torstai 1. syyskuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Elokuu 2022

 *Saatu ilmaistuote

Elokuussa mulla loppui yllättävän vähän kosmetiikkaa, sillä jo heinäkuussa mentiin hieman normaalia pienemmällä määrällä. Mähän olin siis ihan varma, että nyt elokuussa saisin sitten taas reilusti enemmän tuotteita loppumaan, mutta eihän se sitten ihan niin mennytkään vaan lukemat ovat aika samat kuin viime kuussakin. Kasvotuotteita loppui taas eniten ja niissä mulla olikin useampi tuote, joiden tiesin loppuvan. Tosin oletin saavani vielä ainakin pari-kolme muuta kasvotuotetta loppumaan, mutta ensi kerralla sitten niistä! Muuten olikin sitten vähän hiljaisempaa, mutta toisaalta olen taas käyttänyt aika laiskasti kosmetiikkaa - varsinkin vartalonhoitotuotteita. Nyt syksyn koittaessa täytyy taas petrata mm. vartalovoiteiden käytön kanssa. Seuraavaksi kuitenkin taas miniarviot loppuneista:

Meikit:

Urban Decay Stay Naked Foundation. Mun toinen suosikkimeikkivoiteeni Estée Lauredin Double Wearin ohella! Tämä meikkivoide toimii omalla ihollani kuin unelma. Tällä saa puolipeittävästä peittävään lopputuloksen, joka näyttää iholla todella kauniilta. Meikkivoide tuntuu kasvoilla keveältä ja tämä onkin mun ehdoton suosikkimeikkivoiteeni arkikäytössä. Jatkoon menee!

BBIA Never Die Mascara. Suureen suosioon noussut ripsiväri, joka ei kuitenkaan päässyt kaikista kehuista huolimatta mun suosiooni. Tämän paras puoli on vedenkestävyys, sillä sen ansiosta ripsien taivutukset pysyvät eivätkä suoristu. En kuitenkaan saanut tällä kovinkaan helposti itseäni miellyttävää näyttävää ja tuuheaa lopputulosta, vaan se vaati vähän turhan paljon työtä, jotta lähtisin uutta tuubia ostamaan. Ei siis jatkoon.

NYX Matte Liquid Liner. Multa löytyi varastoista vielä yksi kappale tätä jo myynnistä poistunutta eyelineria ja nyt olen viimeisen käyttänyt itseltäni pois. Tämä ei mun mielestä ole niin hyvä kuin Vinyl Liquid Liner, mutta hyvä tämäkin on! Tällä eyelinerilla saa hetkessä todella kauniit ja intensiivisen mustat rajaukset. Vinyl Liquid Liner oli suosikkini ja tätä mattaversiotakin olen käyttänyt lukuisia kappaleita. Edelleen harmittelee sitä, ettei tätä myydä. Muuten menisi jatkoon.

Hiukset:


Four Reasons Color Conditioner. Vakituote mun loppuneissa! Tämä värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine on mitä loistavin omille hiuksilleni. Tämä silottaa takut, tekee hiuksista pehmet ja kauniin näköiset. Reilu kymmenen euron hinta ei päätä huimaa enkä edes muista kuinka monta tuubia olen tätä jo käyttänyt. Uusi on totta kai jo korkattu, eli jatkoon menee.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Kestosuosikkini kuivashampoissa! Tämä on paras tuote raikastamaan hiukset ja viemään ylimääräisen rasvaisuuden pois pesukertojen välillä. Viime aikoina olen käyttänyt kuivashampoita taas vähän aiempaa vähemmän, mutta suosikkini tämä silti on. Jatkoon!

Kasvot:

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum*. Kevyt, mutta mukavan kosteuttava ja kauniisti ihoa heleyttävä seerumi, joka on ollut mulla aamukäytössä. Olen aiemminkin käyttänyt tällaisen minituubin tätä seerumia ja pidän tästä kovasti. Jatkoon menee.

the SAEM Jeju Fresh Aloe Essence*. Runsaasti aloe veraa sisältävä hoitoneste, johon ihastuin täysin. Tämä toi mukavasti pientä lisäkosteutusta iholle ja käytin tätä itse aamuin illoin. Aamuisin saatoin joskus nyt kesähelteillä skipata seeruminkin, sillä koin tämän kosteuttavan yhdessä kasvovoiteen kanssa ihoani riittävästi. Ihana tuote - jatkoon!

