sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Boxycharm | Syyskuu 2022

Tänään availlaan syyskuun Boxycharm, joka on samalla myös mun viimeinen Boxycharmini. Kirjoittelin tasan viikko sitten postauksen, jossa käsittelin syitä tilauksen peruuttamiselle, joten en aio niitä sen enempää avata enää tässä postauksessa. Päällimmäisin syy oli kuitenkin boksin hinta, sillä nykyään tämä kustantaa jopa 70 euroa kuukaudessa, ja jostain on pakko alkaa karsia omia menoja ennen kuin jään tammikuussa hoitovapaalle lapseni kanssa. Miten kävi, jäinkö tämän syyskuun boksin perusteella kaipaamaan Boxycharmia?

En ehkä tämän boksin perusteella, mutta muuten kyllä. Boksiin sai valita tuttuun tapaan yhden tuotteen ja oma valintani osui Wander Beautyn puikkotuotteeseen, joka sisältää voidemaisen poskipunan sekä highlighterin. Toinen valittavana ollut tuote oli Avantin kasvovoide, mutta itse en Avantista enää niin välitä, joten valitsin mieluummin Wander Beautyn. Sen lisäksi boksistani löytyi luomiväripaletti, kaksi huultenrajauskynää, silmänympärysvoide sekä kasvohierontalaite. Toivoin viimeiseen asti, että se jo aiemmin haikailemani Natasha Denonan pikkupaletti olisi löytynyt nyt viimeistään tästä boksista, mutta ei. Löytyi boksista kuitenkin toinen luomiväripaletti, joka olikin itse asiassa koko boksin kiinnostavin tuote! Seuraavaksi esittelyt kaikista tuotteista:

Wander Beautyn On-The-Glow Blush And Illuminator oli oma valintani boksiin. Kyseessä on kaksipäinen meikkipuikko, josta löytyy voidemaisina sekä poskipuna että highlighter. Tuotekuvauksen mukaan meikkipuikkoa voi käyttää niin kasvoille, huulille kuin vartalollekin, mutta itse todennäköisesti käytän tämän nimenomaan poskipunana ja highlighterina poskilla. Totta puhuen en ollut tästä innoissani tuotetta valitessani, mutta koska en halunnut Avantia, oli tämä sitä parempi vaihtoehto omissa silmissäni. Tällä hetkellä suhtaudun jo hieman suuremmalla kiinnostuksella tähän tuotteeseen, varsinkin kun poskipuna näyttäisi olevan sävyltään todella kauniin punainen. Highlighter sen sijaan vaikuttaa ehkä hieman liian tummalta itselleni, mutta katsotaan miten saan sen sulautumaan meikkiin. Ei hullumpi tuote, joskaan en voi sanoa tätä mitenkään älyttömän kiinnostavaksikaan.
Hinta: noin $38,00.

Boksin helmi oli tälläkin kertaa luomiväripaletti, joka oli kerrankin pakattu boksiin hyvin sekä kuplamuovin että paperin sisään. Ace Beauten Violet Sage on esiintynyt monissa Boxycharmin viimeaikaisissa IG-kuvissa, joten vähän aavistelinkin, että tämä paletti mahdollisesti löytyy myös omasta boksistani. Paletti on todella kaunis, vaikkakin sen sävymaailma on ensisilmäyksellä ehkä hitusen sekava eikä ihan perinteinen. Tarkemmin katsottuna tässä on kuitenkin tosi hyviä sävykombojoa, kuten pari vihreää, pari violettia, vaaleanpunaisia yms. joiden kanssa saa varmasti nättejä meikkejä. Suurin osa sävyistä on mattoja, mutta joukosta löytyy myös kolme metallinhohtoista sävyä. En kuvista katsoessani juurikaan tästä paletista innostunut, mutta nyt palettia hypisteltyäni olen tähän ihastunut! Ace Beauten luomivärit ovat itselleni mieluisia, joten uskoisin pitäväni myös näiden luomivärien laadusta, vaikken palettia vielä olekaan testannut.
Hinta: noin $32,00.

