sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Heinäkuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Tänään on heinäkuun viimeinen päivä ja huomenna starttaa viimeinen kesäkuukausi. Kesä on tähän asti tuntunut menevän ohi yhdessä hujauksessa, ja vaikka heinäkuu onkin ollut säiden puolesta melko epävakaa, olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että päästiin niistä kesäkuun superhelteistä. Mä en ole koskaan voinut ymmärtää sitä mentaliteettia, ettei lämmöstä saa valittaa (mutta kylmyydestä saa) vaan siitä pitäisi nauttia. Kahden kuukauden ikäisen vauvan kanssa alkoi jo olla vitsit aika vähissä, kun sisälämpötila hipui meillä kotona kohti sitä +30 astetta eikä esimerkiksi vaunulenkeillä käyminen tullut kysymykseenkään. Kyllä sen lämmön itse kestää, mutta tota pientä kävi sääliksi! Otan siis kaiken vapauden iloita näistä vähän viileämmistä keleistä, mutta nyt pidemmittä puheitta katsastetaan heinäkuun loppuneet kosmetiikkapurnukat, joita kertyi hieman tavallista vähemmän itselleni:

Meikit:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Superhyvä silmämeikinpohjustaja, joka on mun ehdoton suosikkini. Tämä kestää omassa käytössäni pienen ikuisuuden eikä mulla ole tämän lisäksi tarvetta muuta kuin glitterprimerille, sillä tämä ajaa asiansa täydellisesti ja pitää silmämeikin paikoillaan koko päivän. Nyt käyttelen pois pari muuta primeria, mutta tämän tulen taatusti ostamaan sen jälkeen taas uudestaan. Jatkoon!

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Brown. Luottokulmakynäni, joka kestää mun käytössäni useamman kuukauden. Rajaan tällä kulmat ja väritän niiden häntäosan, jonka jälkeen lisään vielä puuterista kulmaväriä. Mun ei pahemmin tee mieli edes kokeilla muita kulmakyniä, sillä tämä on omiin tarpeisiini aivan täydellinen. Tällä hetkellä omistan tämän myös vaaleammassa sävyssä Taupe, jonka käytän siis seuraavaksi loppuun. Jatkoon!

BBIA Never Die Brush Eyeliner Matte Black. Tussimuodossa oleva eyeliner, josta sekä pidin että en pitänyt. Tällä ei saa sitä intensiivisen mustaa jälkeä vain yhdellä vedolla, mutta eyeliner oli hyvin helppokäyttöinen ja tällä sai sekä ohuempaa että paksumpaa jälkeä. Toisinaan tämä saattoi hieman suttaantua silmän sisänurkasta, mutta aika harvoin, mistä iso plussa. Paremman puutteessa voisin tätä vielä ostaa lisää, sillä ei tämä huonoimmasta päästä ollut, mutta NYX:n Epic Ink Liner on heittämällä parempi, eli ei jatkoon tällä hetkellä.

Hiukset:

Aussie SOS Deep Repair Shampoo. Perushyvä shampoo, jonka kanssa sai hiukset puhtaiksi yhdellä pesukerralla. Tämä on korjaava shampoo, minkä takia ihmettelenkin sitä kuinka paljon tämä tuntui omia hiuksiani kuivattavan. Hiukset toki puhdistuvat, mutta jäävät yhdeksi suureksi takkukasaksi ja tuntuvat todella kuivilta. Toki hoitoaineella se kaikki selviää, mutta tämä on selkeästi itselleni vähän turhan pesevä. Ei jatkoon.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Treatment. Kolmessa minuutissa taikoja tekevä tehohoitotuote hiuksille, jonka ostin keväällä testiin pitkän tauon jälkeen. Aika oli tämän kohdalla selkeästi kullannut muistot tai sitten mun hiukseni ovat muuttuneet vuosien varrella, sillä tämä ei juurikaan tuntunut tekeväni hiuksilleni mitään erikoista. Tämä oli siis kuin tavallinen hoitoaine mulle ja sellaisena tämän käytinkin. Hyvä tuote, muttei missään nimessä hyvän tehohoidon veroinen. Sanon kuitenkin jatkoon, sillä hoitsikaksi voisin tämän ostaa jatkossakin.