PureHeals Centella 80 Eye Cream. Geelivoidemainen silmänympärysvoide, jonka sain vihdoin ja viimein loppumaan! Tämä sy-voide oli mulla aamukäytössä pienen ikuisuuden ja nyt kesällä nappasin tämän myös iltakäyttöön, jotta saisin tuotteen joskus loppumaan. Tuubissa on tavaraa jopa 30 ml, joten oli sanomattakin selvää, että tämä tulee kestämään mulla kauan. Pidin tästä todella, todella paljon ja muistaakseni olen tämän ottanut joskus kuukauden suosikkeihinkin. Sy-voide kosteutti ihoa hyvin ja imeytyi kuitenkin nopeasti. Tässä ei ollut mun makuuni mitään huonoa, eli jatkoon totta kai.

ESPA Clean & Green Detox Mask*. Puhdistava ja kirkastava kasvonaamio, joka on yksi parhaimpia mitä olen käyttänyt. Tämä naamio puhdistaa ihon suhteellisen tehokkaasti, muttei kuitenkaan kuivata sitä. Pidän myös siitä, ettei tämä kovetu kasvoille täysin, kuten jotkin savinaamiot tekevät. Ehdottomasti jatkoon!

Kocostar Hydrating Happy Mask. Ihoa tehokosteuttava ja ravitseva kangasnaamio, josta pidin kovasti. Kankaan materiaali oli aika paksu, mutta miellyttävän tuntuinen iholla ja näitä paksumpikankaisia naamioita on aina helpompi käsitellä. Iho jäi kosteutetuksi tämän jälkeen, jatkoon menee.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon. Ihoa vahvistava ja virkistävä kangasnaamio, joka sisältää mm. ihoa pehmentävää sitruunauutetta. Näiden Holika Holikan naamioiden kangas on superohutta ja tästä tippui aika runsaastikin seerumia, kun yritin taiteilla kangasta auki ja kasvoilleni. Kasvoilla sitä valumista ei onneksi kuitenkaan enää tapahtunut, sillä inhoan niitä liiankin märkiä sheet maskeja, joista valuu leukaa ja kaulaa pitkin seerumia alas. Iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta tämän jälkeen. Ei tämä suosikikseni noussut, mutta hinta-laatusuhde on kohdillaan, joten jatkoon menee.

Holika Holika Juicy Mask Sheet Blueberry. Rauhoittava ja hehkua antava sheet mask, joka oli mulle uusi tuttavuus. Tässä naamion kangas oli edellä mainittua Holika Holikan naamiota selkeästi paksumpaa materiaalia, mutta sekin asettui kasvoille helposti ja istui hyvin omille kasvoilleni. Tämä oli myös selkeästi hieman kuivempi ja seerumi ehtikin imeytyä vaikutusaikana oikeastaan kaikki ihooni. Pidin tästä, sillä iho jäi kosteutetuksi ja miellyttävän pehmeäksi. Jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Ziaja Lemon Cake Hand Cream. Makean sitruunakakun tuoksuinen käsivoide, joka oli itselleni hurjan mieluisa jo ensinuuhkaisulta. Tämä käsivoide poikkesi muista käyttämistäni Ziajan käsivoiteista, sillä tästä jäi pikemminkin hieman nahkea kuin sileä ja pehmeä tunne käsiin. Tunne siis ei ole välttämättä epämiellyttävä, mutta erilainen kuin se, mihin olen Ziajan käsivoiteissa tottunut. Kosteutustehot olivat aika vähäiset tällä voiteella, mutta kesäaikaan tämä oli ihan ok voide. En kuitenkaan tätä kyseistä voidetta enää ostaisi, ei siis jatkoon.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Shower Gel. Kirpsakan raikkaalta passionhedelmältä tuoksuva suihkugeeli, joka on tämän kesän kausituote. Käytin tämän ehkä vähän turhankin nopeasti pois, sillä nyt tuntuu että sain pienoisen yliannostuksen tästä tuoksusta, mutta kovasti siitä kuitenkin pidin. En tälle vuodelle uudestaan tätä enää ostaisi, mutta ehdottomasti esimerkiksi ensi kesänä voisin taas ostaa uuden pullon, mikäli tämä palaa takaisin myyntiin silloin. Jatkoon!