Symbiosis Londonin Tightening & Resplendent Eye Mask puolestaan oli boksin selkeästi arvokkain tuote. Tämä on mm. hyaluronihappoa, sheavoita, pullulaania sekä avokadoöljyä ja glyseriiniä sisältävä naamio silmänympärysiholle. Tuotteen tulisi kirkastaa ja vähentää silmänalusten turvotusta ja tummuutta. Yksikään silmänympärysvoide ei ole saanut tummuutta silmieni alta pois, enkä oleta tämänkään sitä tekevän. Tuote kulkee naamio nimellä, mutta käyttö on kuin minkä tahansa sy-voiteen, joten sellaisena siitä siis myös puhun. Mulla on silmänympärysvoiteita yli omien tarpeiden, mutta kaipa näin hintava voide on pakko jättää omaan käyttöön ja testailla jossain vaiheessa. En usko minkään sy-voiteen pystyvän mitään ihmeitä tekemään, mutta mulle toisaalta riittää, että ne kosteuttavat hyvin eivätkä aiheuta ärsytystä silmänympärysihollani.
Hinta: noin $93,00/15 ml.

En muista koska Boxycharmista olisi viimeksi tullut jokin "ihonhoitolaite" vai onko moisia tullut tästä boksista itselleni koskaan aiemmin. Nyt boksista löytyi kuitenkin Complex Culturen Sonic T-Bar Facial Massager. Olin aluksi heittämässä tätä suoraan eteenpäin lähtevien tuotteiden laatikkooni, mutta kun luin tämän olevan paristokäyttöinen, kiinnostukseni heräsi. Laite siis värisee ja sen kanssa on tarkoitus hieroa kasvoja, jolloin mm. kasvojen verenkierto aktivoituu ja kasvolihasten kireys vähenee. Mä olen todella huono käyttämään mitään jaderullia, gua shata tms. mutta tätä haluan kokeilla. Veikkaan innostukseni kestävän ehkä muutaman käyttökerran verran, mutta toisaalta tämän voi hyvin antaa puhdistamisen jälkeen eteenpäinkin jollekulle halukkaalle, mikäli tälle ei omaa käyttöä sen enempää tule. Mieluummin olisin ottanut jonkin ihanan meikki- tai ihonhoitotuotteen, mutta on tämä parempi vaihtoehto kuin vaikkapa se perinteinen jaderulla, jonka olen saanut bokseista ainakin kahdesti.
Hinta: noin $58,00.

Basic Beauty Gel Lip Liner Duo on kahden huultenrajauskynän setti. Ylempänä oleva sävy Latte on kauniin tumma rusehtavanpunainen sävy, josta löytyy myös ripaus oranssisuutta. Alempana oleva Cocoa taas on rehellisen ruskea, ja kumpikin sävyistä on kuin tehty syysmeikkeihin. Huultenrajauskyniä kuvaillaan kermaisiksi, kosteuttaviksi sekä pitkäkestoisiksi. Huulille en ole näitä vielä itse kokeillut, mutta kämmenselälle nämä ainakin liukuivat todella kivasti ja helposti. Väriä lähti runsaasti ja ensivaikutelma näiden kynien suhteen oli siis siltä osin erittäin positiivinen. Käyttöön pääsevät taatusti!
Hinta: noin $24,00.

Sellainen viimeinen boksi! Syyskuun boksin arvoksi tuli noin $245,00 mikä on hurjan paljon. Suurin osa toki tulee jo tuosta silmänympärysvoiteesta, mutta arvo on joka tapauksessa enemmän kuin Boxycharmeilla yleensä. Sisältö oli ihan hyvä, mutta parempiakin bokseja olen nähnyt. Toisaalta ehkä parempi näin, ettei boksi ollut mikään maatamullistavan loistava, sillä huippuhyvä sisältö olisi saattanut saada katumaan tilauksen lopettamista. Katsotaan josko vielä jonain päivänä palaan tilaajaksi ja pääsen kirjoittelemaan Boxycharmista teille, mutta nyt tähän hätään tämä on viimeinen uuden boksin esittelypostaus.

