maanantai 10. huhtikuuta 2023

Mitä tuotteita löytyy kevään ihonhoitorutiinistani?

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Tänään käydään läpi muutama kosmetiikkatuote, jotka mulla on tällä hetkellä osana keväistä ihonhoitorutiiniani. Kevään tultua ihoni pärjää hieman vähemmän kosteuttavilla tuotteilla kuin talvipakkasilla, mutta toki keväälläkin saattaa esimerkiksi tuuli olla melkoinen, mikä aiheuttaa itselläni monesti hyvinkin voimakasta kuivuutta iholla. Tällä hetkellä mulla on käytössä mm. yllä näkyvät tuotteet, mutta toki näiden lisäksi ihonhoitorutiineistani löytyy myös muita tuotteita. Nappasin tähän pääasiassa sellaisia tuotteita, joista en pahemmin ole blogin puolella aiemmin puhunut, mutta joista nyt haluan ehdottomasti teille kertoa! Mun oli tarkoitus saada tämä postaus julkaistua jo eilen, mutta koko viikonloppu menikin sitten pojan 1-vuotissynttäreitä järjestäessä ja juhliessa, enkä enää illalla viimeisten vieraiden lähdettyä jaksanut konetta avata. Nyt sitten extrapostauspäivä tähän maanantaille heti ja pidemmittä puheitta mennään katsomaan, mitä mieltä näistä kuudesta ihonhoitotuotteesta oikein olen:

Etude Soon Jung pH 5.5 Relief Toner on hajusteeton ja vegaaninen kasvovesi, joka on tarkoitettu erityisesti ärtyneelle ja herkälle iholle. Kyseessä on hypoallergeeninen tuote, jonka tulisi auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Mä lisään kasvovedet yleensä aina kämmenten ja sormien kanssa kasvoille painamalla, niin tämänkin, mutta toisaalta tämä on täysin vesimäistä koostumukseltaan ja toimii varmasti myös vanulapun kanssa käytettynä. Kasvovesi toimii itselläni hyvin sekä ilta- että aamukäytössä, mutta pääasiassa olen käyttänyt tätä iltaisin ensimmäisenä kosteuttavana tuotteena heti ihonpuhdistuksen jälkeen. En koe tätä mitenkään maatamullistavan hyvänä, mutta toki mulla onkin tästä vain pieni testipullo käytössä, enkä ole tätä käyttänyt kovinkaan montaa kertaa. Hyvä perustuote, mutta ei sellainen, jota varta vasten lähtisin ehkä ostamaan täydessä koossa. Mielelläni käytän tämän kuitenkin loppuun.
Hinta: noin 25,00 €/200 ml.

Smuuti Skin Watermelon Dew Serum on päässyt esittelyyn blogiin jo aiemmin, mutta nyt kun pullosta on käytetty noin puolet, olen saanut tästä muodostettua ensikokeiluja paremmin mielipiteeni. Smuutin tuotteet nousivat suureen suosioon, enkä ihmettele, sillä tuotteiden brändäys on enemmän kuin onnistunut. Tämä seerumi sisältää mm. hyaluronihappoa, niasiiniamidia, rohtosammakonputkea ja vesimeloniuutetta. Sen tulisi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja tuotteen tulisi sopia myös herkälle iholle. Käytän tätä itse aamuisin eikä seerumi rullaa meikin alta pois, mistä iso plussa. Tämä ei ole mikään megakosteuttava tuote, mutta nimenomaan aamukäytössä seerumi on omalle iholleni aivan riittävä. Pidän tästä pipettipullosta ja tykkään muutenkin Smuutin pakkausten ulkoasusta. Tälle seerumille en mitään tuoksua kaipaa, mutta kieltämättä olisi ollut ihanaa, jos vaikka se Smuutin puhdistusbalmi olisi tuoksunut vesimelonilta. Nyt ainoastaan kasvovoiteessa on jonkinlainen tuoksu, mutta itse en sitä ole testannut, ainakaan vielä. Tätä voisin hyvin kuvitella ostavani myös lisää, sillä seerumi on hinta-laatusuhteeltaan mielestäni varsin hyvä!
Hinta: noin 14,00 €/30 ml.