Kasvot:

111Skin Antioxidant Energising Essence*. LF:n Beauty Chestistä tullut hoitovesi, johon ihastuin täysin! Tämä toi mukavasti lisäkosteutta iholle ja tätä tuli lisättyä kasvoille sekä aamuisin että iltaisin ennen muita hoitotuotteita. Tarvittaessa saatoin myös kerrostaa tätä kasvoille. 111Skinin tuotteet ovat hyviä, mutta todella hintavia enkä korkean hinnan takia tätäkään ostaisi lisää. Tuotteena jatkoon, mutta hinnan puolesta ei.

Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser. Todella hyvä voidemainen/maitomainen puhdistusaine, jota käytin joko meikittömällä iholla ainoana putsarina tai sitten kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Tuotteella on ihanan samettinen ja paksu koostumus sekä erittäin miellyttävä tuoksu. Tätä tulee ikävä, sillä en tällä hetkellä ole valmis maksamaan tästä +40 euroa. Jatkoon joka tapauksessa!

Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Serum. Kosteuttava ja pieniä juonteita häivyttävä seerumi, joka loppui aika salakavalasti. Pakkauksesta ei näe läpi, sitä ei saa avattua ja se on sen verran painava, että seerumin kulutusta oli käytännössä mahdoton seurata, joten tämän loppuminen tuli täytenä yllätyksenä. Pidin tästä todella paljon, käytin seerumia iltaisin ja koin saavani tästä rutkasti apua ihoni kuivuusongelmaan. Hinta (noin 80 €) kirpaisee enkä usko, että koskaan ainakaan täyteen hintaan tätä ostaisin, mutta tuotteena jatkoon.

Missha Airy Fit Sheet Mask Pomegranate. Superohutta kangasta oleva sheet mask, jonka tulisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Näin ohutkankaisia naamioita on hitusen vaikea käsitellä, mutta ne asettuvat kasvoille todella tiiviisti ja ovat sen puoleen ehdottomasti paljon parempia kuin paksumpikankaiset. Olen saman naamion käyttänyt aiemminkin ja pidän näistä. Kosteutustehot ovat hyvät ja hinta edullinen. Jatkoon siis menee.

Mizon Joyful Time Essence Mask Cucumber. Raikastava ja kosteuttava sheet mask, joka on taattua Mizonin laatua. Nämä Mizonin Joyful Time -naamiot ovat mun luottotuotteitani, sillä nämä kosteuttavat kaikki ihoa todella hyvin, mutta ovat myös edullisia. Jostain syystä tämän naamion istuvuus ei ollut paras mahdollinen ja olen samaan törmännyt joskus aiemminkin jonkin yksittäisen Mizonin naamion kohdalla. En tiedä onko näitä menty muuttamaan vai onko eri naamioiden välillä sitten muuten vaihtelua, sillä pääasiassa nämä ovat aina istuneet omille kasvoilleni erinomaisesti. Tätä sheet maskia jouduin kuitenkin saksimaan esimerkiksi huulten kohdalta, jotta sain sen asettumaan kasvoilleni hyvin. Jatkoon joka tapauksessa.

Vartalo, kädet & jalat:

Frudia My Orchard Shea Butter Hand Cream. Sheavoita sisältävä ja siltä tuoksuva käsivoide, joka toimi hyvin nyt kesähelteillä. Rakastan näiden Frudian käsivoiteiden tuoksua, vaikka kosteutustehoiltaan nämä eivät parhaimpia olekaan. Sheavoin tuoksu on mukavan rauhoittava, jatkoon menee.

Frudia My Orchard Pineapple Hand Cream. Ihana makean ananaksen tuoksuinen käsivoide, joka sopi kaikin puolin loistavasti käytettäväksi nimenomaan nyt kesällä. Kuten edellä jo sanoinkin, näiden Frudian käsivoiteiden kosteutustehot eivät ole ihan huippuluokkaa, mutta tuoksut ovat ihania ja sen takia näistä pidän. Jatkoon!

