidän todella paljon myös näistä tuotesarjan pakkauksista, joissa yhdistyy vihreä väri vaaleaan puuhun. Ne ovat omaan silmääni hurjan kauniita.

Violet Vossin Sunkissed Summer Eye Shadow and Pressed Pigment Palette tuli kesäkuun Boxycharmista ja tämä on ollut ehdottomasti käytetyin palettini tässä kuussa yhdessä pannuprojektissani olevan BH Cosmeticsin paletin kanssa. Tästä löytyy todella upea kattaus kesäisiä sävyjä ja mä olen erityisen ihastunut noihin ylärivin keltaisiin sävyihin! Edellisestä selkeästi keltaisesta meikistä olikin kulunut jo tovi, mutta nyt olen tehnyt noiden kolmen sävyn kanssa meikin jo useamman kerran. Ihana paletti, pigmentti on hyvä ja luomivärien laatu muutenkin Violet Vossilla sellainen, josta pidän. Näistä brändin paleteista on nyt useampikin päätynyt mun suosikkeihini, joten sekin ehkä kertoo jotain siitä, kuinka mieluisia Violet Vossin paletit mulle ovat.

Primerit ovat mulle todella tärkeä osa meikkiä, ja kirjoittelinkin hiljattain viidestä tällä hetkellä käytössä olevasta primeristani postauksen. Yksi niistä on tämä Ciaté Londonin Dewy Skin Vitamin C Glass Glow Primer, joka tekee nimensä mukaisesti ihosta hyvin lasimaisen näköisen. Tämä primer ei sisällä isoja glitterhippuja, mutta tällä saa mitä upeimman hehkun ja kuullon iholle. En ole aiemmin koskaan käyttänyt primeria, joka saa ihon tällaiseksi, vaikka toki heleyttäviä primereita olen käyttänyt useitakin. Mattameikkivoide hillitsee toki hyvin primerin antamaa hehkua, mutta pidän siitä kuinka se on kevyemmän meikkivoiteen alta silti havaittavissa sieltä alta. Suuri suositus tälle, jos kaipaat heleyttävää primeria itsellesi!

Kolmas meikkisuosikki on mikäpä muukaan kuin NYX Epic Ink Liner, josta on selkeästi nyt tulossa mun uusi luottoeyelinerini. Tällä saa skarpit, intensiivisen mustat rajaukset nopeasti ja todella helposti. Itse asiassa tämä on yksi helpoimpia rajaustuotteita, mitä olen koskaan käyttänyt. Eyelinerilla saa halutessaan todella ohutta tai sitten paksumpaa jälkeä. Muutamaan otteeseen tämä on hieman suttaantunut mulla silmän sisänurkasta, mutta se annettakoon anteeksi, sillä muuten tämä on omaan makuuni aivan täydellinen. Sain tätä aiemmin esitellessäni kommenttia, että joillain eyelinerin päähän saattaa käytettäessä yllättäen tulla iso väritippa, mutta onneksi itselleni ei ole moista käynyt. Tätä kuitenkin kommentoi useampi henkilö, joten jos ja kun aion tätä itse ostaa vielä uudemman kerran (tai lukuisia kertoja), veikkaan että niin saattaa vielä käydä myös mulle itselleni. Tämä yksilö on kuitenkin toiminut moitteettomasti.

Christophe Robinin Instant Volumising Leave-In Mist on aiemmin tänä vuonna Boxycharmin mukana tullut hiuksia tuuheuttava suihke. Mä olen todella huono tekemään hiuksilleni yhtään mitään, mutta nyt kun en ole töissä, saan vapaasti pitää hiuksiani auki ja erilaiset muotoilutuotteetkin ovat taas päässeet käyttöön. Tämä suihke tuo mukavasti rakennetta hiuksiin ja suihkin tätä itse yleensä hiusten tyviosiin ja tupeeraan sen jälkeen kevyesti. Mä pesen hiukseni yleensä illalla ja aamulla hiukset yleensä nuolevat päänahkaa, jolloin pieni tupeeraus on paikallaan ja saan sillä hiuksiini ilmavuutta ja ryhtiä. Tätä ei montaa suihkausta tarvita ja yllätyin siitä kuinka paljon olen tätä kuluneiden kuukausien aikana käyttänyt! Harvoin tykästyn nykyään enää näin kovin mihinkään hiustenmuotoilutuotteisiin, mutta tämä on omiin tarpeisiini juuri sopiva.

