sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Elokuu + Add-onit

Moikka! Tänään availlaan elokuun Ipsy Glam Bag Plus ja postauksen lopulla esittelen myös pienet add-on ostokset, joita boksin tilauksen yhteydessä tein. Heinäkuun boksista mulla puuttui yksi tuote - ABH:n kulmageeli, jonka Ipsyn aspa lupasi välittömästi lähettää mulle postitse, kun olin heihin yhteydessä. Toivoin, että kulmageeli oltaisiin laitettu samaan pakettiin tämän elokuun boksin kanssa, mutta valitettavasti toiveisiini ei vastattu ja tuote saapui Planet Expressille erillisenä pakettina. Kulmageelin arvo oli $22,00 ja pelkästään sen lähettäminen Suomeen olisi maksanut vähintään $13,00. Päätinkin lopulta jättää paketin lähettämättä, sillä en todellisuudessa kyseistä tuotetta itselleni edes tarvitse. Toki sen olisin mieluusti ottanut ja käyttänyt pois, mikäli olisin sen saanut normaalisti boksin mukana, mutta tuotteen arvon huomioon ottaen olisi tullut aika kalliiksi lähettää se Suomeen. Harmi, mutta onneksi näitä tuoteunohduksia ei tapahdu juuri koskaan!

Elokuun Ipsy Plus oli sisällöltään monipuolinen ja mielenkiintoinen. Ipsyltä valittiin mulle kasvoputsari sekä voidemainen poskipuna. Itse valitsin boksiin vielä huulipunan, seerumin sekä kasvovoiteen. Lisäksi ostin boksiin vielä muutaman lisätuotteen, jotka tosiaan näette ihan postauksen lopussa, kun olen ensin esitellyt boksin varsinaiset tuotteet teille. Voidemaiset poskipunat eivät ole suosikkejani ja olisinkin mieluusti ottanut sen tilalle jonkin muun tuotteen, mutta muuten sisältö miellyttää itseäni. Farmacyn seerumi on mulle itse asiassa tuttu tuote, sillä kyseinen seerumi on aiemmin tullut Boxycharmista ja sehän päätyi mulla juuri myös kuukauden suosikkeihin. Seuraavaksi esittelyt taas kaikista tuotteista:

Aloitetaan boksin ehdottomasti tylsimmällä tuotteella, joka on tämä Shaina B Miamin Cream Blush sävyssä Bellini. Tämä oli tosiaan Ipsyn valita mun boksiini ja kyseessä on voidemainen persikan sävyinen poskipuna. Tuotekuvauksen mukaan tämän tulisi levittyä ja häivyttyä iholle kauniisti, jolloin lopputulos on kasvoilla luonnollinen. Voidemaiset poskipunat eivät ole suosikkejani, mutta pystyn kyllä niitäkin käyttämään. Tässä ongelmaksi muodostuu tosiaan sävy, joka ei mielestäni edes muistuta persikkaa vaan on tunkkaisen ruskea. Ehkä tämä jollekin ihonsävylle sopii, mutten usko että tämä näyttäisi kovinkaan kauniilta omilla poskillani. Toki totuus iholla ei välttämättä ole se, mitä pannusta voi päätellä, mutten aio tähän koskea, jotta tämä on kivempi antaa eteenpäin.
Hinta: noin $18,00.

Toisena tuotteena Ipsyltä valittiin mulle Dew Of The Godsin Frozé The Royal Face Wash Cream Cleanser. Tämä voidemainen kasvojenpuhdistustuote sisältää mm. skvalaania, mustikkauutetta sekä erilaisia kasviuutteita. Putsaria kuvaillaan makean tuoksuiseksi, tehokkaasti puhdistavaksi, kosteuttavaksi ja ihoa ravitsevaksi. Putsarit ovat mulle yleensä aina mieluisia, sillä niitä kuluu tasaiseen tahtiin koko ajan enkä myöskään ole niiden suhteen turhan nirso, kunhan ne eivät kuivata ihoani. Tämä puhdistusvoide on vesipohjainen, joten se pääsee mulla käyttöön kakkosvaiheen putsarina. Tällä hetkellä samaa virkaa toimittaa mulla kuitenkin jo useampi avattu putsari, joten tämä jää odottelemaan hetkeksi vuoroaan. Kiva tuote joka tapauksessa ja ihanan pirtsakka pakkaus!
Hinta: noin $24,00/100 ml.

Valitsin itse boksiin ensimmäisenä tämän Farmacy Beautyn Filling Good Hyaluronic Acid Plumping Serumin, joka multa tosiaan löytyi jo entuudestaan ja josta kirjoittelin myös elokuun kosmetiikkasuosikeissa. Hyaluronihappoa, kollageenia, timjamiuutetta, propolista sekä hunajauutetta sisältävä seerumi lupaa mm. auttaa pienten juonteiden häivyttämisessä sekä kosteuttaa ihoa. Mulla on tämä seerumi tosiaan tällä hetkellä käytössä ja rakastan tätä! Makean hunajaisen tuoksuinen seerumi kosteuttaa ihoa hyvin ja jättää se miellyttävän kimmoisan tuntuiseksi. Farmacyn tuotteet ovat laadukkaita ja ehdottomasti halusin valita tämän seerumin itselleni, kun näin sen olevan valittavien tuotteiden joukossa. Toki tässä kohtaa ei muistaakseni juuri edes ollut mitään muuta oikeasti kiinnostavaa, joten valinta oli senkin takia helppo tehdä.
Hinta: noin $48,00/30 ml.