The Body Shop Coconut Body Butter. Kookokselta tuoksuva vartalovoi, jota olen käyttänyt lähes pelkästään jalkavoiteena. Voide kosteuttaa mukavasti ja pidän tämän tuoksusta hurjan paljon. Nythän TBS:n vartalovoit ovat uudistuneet enkä ole uutta kookosversiota kokeillut. Jatkoon menee joka tapauksessa.

Tuttuja tai kiinnostavia tuotteita joukossa? :)

14 kommenttia:

  1. Tosi kivasti tyhjiä ja on näistä niin kiva aina lukea! Mullakin on Aussiesta superhyvät muistikuvat, miten muistelen että Helsingistä ostin sitä sarjaa kun se oli uusi ja trendikäs. Toisaalta takuttava koostumus ei hyvältä kuulosta, kyllä todellakaan minun tukalle!! Ostin Garnierin banaani naamiota pitkästä aikaa ja voi apua kun se on ihana ja selvittävä <3 tukka on niin kuiva ja huonossa kunnossa...sitten pitää välttää pesu- ja kuivausvaiheessa kaikkea kuten ei voi pestä pää pystyssä, ei saa kuivata pyyhkeellä tai harjata vääränlaisella kammalla :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuneista tykkään itsekin lukea<3 Joo ei noi muut Aussien sarjat oo koskaan itselle tehneet tollasta takkukasaa kuin to SOS Repair. Mulla on itse asiassa tälläkin hetkellä käytössä toinen Aussien shampoo, joka toimii tosi hyvin eikä oo puhettakaan mistään kuivista tai takkuisista hiuksista sen käytön jälkeen. Mulla on nyt testissä Garnierin Papaija-sarja, tota banaaniakin pitää kokeilla jossain vaiheessa!

      Poista
  2. Meillä käy myös koiraa sääliksi kun sisällä oli 26 parhaillaan, ei kyllä tullu ku käytyä mini lenkit noilla säillä vaikka toki oli hieno lomasää.
    En ole ikinä käyttänyt oikein luomivärin pohjustajaa ja ilmeisesti UD:n Potionit on juuri parhaita, jotenkin kun on extra raskaat luomet niin viimeaikoina olen vielä vähemmän käyttänyt luomivärejä kuin aiemmin.
    Mielestäni 3 Minutes Moisture on ihanan tuoksuinen, tuota Reconstructoria en ole koskaan käyttänyt. Mielestäni purkki on ihana ja oikein helppokäyttöinen! Kaikki shampoot ja hoitoaineet saisi olla tuollaisia.
    Ihanasti loppuneita ja Frudian käsivoiteet on kyllä ihania :) Myös tuo vartalovoi varmasti on ollut ihanan tuoksuinen, sharjan body mist on täällä ollut taas kesällä ainakin käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiratkaan ei varmasti jaksa ulkona paljon kävellä yli 30 asteen lämpötilassa, puhumattakaan siitä kuinka kuuma vaikkapa asfaltti on niille pienille tassuille :( UD:n luomiväriprimereita kyllä kehutaan aina, eikä suotta! Toinen on Wet n Wild, mistä saa aina lukea kehuja, mutta sitä en oo koskaan itse testannut.

      Joo siis pakkauksen puolestahan noi Aussien tehohoitotuotteet on ihan loistavia, kun ei tarvii mitään korkkeja availla, kun vaan painaa pullosta niin tuotetta tulee :D Välillä ärsyttää kun joku shampoo/hoitsikka on loppumassa ja sitä saa ravistella ties miten kauan, että saa sen tuotteen sinne alas ja ulos pullosta.. Kaikkia kun ei voi välttämättä säilyttää edes ylösalaisin!