Mizon Water Volume Aqua Gel Cream* tuli mulle muistaakseni silloin, kun olin Bearelin brändilähettiläänä, mutta tämä kasvovoide on odotellut käyttöönpääsyä siitä saakka. Nyt olen pari viikkoa sitten napannut tämän käyttöön ja totta kai halusin esitellä tuotteen myös teille! Kyseessä on rasvoittuvalle ja sekaiholle suunniteltu kevyt, geelimäinen kasvovoide, jonka tulisi tasapainottaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Mun ihoni ei ole rasvoittuva, mutta aamukäytössä tykkään tällaisista kevyemmistä kasvovoiteista, sillä ne sopivat yleensä loistavasti myös meikin alle. Tämä imeytyy ihoon sekunneissa ja jättää sileän ja aika liukkaan, silikonisen pinnan. Meikki asettuu voiteen päälle hyvin eikä se lähde murustumaan primerien tai meikkivoiteiden alta pois. En sanoisi tätä mitenkään turhan kosteuttavaksi, enkä esimerkiksi keskitalvella tätä todennäköisesti käyttäisi. Voiteesta löytyy kuitenkin mm. hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka kosteuttava ihoa, mutta myös hurjasti esimerkiksi niitä silikoneja, jotka tekevät iholle sen sileän pinnan. Kiva tuote meikin alle, mutta ei tämä kasvovoiteena varsinaisesti iholleni turhan paljon tee.
Hinta: noin 15,00 €/50 ml.

Murad Sensitive Skin Smoothing Serum on tällä hetkellä ainut iltakäytössäni oleva seerumi. Tämä on osa Muradin kosteuttavaa tuotelinjaa, joten tuote on suunniteltu erityisesti kuivalle, herkälle ja sekaiholle. Seerumi sisältää mm. hyaluronihapppa, lesitiiniä, kamomillaa sekä muita kasviuutteita. Seerumin tulisi ennen kaikkea rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, ja siinä se onnistuukin erinomaisesti. Tämän koostumus on melko ohutta, mutta ei kuitenkaan täysin vesimäistä. Pari pumppausta riittää itselleni kerralla oikein hyvin ja olenkin kokenut seerumin hyvin riittoisaksi. Tämä on ollut aivan loistava tuote iltaisin itselläni ja ihoni rakastaa tätä seerumia. Tästä jää hieman tahmea pinta iholle, enkä tiedä olisiko tämä sen takia paras mahdollinen tuote meikin alle itselleni, mutta käytän tosiaan muutenkin aamuisin muita seerumeita. Muradin tuotteet ovat aika hintavia ja tämänkin olen itse saanut joskus kauneusboksista. Itse tuskin raaskisin tätä ostaa, vaikka hinnan lisäksi en tästä mitään vikaa löydäkään.
Hinta: noin $65,00/30 ml.

Etude Moistfull Collagen Emulsion löytyy multa pienemmässä 50 ml matkakoossa ja tähän kasvovoiteeseen olen aivan ihastunut! Kyseessä on runsaasti kollageenia sekä mm. glyseriiniä ja lupiiniproteiinia sisältävä kevyt emulsiovoide kasvoille. Voide on suunnattu erityisesti kuivalle sekä ikääntyneelle iholle. Sen tulisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin ihosta tulee heleä ja kimmoisa. Voiteen koostumus on tosiaan vähän juoksevaa, kuten emulsiovoiteilla yleensäkin, eikä tätä tarvita kerralla kovin paljon. Käytän tätä itse päivävoiteena ja tämä on huomattavasti kosteuttavampi kuin aiemmim mainittu Mizonin geelivoide. Meikin alla tämä Etuden voide toimii kuitenkin erinomaisesti, sillä voide imeytyy kohtuuajassa eikä rullaa meikin alta pois. Tässä on päivävoide, joka sopisi omaan käyttööni varmasti minä tahansa vuodenaikana, ehkä kaikkein pahimpia hellekelejä lukuun ottamatta. Tämä Moistfull Collagen -sarja kiinnostaa mua Etudelta todella paljon, ehdottomasti enemmän kuin Soon Jung, jota olen tosiaan myös saanut yhden tuotteen verran kokeiltua.
Hinta: noin 26,00 €/180 ml.

Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask on nimensä mukaisestikin yönaamio, jonka tulisi silottaa, kosteuttaa ja kuoria ihoa naamion sisältävien AHA-happojen avulla. Tämä tuote on odotellut mulla käyttöönpääsyä useamman vuoden, eikä tätä enää edes myydä vaan tilalle on tullut toinen, ilmeisesti hyvin vastaavanlainen tuote. Vihdoin sain alkuvuodesta otettua tämän käyttöön, mutta täytyy todeta, ettei tämä ehkä ole ihan mun juttuni. Ensinnäkin naamion koostumus on hieman hyytelömäistä, mutta toisaalta kuitenkin juoksevaa. Se rullaa hyvin, hyvin herkästi kasvoilta välittömästi pois, mikäli sitä hieroo ihoon vähänkin turhan kauan. Parempi siis jättää kasvot vähän "märiksi" tästä kuin koittaa sormien kanssa hieromalla saada koko naamiota imeytymään. Toki sitä rullaamista tapahtuu sitten myöhemmin, mutta ehtiipähän naamio edes hetken vaikuttaa iholla. Tästä jää kyllä todella kaunis kuulto kasvoille, mutta en mä varsinaisesti voi sanoa tästä pitäväni tai kokevani tätä itselleni mitenkään tarpeelliseksi tuotteeksi. Halusin kuitenkin napata tämänkin mukaan tähän postaukseen, sillä olen aiemmin oikeastaan aina vain kehunut Glow Recipeä täällä blogissa. Kerrankos sitä osuukin sitten kohdalle tällainen ei niin mieluisa tuote. Toki tätäkin koitan käytellä aina silloin tällöin, ehkä kerran parissa viikossa, jotta saisin naamion joskus pois. Katsotaan tyhjeneekö purkki ennen kuin kyllästyn tähän! Tai voihan se olla, että jossain vaiheessa vielä tykästynkin tähän ja opin käyttämään naamiota paremmin, mistäs sen tietää!
Hinta oli: noin $22,00/30 ml.

Onko näissä tuotteissa sellaisia, joita te olette joskus käyttäneet tai jotka ehkä kiinnostavat? :)

12 kommenttia:

  1. Tälläinen esittely on kyllä kiva! Yksikään ei sillee ole tuttu että olisin käyttänyt, Smuutin suihke on jemmassa mutta en ole testannut vielä. Ihonhoitojutut kiinnostelee aina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Toivottavasti Smuutin suihke osoittautuu hyväksi :) Siinäkin olisi itse asiassa voinut olla joku hento vesimelonin tuoksu, mutta varmasti menee ilmankin :D

      Poista
  2. Mizonin Aqua Gel Creamia olisi kiva kokeilla. Etuden Collagen sarja on kyllä yksi parhaita K-Beauty sarjoja ja haluaisin ehdottomasti jatkossa ostaa täsmätuotteita sen sijaan, että hankkii sitä sun tätä testiin. Toki joitain uutuuksia on kiva kokeilla säännöllisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etuden Collageenia täytyy ehdottomasti munkin kokeilla lisää :) Mulla on varastot vielä täynnä, mutta odotan niin sitä hetkeä, kun saan ostaa just kaikkia vanhoja omia suosikkeja taas käyttöön eikä tarvitse koko ajan olla testaamassa uusia, jemmoista löytyviä tuotteita :D Toki sekin on välillä hauskaa, mutta on niin monta tuotetta, joita haluaisin taas ostaa!

      Poista
  3. Kans kiinnostelee ihonhoito postaukset! Helsingin Anna

    VastaaPoista
  4. Etuden Collagen sarja on kyllä hyvä, käytin joskus minikokoiset matkakoot (olikohan neljästä vai viidestä tuotteesta) ja tästä on aikaa varmaan 2-3 vuotta :D Silloin niissä oli sitruksinen tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo oot tuolloin jo testaillut Etudea! Mä sain nää tilauksen kaupan päälle Bearelilta, kun brändi tuli sinne myyntiin jokunen kuukausi sitten. Kiva että sä oot tykännyt tosta Collagen-sarjasta :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen postaus:) Näistä erityisesti Muradin seerumi ja Etuden kasvovoide ovat kiinnostavia. Tavallaan tuo Mizonin voide voisi olla kiva kesäksi, mutta silikonisuus mietityttää. Joissain voiteissa se on ihan ok, mutta joissain sitä on liikaa. Harmi, että tuossa Glow Recipen tuotteessa on tuollainen koostumus. Ei kuulosta houkuttelevalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mizonin voide on mun makuuni aika silikoninen, muttei sentään ihan sellainen, että jäisi sellainen primerimainen tunne iholle. Kesällä toi on varmasti oikein passeli ja kevyet voiteet on silloin itselläni aina kovassa käytössä, etenkin aamuisin :) Glow Recipe oli pettymys, mutta muistan itse asiassa joltain joskus lukeneeni, että toi koostumus on tollasta ihmeellistä hyytelöä. Harmi, kun muuten tykkään tosi paljon brändin tuotteista :/

      Poista
  6. ihonhoitopostaukset kiinnostaa aina. Siinä saa usein mukavasti vinkkejä itselleen ja voi lukea itselleen uusista tuotteista. Korealainen kosmetiikka kiinnostaa ylipäätään edelleen kovasti minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, näitä siis luvassa jatkossakin<3 Korealainen kosmetiikka on tosi lähellä mun sydäntä ja ihonhoitorutiineistani löytyy oikeastaan aina ainakin jotain k-kosmetiikkaa. Tässäkin näytti lähes kaikki tuotteet näköjään olevan sitä!

      Poista

Kiitos kommentista!