Bite Beautyn Power Move Soft Matte Lipstick oli ainut itse valitsemani meikkituote boksiin. Sain tämän huulipunan sävyssä Sugar Buns, joka on kauniin malvainen, viileähkö sävy. Huulipunaa kuvaillaan samettisen mattaiseksi eikä sen tulisi tuntua huulilla kuivattavalta. Tämä sävy on niin, niin kaunis! En totta puhuen tätä valitessani edes tajunnut kuinka upea tämä on, joten yllätys oli pelkästään positiivinen, kun pakkauksen avasin ja näin ensimmäisen kerran huulipunan livenä. Aivan upea syyssävy! Olen tätä käyttänyt kerran ja puna näyttää huulilla hurjan kauniilta. Se ei ole liian tumma ja mattaisuus on huulilla miellyttävän tuntuista. Puna ei kuivata ja se kestää yllättävän hyvin sekä syömistä että juomista. Tämä tulee hyvinkin todennäköisesti olemaan yksi mun syksyn käytetyimpiä huulipunia.
Hinta: noin $28,00.

Viimeinen oma valitani oli Dr. Zenovian Aloe Vera Blemish Soothing Moisturizer. Aloe veraa, skavalaania, glyseriiniä sekä mm. kurkku-uutetta sisältävä kasvovoide lupaa ravita ja rauhoittaa ihoa. Voiteen tulisi sopia hyvin myös akneiholle, ja koska multa löytyy tällä hetkellä vähän turhankin paljon erilaisia epäpuhtauksia iholta, nappaan tämän varmaan aika piankin käyttöön. Brändi on itselleni vieras ja tylsähkö pakkaus oli jo saada mut jättämään voiteen valitsematta, mutta pakkaus ei toki kerro mitään itse tuotteesta. Toivottavasti tämä on hyvä ja saisin kasvovoiteesta edes hitusen apua tässä kamppailussa iho-ongelmieni kanssa!
Hinta: noin $38,00/45 ml.

Tein tällä kertaa myös pienoisen lisätilauksen boksin tuotevalintojen yhteydessä. Ostin itselleni Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz Taupen ($12,00) kaksi kappaletta Patch Holicin sheet maskeja ($3,50) sekä minikoon Tarten Shape Tape Ultra Creamy Concealerista ($3,50). Nämä add-onit maksoivat yhteensä vähemmän kuin pelkkä Brow Wiz yksinään ostettuna. Toki näistäkin maksetaan sitten vielä verot päälle Suomessa, mutta Ipsyllä onneksi lisätään add-on ostokset aina samaan pussiin varsinaisen boksin kanssa, joten toimituskulut eivät pahemmin muutu suuntaan tai toiseen ainakaan nyt, kun lisäostot olivat kaikki kevyitä ja pienikokoisia. Eniten olen ehdottomasti innoissani tuosta Tartesta, ja kyseessähän on heidän suositun Shape Tape peiteaineen toinen versio, jonka pitäisi sisältää myös sy-voiteen hyödyt. Tämä Ultra Creamy Concealer sopii siis paremmin esimerkiksi kuivalle ja ikääntyvälle iholle, sillä sen tulisi olla kosteuttavampi. Innolla odotan mitä peiteaineesta pidän, sillä mähän en ole vieläkään koskaan kokeillut perinteistä Shape Tape Concealeria!

Tämän boksin kokonaisarvoksi tuli noin $156,00. Tähän päälle vielä add-onit, mutta ne eivät toki olleet ilmaisia tai laskettavissa mukaan arvoon. Boksi oli hyvä, muttei taaskaan mitään huippuluokkaa. Poskipunan annan eteenpäin, mutta muuten sisältö jää itselle ja on tosiaan huulipunan osalta jo päässyt käyttöönkin. Valinnat syyskuun boksiinkin on jo tehty ja seuraavan Ipsy esittelyssä on mukanan mm. Natasha Denonaa, Ciaté Londonia sekä Glamglowta!

