keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Huhtikuu 2023

Viime postauksessa palattiin kolmen vuoden takaisiin suosikkeihin, mutta nyt jatketaan nykypäivän suosikeilla, sillä esittelyyn päätyvät tällä kertaa viisi huhtikuun kosmetiikkasuosikkiani! Kerron tässä samalla, että postaustahti on tällä hetkellä tämä pari postausta viikossa ainakin toistaiseksi, kunnes saan taas itseni ja elämäni siihen pisteeseen, että riittää jaksaminen taas kaikkeen ns. normaalisti. Meillähän siis yllättäen menehtyi toinenkin kissa viime viikolla, kolme viikkoa siitä, kun jouduimme vanhimman kissamme lopettamaan. Mä olen elänyt viimeisen viikon aika sumussa ja mun on vieläkin hyvin vaikea uskoa todeksi sitä, että näin on todella käynyt eikä meillä ole enää yhtään kissaa. Mulla ei oikein ole ollut fiilistä tehdä yhtään mitään tässä viime päivinä, mutta eiköhän tämä lähde tästä helpottamaan. Suosikkituotteisiin valitsin tällä kertaa ennen kaikkea sellaisia, jotka ovat mulla tällä hetkellä kovassa käytössä, ja niiden joukkoon mahtui pari meikki- ja ihonhoitotuotetta sekä yksi tuote hiuksille.

Aloitetaan Oryza Beautyn Malibu Sunrise Ombré Blusherilla, joka valikoitui osaksi mun tämän kuun meikkilaatikkoa. Valitsin poskipunan meikkilaatikkoon alunperin sen takia, että halusin selvittää onko siitä kilpailijaksi muille persikkaposkipunilleni. Niiden joukkoon mahtuu mm. supersuosittu Milanin Luminoso, joten tämä itselleni huomattavasti tuntemattomampi Oryzan poskipuna ei ole yleensä ollut ensisijainen valintani. Tämä ombre-poskipuna osoittautui kuitenkin erinomaiseksi ja mulle tulee olemaan hyvin vaikeaa, jos ja kun jossain vaiheessa lähden karsimaan näitä persikkaisia poskipuniani. Tällä saa todella kauniin persikan sävyn poskille ja pidän siitä, että tästä löytyy tosiaan niin vaaleampaa kuin tummempaakin sävyä. Pakkaus itsessään on ehkä vähän rimpulan oloinen, mutta sisältö onneksi pelastaa. Tämä on tullut muistaakseni Ipsy Plussasta ja taas kerran voin sanoa olevani iloinen siitä, että noita jenkkibokseja tuli tilattua niin monen vuoden ajan.

Seuraavaksi suosikkeihin päätyi Muradin Sensitive Skin Smoothing Serum, joka on mulla tällä hetkellä iltakäytössä. Iltaisin kaipaan ennen kaikkea kosteuttavaa seerumia ja tämä Muradin yksilö kosteuttaa ihoani oikein hyvin. Muradin tuotteet olen muutenkin kokenut laadukkaiksi ja omalle iholleni pääasiassa hyvin sopiviksi, mutta hintalappuhan näillä on melkoisen korkea eikä Murad sen takia kuulu brändeihin, joita itse ensisijaisesti lähtisin ostamaan. Ilo näitä on kuitenkin käyttää, kun kauneusbokseista olen näitä jokusen saanut vuosien varrella saanut! Tämä seerumi on tehty sopimaan herkälle iholle ja sen tulisi tosiaan paitsi kosteuttaa, myös rauhoittaa ihoa. Mun ihoni ei ehkä ole enää nykyään yhtä herkkä kuin kymmenen vuotta sitten, mutta yhä edelleen valitsen käyttööni mieluusti herkän ihon tuotteita. Tälle iso suositus!

Laponie of Scandinavian Mild Milk Cleanser on tuote, jota olin halunnut testata pienen ikuisuuden, kunnes vihdoin alkuvuodesta sain ostettua tämän testiin. Tässä on ehdottomasti paras puhdistusmaito, mitä olen koskaan käyttänyt. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi myös meikinpoistossa, mutta itse olen suosinut tätä ennemmin meikittömälle iholle. Putsari on koostumukseltaan hyvin kermaista ja paksuhkoa, mikä tekee käyttökokemuksesta itselleni erittäin miellyttävän. En välitä liian juoksevista (maito)putsareista, ja myös teholtaan tämä on mielestäni puhdistusmaitojen parhaimmistoa. Erinomainen kuivalle ja herkälle iholle! Mulla on Laponielta myös geeliputsari, mutta tämä puhdistusmaito on ollut tästä kaksikosta mulla ehdottomasti enemmän käytössä, joten se ansaitsee siten myös paikkansa suosikeissa.