Onko tuttuja tuotteita joukossa? :)

10 kommenttia:

  1. Sheet maskit ja TBS -tuttuja! Ziajan käsivoide kuulostaa hyvältä, harmi jos ei ihan toiminut oletetulla tavalla.
    Miulla ei loppunut elokuussa suihkugeelejä lainkaan, joka tarkoittaa sitä, että ehkä on tullut vaihdeltua liikaa, eikä keskitytty vain muutamaan suihkariin kerrallaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ziajan käsivoide oli tosi erilainen kuin ne Goat's Milk, Cocoa Butter, Coconut ym. sarjojen voiteet, jotka tulee erilaisessa tuubissakin. Ne jättää kädet tosi pehmoisiksi toisin kuin tää Lemon Cake, joka tosin tuoksui mielettömän hyvältä. Heh, multa loppuu tässä kuussa todennäköisesti jopa kaksi suihkugeeliä :D Mä oon yrittänyt keskittyä yhteen tai kahteen suihkugeeliin nyt viime aikoina, kun aiemmin käyttelin helposti viittäkin samaan aikaan pois, eikä ne sitten jostain syystä loppuneet ikinä!

      Poista
  2. Tuo Espan naamio houkuttelis, vaikuttaa juuri sellaiselta josta tykkään! Muutoinkin kiva määrä loppuneita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Espa oli loistava<3 Kannattaa ehdottomasti pitää toi mielessä!

      Poista
  3. Tuo kuivasampoo jäi kiinnostelemaan, kun ei meinaa löytyä hyvää. Taidan testata tuota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batistet on mun suosikkeja ja toi Fresh on nimensä mukaisesti tuoksultaankin raikas, kun noissa on monissa tosi voimakkaat tuoksut :)

      Poista
  4. Musta tuntuu että Double Wear ei ole mun iholle niin hyvä, haluaisin löyttää jonkun reilusti peittävän meikkivoiteen joka ei tee kakkua kasvoille tai mene kuiviin juonteisiin. Four Reasonsin Moisture hoitoaine just käytössä ja ihanan tuoksuinen ja pidän kaikin puolin, varmasti tuo Color sarja yhtä ihana! Ihania loppuneita ja kyllä tässä mielestäni on aika reilu määrä tuotteita :) Oot saanut yhden saippuankin alta pois! Mun mielestä tuo oli aika voimakkaan tuoksuinen, kokeilin sarjan body sprayta ystävältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DW tuntuu toimivan toisilla kuin unelma ja toisilla taas näyttäytyy just kakkumaisena ja korostaa kuivia kohtia :/ Mäkin pelkäsin aikoinaan, että se näyttäisi kamalalta omalla kuivalla ihollani, mutta onneksi ei. Harmi ettei se sulle sopinut, mutta onneksi sait muistaakseni niitä testereitä eli et heti mennyt ostamaan koko pulloa kallista meikkivoidetta! Tossa TBS:n kausituoksussa on kieltämättä aika voimakas tuoksu, tosin musta tuntuu että niin on nykyään isossa osassa heidän tuotteita :D Se viime vuoden vadelmasarjakin oli tuoksultaan supervoimakas, mutta koska tykkäsin siitä niin paljon niin se ei haitannut ollenkaan :)

      Poista
  5. Tuo Espan naamio on niin ihana, aina tekee vaan mieli käyttää sitä ja harmi kun se loppuu kohta! En varmaan osta uutta ( eikö se ole aika kallis ), toivon että joku jemmoistani löytyvä naamio olisi noin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä oonko koskaan käyttänyt mitään puhdistavampaa naamiota loppuun yhtä nopeesti kuin ton. Toi oli niiin hyvä! Katoin just LF:n sivuilta ja olisko toi jonkun 45 euroa maksanut, ei siis todellakaan mikään ilmainen.. Melkeen tekisi silti mieli ostaa lisää, ehkä jossain vaiheessa :D

      Poista

Kiitos kommentista!