sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Boxycharm | Kesäkuu 2022

Kesäkuun Boxycharm saapui mulle aiemmin tällä viikolla ja nyt pääsen esittelemään sen sisällön teillekin. Yleensä Boxyt ovat saapuneet mulle joko ennen Ipsy Plussaa tai samaan aikaan sen kanssa, mutta tällä kertaa Boxy liikkui hitaammin. Boxycharmin Base-boksiin saa joka kuukausi tehdä yhden tuotevalinnan yleensä 2-3 tuotteen väliltä. Kesäkuun valintoina oli kaksi eri luomiväripalettia, jotka olivat myös sävymaailmaltaan suhteellisen samanlaiset. Valinta oli helppo tehdä, sillä toinen brändeistä on itselleni hurjan mieluisa ja totta kai valitsin sitten sen itselleni. Valinnat tehdään aina edellisen kuukauden aikana, joten myös heinäkuun boksin valinta on jo tehty. Heinäkuun valinta tuotti jokseenkin paljon harmaita hiuksia itselleni, sillä kumpikaan valittavana oleva tuote ei herättänyt mussa mitään muuta kuin negatiivisia ajatuksia. Mutta kuukauden päästä sitten enemmän siitä, nyt katsotaan mitä kesäkuun boksi sisälsi!

Omana valintanani boksissa oli tosiaan Violet Vossin luomiväripaletti. Sen lisäksi boksiin oltiin pakattu huultenrajauskynä, primer, kuorinta-aine sekä nestemäinen poskipuna. Hyvä kokonaisuus ja kaikki boksin tuotteet olivat mulle mieluisia! Olen miettinyt paljon ensi vuotta, kun jään hoitovapaalle ja tulot tippuvat todella paljon vielä entisestään. Joudun todennäköisesti tauottamaan jommankumman jenkkiboksitilaukseni ja tällä hetkellä valinta taitaa kallistua enemmän Boxycharmiin. Ipsy vie tällä hetkellä brändivalikoimallaan voiton, sillä mukaan on tullut mm. MAC:n, Fenty Beautyn ja Smashboxin tuotteita. Boxya markkinoidaan ties miten ihanilla brändeillä, kuten Too Facedilla, mutta harvemminpa niitä sitten omasta boksista löytyy. Mutta katsotaan miltä rahatilanne ensi vuonna näyttää. Ja boksien suhteenkin mielipiteeni saattaa muuttua vielä monesti. Nyt kuitenkin tarkempi katsaus kesäkuun Boxycharmiin:

Ensimmäisenä oma valitani, eli Violet Vossin Sunkissed Summer Eye Shadow and Pressed Pigment Palette. Toisena valittavana palettina oli Eloise Beautya. Sekin paletti oli hurjan nätti, mutta tätä Violet Vossia pienempi ja se sisälsi vain shimmersävyjä ollen sen takia omaan käyttööni hieman epäkäytännöllinen. Tässä on aivan ihana sävymaailma ja paletin nimi sopii tälle kyllä ihan täydellisesti. Mä pidän todella paljon Violet Vossin paleteista ja mulla on niitä kertynytkin jo useampi kappale, kiitos näiden kauneusboksien. Tästä löytyy sekä mattasävyjä että niitä pressattuja pigmenttejä. Todella kaunis paletti ja erittäin kesäinen sellainen!
Hinta: noin $37,00.

Rodial Blush Drops tuli mulle sävyssä Sunset Kiss. Kyseessä on nestemäinen poskipuna, joka on aika voimakkaastikin shimmerinen, mutta erittäin kaunis. Tämä sävy on kuin tehty kesäiltoja varten, mutta tämä toimii taatusti hyvin myös syysmeikkien kanssa. Mä en ole koskaan oikein välittänyt nestemäisistä poskipunista, enkä tällaista edes omistanut vuosiin, mutta uskoisin saavani tämän kuitenkin käyttöön. Mä tykästyin jokin aika sitten niin kovin nestemäisiin highlightereihin ja opettelin käyttämään niitä, joten eiköhän yksi poskipunakin siinä sivussa sitten mene! Voidemaiset ja nestemäiset poskipunat yms. ovat monesti pysyvämpiä kuin puuteriset, joten senkin puoleen odotan mielenkiinnolla miten tämä toimii itselläni.
Hinta: noin $50,00.