Toinen meikkisuosikki on tämä KimChi Chic Beautyn Stage Proof Matte Setting Spray. Kyseessä on mattaava meikinkiinnityssuihke, joka sulauttaa meikin kasvoille kauniisti, pidentää sen kestoa ja poistaa mahdollisen liian puuterisuuden. Tuote on itselläni 23 loppuun vuonna 2023 -projektissa, joten tähän on tullut tämän alkuvuoden aikana tartuttua lähes joka kerta, kun olen meikannut. Mä en missään vaiheessa ole ollut KimChi Chic Beautyn suurin fani, eikä brändi totta puhuen mua alunperin juuri kiinnostanut, mutta olen toistaiseksi testannut vain hyviä tuotteita brändiltä. Tämä meikinkiinnityssuihke on ollut omiin tarpeisiini oikein hyvä, tosin odotan mielenkiinnolla miten tämä toimii kesän mahdollisilla hellekeleillä. Nyt talvella ja keväällä suihke on kuitenkin ollut hyvä ja tähän on ilo tarttua.

Viimeisenä hieman hiustenhoitoa! Mun hiustenhoitorutiinini muuttuivat hitusen, kun leikkautin hiuksistani selkeästi lyhyemmät. Nyt hiukset ovat kauttaaltaan hyväkuntoiset ja vahvat, enkä koe tarvitsevani päivittäisessä käytössä öljyjä tai seerumeita latvoilleni, jotta saan ne näyttämään kauniilta. Tämä Beaverin The Perfect Hair Oil tuli mun viimeisimmästä Goodieboxistani vuonna 2020 ja nyt olen vihdoin saanut tämän kunnolla käyttöön aiempien testikertojen jälkeen! Tämä on hiusseerumi, joka sisältää öljyä, ja jonka olen todennut tällä hetkellä varsin kelpotuotteeksi lisättäväksi kauttaaltaan pyyhekuiviin hiuksiini. Öljy antaa hiuksille kaunista kiiltoa ja saa ne näyttämään kauniilta, mutta ei kuitenkaan lähmää niitä lainkaan. Tämä tekee aika pitkälti saman lopputuloksen kuin Paul Mitchellin Super Skinny Serum nyt, kun hiukseni ovat hyvässä kunnossa. Huonokuntoisille latvoille tämä ei pärjännyt, mutta nyt lyhyemmillä hiuksilla olen tästä Beaverin tuotteesta pitänyt. Kiva myös käyttää välillä muitakin tuotteita kuin sitä Super Skinny Serumia, vaikka se yhä suosikkini onkin.

Onko näiden joukossa kiinnostavia tai ehkä tuttujakin tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Laponiella on ihania tuotteita ja tuo on ainoa puhdistusmaito josta tykkään :) Ja tuo hiusöljy oli superkiva ja riittoisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en enää juuri puhdistusmaitoja ostele, mutta tää oli loistava! Mádaralla oli tosi hyvä myös, mutta ne meni jo vuosia sitten muuttamaan sitä ja koostumuksesta tuli liian lirua mun makuuni :(

      Poista
  2. Ozyran Ombre poskipuna on kyllä mahtavan kaunis. Upea väri! :)

    VastaaPoista
  3. Mä käytin pari pulloa tuota Beaverin öljyä ja se oli kyllä hyvä! Kim Chin suihke kuulostaa hyvältä. Harmittelen etten ikinä saanut Muradia Boxycharmissa...kyllä minäkin olen monesti nyt ajatelllut että onneksi sitä tuli tilattua kun nyt on paljon ihania tuotteita jemmassa ja vuorollaan ne sitten otetaan kyllä käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muradit on tainneet mullekin tulla enemmän Ipsy Plussasta, vaikka joku varmasti Boxystakin tuli. Noita tuli myös valittua itse bokseihin, kun koen tuotteet tosi laadukkaina! Jep, ei voi kuin olla tyytyväinen, että bokseja tuli tilailtua. Harmi vaan, että siitä tuli lopulta niin älyttömän kallista, kun kaikki toimituskustannuksetkin nousi, boksien hinnasta puhumattakaan :(

      Poista
  4. Tuo Laponien putsari on kyllä todella hyvä! Ostan lisää kun seuraavan kerran tulen Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ehdottomasti tuote, jota tulen varmasti itsekin ostamaan myös jatkossa!

      Poista

Kiitos kommentista!