      Poista
  3. Brow Wiz myös itselläni ahkerassa käytössä ja minulla loppui myös juuri hiljattain yksi sävyistä. Mulla on yksi toinen Aussien 3 minuutin tehohoito, joka silottaa ihanasti hiukset ja tuoksuu hyvälle. Mutta vastannee hyvää perushoitoainetta sekin! Joka tapauksessa kiva tuote. 111Skin hoitovesi ja Kate Somervillen putsari kuulostavat kivoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää varmaan testata myös jokin toinen Aussien tehohoito ja katsoa mitä oon siitä mieltä. Tuoksut on noissa tuotteissa superhyviä<3 111Skin ja Kate Somerville on itselle molemmat sellaisia brändejä, jotka kiinnostaa kovasti ja harmittaa vieläkin, etten saanut sitä Kate Somervillen voidetta Boxysta :/

      Poista
  4. Meillä myös vauvalle lämpö tuottanut hankaluuksia, kun toinen nukkuis päiväunia vaan vaunuissa. Pitäisi myös olla hyvin tiivis paketti että osaa nukkua, mutta ei voi laittaa toista makuupussiin 30 asteeseen. :( Pitäny vähän luovia ja sitten kun tulee viileä päivä niin olen tyytyväinen :D
    Kiva lukea loppuneista. Pitäisköhän itsekin yrittää tämmöstä postausta. Minusta vaan tuntuu että tosi vähän loppuu mitään koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei vauva ehtinyt onneksi tottua vaunuissa nukkumiseen, kun meillä alkoi parvekkeella olla tosi nopeesti liian kuuma siellä nukuttamiseen eikä se ulkona nukkuminen muuten kerrostalon ylimmässä kerroksessa ollut mahdollista, vaunulenkkejä toki lukuun ottamatta! Mutta voi ei, osaan vaan kuvitella millaisia luovia ratkaisuja oot joutunut tekemään, että oot saanut pikkuisen nukkumaan tyytyväisenä :D Onneksi nyt on ollut jo viileämpää!

      Näistä loppuneista voi kirjoittaa vaikkapa vaan muutaman kerran vuodessa, esim. aina vuodenaikojen vaihtuessa, jos tuntuu ettei muuten kerry riittävästi kirjoitettavaa :) Toki silloin täytyy aika pitkään säästellä tyhjiä purnukoita, mutta jos yhtään tuntuu omalta jutulta näistä kirjoittelu niin kannattaa harkita!

      Poista
  5. Oli kiva lukea sinun loppuneista tuotteista. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion oli näistä tutuin. Sitä olen käyttänyt jo pitkän aikaa. Mistäköhän sitä saa sitten tilattua, kun Kicks lopettaa sen myynnin?
    Frudian käsivoiteet innoittivat tutustumaan pitkästä aikaa Bearelin tuotevalikoimaan.
    Mukavaa alkanutta elokuuta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi harmi, että UD:n saatavuus Suomeen vaikeutuu, kun aina toivoisi, että päinvastoin eri brändien saatavuus täällä Suomessa parantuisi. Lookfantasticilta oon itse Urban Decayta ostanut ja siellä näyttäisi myös toi UDPP olevan myynnissä, eli sitä suosittelen! Ei tule mitään erillisiä tulli/alv-maksuja sieltä tilatessa, vaikka kyseessä onkin brittikauppa :) Toivottavasti löytyi kivoja tuotteita Bearelilta ja ihanaa elokuuta sinullekin!

      Poista
  6. Mä huomasin että Aussielta on tullut uusia hiustuotteita mutten raaskinut ostaa kun oma mielikuva oli ettei ne vanhatkaan kaikki ole niin huippuja olleet. Frudian käsivoiteet on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää SOS-sarja ei oikein iskenyt muhun ainakaan parin tuotteen perusteella. Niistä vanhoista löytyy mun mielestä paljon parempia :) Frudian tuotteet on kaikki ihania<3

      Poista
  7. Kesä on mennyt kyllä tosi nopeasti ohi jälleen kerran. Mulla on aina tiettyjä juttuja mitä teen kesän aikana ja kun niistä on yksi kerrallaan toteutettuna, tulee jotenkin haikea olo,, vaikka mulla on varsinaiseen kesälomaan vielä monta viikkoa. 😅

    Juicy Beauty seerumi kuulostaa kivalta, olen monta kertaa miettinyt sen hankkimista. 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on monesti jostain syystä sellanen olo, että kesä päättyy, kun oma lomakin päättyy. Ihanaa jos se on jo kesäkuussa ja tuntuu siinä vaiheessa jo, että koko kesä on ohi :'D Juicy Beauty oli mulle tosi mieluisa!

      Poista

Kiitos kommentista!