Mitä mieltä olette sisällöstä? :)

13 kommenttia:

  1. Ohoh, Boxypostaus! Mun boxi ei ole edes suomessa vielä...Mä olen kyllä säilyttänyt nuita arvokkaampia sy-voiteita tai voiteita, joskus on sitten kiva yllättyä "omassa kaupassa" ( :DD ) kun ei tarvii ostaakaan uutta ja jemmoista löytyy joku hyvä tuote. En osaa sanoa mitä odotan omalta boxilta. Avantia nyt ainakin ;) paletti on kaunis ja tulisi käyttöön, tuo sävy Hydrangea oikein houkuttaa meikkileikkeihin! Tuota pervon näköistä kasvolaitetta en soisi löytyvän kyllä omasta boxista, eihän tuota saamari soikoon kehtaisi missään säilyttää kun no...näette miltä se näyttää :D ja varmasti olisi 1-2 käyttökerran hupi ja sitten unohtuu...en just haluaisi mitään tuollaista boxista vaan käyttökelpoista tavaraa joilla olisi jopa joku jälleenmyyntiarvo kun tästä sen 70 e pulittaa kuukaudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuli tällä kertaa yllättävän nopeesti ja ensimmäistä kertaa ties miten pitkään aikaan paketti oli noudettavissa jo seuraavana päivänä siitä, kun se oli Suomeen saapunut :D Mä veikkaan jotenkin, että sulla saattaa olla aika eri sisältö, kun oli eri tuote valittunakin :) Mä taas innostuin tossa paletissa eniten noista vihreistä, kun sellaisia ei multa pahemmin löydy! Heh, kieltämättä toi laite ei ulkonäöllisesti oo ihan sitä, mitä haluaisi pitää ihmisten esillä. Eikä muutenkaan sellainen, mille itselläkään tulee lopulta juurikaan käyttöä olemaan, vaikka aionkin tota jossain vaiheessa testailla! Toivottavasti sulle ei tuu tota ja saat itsellesi mieluisamman sisällön<3

      Poista
  2. Boxista itselleni varmasti tulisi käyttöön silmänympärysvoide, muut ovat vähän niin ja näin. Vaikka itse olen vannoutunut silmänympärysvoiteen käyttäjä, niin nuo lupaukset tummuuden poistamisesta ovat minusta huuhaata. :D Omaan tummat silmänaluset, enkä ole koskaan huomannut minkään tuotteen kyenneen niihin vaikuttamaan, enkä itseasiassa edes ymmärrä miten voisikaan.
    Luomiväripaletti on kaunis ja sisältää kivoja sävyjä, muut meikkituotteet jäisi itseltä käyttämättä.
    Tuosta ylemmästä kommentista johtuen en nyt enää pääse irti tuon kasvovehkeen muotoilusta ja siitä aiheutuvista mielikuvista :D joten tuntuu hassulta sanoa näin mitä alun perin ajattelin, että se voisi olla ihan hauska laite, mutta muutaman käyttökerran jälkeen jäisi varmasti kaappiin lojumaan, kun en jaksaisi/ehtisi käyttää tai en tietäisi että missä välissä sitä käyttäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en myöskään tajua millä yksi voide saisi yhtäkkiä hävitettyä sitä tummuutta yhtään mihinkään :D Turvotus nyt onkin asia erikseen, kun se saattaa olla vaan hetkellistä ja laskea esimerkiksi viileällä geelillä tms. toisin kuin toi sinisyys ainakaan mun silmien alla.