Primereita bokseista tulee tasaiseen tahtiin ja tällä kertaa omasta boksistani löytyi Dr. Brandtin Backlight Primer. Antioksidantteja sisältävä primer lupaa häivyttää ihon pieniä juonteita, ryppyjä sekä huokosia tehden samalla ihosta sileän ja parantaen meikin pysyvyyttä. Kuulostaa hyvältä, varsinkin kun mulla on tällä hetkellä kaapit täynnä ennemminkin heleyttäviä ja/tai kosteuttavia primereita. Tämä pääsee siis todennäköisesti testiin aika piankin. Dr. Brandt on myös brändinä kiinnostava, joten tästäkin tuotteesta olin oikein innoissani, vaikka vasta viime kuussa sainkin Boxysta edellisen primerini.
Hinta: noin $38,00.

Boksin ainut ihonhoitotuote tässä kuussa oli Volition Beautyn Turmeric Brightening Polish. Tämä on kurkumaa sisältävä ihoa kirkastava, kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kuorinta-aine. Volition Beauty on tullut mulle aiemmin tutuksi yhden seerumin osalta ja siitä pidin kovasti. Odotukset tämän tuotteen suhteen ovat siis myös korkealla! Kuorintaa voi käyttää sekä kasvoilla että vartalolla ja todennäköisesti käytän tämän itse pois vartalolla, sillä tuubi on melko kookas. Toki täytyy katsoa onko tämä riittävän tehokas omaan makuuni vartalolle, sillä tokihan kasvokuorinnat ovat monesti hellävaraisempia kuin vartalolle tarkoitetut. Kiva tuote tämäkin!
Hinta: noin $38,00/120 ml.

Viimeisenä Moonlit By Mikaelan Lune No. 49 | Kore Lipstick Pencil. Tämä on todella kaunis punainen huultenrajauskynä, jolle multa löytyy ehdottomasti myös käyttöä. Mä olen ehkä vähän turhankin tottunut siihen, että kauneusbokseista tulee monesti hyvin omituisen värisiä rajauskyniä, sillä esimerkiksi tilatessani vain huulimeikkejä sisältävää Lip Monthlya, rajauskynät olivat todella usein kaikkea muuta kuin vaikkapa tätä perinteistä punaista. On siis enemmän kuin ilahduttavaa saada nykyään näitä ihan perinteisiä sävyjä, joille oikeasti on myös käyttöä! Miellän itse rajauskynät monesti vähän tylsähköiksi tuotteiksi, mutta tässä on niin kaunis sävy, etten osaa kuin olla tyytyväinen tähänkin tuotteeseen.
Hinta: noin $18,00.

Kokonaisuudessaan tämä kesäkuun Boxycharm oli mulle erittäin mieluinen, vaikkei sisältö ehkä vedäkään vertoja kesäkuun Ipsy Plussalle. Tästä sisällöstä kaikki tuotteet jäävät omaan käyttööni ja boksin arvoksi tuli noin $181,00 mikä on Boxylle todella paljon! Luomiväripaletti oli boksin ehdottomasti paras tuote, mutta kaikki muutkin vaikuttavat hyviltä. Heinäkuun boksia odottelen hieman pelonsekaisin fiiliksin, sillä se ainut tuote, jonka tiedän boksista löytyvän, ei tule jäämään mulle itselleni.