Onko tuttuja tuotteita joukossa? :)

12 kommenttia:

  1. Kiva että kirjoitat suosikeista! Mulle parempi tahti kerran kahdessa kuussa nostaa jotain hyviä tuotteita esiin :) Tuo Jeju seerumi varmasti todella ihana, voisin hyvin ostaa tuon testiin joku kerta. Tuo VV:n paletti sulla jo saanut hyvin kuoppaa, oot selkeästi tarttunut siihen :) Epic Ink Liner kyllä NYX:n linereista paras! Ihmettelinkin kun sitä jotain muuta hehkutit kun musta tuo paras :D Pst. Ihanat liljat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran parissa kuukaudessakin on tosi hyvä mun mielestä, jotkuthan kirjoittelee tyyliin neljä kertaa vuodessa aina vuodenaikojen mukaan ja sekin toimii! Violet Vossissa näkyy kieltämättä jo vähän kulumaa, sitä on tosiaan tullutkin käytettyä ahkerasti, ei tosin ehkä ihan joka sävyä mutta osaa :D Heh, mä luulen että valitsisin kyllä edelleen sen Vinyl Liquid Linerin ton Epicin sijasta, jos sitä vielä myytäisiin, mutta molemmat on tosi hyviä<3

      Poista
  2. Ihanat suosikit! Tosi nätti tuo Saemin pakkaus. En ole kokeillut heiltä vielä mitään. Violet Vossin paletti on itsellä nyt käytössä ja tänäänkin sillä meikkasin. Ei nouse omiin suosikkeihin mutta ne keltaiset sävyt on kivat, vähän Banana Fetishin hengessä ja palettina se kuitenkin on käyttökelpoinen. Christophe Robinista oli kiva lukea, multa tuo löytyy kanssa ja ajattelin nyt kuitenkin ottaa käyttöön vaikka en tuuheuttavia suihkeita usein käytä, mutta otan kokeiluun kyllä. Sen verran arvokkaiksi aina tulee nuo Boxycharmin kamat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi the SAEM:n Jeju pakkaukset on tosi kauniita! ♥ Mä just mietin, että nyt en senkään takia enää tarvitse sitä Jeffreen Banana Fetishiä, kun sain tässä paletissa muutaman niin kivan keltaisen sävyn itselleni, enkä kuitenkaan keltaisilla meikkaa mitenkään turhan usein normaalisti. Boxycharmin tuotteista tulee munkin käytettyä yleensä myös ne, jotka ei ennalta ehkä niin kiinnosta, koska boksit itsessään on niin hintavia. Jännityksellä odotan mitä heinäkuun boksissa on, jos se vain saataisiin pk-seudulta tänne Turkuun jossain vaiheessa :D

      Poista
  3. Ihanaa saada hyviä suosituksia, kiitos!
    Tilasin toissapäivänä juuri uusia kosmetiikkatuotteita skönbeautyn nettikaupasta. Täytyy ensin testata ne ja ehkä niiden jälkeen näitä, ellen tykästy niihin täysin🙈 Ainakin toimitus oli nopea, kun tänään tuli jo postiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skönbeatylta en oo itse koskaan tilannut, mutta Paesen ja Ziajan tuotteet on superhyviä ja niitä siellä vissiin ainakin myydään! Mun mielestä on ihanaa, kun suomalaisilla verkkokaupoilla on noin hurjan nopeat toimitusajat. Tuntuu nykyään jopa hassulta, jos jossain paketissa menee toimitukseen vaikka viikko, kun yleensä kaikki tulee ihan parissa päivässä :)

      Poista
  4. Nyt kävi niin, että nää kaikki on itselleni ihan tuntemattomia tuotteita. 😄 Aloe Essence vaikutti mielenkiintoiselta. Tykkään muutenkin Bearelista sieltä löytää aina jotain uutta ja yleensä oon tykännyt kaikesta, mitä olen tilannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearel on mun luottokauppani, jos pitää korealaista kosmetiikkaa lähteä tilaamaan! En oo koskaan tainnut mistään muualta, vain k-kosmetiikkaa myyvästä kaupasta mitään tilatakaan. Toi aloe essence on ollut mulle itselleni tosi hyvä :)

      Poista
  5. Kaikki tuuheuttavat hiustuotteet on aina kiinnostavia. Etenkin nyt kun raskauden ja imetyksen jäljiltä tukka kirjaimellisesti tippuu päästä. Kuulosti hyvältä tuo suihke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis hei joo, mulla on nyt reilu 3 kk synnytyksestä ja parin viimesen viikon aikana on alkanut hiuksia putoilla. Tää on ihan kamalaa, vaikka tiesinkin tätä odottaa. Mulla kun ei muutenkaan ole mitkään paksut hiukset niin tuntuu senkin takia superpahalta, kun noita hiuksia tippuu päästä hirveet määrät koko ajan :( No, onneksi ne on vaan hiukset ja tuleehan niitä uusia sieltä koko ajan lisää :D

      Poista
  6. Tuo the SAEMin essence on kyllä niin ihana kesätuote, ja se on näyttänyt olevan päätymässä myös minun suosikkeihini;) Tuo luomiväripaletti on kyllä tosi kaunis. Kaikki sävyt näyttää ihanilta<3 Lisäksi primer kuulostaa hyvältä. Etenkin kesällä tykkään tuoda kasvoille enemmän hehkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan älyttömän hyvä<3 Mulla varmaan loppuu toi elokuun aikana ja mietin jo, pitäiskö hankkia uusi :D Mutta todennäköisesti en hanki kuin ensi kesäksi vasta, miellän ton itse niin kesätuotteeksi, vaikka tokihan toi varmasti toimisi hyvin myös muina vuodenaikoina :) Sama täällä ton hehkun suhteen, kesämeikkeihin se varsinkin sopii täydellisesti!

      Poista

Kiitos kommentista!