      Noi kasvolaitteet toistaa mulla aina just tota kaavaa, minkä säkin mainitsit. Ensin into riitää muutamaksi kerraksi ja sitten se lopahtaakin täysin :D Mulla on jostain boksista tullut jaderullakin ollut varmaan vuoden verran ainakin käyttämättömänä, enkä edes muistanut sen olemassaoloa ennen kuin sain nyt tästä boksista tän laitteen.

      Poista
  3. Kokeilepa tuota kasvojenhierontalaitetta kasvovoiteiden jne. imeyttämiseen. Toimii varmaan samalla tavalla kuin Foreo Luna, joten siis käytän juuri siihen tarkoitukseen, enkä kasvojen puhdistukseen. Toimii hyvin ja käytän iltaisin.

    Ohhoh siis pullulaania tuossa sy-tuotteessa? Sehän on aine, jota käytetään enenevässä määrin esim. lääkkeissä (pillerit, kapselit) lisäaineena (esim. pinnoite) gelatiinin asemesta. Tällä saadaan tuotteesta vegetaareille sopiva.
    Mietin, että mikä sen funktio tuossa tuotteessa on? Ehkä se toimii sakeuttajana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, nyt selvisi. Mä vaan ajattelen aina kaikkea lääkkeiden valmistuksen kantilta, vaikka en olekaan mikään farmaseutti (joka tietäisi asiasta varmaan lisää): https://www.paulaschoice.com/ingredients/ingredient-pullulan.html

      Poista
    2. Täytyy koittaa! Jaderullaa oon siihen samaan tarkoitukseen joskus käyttänyt, mutta tää on varmasti tehokkaampi kun laite värisee :) Munkin piti oikeen googlata, että mitäs moinen aine tekee. Tosin en ollut pullulaanista aiemmin kuullut laisinkaan, eli mulle tuli toi kaikki sunkin mainitsema ihan uutena tietona!

      Poista
    3. Kokeile ihmeessä sitä laitetta! Mä en taas jaksaisi mitään jaderullia käytellä kun se on sellaista ärsyttävää nylkyttelyä. Tuollaista laitetta voi liu'uttaa kasvoilla vaikka TV:tä katsellessa ilman suurempaa vaivannäköä. Käy muuten hyvin myös naamion päällä.

      Jos sulla on joskus jotain lääke(tabletteja) tai lisäravinteita, katsopas huviksesi raaka-ainelistaa. Aika usein siellä mainitaan "pullulan".

      Poista
    4. Mä kokeilin tota nyt ensimmäisen kerran ja imeytin kangasnaamion käytön jälkeen sen lopun seerumin ton kanssa kasvoihin. Toimi tosi kivasti ja toi oli kieltämättä hurjan paljon miellyttämpi ku jaderullan kanssa rullailu :D

      Poista
  4. Erikoinen boksi kokonaisuudessaan. Noita kasvohierojia en ymmärrä enkä itse koe, että mulla olisi niiden käyttämiseen aikaa. Toivottavasti tuo laite löytää tiensä käytössä sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita laitteita olisi periaatteessa kiva käyttää, mutta kun ei vain innostus itselläkään riitä. Sen takia onkin harmi, kun noita on kuitenkin useita erilaisia bokseista tässä vuosien aikana tullut. Joku Foreokin multa taitaa löytyä, mutten sitäkään käytä ikinä :D

      Poista
  5. Toi paletti on kyllä tosi kaunis, vähän erilainen kuin monet muut. Kivaa vaihtelua tuo sävykokonaisuus:) Huultenrajauskynät sain silloin omassa viimeisessä Base-boksissa. Noille "laitteille" ja muille vastaaville ei itselläni ole käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti oli tosi kiva, mukavan erilainen muttei kuitenkaan liian erikoinen, jottei sillä olisi itselle käyttöä :) Onneksi Boxycharmista ei näitä laitteita juuri tule. Joskus oon jonkun minisuoristusraudan saanut aiemmin, mutta muuten ei oo tainnut tulla itselle oikeestaan mitään täntyylisiä tuotteita aiemmin, jos en ihan väärin muista!

      Poista

Kiitos kommentista!