Mitä mieltä olette sisällöstä, olisitteko ilahtuneet tästä boksista? :)

10 kommenttia:

  1. Siis mulla ihan sama, molemmat Heinäkuun valinnoista oli että en halua! Elokuussa taas vaikea valita kun kaikki kivoja ;D ja olen tuosta samaa mieltä että harmittaa boxin mainostus kivoilla brändeillä kun oma boxi on aina ihan muuta. Sinun sisältö oli aika samanlainen kuin minun, onneksi en tuota Rodialia saanut koska en tykkää nestemäisistä enkä ehkä käyttäisi punaista rajauskynää. Tosi paljon vaihtelua näissä sisällöissä! Se on kyllä ymmärrettävää että jompikumpi on laitettava tauolle, kalliitahan nämä on. Se uusin Ipsy oli kyllä much better kuin tätä, MACia ja Fentya, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tiedä mitä olisin ottanut niistä heinäkuun valinnoista, lopulta ajattelin että toisesta saa kivan arvonnan niin sillä mentiin :D Tuntuu, että noita ns. parempia brändejä on lähinnä Luxeissa ja Premiumissa. Mua harmittaa/ärsyttää yhtä ton premiumin tulo, sillä sitä myöden laski mun mielestä näiden tavallisten boksien taso! Toki se nyt taas parani, kun boksin hintakin nousi, mutta silti. Ipsyt on kyllä aika kultaa tällä hetkellä, vaikka heinäkuun boksiin ei sitten noita kyseisiä brändejä toki päätynytkään :D

      Poista
  2. Se heinäkuun valinta oli kyllä ihan pohjanoteeraus Boxycharmin kaltaiselta boksilta. Mieluummin ottaisin vain ne muut kyseisen boksin tuotteet ja jäisi koko tuote tulematta. Mutta lahjoitan sen sitten eteenpäin:) En ole vielä saanut kesäkuun boksia, mutta mulla on se toinen luomiväripaletti. En tiedä yhtään mitä muita tuotteita odottaa tulevaksi, kun kaikki kuvat bokseista rakentuneet Violet Vossin paletin ympärille. Joka on kyllä tosi kaunis paletti enkä tiedä mitä ajattelin valitessani sen toisen:) Kivan boksin sait, itse olisin ollut noista ehkä eniten innoissani paletista, primerista ja kuorinnasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli munkin mielestä.. En muista onko koskaan aiemmin ollut kahta omasta mielestäni noin surkeaa valittavaa tuotetta! Mun mielestä siinä toisessakin paletissa on mielettömän upeat sävyt, mutta se mattasävyjen puute sai mut valitsemaan tämän Violet Vossin paletin. Toivottavasti se toinenkin on hyvä! Mulla on yksi paletti ko. brändiltä ja ne luomivärit ainakin on tosi hyviä :)

      Poista
  3. Paketin sisältö on oikein kiva, VV: n paletti on upean sävyinen ja sopii myös hyvin syksyyn! Toivottavasti pääset myös sinuiksi nestemäisen poskipunan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on tosi kaunis! Jostain syystä Violet Vossilta suurin osa paleteista on mun mielestä ihan superkauniita<3 Tänään lähtee toi nestemäinen poskipuna testiin, katsotaan kuinka käy :D

      Poista
  4. Poskipuna ja rajauskynä olisi lähtenyt miun boksista eteenpäin, huomenna ehkä hyvällä tuurilla voisi miun boksi tulla. Saa nähdä mitä löytyy, itsellenikin tuo Violet Voss on tulossa (tässä kuussa tulee myös luomiväripaletti :D). Kuorinta kiinnostaisi ja sen kyllä huolisin omaan boksiinkin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin sun IG:stä mitä kaikkea sun boksista löytyi, tosi hyvältä näytti sekin! Ja sait vissiin sen kuorinnankin, mitä toivoitkin<3

      Poista
  5. Kiva boxi, monipuolisesti eri tuotteita. Toi luomiväripaletti on aivan ihanan näköinen. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on<3 Pari kertaa oon sen kanssa meikannut ja ai että tykkään tosta :D

      Poista

Kiitos kommentista!