Mitä mieltä olette tästä elokuun Ipsy Plussasta? :)

11 kommenttia:

  1. Eikös Planet Expressillä voi yhdistellä lähetyksiä? Jospa jätät sen ABH:n geelin seuraavaan pakettiin?

    Mitä tulee tuohon "tylsähkön pakkauksen" tuotteeseen, näistä monasti löytyy todellisia helmiä, jotka myyvät itsekseen ilman että valmistajan tarvitsisi satsata rahaa pakkauksen vetävyyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät taida säilyttää PE:llä kuin max 7 vrk:ta paketteja edelleenlähetystä varten. Itse en uskaltaisi yhdistää niitä, koska silloinhan joku avaisi vähintään toisen tai molemman paketin tunkeakseen ne samaan. Ainakin Linda on myös blogissa kertonut näistä meikkiboksien ryöstöistä blogin puolella :'(

      Poista
    2. Joo säilytysaikahan noilla paketeilla on tosi lyhyt, mikäli ei halua maksaa extraa, joten omakin pakettini on "tuhottu" jo pitkän aikaa sitten. Pakkausten yhdistämisessä täytyy myös olla premium-jäsenyys, joka siis maksaa joka kuukausi, eli sekään ei ollut valitettavasti vaihtoehto :/

      Toi on totta, mitä Dzinni sanoit noista pakkauksista! Ja vaikka itse pidänkin kauniista pakkauksista, onhan sekin ihan mukavaa, ettei aina tarvitse maksaa tuotteessa extraa siitä, että pakkauksista on tehty houkuttelevampia. Tuote kyllä puhuu puolestaan, jos se on riittävän hyvä, oli pakkaus millainen tahansa :)

      Poista
  2. Ihan ok mutta ensi boxi kuulostaa kivemmalta! Tuo poskipuna on kyllä karsean värinen mutta huulipuna ihana!! Ihonhoitotuotteet kiinnostaa aina jos ne on jotain erikoisempia ja arvokkaampia :) tosi harmi kyllä se kulmageeli, sinne se yksi minun hiussuihkekin jäi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaan boksiin tulee kyllä muutama tosi kiva tuote<3 Huulipuna on upea, poskipuna ei niinkään :D Toi on tylsää, ettei kaikkia tuotteita saa lähetettyä Suomeen. Pelkään koko ajan milloin mulle tulee jotain sellaista, joka joudutaan poistamaan boksin sisältä!

      Poista
  3. Mäkin valitsin tuon huulipunan<3 Muutoin näyttää boksit erilaisilta. Mulla meni niin päin, että elokuussa huomattavasti parempi boksi ja sitten syyskuun valinnoissa ei ollut oikein mitään mielenkiintoista. Mutta jospa siihenkin boksiin tottuu kun se saapuu:) Tuo seerumi on ihan huipputuote! Kiva, että pääsit sen valitsemaan saadaksesi toisen kappaleen. Lisäksi tuo putsari vaikuttaa kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna on aivan upea<3 Harmi ettei sulla ollut syyskuulle kivoja tuotteita :( Mulla taas oli vähän niin, että yhdenkin valinnan kohdalla olisin halunnut kolme eri tuotetta, joista oli sitten pakko valita se omasta mielestä paras :D Joskus sitä toivoisi, että kaikki valittavana olevat tuotteet olisivat yhdessä joukossa eikä jaoteltuina kolmeen osaan. Saisi sitten ihan kaikkein tuotteiden joukosta valita ne kolme mieluisinta :)

      Poista
  4. Todella ärsyttävää, että Ipsy ei voinut lsiätä tuota puuttunutta tuotetta sulle asti tulleeseen kuukausipakettiin. Olisin myös jättänyt sen PE:n varastolle huutokaupattavaksi. Olisin niin pettynyt voidemaisiin luomiväri/puuteri juttuihin. Putsari kiva ja tuolllainen aika reilu pakkaus, joten siitä riittää pitkäksi aikaa! Kiva jos tulee myös tarjolle tuotteita jotka on ennalta tuttuja, saat noin just luottotuotteen varastoihin. Myös 2 muuta valintaa ihanat :) Noi add-onit tekee Ipsystä vaan parhaan boksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ollut pelkoa, että olisin yhden yksittäisen kulmageelin postittamisesta maksanut tollasia summia :D Varsinkaan, kun oon siitä kuitenkin jo kaikki alvit sun muut maksanut edellisen lähetyksen osalta ja joutunut sitten Tullin kanssa setvimään asiaa. Todennäköisesti olisin tosin kiltisti maksanut ne alvit uudemman kerran, joten loppujen lopuksi mulla olisi varmaan mennyt melkein enemmän rahaa kuin mitä toi kulmageeli on arvoltaan.

      Joo toi Farmacy on tullut aiemmin Boxycharmista ja nyt on selkeesti vähän joka kerta tyrkyllä samoja tuotteita Ipsyssä, mitä on saanut jo Boxysta aiemmin. Periaatteessa toi on kiva juttu, kun sieltä voi tosiaan saada näitä omia suosikkeja uudemman kerran, mutta pelkään sitä hetkeä, kun bokseissa alkaa oikeesti pyöriä vaan samat tuotteet. Add-onit on Ipsyllä tosi hyviä lähes aina, vaikka harvemmin sieltä mitään tuleekaan ostettua!

      Poista
  5. Aika kivat tuotteet. Paitsi tuo poskipuna tosiaan kummallisen värinen! Muita voisin itsekin käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskipunan sävy on tosiaan outo, ei ollenkaan sellainen mitä itse haluaisin kasvoilleni laittaa :D

      Poista

Kiitos kommentista!